Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Goto down
Telantes
Telantes
Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 12. 08. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Kayo
Postavení ve smečce: Kappa

(Kay a jeho postavy) > Tréning plodí ovocie - Stránka 3 Empty Re: (Kay a jeho postavy) > Tréning plodí ovocie

Sat Dec 30, 2017 5:41 pm
Tréning výdrže 1./ Zrkadlové jazero -> Údolie mlh
"Čo teraz?" s pomyslením sa obzriem okolo seba. Vodu som už nepotreboval trénovať, mám pocit, akoby som jej vládol perfektne. Samozrejme, neplánoval som polavovať na tréningu. Žiadnom. Málo toho vydržím.. stále, sakra! Zavrčím, pritom sa rozbehnem. Nemienil som tomu tak nechať, utekal som ako som mohol. Nebudem radový vlk.. nie, nebudem! Opakoval som si v hlave, pritom som skutočne utekal čím ďalej tým rýchlejšie. Nemienil som spomaliť, nemienil som odpadnúť od vyčerpania. Nie. Tak to nebude, keby som sa v boji stretol s vlkom, zvíťazím! Áno! Pocítil som, ako sa mi napínajú svaly, sneh sa odrážal od zadných labiek a utekal čím ďalej tým ďalej. Až som konečne dobehol, zrejme do môjho ďalšieho pôsobiska, ktoré bude slúžiť na môj tréning.
Kay Mayen
Kay Mayen
Počet příspěvků : 1840
Datum registrace : 24. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: KAYOS
Postavení ve smečce: Beta

(Kay a jeho postavy) > Tréning plodí ovocie - Stránka 3 Empty Re: (Kay a jeho postavy) > Tréning plodí ovocie

Sat Dec 30, 2017 6:12 pm
(LVL 4) Tréning extra mágie teleportácia 1/10
Tábor
Ležal som opäť vyvalený na svojom oblúbenom kameni, pritom očkom prezeral okolitých vlkov, ako prešli okolo. Kss, čo budem robiť. Mal by som sa vložiť do tréningu, ale čo? Zem ovládam stále, tú nemusím trénovať. K tomu tu mám vodu, drevo a premiestňovanie. Heh. Drevo som ovládal lepšie ako tie dve veci do hromady tak čo mám? Hlavou sa mi vírili myšlienky. "Ach draku.." povzdychnem si pritom si ani nevedomím, že sa z ničoho nič zjavím na inom mieste. "Ach, tak rozhodnuté.." žmurknem pritom sa postavím na všetky štyri. "Yush, ideme trénovať premiestnenie.." sústredím sa na jeden bod v tábore - predstavím si ako sa moje telo zhmotnuje práve na tom mieste a na to sa to stalo. Zničoho nič, som tam stál. Prvý krok. Pomyslím si pritom sa zamerám na ďalšiu pozíciu v tábore a opäť, zjavím sa tam. Druhý krok...
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Mon Jan 01, 2018 10:57 am
(LVL 4) Tréning mágie teleportu 2/10
Sukromná hra s Dinom

Mal som pocit akoby som bol teraz pánom sveta. Mohol som isť všade bez toho že by som sa zaujímal o to že či tam sú prekážky alebo nie. Mávnul som svojími krídlami a obletel som jazero, očkom pritom sledujem ako sa Dino ponára a loví ryby. Jedna pritom mu vyskočí z tlamy a začne padať opäť do vody. To teda nie! Poviem pritom sa vydám smerom k tej rybe ani si to neuvedomim a o kus sa teleportujem, potom som manevron preletel tesne pod Dinovím telom s rybou v tlame, vzniesol som sa a nkoniec som sa ostal vznášať na jednom mieste. "Mám ju," zazubím sa na neho s rybou v tlame. 
Telantes
Telantes

Profil postavy

Mon Jan 01, 2018 1:07 pm
Tréning výdrže 2. / Zo Súkromnej hry

Nenapadalo mi nič, čo by sme mohli v tejto situácii robiť. Predsa, bolo správne, nechať rozhodnúť dedečka. Nuž, som zvedaví.. a? Nadvihnem obočie, keď ma chytil labú a povedal to slovo. Baba. Spomenul a na to sa rozbehol. Už od pohľadu som si všimol, aj keď bol starý tak bol rýchlejší. S povzdychom sa rozbehnem za ním. Samozrejme utekal som rovnako ako do teraz iba som sa snažil udržať svoju rýchlosť. Zabral som na výdrži. Rovnako ako on, tak aj ja som preskakoval rôzne prekážky, ktoré sa objavovali v našej ceste. "Hoy! Mate!" vyšteknem, pritom zaberem viacej, cítil som ako sa mi napínajú svaly. To ma však, bohužiaľ netrápilo ani neunavovalo. Teda, zatiaľ nie. Sústredil som sa na to, aby som vydržal a predal mu tú babu. To mi prišlo na um. Nebude to také ľahké, uškrniem sa. "Kirigakure,prehovorím a okolie okolo Dina zahalila hmla. Na to, som do tej hmly vbehol a jedným skokom sa ocitol vedľa neho. "Máš babu," zazubím sa, aj keď to teraz nemohol vidieť. Mohol ucítiť náraz mojej tlapky na jeho telo a na to sa rozbehnem do lesa Kirigakurských sŕn, ktoré boli očividne blízko nás.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Thu Jan 04, 2018 4:30 pm
(LVL 4) Tréning teleportácie 3/10 / Zo SH s Diegom
Ostal som na mieste a mierne som po otvoril oči, keďže som stratil jeho siluetu vďaka cíteniu zeme. Vzniesol sa, použil svoje krídla - pierko pegasa. Rovnaké, aké som mal aj ja, lenže.. ešte som neplánoval odhaliť toto tajomstvo. Samozrejme, vedel som čo spraviť.
Uškrniem sa nad tým, ako po mne vyštekol a v tom momente si vyliečil svoju ranu. Na to som pocítil ako sa moje tlapy stali obeťou jeho spútavajúceho útoku. Nie, to ma nezastavilo. Premiestnil som sa na strom, kde som tlamou odkúsol kus konára a premiestnil som sa nad Diega. Pomalé.. Pošlem mu ďalšiu pozmenenú myšlienku a prinútim ten konár, aby sa obmotal okolo Diegova tela a zároveň aby k sebe spútal jeho krídla, čím som mu znemožnil možnosť ich používať. Nakoniec som sa premiestnil do temnoty korún stromov. Ako sa z toho teraz dostaneš. Diego. Liečiť to vieš, ale ako vieš bojovať.. S pomyslením sa opäť premiestnim tento krát s priamym útokom na Diega. Ocitol som sa tesne pri ňom ako padal a prudko som ho udrel s jednou z mojich láb (max. sila). 
Telantes
Telantes

Profil postavy

Sat Jan 20, 2018 11:53 pm
Tréning výdrže 3. / Tábor (Príbeh)
Bolo neskutočne ťažké sa udržať na nohách a zároveň uprieť pozornosť na Vodný vŕtakktorý mal rozomlieť lebku démona skrz na skrz. Na to som započul hlasy dvoch najbližších vlčích - Hexy a Hilary. "Hexy.." poviem potichu, pritom mi dúhovky začali žiariť, to znamenalo, že som do svojho útoku dával veškerú svoju fyzickú a magickú silu. "Jo, som.. a ty? Nejsi zranená?" poviem jej. "Neboj sestričko, toho odhodenie nebolo nič," zazubím sa na ňu ako za mojej vlčacej éry. Aj keď, skutočnosť bola iná, cítil som bolesť ako mi pulzovala v tele, a ako som spomenul, sotva som sa udržal na nohách. Jeho slabinou je vodná mágia.. Pošlem myšlienku všetkým vlkom v tábore. Dúfam.. tento krát som si pomyslel pre seba. No, udržiaval som svoj útok voči démonovi.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Tue Feb 20, 2018 9:15 am
(LVL 4) Tréning teleportácia 4/10
Opäť som bol na svojom malom, nerušenom miestečku na brehu Jazera Kappa. Pozeral som ako slnko dopadá na ono jazero a pritom okolité hory vytvárajú veľký tieň, ktorý siaha až ku mne. Bol to veru zvláštny pohľad - svetlo bijúce sa s tieňom. No, kvôli tomu som tu samozrejme nebol. Rozhodol som sa precvičiť sa v teleportácii, nech nezaspím na vavrínoch - bola to užitočná schopnosť, ktorá by sa mi hodila v každučkej príležitosti. No nič, obzriem sa a hľadám miesto, kde by som sa mohol premiestniť. Nič moc veru, vidím skaly, ktoré určitou časťou zasahujú do jazera k tomu na horách nejaké menšie útese. Nakoniec som sa rozhodol pre útese, mini útese. Hehe. Zavriem oči, pritom si v hlave predstavím danné miesto na ktoré som sa chcel preniesť. Zhlboka sa nadýchnem a na to opäť otvorím oči. Pocítil som niečo ako šklbnutie no to som už nestál na brehu jazera, ale na onom útesku na Temných skálach. Pozriem očkom dole, na jazero. Podarilo sa to.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Jun 09, 2018 1:49 pm
(LVL 4) Tréning teleportácia 5/10
Stál som na útese Temných skál, pritom sa pozeral dole. Zvažoval som možnosti, ktoré by som aktuálne mohol použiť. Teleport, sem.. tam, sem.. tam. Telo sa premení na čo? Molekuly? Rovnaké čiastočky z ktorých je skala? Pak to v rýchlosti svetla presunie na cielenú oblasť a opäť telo zhmotní? Takým spôsobom funguje moja mágia.. či to funguje ako portál.. Uvažujem nad tým, ako funguje tá moja mágia. Dokážem premiestniť iba seba, či aj iných vlkov alebo dokonca predmety - bola by sranda premiestniť kameň nad hlavu nejakého Zeissáka a nechať ho aby mu padol na hlavu.. Pobavene sa pozriem na ďalšie miesto, kde by som sa chcel premiestniť. Tento krát to však nebolo na zem, skalu.. ale do volného priestoru nad jazerom. Bude to fungovať? Sústredím svoju vnútornú energiu a predstavím si ako sa zjavujem nad daným miestom. A bolo to, premiestnil som sa nad jazero a volným pádom padal dnu. Teraz to chcelo sa premiestniť späť.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar
Počet příspěvků : 665
Datum registrace : 24. 12. 17

Profil postavy

Sat Jun 09, 2018 2:20 pm
Tréning inteligencie 1., Jazero Kappa
Mala som pred sebou desať rôznych kovov, ktoré som dokázala vytvoriť. Ležala som a sledovala prvý z desiatich. Hm, síce dobre ovládam svoju mágiu, no mala by som aj vedieť viacej o tom, čo ovládam.. že? Pomyslím si. Učila som sa šerm, no to proste nestačí. Dobre, prvé čo tu máme je toto.. 
Pritiahnem si labou prvý kov, ktorý mal niečo ako striebornú farbu a na dotyk bol mäkký. Pre mňa aspoň, keby to chytil iný vlk, nič by nepoznal - no ja áno. "Toto musí byť.. hmm, obyčajné železo.." poviem si pre seba. Obzerám si ho, skúmam, čuchám k nemu, oblíznem ho jazykom. "Jaj, tak toto cítim v iných vlkoch - to znamená, že sa miniaturne kúsky nachádzajú v každom z nás.. hehe a ja mám celú kocku pre seba.." s úškrom železo ohnem. Dalo by sa z toho robiť hoci-čo, no na obranu by som ho nepoužila. Je strašne krehký a k tomu.. spozorniem keď uvidím niečo hnedej farby. K tomu je tam tá hrdza.. prečo? Hmm, čuchám, že vo vzduchu je vlhkosť a k tomu.. jasné, chápem.. keď sa sústredím na to železo už viem prečo je tam tá hrdza.. preto je to na nič - použiť toto k obrane, asi dlho nevydržím.. 
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Mon Jun 11, 2018 7:04 pm
(LVL 4) Tréning teleportácia 6/10
Letel som vo volnom priestore priamo do jazera. Nie, šup na skalu. Pomyslím si, rovnako tak sa sústredím a predstavím si ako moje telo zmizne a na to sa zjaví na najbližšej skale. V momente, kedy sa moja laba dotkla vodnej hladiny, som sa premiestnil na skalu a zohol sa. Jaj, bolo to moc pomalé.. Zamračím sa. Musel som to zopakovať. Opäť sa premiestnim nad jazero a volným pádom padám dole. Jeden meter do dopadu do vody. Opäť sa sústredím aby som sa premiestnil na breh jazera Kappa. Stalo sa tak. Tento krát sa mi labka nedotkla vodnej hladiny. Yuhuu! Radostne švihnem chvostom. Hm, teraz by som mohol.. o jasne. Sústredím a postupne sa teleportujem metre, po metroch až k hraniciam. Vďaka výdrži som sa tam dostal, no aj tak .. pri poslednom premiestnení som musel popadnúť dych.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar

Profil postavy

Mon Jun 11, 2018 7:10 pm
Tréning inteligencie 2. Jazero Kappa ->Hranice
Nakoniec som sa prestala zaujímať o tie kovy. Jednoducho som ich zjedla a vyskočila na nohy. Síce mi chutia, no nezásitia ma.. čo je škoda. Mohla by som si niečo uloviť, he he.. S touto myšlienkou sa rozbehnem priamo k hraniciam s nádejou že si niečo nájdem. Po pol hodine rýchlej chôdze som spatrila zajaca. Bol malý, sám, bezbranný. To bude ľahké.. Myknem ramenami a rozbehnem sa priamo za ním. Nie, ľahké to nebolo. Áno, bola som rýchla - no on bol rýchlejší. Trvalo mi než som zrovanla rýchlosť, ale chcelo to plán! Áno! Plán! Pred nami boli nory, boli malé aby som sa do nich vmestila, no mohla som ich využiť dokonalo. 
Poriadne zrýchlim a vyskočím na kameň a pomocou mágie vytvorím tič, ktorú hodím vľavo od zajaca, čím som ho prinútila zabočiť v pravo. V behol do jednej z nôr. Výborne.. Pomyslím si, keď zoskočím z kameňa a zájdem k diere. Už idem! Zazubím sa, pretože som vytvorila niečo ako drát, ktorý sa plazil dnu do diere a vyhľadával môj obed. Po tom čo ho našiel, sa obmotal okolo jeho tela a ja som ho vytiahla von. Hold, začala som jesť.
Toshio
Toshio
Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 22. 01. 18

Profil postavy

Mon Jun 11, 2018 7:15 pm
Tréning rýchlosti 1., Hranice SSF 
Spokojne som si kráčal po hraniciach. Mal som ešte času dosť - post vo svorke mohol počakť. Teraz som sa hlavne chcel zamerať na moje nedostatky. Chytrí som síce bol, no veci ako výdrž, sila či obyčajná rýchlosť mi schádzali. No nič, rozbehol som sa. Strážil som si svoju rýchlosť, ktorá bola už teraz tak slabá. Zdá sa, že sa mi chcel pomôcť nejaký vták, ktorý predo mnou letel. Nechápem, však ho nelovím. Pomyslím si, no využil som to ako ciel. Udržiaval som rýchlosť a snažil sa pridať. Prinútiť laby aby utekali rýchlejšie ako do teraz - musel som sa stať silným vlkom ako duševne tak aj psychicky.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Wed Jun 13, 2018 5:32 pm
(LVL 4) Tréning teleportácie 7/10
Prešiel som skrz hranice a opäť pomocou teleportácie som si skrátil cestu skokmi. Dva metre, tri, štyri, päť.. tak som pokračoval až som skončil pri Zrkadlovom jazere. Opäť som sa premiestnil nad jazero a volným pádom padal dole. Prečo sa mi toto páči? Hm, že by som zároveň trénoval bystrosť, aby som v prípade nečakaného útoku sa stihol rýchlo premiestniť? Napadne mi táto myšlienka, než sa opäť labou dotknem hladiny jazera a ja sa premiestnim na breh. Stále som pomalý, no snáď sa mi to podarí v cuku letu.. Zamyslene sa premiestnim na druhý breh jazera. 
Toshio
Toshio

Profil postavy

Wed Jun 13, 2018 9:37 pm
Tréning rýchlosti 2., Severné hranice svorky
Nezdalo sa mi, že by som spomaľoval. Nie, rozhodol som sa pokračovať ďalej v behu. Nie, kvôli výdrži, ale kvôli tomu, že mi ten vták proste ulietaval. Nie, budem rýchli! Prehlásim a tak aj spravím. Naberiem na rýchlosti a vskuku letu, sa mi začali napínať svaly a ja som cítil, že som bol o niečo rýchlejší. Áno, musel som byť. Keď chcem byť prospešný svorke, musím zrýchliť. Pokračoval som v behu ďalej, no musel som vydržať.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar

Profil postavy

Wed Jun 13, 2018 9:45 pm
Tréning inteligencie 3., Hranice
Stala som sa učňom hraničiarov, po fyzickej stránke som mohla usúdiť, že som bola dobrá - no vedomosti mi unikali. Aby som strážila hranice, musím vedieť, čo sa za nimi schováva. Kedysi boli štyri svorky. Strieborný fénix, Kirigakure, Ishimura a Zeiss. Spomeniem si, pritom som si na zem, kovovou ihlicou nakreslila štyri štvorce, každý označený unikátnym znakom. Ishimura padla.. ich územie získalo Zeiss.. Nakreslím čiaru, Zeisského štvorčeka ako vniklo do štvorčeka Ishimurského, preškrla som ho. A Kirigakure sa spojila s fénixom a vznikla nová svorka.. Nakreslím opäť ďalšiu čiarku. Dva štvorčeky spojím krúžkom. To tu máme dve svorky, dve mocnosti, dve takzvané armády.. hmm.. Pomyslím si. Aká by bola vhodná možnosť ustrážiť hranice smerujúce k Zeiss? Pomyslím si, pritom si nakreslím na zem rádoby mapu hraníc. Tu by mohol byť jeden hraničiar, tu druhý.. kreslím značky ´x´. Pritom by sa striedali po zmenách, áno.. tak nejak by to mohlo byť.. Usúdim.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 11:09 am
Tréning Inteligencie 4.
Po jeho prikývnutí som nabila sebavedomie. Vykročila som správnou packou, aby som sa naučil šermiarskému úmeniu vo vlčom štýle - nevedela som, ako to robia tí dvojnohý - že by tak podobne? Neviem, teraz som to nemohla riešiť, pretože otec v tom bol vskutku skúsený. Nie je ľahké ho zasiahnuť, aj keby som si mohla pomôcť mágiou, pre tento krát to nespravím.
Plochou stranou mi ťukol do meča a potom zase. Začínala som pomaly chápať v čom je to tajomstvo. Pri jeho ďalšom pokuse zasiahnuť môj meč, som uskočila, obehla ho a vyskočila smerom na hor. Podarilo sa mi spraviť otočku a rovnako tak, tupou stranou môjho meča som zasiahla ja ten jeho. Dopadla som na zem a opäť, som švihla plochou stranou a opäť som začula ten zvuk nárazu. Tento krát som zaujala já pozíciu a rovnako ako on, som já cúvla a vykročila vpred. Opäť cúvla a opäť vykročila v pred. Snažila som sa zapamätať všetky pohyby, ktoré robil otec aby som ich mohla potom použiť.

//tréning s SH s Aragornom. Mitril sa učí šerm. V tomto poste nejde o boj, skorej o to, že sa Mitril snaží pochopiť šerm a rôzne skúša ako prekonať jej otca c: dúfam, že sa to dá počítať ako tréning inteligencie.
Toshio
Toshio

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 11:15 pm
Tréning rýchlosti 3., Hranice ->HBM
Vtáčik mi žiaľ pridával na rýchlosti. No tak! Zamračene, pokračujem v behu, výdrž ma v tomto nezaujímala, sústredil som sa hlavne na to, ako rýchlo som bežal. Ako rýchlo sa menila krajina, akou silou do mňa vráža odpor vzduchu. Všetko značilo na to, že som sa opäť o kus rýchlejšie pohyboval, no to nestačilo. Utekal som tak rýchlo, že sa predo mnou začali týčiť hory. Udivene ich sledujem a opäť, pridám na rýchlosti. Pocítim tlak na mojích labách a cítim každú časť hliny, ktorý mojím odrazom vymrštím do vzduchu. Hold, zachvíľu tam budem. Stiahnem uši k zátilku a pokračujem naďalej v behu, než dorazím k horám.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 11:19 pm
(LVL 4) Tréning teleportácie 8/10
Začínal som pociťovať, že som sa v schopnosti teleportovať začal zlepšovať. Premiestnil som sa opäť nad hladinu zrkadlového jazera a volným pádom vyčkávam, až sa moja laba hladko dotkne vodnej hladiny. Prask! Dopadol som na breh jazera. Prečo? No, opäť som sa premiestnil. Bola to zábava, no rýchlo ma omrzila. Chcelo to skúsiť niečo iné, niečo nové.. Teleportujem sa na vyčnievajúcu skratku a sústredím sa. Hľadám dáky bod, kde by som mohol ´preskočiť´ a ten konečne aj nájdem. Korunu, samostatného stromu. Tak ľahké-- zasmejem sa. Sústredím sa na jeden konár a opäť, som sa naň premiestnil. Neboli to dáke dlhé vzdialenosti, všetko bolo našťastie v rámci dosahu mojej mágie, ktorá sa každým skokom zdokonalovala.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 8:15 pm
Tréning inteligencie 5., LKS
Prikrčila som sa a sledovala som korisť, ktorá sa zdá sa samotná ocitla uprostred ničoho. Na Dixove signály som prikývla hlavou. "Áno, vidím." Pošlem mu myšlienku. "Počuj, dokážem čítať myšlienky a posielať ich, tak takto komunikujme - ináč by nás mohol počuť a zdrhnúť.." poviem v mysli Dixovi. "Tak, čo teraz. Je tam úplne sám, aký bude plán? Dixi, akú máš mágiu?" opýtam sa Dixa pritom nezabudnem poslať myšlienky aj ostatným: "A vy? Nejaké nápady?" Pomyslím si, rovnako tak aj odošlem, pritom som toho srnca (?). Mohla by som vytvoriť kovovú sieť, alebo vsunúť do zeme kovové dráty, ktoré by ho neskôr zviazali. Pomyslím si, tento krát pre seba. Bola som celá zažraná do lovu, že som zrejme zaujala vodčiu rolu, čo by sa možno alfe Jessie aj nepáčilo, pritom som sa na ňu pozrela a vyčkávala na nejaké známky povelu, nápadu, rozhodnutia čokoľvek. 

//z príbehu - uvažuje nad možnosťami, ktoré by použila pri lovu
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 8:33 pm
(LVL 4) Tréning teleportácie 9/10
Zamyslene stojím na brehu jazera, kedy sa opäť premiestnim - tento krát však na druhú stranu, potom v pred do vody. Ocitol som sa vo vode a kopol som zadnou labou aby som sa zbytočne neponoril a sústredil som sa na to, aby som sa premiestnil zase nad hladinu jazeru. A aj tak sa stalo. Ocitol som sa hore, kde som sa opäť premiestnil na breh. "Už ma to nebaví, musím si nájsť nejakú lepšiu vec!" zavriem oči, kedy zopakujem celý postup tréningu. Opäť sa premiestnim do vody, kopne, premiestnim sa nad hladinu a späť na breh. Sťažil som si to, tou vodou - takže to bolo teraz náročnejšie. Opäť som sa premiestnil do vody, nad hladinu a späť. A to isté som opakoval stále do okola a okola, než som nakoniec dopadol na breh vyčerpaný.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: