Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Goto down
Minor Animus
Minor Animus
Počet příspěvků : 829
Datum registrace : 20. 01. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Míňa
Postavení ve smečce: Kappa

Minor - tréninik Empty Minor - tréninik

Sat Mar 31, 2018 4:11 pm
Účastníci
Minor

Místo 
v příspěvku

čas
jako ve hře

děj
Místo vytvořeno za účelem Minorova tréninku.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Minor - tréninik Empty Re: Minor - tréninik

Sat Mar 31, 2018 4:22 pm
Les Niwatských srn
2/10 Trénink rychlosti
Procházel jsem se lesem a rozhlížel se kolem sebe. Podzim už byl v plném proudu, což mi vůbec nevadilo. Ba naopak. Miloval jsem ty barvy všude kolem. Pomalu jsem se sunul skrz les a nevěděl, kam mám vlastně namířeno. Ani nevím co mi přeletělo přes čumák, ale přestalo mě bavit se tak courat. Přidal jsem tedy do kroku a nakonec jsem zrychlil do pomalejšího klusu. Poměrně teplý vánek, který jsem si sám vytvářel během, mi olizoval srst. Vždy jsem měl běh rád, i když jsem nebyl tím nejvytrvalejším nebo nejrychlejším běžcem. Jak jsem vlastně rychlý? Prolétlo mi hlavou. V ten moment jsem se rozhodl to zjistit. Zabral jsem jak jen to šlo a pod náporem vzduchu jsem musel přivřít oči. Zpod pacek mi odlítávaly kamínky a kolem mě se míhaly stromy v barevných šmouhách. Vyplázl jsem jazyk a začal jsem z rychlosti ubírat. Nakonec jsem spomalil až do klusu a z klusu do rychlejší chůze. No nic moc. Ohodnotil jsem v duchu svůj výkon.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Tue Apr 03, 2018 5:59 pm
Neyewský les
3/10 trénink vytrvalosti
Procházel jsem se prosluněným lesem a kochal se barvami podzimu, kterými to tady celé zářilo. Vesele jsem si švihnul ocasem a trochu si popoběhnul. Neměl jsem hlad, přesto když jsem spatřil jak mi téměř před čumákem přeběhl hbitý zajíc, nemohl jsem odolat a vyběhl za ním. Než jsem se ale rozhodl, získal zajíc poměrně velký náskok. Musel jsem tedy zabrat, přesto jsem nebězěl tak rychle, jak bylo v mých silách. Zajíce bych totiž stejně nedohonil. Rozhodl jsem se ho tedy uhnat a místo zběsile rychlého běhu jsem vytrvale cválal. Po několika minutách běhu jsem musel vypláznout jazyk a také jsem začal hlasitě oddechovat. Moje i zajícovi packy rozhrabovaly spadané listí, přičemž moje síly se už pomalu blížily k hranicím mých možostí, zatímco zajíc byl stále svěží. Zavřel jsem oči a párkrát se pomalu nadechl a vydechl. Trochu mi to dodalo sil, vždycky mi to pomohlo, ale i tak jsem málem vyplivl plíce. K tomu se za chvíli přidala i bolest ve svalech na nohách, které už nějakou dobu bez přestání pracovaly. “Tak si běž,” rezignoval jsem a pomalu začal zpomalovat, až jsem se zastavil úplně. Z mého výkonu jsem sice nebyl moc nadšený, ale byl jsě rozhodnutý se zlepšovat.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Fri Apr 06, 2018 4:46 pm
Neyewský les
2/10 trénink síly
Nebylo tomu ani pár minut, kdy jsem se rozhodl začít se sebou něco dělat. Moje síla byla srovnatelnou se sílou vlčat a už byl čas na to, v tom něco změnit. Chodil jsem po lese a hledal cokoli, s čím bych mohl trénovat. Veliký balvan, kládu nebo cokoli těžkého. Místo těhle věcí jsem našel hromadu větších kamenů. Malou chvilku jsem si je jen prohlížel, než jsem se rozhodl s nimi pracovat. Přešel jsem ke hromadě a po jednom kamenu jsem je tlapami začínal odtahávat na další hromadu. Napínal jsem svaly co to šlo a ty větší z kamenů mi opravdu dělaly problémy. Drápy jsem dělal do kamenů rýhy a zadní nohy se mi zarývaly do země. Musel jsem zatnout čelisti a zapojit všechny síly. Byl jsem poměrně vyčerpaný už v půlce. Odfrkl jsem si a napnul mé svaly nesvaly ještě víc. Přísahal bych, že kdybych ještě víc zabral, asi bych praskly. Sem tam mi packy na hladkých kamenech podklouzly a já spadl, protože jsem to většinou nečekal. Byl jsem už za půlkou a v každém milimetru na mém těle mi škubalo. Zatřepal jsem hlavou, abych vyhnal myšlenky na odpočinek a přesunoval kameny tak dlouho, dokud po nich nezůstala jen otlačená zem. Když už jsem se na své dílo znaveně díval, napadlo mě, jak se ty kameny na tu první hromadu vůbec dostaly. Žeby měl někdo stejný nápad jako já?
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Tue Apr 17, 2018 6:01 pm
j. Kappa
4/10 trénink vytrvalosti
Stál jsem před skleněnou hladinou ledového jezera. Nebylo tomu moc dlouho, co jsem se rozhodl se sebou konečně něco dělat. Při pohledu na ledovou vodu jsem si vzpomněl na žíhaného vlčka, se kterým jsme tu minule dost blbli. Nehodlal jsem jezero oběhnout celé, protože to bych po cestě musel vyplivnout plíce. Chtěl jsem jen oběhnout jeho břeh tak daleko, jak to půjde. Z pomalé chůze jsem se dostal do rychlejší a z té potom do klusu. Nehodlal jsem běžet zbytečně rychle, abych se neunavil hned co bych vyběhl. Přesto jsem však u klusu nezůstával a přešel do pomalého běhu. Po nějaké době jsem začal poměrně hlasitě funět. Pálilo mě v krku a nohy začínaly bolet. Vyplázl jsem jazyk, protože jsem předpokládal, že se mi bude lépe dýchat. Přesto mě ale začínaly tlapy bolet víc a víc. Otočil jsem hlavu k vodě, abych trochu vyprázdnil svou mysl od myšlenek na odpočinek. Doběhl jsem nakonec docela daleko. Pomalu jsem zastavil a pokoušel se dýchat pomalu a plynule. No... nepovedlo se to a já dýchal nahlas a nepravidelně. Pomalu jsem se rozešel směrem od jezera a snažil se trochu vzchopit. Nakonec to netrvalo moc dlouho a po dlouhém běhu mi zůstalo jen lehké cukání v nohou.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Thu Apr 26, 2018 6:01 pm
Neyewský les
3/10 trénink síly
Seděl jsem v lese s přemýslel, co dnes podniknu. Hlad jsem neměl, ani jsem se nechtěl jen tak bezcílně procházet. Žádný vlk v dohledu, takže ani společnost nehrozila. Otráveně jsem si odfrkl a rozešel se neznámo kam. Jak jsem tak ťapal, narazil jsem na kopu kamení, kterou jsem předtím přemisťoval. Mohl bych se zase procvičit. Blesklo mi hlavou. Tentýž trénink se mi podnikat nechtěl. Už jsem ale věděl, co chci dělat, takže tu už byl jen problém s uskutečněním mého bravurního plánu. Okoval jsem každý větší klacek nebo šutr, který bych mohl tahat, ale žádný se nazdál dost velký nebo těžký. Až jedna kláda mi padla do oka. Přiběhl jsem k ní a v duchu si stanovil trasu mezi strom, kterou jsem chtěl kládu vláčet. Ostré drápy jsem zaryl do jejího kmene a zadníma ji pomalu posouval po zemi. Každičký sval na mém těle byl napnutý a dělal přesně to, co měl. V půlce trasy jsem si pomáhal i zuby. Svaly mi napětím škubaly a já to pomalu vzdával. Kláda byla až moc težká. Přecejenom jsem jí ale dotlačil do cíle a úlevně si oddechl. Co já si to vždycky vymyslím za blbost.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Sun Apr 29, 2018 4:43 pm
Jezero Kappa
4/10 trénink síly
Ležel jsem u jezera a jako vždy, když jsem se nacházel sám, jsem se nudil. Sledoval jsem hladinu a kameny kolem břehu. První co mě napadlo bylo, že se tu může někdo zranit a to druhé bylo, že by to byl dobrý trénink. Ještě nějakou dobu jsem o svém plánu přemýšlel a poté se vydal ho uskutečnit. Zvedl jsem a protáhl se jako kočka, co dlouho spala. Poté jsem udělal pár kroků po břehu jezera a vyhlídl si tři velké kameny. Přiskočil jsem k tomu prvnímu a zadní nohy zaryl do vlhké hlíny. Kámen byl napůl ponořen ve vodě, což znamenalo, že dost klouzal. Zatnul jsem zuby a do kamene vytvářel prvně jen rýhy, než se konečně pohnul ze svého místa. Když jsem ho dostal konečně z vody, dýchla jsem jak kdybych uběhl maraton. Dostat ho ze břehu pryč nebyl až takový problém. S druhým šutrem to bylo o něco lehčí, protože nebyl namočený ve vodě. Byl ale větší, takže i jej vytáhnout dalo práci. Přesto jsem ho vystrkal rychleji než ten první. Když jsem uviděl ten třetí z blízka, málem mě trefilo. Byl ponořený v blátě minimálně z půlky. Prvně jsem tedy musel odhrabat bláto a až když byl kámen skoro celý odkrytý, jsem mohl do jeho kluzkého povrch zarýt drápy. Slovo zarýt asi nebylo ale to pravé, protože se drápy po povrchu jen sklouzly a nechaly za sebou jen nehlubokou rýhu. Po několika desítkách minut snažení jsem ho z bláta konečně dostal. Chtěl jsem to vzdát a vykašlat se na to, ale tak nějak jsem to nemohl nechat ´rozdělaný´ . Oddechl jsem si proto a z posledních sil kámen vytlačil. Když bylo hotovo, znaveně jsem se svalil do trávy.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Sun May 06, 2018 10:12 am
Les Niwatských srn
5/10 trénink síly
Procházel jsem se po lese a už předem věděl, že chci zase trénovat. Vždycky jsem se jenom nudil a z toho vzešlo mé cvičení, ale dneska to bylo všechno jinak! Dneska už jsem byl rozhodnutý, že se chci zase zlepšovat. Už jsem se viděl jako bojovník, kterému lezou svaly i z uší. Teda to byla zábavná představa. Přelézal jsem sem a tam a přitom hledal něco těžkého. Našel jsem pár šutrů, ale jak jsem si tak vzpomínal, tohle jsem tahal minule. Po nějaké chvíli jsem tedy našel několik větví. Sama o sobě nebyla žádná zrovna těžký, ale jako kupa to byla dost těžko uzvednutelná věc. Opřel jsem si o ní přední packy a zabral. Drápy na zadních nohu se mi zarývaly do země a tvořily v ní rýhy. V mysli jsem si stanovil bod, kam chci tuhle kopu větví dostat a zatnul zuby. Napínaly se mi svaly snad i na ocase, přičemž se větve posunuly o pět centimetrů, možná ani to ne. Zavrčel jsem si pro sebe a zabral ještě víc. Větve se konečně rozpohybovaly a v půlce cesty jsem už na to měl vlastní systém. Přesto jsem posledních pár metrů myslel, že vyčerpáním padnu. Vydržel jsem to ale a kopu dotlačil až do pomyslného cíle. Úlevně jsem vydechnul a lehl si vedle svého díla. Funěl jsem tak, že mě museli slyšet všichni vlci v okolí. Všechny svaly v těle mě pálily a škubaly, ale já z toho měl dobrý pocit. Zase o něco silnější!
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Wed May 09, 2018 6:13 pm
Pampeliškový palouk
6/10 trénink síly
Matně jsem si vzpomínal na to, jak jsme tady s Argdemem zápasili. Tentokrát jsem se ale po tomhle území procházel sám s jasnou myšlenkou toho, že se zase začnu v něčem zlepšovat. Už delší dobou jsem si trénoval své svalíky, které se pomalu ale jistě rýsovaly. byl to sice běh na dlouho tra´t, ale já se rozhodl vytrvat. Procházel jsem kolem hranice s lesem a prohlížel si okolí. Tentokrát tu nebyly žádné klády, ale taková menší kupička kamenů. Tentokrát jsem se rozhodl nepřemisťovat celou kopu, ale jen jeden z nich. Ne ten největší, na to jsem se ještě úplně necítil. Vyhlídl jsem si tedy šutr střední velikosti a vytlačil ho z kupy jeho kámošů. Jako vždycky se mi moje břemeno zdálo až moc těžké, ale jak jsem si pamatoval, vždycky se stačilo trochu zaběhnout do tahání a všeho okolo a nebylo to zas tak strašné. S kamenem jsem se chtěl dopachtit do půli obvodu palouku. Celý bych totiž asi fakt nedal. Zapřel jsem se a začal kámen tlačit. Měl jsem pravdu. Jen co jsem se do toho zajel, nebylo to zase tak moc těžké. No stejně jsem byl rád, když jsem ten šutr dotáhl až do mého cíle. V nohách a v celém těle mi škubalo únavou, takže jsem si lehnul hned vedle kamenu a položil si hlavu na znavené tlapky. Dneska už jsem toho měl dost. Těšil jsem, až budu jednou tak silný, že tohle se mnou už nic neudělá.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Fri May 11, 2018 4:09 pm
Neyewský les
7/10 trénink síly
Ležel jsem a odpočíval. Vůbec nic mi nechybělo a bylo mi dost dobře. Nepochopil jsem tedy ten popud, když jsem se náhle zvednul a šel se projít. Zatřepal jsem hlavou. Asi jsem prostě potřeboval něco dělat. Možná to bylo tím, že už jsem si zvykl cvičívat si takhle občas. Sice jsem občas pár dnů vynechal, ale poslední dobou jsem byl vážně pravidelný! Samotného mě to mátlo, vůbec bych to do sebe neřekl. Jak jsem se tak procházel , všimla jsem si hromady kamení, kterou jsem u ž jednou přemisťoval. Rozhodl jsem se porovnat své dovednosti tehdy a teď. Oklepal jsem se tedy, abych se připravil a nakonec se opřel do jednoho z kamenů. Tlapkami jsem jsem rozškrabával hladký povrch kamenů a zatínal čelist ve snaze onu záležitost udělat co nejrychleji. Zadní nohy mi podkluzovali v lesní půdě a svaly škubaly únavou. Každý nerv a každá buňka v mém těle se napínala a následně sténala únavou. Tlapkami jsem tlačil do kamenů do té doby, než jsem každý jediný kus neodstrkal až na vztyčený cíl v mé hlavě, vzdálený asi pět metrů. Sice to nebylo moc daleko ale kamenů bylo hodně. Když jsem tam dotáhl poslední šutr, jako vždy jsem se vyčerpaně svalil vedle svého ´díla´. Oddechoval jsem jako kdybych uběhl několik desítek kilometrů, ale i přes škubání v celém těle jsem byl se sebou spokojený. Sice to nebylo  omoc, ale přece jenom jsem byl rychlejší než minule.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Fri May 18, 2018 5:23 pm
Pampeliškový palouk
8/10 trénink síly 
Procházel jsem se po údolí, až jsem zase narazil na onen palouk, kde jsem minule zápasil s Argdemem nebo cvičil svou sílu. Což jsem měl vlastně v plánu i dnes. Chodil jsem kolem a hledal něco, co bych mohl využít jako nástroj na trénování svých svalů. Pohnul jsem ocáskem a chvilku přemýšlel, jestli se na to dnes nevybodnu a radši nepůjdu si zalovit, což jsem už ostatně nějakou dobu nedělal. Troch use to podepisovalo na mojí postavě, která byla o něco hubenější než kdy dřív, na druhou stranu bych ale zase řekl, že fyzičkou jsem na tom bylo poměrně dobře. Vyhlídl jsem si pro dnešek jednou větší tlustější větev a přešel k jejímu hubenějšímu konci, který jsem vzal do zubů. Sevřel jsem tu neživou větev v čelisti a prudce trhl hlavou. Pozadu jsem couval kamsi do prázdna, s tím, že až budu únavou padat na čumák, přestanu s tím. Napínal jsem svaly snad všude. Na břiše, nohách, zádech a dokonce i krku. Větev byla o trochu těžší než jsem čekal, ale zase tak strašné to nebylo. Na druhou stranu jsem ji ale tím pádem musel tahat déle. Pálilo mě snad všechno a vyčerpáním se mi začínala motat hlava. Potom jsem uznal, že to asi stačí a znaveně větev pustil. Tá následně spadla na zem a rozvířila trochu prachu, stejně jako moje tělo, které se k té zemi svalilo hned poté. Tak, dneska už stačilo.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Sun May 20, 2018 1:15 pm
Jezero Kappa
9/10 trénink síly
Zrovna jsem pil vodu z jezera, když v tom mi padl zrak na obrovský balvan kousek ode mě. Byl největší ze všech, s jakými jsem měl zatím tu čest. Zvědavě jsem zvedl hlavu a pohnul ocasem. Že bych se dneska zase trošku procvičil? Napadlo mě a přešel jsem k obrovskému balvanu. Měl na sobě jakési výstupky, takže by se mohl lehce tahat. Na druhou stranu na byl zabořený v blátě a já si moc dobře pamatoval, jak jsem se tu minule s tím jedním patlal. Ale neměl by být výcvik právě o tom. Zlepšovat se v tom co nám nejde? Oklepal jsem ze sebe tedy špínu, kterou jsem na sobě neměl, byl to prostě asi už zvyk. Napnul jsem svaly na zadních nohou a zaklesl ty přední za výstupek na kameni. Když jsem poprvé zabral, nic se nestalo. Překvapeně jsem zastříhal ušima. Možná jsem fakt tentokrát přestřelil, napadlo mě hned, ale nehodlal jsem se vzdát tak rychle. Zabral jsem tedy znovu tak, že mi skoro praskly svaly. A hle! Kámen se pohnul. Bláto párkrát čvachtlo a kámen se zase vrátil do prvotní polohy. Zamračil jsem se. Švihnul jsem naštvaně ocasem a udělal to samé co předtím. Tentokrát už kámen zůstal tam, kam jsem ho vytáhl. Zabralo mi víc času než kdy jindy, ho dostat z toho pitomého bláta. Na konci jsem bolely snad i svaly na ocase. Bylo zajímavé vidět, jak taková činnost procvičí celé tělo. Odpočinul bych si už tady, ale na to to tady bylo moc špinavé. Rozhodl jsem se tedy popojít a dát tak přestávku svým svalům alespoň na chvilku.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Fri Jun 08, 2018 3:36 pm
Pampeliškový palouk
10/10 trénink síly
Dneska byl trochu jiný den než všechny ty předtím. Byl jsem nabuzený, plný energie. Potřeboval jsem ji vybít a jako první mi na mysl přišel běh. Jenomže jsem se zrovna nenacházel v moc dobrém prostředí na dlouhý vyčerpávající běh, jelikož kolem bylo strašně moc stromů a kamenů. Přešel jsem k jedné větší větvi. Tentokrát už jsem věděl, že to zvládnu. Ještě nedávno jsem se vždy podcenil. Protentokrát jsem se ale rozhodl důvěřovat v sílu sebe samého. Uchopil jsem ten tenčí konec mezi zuby a začala zouvat, trhat hlavou a všelijak poskakovat, jelikož se větev tahala dost blbě. Bylo příjemné zase po nějaké době cítit své svaly, jak s natahují a pracují. Cítil jsem je a i tu bolest jsem bral jako osvobození. Nemusel jsem tak přemýšlet o mé budoucnosti. Packy mi začínaly podkluzovat. Začínal jsem cítit svaly i na krku a zádech. To bylo dobře. Měl jsem v plánu vymyslet další cvičení. Připadal jsem si strašně slabý. Musel jsem se konečně zvednout a začít na sobě pracovat. To jsem sice už nějaký ten den dělal, ale nestačilo to. Musela jsem zabrat ještě víc! Dnes už ale ne. Znaveně jsem pustil větev a s klepajícíma se nohama jsem se rozešel pryč z palouku
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Sun Jun 10, 2018 5:05 pm
Les Niwatských srn
1/10 trénink síly
Procházel jsem se po lese a přemýšlel jak o minulosti, tak o budoucnosti. Nikdy jsem si o sobě nemyslel, že jsem slabý. Jenomže jsem možná byl. Nesahal jsem polovině Niwatských vlků ani po kotníky. Co polovině! Většina vlků by mě zabila máchnutím tlapy. A co má magie? Byla mi k ničemu. Posloužila mi jako zadní vrátka, při lovu a s velkým štěstím v boji. Jenomže já nedělal ani jedno. Neměl jsem s kým bojovat, chuť lovit nebo před někým utíkat. Zavrčel jsem a packou sejmul jeden z nízkých stromků. Hned se vrátil a stihl mě šlehnout do hrudi. To mě spíš víc naštvalo, než uklidnilo. Přiskočil jsem k blízko ležící větvi ,která byla asi tak stejně dlouhá jako já. Vzal jsem jí do zubů a napjatými svaly ji odhodil stranou. "Všichni jsou svině," zasyčel jsem si pro sebe a znovu větev uchopil do zubů. Byla opravdu těžká, takže mi to dalo dost zabrat. Opět jsem s ní mrštil, tentokrát o strom. A opakoval to ještě několikrát. K mému překvapení to pomohlo. Vybil jsem energii, zlost a přispěl mým svalů, které jsem se rozhodl mít. Budou se mě bát! Nakonec to všechno zvládnu! Řval jsem v mysli sám na sebe a naposled uchopil do zubů tu pitomou větev. Hodil jsem jí o ten kmen tak silně, že se rozlomila na dvě půlky. Odfrkl jsem si a sklonil hlavu, abych se vydýchal. Začínalo toho na mě být moc.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Tue Jun 12, 2018 7:14 pm
j. Kappa
2/10 trénink síly
Chci být silný. Budu silný. Opakoval jsem si v hlavě a procházel se kolem jezera. Švihl jsem energicky ocasem. Pomalu jsem se rozběhl kolem jezera, abych našel nějaký větší šutr nebo kus dřeva. Dřevo jsem tu tedy nenašel, ale pár kamenů tu bylo. Ostatně jako vždycky. Našel jsem hromádku asi pěti kamenů, z nichž každý byl veliký asi jako moje hlava. Napnul jsem svaly a to jsem se ještě ani packou nedotkl kamenů. Nadýchl jsem se a vydechl. Předníma nohama jsem 'uchopil' první kluzký šutr. Byl trochu zarostlý do klouzavého zeleného čehosi. Šlo to dost těžko, uběhla asi už půlhodina a já se ho stále snažil posunout o pár metrů dozadu. Tak buď zmenším vzdálenost nebo uberu počet kamenů. Hmm. Nakonec jsem zmenšil vzdálenost. Svaly mi pomalu ale jistě začínaly vypovídat službu. Přesto jsem se ale překonal, pokusil se ignorovat bolest, která mi prostupovala těle ma dokončit úkol, který jsem si zadal. U posledního kamene jsem u ž skoro padal. Ve svalech mi škubalo a hlava mi taktéž přestávala pracovat. Přesto jsem se bral zbytky sil a, díkybohu, nejmenší kámen jsem dovlekl až na mnou určené místo. Okamžitě jsem se svalil k zemi a vyplázl jazyk. Přestože moje tělo rezignovalo, já na sebe byl hrdý, protože bylo vidět mé zlepšení. Před příchodem na Niwat bych tohle nezvládl.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 7:29 pm
Les Niwatských srn
3/10 trénink síly
Procházel jsem se po lese a přemýšlel, jestli si zalovím nebo jestli se trochu neprocvičím. Po několika minutovém rozhodování jsem se ale nakonec sebral a šel najít nějakou věc, která by mi posílila svaly. Nakonec jsem narazil na jednu sušší větev, která byla ale stále přirostlá ke stromu. Ušklíbl jsem se přešlápl z nohy na nohu. Byl to zase trochu jiný typ cviku, což mě vždycky potěšilo, jinak byly tréninky nudně jednotvárné. Přiskočil jsem tedy k oné větvi a zakousl se do jejího konce. Zapřel jsem se silnýma zadníma nohama a začal tahat k sobě. Napínal jsem svaly jak na krku, zádech, břiše tak i nohách. Bylo to poměrně dobré cvičení a taky dost složité. Ačkoli by se to přihlížejícímu nemusela zdát, bylo to poměrně složité a těžké. Za chvilku byl celý konec větve rozkousaný a špatně se držel. K mému štěstí ale byla větev už skoro povolená, takže jsem jen párkrát zaškubal hlavou a větev se ulomila. Oddechla jsem si poodstoupil od svého díla. Byl jsem na sebe hrdý. Makal jsem na sobě a když jsem nebyl nejsilnějším vlkem ve smečce, blížilo se to. Jednou tam určitě všechny přeperu, jen se dostat do té správné formy. Olízl jsem si čumák a na chvilku si sedl, protože mi celé tělo protestovalo proti tak náhlému výdeji energie. Ani jsem se mu nedivil.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Tue Jun 19, 2018 10:12 am
j. Kappa
4/10 trénink síly
Tentokrát jsem nešel hned k vodní hladině shánět šutry. Přestávala mě ta jednotvárnost bavit, takže jsem se dnes rozhodl, najít něco záživnějšího. Což bylo zrovna tady dost těžké. Všude jenom bláto a kamínky. Uprostřed jednoho kroku jsem se ale zastavil. Počkat?! Hrábl jsem do té hmoty a zjistil, že to jde docela těžko. Radostně jsem se pousmála a zabořil do té hmoty obě tlapky. Sice se mi nelíbilo, jak pak byly hnusně oblepené, ale kousek bylo jezero, tak co. Málokdo by řekl, že to bude takhle namáhavé. Musela jsem napínat celé tělo, abych to bláto vyhrabal. Tlapky mě začínaly bolest a stejně tak i záda. Od té doby co jsem se rozhodl cvičit, jsem tahal věci jen po zemi a asi to mým zádům neprospívalo. Na něco se ale umřít musí ne? I když... na bolest zad asi těžko. Zase na druhou stranu, mohl mě kvůli té bolesti někdo zabít. Bylo to polemizování a blbostech a já se rozhodl to přestat řešit. Místo toho jsem vyhrabal poměrně hlubokou díru a vyčerpaně si před ní sedl. Škubalo mi v celém těle, snad kromě ocasu. Znovu bych se do toho ale asi nepustil, jelikož jsem měl špinavé nejen tlapky, ale i celý kožich.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Sun Jun 24, 2018 5:20 pm
Pampeliškový palouk
5/10 trénink síly
Ploužil jsem se kolem zdejších stromů a líně houpal ocasem ze strany na stranu. Abych pravdu řekl, vůbec se mi nechtělo něco dělat. Ale život je o překonávání sama sebe, ne? Takže i když se mi šíleně nechtělo, rozhoupal jsem se k tomu najít něco na procvičení síly. Byl jsem tady už několikrát, takže mi netrvalo dlouho nějakou kládu nebo větší větev najít. Když jsem tedy tu ideální zátěž našel, zahryzl jsem se do ní ostrými tesáky. Zapřel jsem se už docela silnýma nohama a napnul svaly všude na těle. Už jsem měl docela slušnou stavbu těla a byl jsem na to patřičně hrdý. Hlavně proto, že to byla jen a jen moje zásluha. Škubnul jsem s kládou ze strany na stranu a vytvořil v ní tak nějaké ty rýhy. Musel jsem ji pustit na zem a potom znovu sevřít v tlamě. Tentokrát už jsem s ní neházel, ale táhnul jsem jí kolem stromů. Povrch tu nebyl moc rovný, takže to šlo špatně. Ale to bylo dobře. Přetahoval jsem kus stromu přes ostatní větve a hrbolky. Nohy mě začínaly bolet a kus dřeva mi už zase začal vykluzovat z tlamy. Rozhodl jsem se tedy obejít poslední strom a už toho pro dnešek nechat. Když jsem měl za sebou pomyslný cíl, hlasitě jsem si oddechla a pustil kus stromu na zem. Oklepal jsem se, aby si trochu uvolnil svaly, a poté se opět rozešel do lesa.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Wed Jun 27, 2018 10:47 am
Les Niwatských srn
6/10 trénink síly

Otráveně jsem se procházel po lese a líně pohazoval ocasem sem a tam. Bylo ironické, že ve dobu své největší lenosti jsem byl vždy nejproduktivnější. A dnes tomu nebylo jinak. Napnul jsem svaly na nožkách a zrychlil z pomalé chůze do klusu. Hledal jsem nějakou suchou větev, nejlépe ještě na stromě. Moje požadavky splňovala až větev, kterou jsem našel asi až po hodině. No přesto jsem byl spokojený a šťastný. Přešel jsem k větvi, která se na první pohled zdála suchá, ale nakonec nebyla, Což pro mě bylo asi špatně, jelikož šla hůř odtrhnout. Na druhou stranu kdyby držela, mohl jsem se k ní potom vrátit a nehledat tu půl dne jinou. Nakonec jsem ale přestal rozumovat a uchopil větev mezi zuby. Zaryl jsem drápy do země a zapřel se. Tahal jsem směrem k sobě a cítil všechny svaly na krk, břiše i zádech. Začal jsem trhat hlavou ze strany na stranu a cítil, jak mi zuby sklouzávají po jejím hladkém povrchu, přestal jsem tedy tahat, aby větev mohl pustit a potom zase sevřít v silných čelistech. Po nějaké době dalšího tahání a škubání jsem byl docela vyřízený, takže jsem toho pro dnešek nechal.
Minor Animus
Minor Animus

Profil postavy

Fri Jun 29, 2018 4:09 pm
j. Kappa
7/10 trénink síly
Tlapky se mi při chůzi bořily do zvlhlé země, ale mě to nevadilo. Rozhodl jsem se zanevřít na svůj vzhled. Vždyť to bylo stejně jedno, jestli mám kožich od bahna nebo ne. Navíc, vždy tu byla možnost ho smýt. Pohodil jsem hlavou a pohled mi spadl na kupu kamenů kousek od břehu. Hned mě napadlo, že bych se na tom mohl trochu procvičit. Přešel jsem tedy ke kupě a strčil do ní jednou packou. Ani jeden z kamenů se nepohnul, což mě trochu zneklidnilo, jelikož to byla dost velká hromada kamení. A ani ty kameny se nedaly nazvat zrovna malými. Tentokrát jsem se na pár vteřin zvedl na zadní a na kupu kamení zatlačil oběma předníma nohama. K mému štěstí se rozsypala a kolem mě se najednou vyskytovalo hned několik středně velkých kamenů. Vyhlídl jsem si místo dál ode mě a začal s posouváním. Někdo by mohl říct, že po kluzkém bahně to půjde snáz, ale opak byl pravdou. Kameny se do hlíny zabořovaly a přidělávaly mi tak akorát starosti. Na druhou stranu mě u ž po třetím kameni bolelo celé tělo. Odstrkal jsem k nim ještě dva a následně se trápil už jen s posledním. Když jsem i ten dopravil na místo, svalil jsem se vedle mé kupky do bláta. Už dlouho mě to takhle nezmohlo.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: