Příběh smečky Elloris
+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
- Aragorn Elessar Telcontar
- Počet příspěvků : 839
Datum registrace : 02. 06. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Yllin
Postavení ve smečce: Kappa
Re: Příběh smečky Elloris
Mon Jul 02, 2018 12:49 pm
Južný tábor
Zívol som si a prebral sa zo spánku, zdal sa mi celkom pekný sen, mám dojem, že začínam spať celkom často, ale nemal by som. Pretiahol som sa a vybral som sa na prechádzku po Tábore, aby som vzpružil svoje telo, bola hlboká noc a ja som sa otriasol, striasajúc zo seba únavu. Bude treba niečo istotne robiť a ja pôjdem na pohraničie. Je mi jedno s kým a ako, ale budem musieť ísť. Vlastne chodiť by som nemusel, mám predsa Balroga. Patrón mi kdesi hlboko v mysli zavrčal. No čo už. Pozrel som sa naokolo a videl som chudého spiaceho Reela, od toho nešťastia sa vôbec neprebral. Iba spal, ponorený vo svojich snoch. Ktovie čo sa mu sníva. Mykol som plecami a strihol ušami, keď som okolo neho prechádzal, vrhol som pohľad na mohutný strom a zazdalo sa mi že z jeho koruny ma pozorujú mdlé oči. Potriasol som šijou aby som sa zbavil toho pocitu, ale ten pohľad, pohľad bielej vlčice mi ostával v mysli.
- Ashmodeus
- Počet příspěvků : 798
Datum registrace : 14. 01. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Ashmodeus
Postavení ve smečce: Nemá smečku
Mon Jul 02, 2018 1:18 pm
Severní tábor
Netušil co se dělo, jeho tělo si bralo svojí daň. Dezorientace byla docela dost silná, nepoznával nic okolo sebe a i kdyby se před něj postavila jeho matka bral by jí jako hrozbu. Zelený vlk do něj strčil čumákem a on konečně zase otevřel oči, pořád nepoznával nic. Hlas který měl zelený vlk a pak i nějaká fialová šmouha na něj působil jako z dálky, jako by se topil a oni byli na břehu toho jezera. Nakonec se tam objevil třetí hlas, hlas který aspoň trošku poznával. Hlas který byl u jeho narození a hlas který jej upustil stejně jako matka, tedy první matka vůbec. Tene zmizela stejně jako všechno. Jeho sen se rozplynul již dávno, stejně jako naděje na to, že je všechny ještě uvidí. Natočil hlavu k hlasu a upřel na něj zakalené oči s černým bělmem. Byl snadno poznatelný, byl jako unikátní sněžná vločka. To on mě tu nechal, neprobudil se stejně jako matka a pak byl pryč. Měl bych mu věřit, že nemá potřebu mi ublížit ještě více? Odvrátil pohled zase do země. Cítil se sám, ale přesto byl obklopen vlky.
Netušil co se dělo, jeho tělo si bralo svojí daň. Dezorientace byla docela dost silná, nepoznával nic okolo sebe a i kdyby se před něj postavila jeho matka bral by jí jako hrozbu. Zelený vlk do něj strčil čumákem a on konečně zase otevřel oči, pořád nepoznával nic. Hlas který měl zelený vlk a pak i nějaká fialová šmouha na něj působil jako z dálky, jako by se topil a oni byli na břehu toho jezera. Nakonec se tam objevil třetí hlas, hlas který aspoň trošku poznával. Hlas který byl u jeho narození a hlas který jej upustil stejně jako matka, tedy první matka vůbec. Tene zmizela stejně jako všechno. Jeho sen se rozplynul již dávno, stejně jako naděje na to, že je všechny ještě uvidí. Natočil hlavu k hlasu a upřel na něj zakalené oči s černým bělmem. Byl snadno poznatelný, byl jako unikátní sněžná vločka. To on mě tu nechal, neprobudil se stejně jako matka a pak byl pryč. Měl bych mu věřit, že nemá potřebu mi ublížit ještě více? Odvrátil pohled zase do země. Cítil se sám, ale přesto byl obklopen vlky.
- Orfeon Virentem
- Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Postavení ve smečce: Alfa
Mon Jul 02, 2018 1:36 pm
/Severní Tábor/
Ještě chvíli jsem mlčky ponechal tlapu na těle toho zuboženého, kterého druzí nazývali Ašmodajem. Nevěděl jsem, proč mu pomáhám, když částečně páchnul po Zeiss, ale cítil jsem tak nějak, že je to má povinnost. Díky mé speciální schopnosti - léčivému doteku, jsem jej dal vesměs dopořádku - aspoň fyzicky. Tím jsem jej vyvedl mimo ohrožení života. Když otevřel oči a upřel je k Catorcemu, zaslechl jsem jeho myšlenku. Catorce jej opustil? A kdo byla jeho matka? Jaktože byla na našem území a já o tom nevím? Co mi uniklo? vrtalo mi to hlavou. Nevěděl jsem, zda něco říct, ale možná by bylo lepší nechat vlky, ať si to vyříkají. Mladý už by toho teoreticky mohl být schopný.
Ještě chvíli jsem mlčky ponechal tlapu na těle toho zuboženého, kterého druzí nazývali Ašmodajem. Nevěděl jsem, proč mu pomáhám, když částečně páchnul po Zeiss, ale cítil jsem tak nějak, že je to má povinnost. Díky mé speciální schopnosti - léčivému doteku, jsem jej dal vesměs dopořádku - aspoň fyzicky. Tím jsem jej vyvedl mimo ohrožení života. Když otevřel oči a upřel je k Catorcemu, zaslechl jsem jeho myšlenku. Catorce jej opustil? A kdo byla jeho matka? Jaktože byla na našem území a já o tom nevím? Co mi uniklo? vrtalo mi to hlavou. Nevěděl jsem, zda něco říct, ale možná by bylo lepší nechat vlky, ať si to vyříkají. Mladý už by toho teoreticky mohl být schopný.
- Hilary
- Počet příspěvků : 1823
Datum registrace : 23. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Postavení ve smečce: Beta
Tue Jul 03, 2018 4:52 pm
Poblíž severního tábora -> Jižní tábor -> Zrcadlové jezero
Trénink výdrže 8/10
Nelíbilo se jí, že učni od Naiome odešli tak lehce z území elloriského, ale věděla, že příště takovou šanci mít nebudou. Když se na nebe vyhoupl měsíc, tak se klusem vydala k druhému táboru, protože už byla unavená. Chtěla aspoň na pár hodin zavřít své modré oči a ponořit se do říše snů, aby unikla realitě. Ač tohle období ji připadalo klidné a bezbolesté, tak její vzpomínky takové nebyly. Ty se jí rojily v hlavě a ona mohla jen doufat, že se nepromění do ošklivých nočních můr, které by ji celou noc doprovázely. Za běhu ji vlál modrý plášť a silueta vlčice se rychle pohybovala tmavou krajinou. Přes řeku Moon se dostala jednoduše a to si nesmočila ani chloupek své bílé srsti. Pod jejími tlapami se voda měnila v led a pak se zase rozpouštěla zpět, aby po jejím zásahu nezbylo vůbec nic. Snad jenom její pach se udrží na tomhle místě nějakou dobu, ale to bude zcela přirozené pro živou bytost, jako je vlk. U nejužšího místa území běžela podél hranic s Elitními, aby se vyhla skalám, který se tyčí vysoko do nebes a za nimi se nachází plno hor, kde bydlí indiáni. V poklusu se dostala až do pro ni známých krajin a zamířila rovnou do potemnělého tábora. Tam opět spal její adoptivný synek a u něj byla její bílá přítelkyně Rosie. "Díky, vzala by si ho do doupěte? Nechci, aby tady nastydl," zašeptala k ní tiše a díky své schopnosti ji tygřice porozumněla. "Samozřejmě," šeptla nazpět a opatrně si vzala mladého vlka na hřbet. Vlčice už nebyla nejmladší a její syn už nebyl zase nejmenší, aby ho vzala sama. A pak se obě rozešly k blízkému jezeru. Když spatřila spící rodinu z Ishimury a rozpoznala jejich pachy, tak tiše vzdychla, ale pokračovala do doupěte. "Krutý osud je postihl. Snad žádné z vlčat nenastydne a brzy si najdou nějaké doupě. Proč nevyužili nějakou jeskyni v táboře?" Napadlo ji a z jezera vzala trošičku vody pomocí magie, aby s ní naplnila dřevěnou misku v malé útulné jeskyni. Nefoukalo do ni, zem byla vyhřívaná, bylo tam jídlo, květiny a nádherně to tam vonělo. Světlo Siria nechala ztlumit, aby se tam dalo spát a pak Rosie položila Aarona na rouno. Vlčka si lehla vedle něj a brzy se ponořila do říše snů.
HEXY DE MAL
LKS
Trénink inteligence 1/10
Ještě naposledy kývla na Destiny a pak se ještě více přikrčila do lovecké pozice. Magií nepřestávala pozorovat okolí a přemýšlet nad lepší pozicí. To její "vidění" ji moc nevyčerpávalo a tak ho byla schopná používat, kdy bylo důležité mít oči otevřené. Pamatovala si, kdy neznala svoji magii a musela se spolehnout na čich a obyčejný hmat. To byla otravná doba, ale teďka mohla být rovna těm, kteří normálně vidí. Mohla být lepší i horší. Našla si nové místo na ukrytí, které mělo jen jednu nevýhodu a to to, že každá srna by ji ihned ucítila. To však hnědé vlčce nemuselo dělat vrásky, protože její plášť zakrýval pach a dělal ji méně viditelnou. Tiše se připlížila na ono místo a začala vymýšlet, co nejlepší taktiku, aby zabila srnu, co nejrychleji. Když Beta elloriská odehnala slabý článek od ostatních, tak Hexy rychlostí blesku vyskočila z křoví a hnala se za srnou, co nejrychleji. Nechtěla ji hnát a uštvat ji, ale chtěla rychle skoncovat s timhle zoufalstvím. Její tlapy pár setin vteřiny se dotýkaly země, ale pak se odlepily, ona ztratila kontakt se zemí a s tím "vidění", byly ve vzduchu, ale neuběhla ani vteřina a už se zase dotkly tlejícího listu. A to se opakovalo pořád dokola, dokud neběžela po boku vystrašené srny. V očí se jí zračil strach, ale to vlčice nemohla vědět a tak na ni skočila. Drápy ji zaryla do těla a svoji vahou ji uzemnila pod sebou. Rychle se natáhla ke krku a zaryla bělostné tesáky do tepny. Kožíšek se začínal zabarvovat do krvavé rudé barvy, která taky spočinula na vlčce. "Byla jsi potřebná oběť, abychom nezahynuli hladem," rychle ji proběhlo hlavou a oblízla si čumák, aby se zbavila krve. Sice ji nevadilo, že se ušpinila, ale byla tak teplá a dobrá, že si to neodpustila. Cítila, jak se jí zastavilo srdce a naposledy vydechla. Hex zvedla hlavu a vyčkávala Dest u jejich kořisti.
- Destiny Aqua
- Počet příspěvků : 3335
Profil postavy
Hlavní postava: Strieborná a škvrnitá
Tue Jul 03, 2018 8:18 pm
LKS-Severný tábor
Škvrnitá spomalila do klusu a sledovala, ako Hexy loví srnu. Uvažovala nad tým, či kedysi nebola Gammou, pretože bolo jasné, že loviť rozhodne vedela. Zamierila k nej a po chvíli sa zastavila pri nej. ,,Dobrá práca, Hexy. Upovedomím Orfeona, že pravdepodobne máme novú Kappu. Si dobrá lovkyňa, takých potrebujeme" povedala uznanlivo. Sklonila sa k mŕtvej srne, zdvihla jednu jej časť a potom ju vliekla smerom k Severnému táboru, ktorý bol, predsa len o malý kúsok bližšie. A navyše, keď sa už priblížili dostatočne blízko, zacítila z neho aj pach Orfeona. To je dobre, vybavím to celé teraz a potom... potom pôjdem asi do Magicae alebo nájdem Akia, pomyslela si.
Škvrnitá spomalila do klusu a sledovala, ako Hexy loví srnu. Uvažovala nad tým, či kedysi nebola Gammou, pretože bolo jasné, že loviť rozhodne vedela. Zamierila k nej a po chvíli sa zastavila pri nej. ,,Dobrá práca, Hexy. Upovedomím Orfeona, že pravdepodobne máme novú Kappu. Si dobrá lovkyňa, takých potrebujeme" povedala uznanlivo. Sklonila sa k mŕtvej srne, zdvihla jednu jej časť a potom ju vliekla smerom k Severnému táboru, ktorý bol, predsa len o malý kúsok bližšie. A navyše, keď sa už priblížili dostatočne blízko, zacítila z neho aj pach Orfeona. To je dobre, vybavím to celé teraz a potom... potom pôjdem asi do Magicae alebo nájdem Akia, pomyslela si.
- Hexy de Mal
- Počet příspěvků : 1512
Profil postavy
Tue Jul 03, 2018 9:20 pm
LKS -> Severní tábor
Na pár vteřin se hnědá vlčka usmála, když padla zmínka o jejím přijetí. Sice to nebylo jisté, ale byla velká šance, že bude ve stejné smečce jako její rodina, tady až na bratra. Na jeho hloupé rozhodnutí nechtěla myslet, protože ji to trhalo. Jenom kývla na slova Bety a vzala druhou část srny a táhla ji k Severnímu táboru. Tam už jednou byla na příkaz Reela a taky, aby si Dawano prošel smečky. Nakonec tam zůstal a ona podala hlášení v Ishimuře. Alfa Ryuusaki na ni působila sympaticky, ale tohle všechno už bylo pryč. Éra čtyř smeček skončila, jsou už jenom dvě. Zeiss a Elloris. Temno a svit. Když už byly nedaleko, tak ucítila pár pachů, ale většina pro ni byla cizí. “Dino a Richu,” při té myšlence nepatrně zavrtěla ocasem, že si toho ani vlčice vedle ní nemohla všimnout. Těšila se až potká dědu a babičku a doufala, že jsou v pořádku. Byla ráda, že Richu neodešla, protože si ji oblíbila, už když byla malé vlče.
- Nira
- Počet příspěvků : 6751
Datum registrace : 11. 05. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Nirushe❤
Postavení ve smečce: Delta
Wed Jul 04, 2018 8:50 am
Zrcadlové jezero / Diego + Eveline
Eveline držela Charzu a Zanteho a s láskyplným a zároveň ještě stále trošku smutným úsměvem. I přesto že si řekla, že neusne, tak pohled na spící potomky ji donutil. Nezbývalo teda nic než podvědomě doufat, že opět neusne na několik dní. Diego pohlédl na svou dceru Islu a usmál se. "Až ráno, dobře?" Pověděl ji a položil si hlavu na tlapy. Únavou se mu už zavírali oči a postupně usínal.
Severní Tábor / Akio + Kleeia
Flekatá Gamma, dorazila do Tábora a pohledem se snažil vyhledat flekatou Betu-svou matku. Když ji spatřil usmál se ,ale hned na to se zamračil. Vyšel ji naproti a když byl u ní, zastavil a chladnýma modrýma očima na ní pohlédl. "Matko?" Oslovil ji v prvé řadě. Za to druhá vlčka z rodu Aqua zmateně otevřela oči. Co se stalo? Opět jsem usnula..? Prolétlo ji myslí. Netrvalo ani tři vteřiny a už byla ve vzduchu. Tam cítila víc pachů, než dole na zemi, ale jen z toho důvodu, že vzduch je její živel. Když dolétla na místo kde byla spousta vlků, spatřila dva další flekaté vlky. Spatřila i Hexy. Přistála u ní a mírně sklopila hlavičku před těma dvěma cizinci, bez toho aby věděla, že to je její teta a bratránek. "Kde je Tessa?" Zamumlala a nebyla si jistá, jestli to Hexy slyšela.
- Maysie
- Počet příspěvků : 856
Datum registrace : 25. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Majkaa :33
Postavení ve smečce: Delta
Wed Jul 04, 2018 9:19 am
Tenebris
~Bývalý tábor Ishimury -> Hranice Zeiss/Elloris -> Tábor Zeiss (původní území)~
Tenebris přikývla, pak se ještě jednou poklonila a odešla ke kraji tábora. Najednou spatřila malé bílé tělíčko.
Byla to Candy. Ještě žila, ale spala. A tady zůstat nemohla.
Tenebris se bezradně rozhlédla. Ne, nebyl tu nikdo, kdo by jí pomohl. Všichni světlí už odešli a na pomoc temných se nedalo spoléhat. K jejímu štěstí Alfa Naiome zrovna svolávala vlky do tábora. A proč že to bylo k jejímu štěstí? Tenebris alespoň měla důvod odejít z tábora. Popadla malé tělíčko a vyběhla z bývalého tábora. Cestu k tomu současnému vzala trochu oklikou okolo hranic smečky Stříbrného Fénixe. Věděla, že v této světlé smečce se o její maličkou dcerku dobře postarají, v Zeiss by nevydržela ani dvě hodiny. Na hranicích Candy položila do trávy, věnovala jí poslední pohled a odběhla, teď už přímo do tábora.
Měla celkem dobrou vytrvalost, takže jí přeběhnutí území nedělalo žádné větší problémy, navíc si chvílemi pomáhala křídly. Do nového tábora tedy doběhla v pořádku a připravená na cokoliv, co po ní budou Alfy chtít. Jako první věc se samozřejmě poklonila Alfě a pak odešla ke kraji tábora a rozhlédla se po svých nových spolusmeččanech.
Uprostřed tábora se válela hromada růžových zkrvavených huňatých ocasů a kousek od ní něco, co by se kdysi dalo nazvat vlkem, liškou nebo psem. Temní si očividně hráli. Ušklíbla se Tenebris.
~Bývalý tábor Ishimury -> Hranice Zeiss/Elloris -> Tábor Zeiss (původní území)~
Tenebris přikývla, pak se ještě jednou poklonila a odešla ke kraji tábora. Najednou spatřila malé bílé tělíčko.
Byla to Candy. Ještě žila, ale spala. A tady zůstat nemohla.
Tenebris se bezradně rozhlédla. Ne, nebyl tu nikdo, kdo by jí pomohl. Všichni světlí už odešli a na pomoc temných se nedalo spoléhat. K jejímu štěstí Alfa Naiome zrovna svolávala vlky do tábora. A proč že to bylo k jejímu štěstí? Tenebris alespoň měla důvod odejít z tábora. Popadla malé tělíčko a vyběhla z bývalého tábora. Cestu k tomu současnému vzala trochu oklikou okolo hranic smečky Stříbrného Fénixe. Věděla, že v této světlé smečce se o její maličkou dcerku dobře postarají, v Zeiss by nevydržela ani dvě hodiny. Na hranicích Candy položila do trávy, věnovala jí poslední pohled a odběhla, teď už přímo do tábora.
Měla celkem dobrou vytrvalost, takže jí přeběhnutí území nedělalo žádné větší problémy, navíc si chvílemi pomáhala křídly. Do nového tábora tedy doběhla v pořádku a připravená na cokoliv, co po ní budou Alfy chtít. Jako první věc se samozřejmě poklonila Alfě a pak odešla ke kraji tábora a rozhlédla se po svých nových spolusmeččanech.
Uprostřed tábora se válela hromada růžových zkrvavených huňatých ocasů a kousek od ní něco, co by se kdysi dalo nazvat vlkem, liškou nebo psem. Temní si očividně hráli. Ušklíbla se Tenebris.
- Dino de Mal
- Počet příspěvků : 4000
Datum registrace : 03. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Tato. Navždy.
Wed Jul 04, 2018 11:47 am
/Severní Tábor -> Hranice -> Severní Tábor/
Když jsem viděl, že o Ašmoda je z hlediska Orfeona postaráno, měl jsem tu možnost se přitulit k Richu. Vyrušil mě však jakýsi pach, či jak to nazvat. Šel z hranic. Pro jistotu jsem ještě jednou zavětřil a poté švihl ocasem, nastražil uši. Zavřel jsem oči a v tu chvíli úplně zmizel z tábora.
Objevil jsem se na hranicích, onen pach stvoření zde byl mnohem silnější. Zavětřil jsem znovu a rozešel se tam, kde mě ten pach vedl. V trávě přede mnou začala vynikat jakási bílá šmouha, moje zvědavost mi nedala a já stejně pokračoval k onomu stvoření. Jedno bylo jasné. kořist to nebyla. Došel jsem až k chlupatému čemusi. V životě jsem to neviděl, ale přecejen pach byl lehce vlčí. Teda... psí? Naklonil jsem hlavu na stranu. Z onoho stvoření páchla Tenebris. Má bývalá Alfa a současná Gamma Temna. Lehce jsem zavrčel. Zrádkyně nám tu nechala dárek, jo? Jak si to mám vyložit? pomyslel jsem si. Nemyslela to špatně, Dino... ohradil ji můjj patron Greenix. Jak to myslíš? odpověď se neozvala. Čapl jsem kouli chlupů (Candy) zlehka do zubů a opět zavřel oči. Teleportoval jsem se zpět do tábora. Koukl jsem na Orfeona podřízeně a štěně položil před své tlapy. Stále spalo.
Vtom jsem si všimnul nově příchozích - té flekaté Bety, jejíž jméno jsem stále neznal, no a taky Hexy. Mojí slepé vnučky Hexy. Rozběhl jsem se klusem k ní. ,,Hexy, ahoj, Hexy!" nadšeně jsem vrtěl ocasem, jako malé vlče.
Když jsem viděl, že o Ašmoda je z hlediska Orfeona postaráno, měl jsem tu možnost se přitulit k Richu. Vyrušil mě však jakýsi pach, či jak to nazvat. Šel z hranic. Pro jistotu jsem ještě jednou zavětřil a poté švihl ocasem, nastražil uši. Zavřel jsem oči a v tu chvíli úplně zmizel z tábora.
Objevil jsem se na hranicích, onen pach stvoření zde byl mnohem silnější. Zavětřil jsem znovu a rozešel se tam, kde mě ten pach vedl. V trávě přede mnou začala vynikat jakási bílá šmouha, moje zvědavost mi nedala a já stejně pokračoval k onomu stvoření. Jedno bylo jasné. kořist to nebyla. Došel jsem až k chlupatému čemusi. V životě jsem to neviděl, ale přecejen pach byl lehce vlčí. Teda... psí? Naklonil jsem hlavu na stranu. Z onoho stvoření páchla Tenebris. Má bývalá Alfa a současná Gamma Temna. Lehce jsem zavrčel. Zrádkyně nám tu nechala dárek, jo? Jak si to mám vyložit? pomyslel jsem si. Nemyslela to špatně, Dino... ohradil ji můjj patron Greenix. Jak to myslíš? odpověď se neozvala. Čapl jsem kouli chlupů (Candy) zlehka do zubů a opět zavřel oči. Teleportoval jsem se zpět do tábora. Koukl jsem na Orfeona podřízeně a štěně položil před své tlapy. Stále spalo.
Vtom jsem si všimnul nově příchozích - té flekaté Bety, jejíž jméno jsem stále neznal, no a taky Hexy. Mojí slepé vnučky Hexy. Rozběhl jsem se klusem k ní. ,,Hexy, ahoj, Hexy!" nadšeně jsem vrtěl ocasem, jako malé vlče.
- Orfeon Virentem
- Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Postavení ve smečce: Alfa
Wed Jul 04, 2018 11:58 am
/Severní Tábor/
Záležitost s Catorcem a Ašmodeem byla stále nerozuzlená, ale koneckonců, stejně mi do toho nic nebylo. Jakmile došla Destiny s nějakou novou vlčkou, u které se zdálo, že ji Dino zná, podíval jsem se směrem k nim. Na Destiny už promluvil Akio, její syn. Na vlčku promluvil zase Dino, kterého jsem stihl ještě sjet zklamaným pohledem. ,,Dino... nemůžeš nám tu tahat každého vetřelce..." podíval jsem se podezřívavě na spící kuličku chlupů. Byla to fenka, pravděpodobně od lidí. Sklonil jsem k ní hlavu a přičichl. Mírně páchla po Zeiss. Už jen mírně. Už svou smečku Stříbrných Fénixů jsem měl takovou všehochuť. Kdepak je asi Ahria? pomyslel jsem si - štěně oživilo mou paměť právě o tuto lištičku od nás. Dlouho jsem ji neviděl. Stejně jako Electru. Nakonec jsem se rozhodl myšlenky z hlavy vyhodit zatřepáním. Majestátním krokem jsem přikráčel k Hexy. ,,Zdravím, kdopak jsi, smím-li se zeptat?" nahodil jsem dotaz a zvědavě se na ni podíval.
Záležitost s Catorcem a Ašmodeem byla stále nerozuzlená, ale koneckonců, stejně mi do toho nic nebylo. Jakmile došla Destiny s nějakou novou vlčkou, u které se zdálo, že ji Dino zná, podíval jsem se směrem k nim. Na Destiny už promluvil Akio, její syn. Na vlčku promluvil zase Dino, kterého jsem stihl ještě sjet zklamaným pohledem. ,,Dino... nemůžeš nám tu tahat každého vetřelce..." podíval jsem se podezřívavě na spící kuličku chlupů. Byla to fenka, pravděpodobně od lidí. Sklonil jsem k ní hlavu a přičichl. Mírně páchla po Zeiss. Už jen mírně. Už svou smečku Stříbrných Fénixů jsem měl takovou všehochuť. Kdepak je asi Ahria? pomyslel jsem si - štěně oživilo mou paměť právě o tuto lištičku od nás. Dlouho jsem ji neviděl. Stejně jako Electru. Nakonec jsem se rozhodl myšlenky z hlavy vyhodit zatřepáním. Majestátním krokem jsem přikráčel k Hexy. ,,Zdravím, kdopak jsi, smím-li se zeptat?" nahodil jsem dotaz a zvědavě se na ni podíval.
- Hexy de Mal
Profil postavy
Wed Jul 04, 2018 12:56 pm
Severní tábor
Pomohla Betě elloriské přitáhnout kořist do severního tábora, ale když uslyšela tichý hlásek Kleeii, tak mrtvou srnu pustila. Stejně už byly v táboře a ona nevěděla, kde se tady maso uschovává. Tedy ne že by si to nemohla zjistit magií, ale chtěla i tohle slabé používání vypnout, neboť byla už tak dost unavená a chtěla si odpočinout. Zapřemýšlela na otázkou vlčete a pak ucítila Tessin pach. Šla totiž s Diegem a ten šel s Orfeonem, takže musela být blízko a taky že byla. “Cítíš její pach? Je nedaleko tábora,” pousmála se a pak začala vrtět ocasem, když se k ní rozběhl děda. “Dino, snad si se nebál, že bych se přidala k Zeiss, ne?” Zasmála se, ale smích ji do pár vteřin přešel, když vzpomněla na bratra. Odvrátila hlavu, ale pak ji hrdě narovnala, když u ní byl Alfa. Uklonila se a začala přemýšlet opět nad přítomností a ne nad bratrem. “Též zdravím, mé jméno je Hexy de Mal,” představila se a zase neopomenula dát hrdý důraz na svůj rod, na který byla pyšná. “Ráda bych se stala členem smečky Elloris,” pokračovala dále a doufala, že ji to bude umožněno, ikdyž je slepá. Svůj pach ji maskoval plášť, takže ani Orfeon nemohl podle pachu vědět, že patřila do Ishimury, ale mohl to tušit.
- Darkey
- Počet příspěvků : 50
Datum registrace : 20. 05. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Darkey
Wed Jul 04, 2018 1:09 pm
Severní tábor
Zřejmě to bylo vyřešené, tak jsem si šla projít severní tábor. Nebyl moc rozdílný od Jižního, ale v něčem byl asi trochu jiný. Objevila jsem křídla a vznesla jsem se na oblohu. Ani jsem neměla důvod pro létání, prostě jsem se jen chtěla proletět a prohlédnout si ten severní tábor. Spatřila jsem Orfeona, tak jsem se snesla na zem a křídla jsem stáhla k tělu. Pomalým krokem jsem došla k Orfeonovy a mile jsem se usmála. "Zdravím Orfeone." Byl tam i nějaký druhý vlk, tak jsem ho pozdravila také. "Tebe také zdravím." Pak jsem se podívala zpátky na Orfeona. "Dořešte si to, já počkám." Odešla jsem trochu dál a čekala jsem. Mezitím jsem se posadila.- Dino de Mal
- Počet příspěvků : 4000
Datum registrace : 03. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Tato. Navždy.
Wed Jul 04, 2018 1:29 pm
/Severní Tábor/
Lehce jsem se zamračil a dle všeho ji napadlo totéž, co mě. Telantes. Už jsem nic neříkal, jen tiše přikvyvoval. To už se ale Hexy bavila s Orfeonem, k němuž jsem podřízeně sklopil uši a poodešel zpět za svou partnerkou. ,,Krásný úlovek, Hexy. Ten jsi ulovila s Destiny?" zeptal se Orfeon vlčky. Soudě dle jeho výrazu si byl jistý, že po zodpovězení této otázky, by mohl vlčku skutečně přijmout mezi členy smečky. Stejně jako já, i Orfeon si všiml Darkey, kývli jsme jí oba na pozdrav.
Lehce jsem se zamračil a dle všeho ji napadlo totéž, co mě. Telantes. Už jsem nic neříkal, jen tiše přikvyvoval. To už se ale Hexy bavila s Orfeonem, k němuž jsem podřízeně sklopil uši a poodešel zpět za svou partnerkou. ,,Krásný úlovek, Hexy. Ten jsi ulovila s Destiny?" zeptal se Orfeon vlčky. Soudě dle jeho výrazu si byl jistý, že po zodpovězení této otázky, by mohl vlčku skutečně přijmout mezi členy smečky. Stejně jako já, i Orfeon si všiml Darkey, kývli jsme jí oba na pozdrav.
- Hexy de Mal
Profil postavy
Wed Jul 04, 2018 2:30 pm
Severní Tábor
Na vlčici, která k nim přišla a zase odešla jenom mlčky kývla. Nedokázala určit, jaký má post, neboť nepoužívala oslovení ”Alfa”, nevěděla zda k němu není příbuzná, neboť Orfeon často nosil stejný plášť jako ona a ani nijak nedávala na sobě znát podřízenosti, ale to ani nemuselo být nutné, když lovila s ním. To si Hex pamatovala, protože do té skupiny posílala Tessie. “Ano,” odpověděla jednoduše a s klidným výrazem na své vlčí tváři. Čekala na rozsudek a moc si přála stát se Kappou elloriskou. Tohle byla těžší zkouška než měla v Ishimuře, ale teď byla starší, silnější a chytřejší. Bývalá Alfa Spirit se jí tehdy zeptala, zda má nebo nemá neviditelnou bezednou brašnu a ona samozřejmě díky magii uspěla.
- Destiny Aqua
- Počet příspěvků : 3335
Profil postavy
Hlavní postava: Strieborná a škvrnitá
Wed Jul 04, 2018 3:37 pm
Severný tábor
Spoločne s Hexy prišli do tábora, kde našli dvojicu, ktorú si Destiny všimla už predtým, no ich mená nepoznala (Richu a Dino), Orfeona a nejakú vlčicu, ktorá musela byť nová, pretože ju nepoznala. Potom sa tam objavil Akio a nejaké tmavé vĺča, ktoré jej páchlo strašne povedome, ako... ako Hope, no teraz na to nemala čas, musela vyriešiť dve veci- Hexy a Orfeona, potom Akia a až potom sa mohla venovať záhade toho vĺčaťa. Mierne kývla na pozdrav tej vlčici, Darkey, hoci si nebola istá, aký má post, každopádne, pred Orfeonom sa veľmi nepodriaďovala a nepoužila oslovenie Alfa, čo ju mierne zarazilo- bola si však istá, že nie je Betou ani Alfou. Zamierila k Hexy a Orfeonovi. Na chvíľu mierne sklonila hlavu na znak úcty, no potom ju znova zdvihla. ,,Hexy patrila do mojej skupiny na love, no bola jediná ktorá sa ho skutočne aj zúčastnila. Zvyšku skupiny som povedala, aby teda niečo ulovili samostatne, konkrétne to boli Toshio, Haymitch a Tario, je možné, že sa ešte objavia s nejakým úlovkom. Ja sama by som ju prijala do svorky, no nebola som si istá, či mám právo urobiť to bez dohody s alfou," povedala ticho. ,,Akio, prepáč, musím vyriešiť pár záležitostí, mohol by si chvíľu počkať, prosím? O čo sa jedná?" odoslala synovi myšlienku.
Comtessa Aqua
Neďaleko severného tábora-Severný tábor
Zívla. Posedávala tam už istú dobu po tom, čo tie vĺčatá ktoré páchli ako Zeiss zmizli. Nechcelo sa jej vracať sa späť, no potom zacítila dva známe pachy- vlčica ktorá ich sem doviedla, Hexy a jej milovaná sestrička Kleeia! Od nadšenia na chvíľu vyskočila do vzduchu a jej znaky získali jasnožltú farbu. S nadšením sa odlepila od zeme a mávnutím krídel zamierila k táboru. Od nadšenia urobila vo vzduchu trochu neohrabané salto a potom dopadla na zem. ,,Hexy, Kleeia!"vyhŕkla, vrtiac veselo chvostom. Bola rada, že ich znova obidve vidí, chýbali jej. Potom si však všimla, že Hexy čosi rieši s nejakým fialovým vlkom a škvrnitou vlčicou, no rovnako neprehliadla aj zeleného vlka, ktorého pach trochu pripomínal Hexy. Zamierila však k svojej sestre. ,,Čo sa stalo, Klee?" šepla smerom k nej zvedavo.
Spoločne s Hexy prišli do tábora, kde našli dvojicu, ktorú si Destiny všimla už predtým, no ich mená nepoznala (Richu a Dino), Orfeona a nejakú vlčicu, ktorá musela byť nová, pretože ju nepoznala. Potom sa tam objavil Akio a nejaké tmavé vĺča, ktoré jej páchlo strašne povedome, ako... ako Hope, no teraz na to nemala čas, musela vyriešiť dve veci- Hexy a Orfeona, potom Akia a až potom sa mohla venovať záhade toho vĺčaťa. Mierne kývla na pozdrav tej vlčici, Darkey, hoci si nebola istá, aký má post, každopádne, pred Orfeonom sa veľmi nepodriaďovala a nepoužila oslovenie Alfa, čo ju mierne zarazilo- bola si však istá, že nie je Betou ani Alfou. Zamierila k Hexy a Orfeonovi. Na chvíľu mierne sklonila hlavu na znak úcty, no potom ju znova zdvihla. ,,Hexy patrila do mojej skupiny na love, no bola jediná ktorá sa ho skutočne aj zúčastnila. Zvyšku skupiny som povedala, aby teda niečo ulovili samostatne, konkrétne to boli Toshio, Haymitch a Tario, je možné, že sa ešte objavia s nejakým úlovkom. Ja sama by som ju prijala do svorky, no nebola som si istá, či mám právo urobiť to bez dohody s alfou," povedala ticho. ,,Akio, prepáč, musím vyriešiť pár záležitostí, mohol by si chvíľu počkať, prosím? O čo sa jedná?" odoslala synovi myšlienku.
Comtessa Aqua
Neďaleko severného tábora-Severný tábor
Zívla. Posedávala tam už istú dobu po tom, čo tie vĺčatá ktoré páchli ako Zeiss zmizli. Nechcelo sa jej vracať sa späť, no potom zacítila dva známe pachy- vlčica ktorá ich sem doviedla, Hexy a jej milovaná sestrička Kleeia! Od nadšenia na chvíľu vyskočila do vzduchu a jej znaky získali jasnožltú farbu. S nadšením sa odlepila od zeme a mávnutím krídel zamierila k táboru. Od nadšenia urobila vo vzduchu trochu neohrabané salto a potom dopadla na zem. ,,Hexy, Kleeia!"vyhŕkla, vrtiac veselo chvostom. Bola rada, že ich znova obidve vidí, chýbali jej. Potom si však všimla, že Hexy čosi rieši s nejakým fialovým vlkom a škvrnitou vlčicou, no rovnako neprehliadla aj zeleného vlka, ktorého pach trochu pripomínal Hexy. Zamierila však k svojej sestre. ,,Čo sa stalo, Klee?" šepla smerom k nej zvedavo.
- Christopher Criest
- Počet příspěvků : 290
Datum registrace : 11. 03. 18
Profil postavy
Postavení ve smečce: Vlče
Wed Jul 04, 2018 5:15 pm
Aralský les -> Jižní tábor
Když si jich všichni přestali všímat, tak sklopil ouška. Mrzelo ho, že se nestihl zeptat na hranice Zeiss a Elloris, ale co se dalo dělat. Musel si najít někoho jiného, kdo ho obeznámí o tom všem. Nakonec to stejně všechno hodil za hlavu, došel k Asuce a šťouchl do ní povzbudivě čumákem, aby nebyla zklamaná a že on se jí věnovat bude. Její nápad mu pak vykouzlil úsměv na tváři a on se rozešel po jejím boku vstříc dobrodružství. Důvěřoval ji, že jdou dobře a brzy dojdou do druhého tábora. Jeho vychovatelka se stala i jeho kamarádkou a důležitou osobou v jeho životě, protože s nim a bratry trávila hodně času. Ona byla jako jeho teta a on ji měl podle toho taky tak hodně rád. “A pak mě naučíš lovit a všechno, co budu potřebovat, abych splnil zkoušku do smečky, že jo?” Zaškemral, protože tušil, že ikdyž je poměrně vzrůstově malý, tak brzy nadejde den “D” a on dostane možnost získat post Kappy.
- Kleeia
- Počet příspěvků : 178
Datum registrace : 21. 03. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Nemá smečku
Wed Jul 04, 2018 5:21 pm
Severní Tábor
Samozřejmě, že jsem Comtessu cítila. Jenže v téhle obrovské směsicí pachů a v tom, že ti dva flekatí měli pach dost podobný mě hodně mátlo, zvláště když jsem se teď zmateně probudila na neznámém místě. Když jsem však slyšela její hlas, viditelně se mi ulevilo. Zavrtěla jsem pořádně ocasem. "Tesso!" Pípla jsem směrem k ní a přikrčila jsem se víc ke své starší sestře. "To mi spíše řekni ty. Probudila jsem se nedaleko odsud a vůbec netuším, proč tu je tolik vlků. Ani v naší smečce jsem jich na jednom místě neviděla nikdy tolik.." Odpověděla jsem ji šeptem. Já se většinou totiž větší sešlostí vlků důvěrně vyhýbala.- Akio
- Počet příspěvků : 846
Datum registrace : 29. 09. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Gamma
Wed Jul 04, 2018 5:31 pm
Severní Tábor
Když viděl, že má Destiny dost práce, stejně to nechtěl vzdát. Když přišel Orfeon, kývnutím hlavou jej pozdravil. Alfa-neAlfa, Orfeon byl jeho dobrým přítelem. Když se mu ozval v hlavě hlas Destiny, pohlédl na ni. Týká se to Safi a Angela. Pomyslel si a doufal, že to uslyší. Při zmínce Angelova jména lehce zavrčel. On totiž posílat myšlenky neuměl. Postavil se lehce na stranu a čekal až si udělá Destiny, pár minut času.- Asuka de Fëe'neriz
- Počet příspěvků : 157
Datum registrace : 07. 04. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Asu
Wed Jul 04, 2018 11:56 pm
Jižní tábor:
Když do mě strčil čumákem musela jsem se usmát. Byl tak nevinný a bezstarostný. V této chvíli jsem byla ráda, že jsem se stala jejich vychovatelkou. Získala jsem si malé přátele a toho si moc cenila. Sklonila jsem k němu hlavu a opatrně se o něj otrela, pak jsem ji zase zvedla: ,, Samozřejmě. Třeba bychom mohli začít s teorií. Na lov se vrhneme za nedlouho. "Řeknu už vesele: ,, Jsou tu dva druhy zvěře, které nejčastěji lovime. " Začnu vysvětlovat: ,, Srnky a zajíci. Srnky se loví nejméně ve dvou, protože jsou docela velké a umí ošklivě kopnout. " Vysvětlila jsem první druh kořisti a pak se vrhla na další: ,, Pak je tu kořist, kterou může lovit každý vlk. Jsou jí zajíci. Jsou menší a hodně rychlý. Na jejich ulovení budeš muset být aspoň trochu nenápadný nebo se umět plížit, abys je ulovil. Ostatní ti ukážu při lovu. " Skoncim s teorii a už je vidět Tábor: ,, Co bys chtěl dělat u smečky? Lovcem, hraničářem nebo něčím jiným? " Zeptam se ho zvědavě a dojdeme do tábora. Moc vlků tam nebylo, ale jednoho jsem poznala hned: ,, Táta! " Zajasala jsem v duchu a obrátila se s úsměvem na Chrise: ,, Chtěl by ses seznámit s mým otcem? " Nabínu mu s úsměvem a nadšením.
Když do mě strčil čumákem musela jsem se usmát. Byl tak nevinný a bezstarostný. V této chvíli jsem byla ráda, že jsem se stala jejich vychovatelkou. Získala jsem si malé přátele a toho si moc cenila. Sklonila jsem k němu hlavu a opatrně se o něj otrela, pak jsem ji zase zvedla: ,, Samozřejmě. Třeba bychom mohli začít s teorií. Na lov se vrhneme za nedlouho. "Řeknu už vesele: ,, Jsou tu dva druhy zvěře, které nejčastěji lovime. " Začnu vysvětlovat: ,, Srnky a zajíci. Srnky se loví nejméně ve dvou, protože jsou docela velké a umí ošklivě kopnout. " Vysvětlila jsem první druh kořisti a pak se vrhla na další: ,, Pak je tu kořist, kterou může lovit každý vlk. Jsou jí zajíci. Jsou menší a hodně rychlý. Na jejich ulovení budeš muset být aspoň trochu nenápadný nebo se umět plížit, abys je ulovil. Ostatní ti ukážu při lovu. " Skoncim s teorii a už je vidět Tábor: ,, Co bys chtěl dělat u smečky? Lovcem, hraničářem nebo něčím jiným? " Zeptam se ho zvědavě a dojdeme do tábora. Moc vlků tam nebylo, ale jednoho jsem poznala hned: ,, Táta! " Zajasala jsem v duchu a obrátila se s úsměvem na Chrise: ,, Chtěl by ses seznámit s mým otcem? " Nabínu mu s úsměvem a nadšením.
- Christopher Criest
- Počet příspěvků : 290
Datum registrace : 11. 03. 18
Profil postavy
Postavení ve smečce: Vlče
Thu Jul 05, 2018 8:36 am
Aralský les -> Jižní Tábor
Když se usmála ona, tak se jeho úsměv ještě rozšířil a zavrtěla ocáskem. Jak začla s teorií, tak začal kolem ní šťastně skákat. On byl doopravdy šťastní, když ho začala učit, protože chtěl se moc stát Kappou a věděl, že mu Asu dokáže pomoc. Poslouchal bedlivě její slova o lovu a ani si nevšímal, že pořád za sebou nechává duhové stopy. Ty krásně svítily v jemných tónech duhy, jako měl čupřinku, ale ta byla sytější než ta na zemi. “Já nevím. Lovit jsem ještě nezkoušel. Nevím, jak mi to půjde. A co dělá hraničář? A je ještě něco jiného?” Podával zvědavé otázky, ale když došel do tábora, tak se mu opět klížila očka. Byl unavený, ikdyž kus dne a noci spal, tak stejně teď by dokázal taky na pár hodinek usnout. “Jooo,” souhlasil vesele, ale pak zívl.
Povolení tohoto fóra: