Příběh smečky Elloris
+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
- Vallory
- Počet příspěvků : 258
Datum registrace : 11. 07. 18
Profil postavy
Hlavní postava:
Postavení ve smečce: Kappa
Re: Příběh smečky Elloris
Sun Jul 22, 2018 10:17 pm
Řeka Jasu
Když ji nakonec opadávají i chomáče chlupů, tak se rozhodne vykročit na břeh. S těžkám srdcem to by oznámila, že opustila vodu, za jejím tělem se táhla nemálo dlouhá srst, co se brodila až do řeky. Fakt, i zkrátit by to chtělo někdy v nějaký den, než by se zachytila o kořínek a padla k zemi z takové blbosti, tím pádem by na ni upadl strom, a tak přemýšlíme asi moc dopředu s osudem. Jistě, to vždycky a bez pochybnosti, jelikož Vallory vždy v hlavě hrálo několik scénářů na to, co bude, než to, co teď již je. Oklepala se do všech světových stran, kapky padaly jak déšť k zemi po listí, jenž se plavilo na trávě. Pootočila svoji tvář za Jack. ,,Ti tě asi také musí zbožňovat," nepřišlo ji to v nejmenším ani správné, ale kdo ví, jaký důvod musí za tím skrývat. Jenže to nehodlala řešit, chtěla se starat sama o sebe. ,,Jo, jinak díky za todle, však víš," kývla s lehkým úsměvem vylitý po koutcích, než se složila na zem, stačilo usychat po dobu nějakých několika dobrých minut. ,,Nuže, asi tě již nemusím zdržovat - jestli chceš, kráčej dále, já už se k dnešku nejspíše nezvednu," oznámila a položila se již celá do země.
- Jack Ian Snart
- Počet příspěvků : 1084
Datum registrace : 31. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Dračí potomek
Sun Jul 22, 2018 10:37 pm
//Tenhle příspěvek navazuje na sh, vsichni víme jaku
Řeka Jasu - - - Tábor Zeiss
,,Nemáš vůbec za co. " Řekla jse a rozešla jsem se pryč. (//teď se to jako stalo.) Když jsem se zpamatovala, explodoval mi kozek a to se nestává moc často. Na tohle nemají právo. Nemají právo mě a Yungul mluvit do života, to ještě uvidí. Musím myslet jasně, ale ono to nejde. Hněv potom, teď musím pomoct Yungul se obhájit. Nejradši bych ji popadla a utrkla bych s ní, ale ji by se to nelíbilo. A tak ji obhájím. Obhájím to, že nikdo nemůže kecat do života. Plnou rychlostí jsem doběhla do tábora zeiss. Uvidlra jsme Yungul.,, Jsem tady s tebou. "
Řeka Jasu - - - Tábor Zeiss
,,Nemáš vůbec za co. " Řekla jse a rozešla jsem se pryč. (//teď se to jako stalo.) Když jsem se zpamatovala, explodoval mi kozek a to se nestává moc často. Na tohle nemají právo. Nemají právo mě a Yungul mluvit do života, to ještě uvidí. Musím myslet jasně, ale ono to nejde. Hněv potom, teď musím pomoct Yungul se obhájit. Nejradši bych ji popadla a utrkla bych s ní, ale ji by se to nelíbilo. A tak ji obhájím. Obhájím to, že nikdo nemůže kecat do života. Plnou rychlostí jsem doběhla do tábora zeiss. Uvidlra jsme Yungul.,, Jsem tady s tebou. "
- Akio
- Počet příspěvků : 846
Datum registrace : 29. 09. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Gamma
Sun Jul 22, 2018 10:57 pm
-> Magicae -> Za Asukou(Sev. Tábor) / + Destiny
Vlček kráčel vedle své matky a očekával její odpověď. Ta se po chvíli ticha nadechla. ''Aha..'' Zašeptala tiše a zauvažovala. ''Alsafi je silná vlčice. Určitě je v pořádku. Věřím v to.'' Usmála se na svého nejstaršího a jediného syna. Také v ní trošku vrostla nenávist k Angelovi, že opustil její dceru v té nejhorší možné chvíli. Brzy kráčeli Aralským lesem k jejímu doupěti. Akia se zmocnila nostalgie a smutek. Tolik mu chyběli obě sestřičky. ''A co Keiran?'' Zeptal se po chvíli ticha. Destiny se na moment zarazila. ''C-co by s ním mělo být?'' Zeptala se tišším hlasem, nechápala co tím chce Akio říct, ale to už došli k doupěti a tak toho využila dřív, než stihl cokoliv odpovědět. ''Tak já si jdu na chvíli lehnout. Když tak se sejdeme, opět v Táboře.'' Usmála se na něj a vlezla do útrob jeskyně. Kde si spokojeně lehla, že si konečně může odpočinout, vždyť byla vzhůru celou noc i den. Její myšlenky těsně, než usnula utekli k Alsafi a přemýšlela, zda je skutečně v pořádku..Akio sledoval jak mizí ve tmě doupěte a usmál se nad její zaraženou odpovědí. ''Jasně.'' Odpověděl ji ještě a následně se otočil a zavětřil. Nedaleko byla jeho barevná vyvolená, ale ona ještě o tom neví. Klusem se vydal po pachu a ten ho dovedl zpět do Tábora. Rozhlédl se a její krásně barevná srst ho i hned do modrých očí udeřila. Došel k ní blíž. Všiml si, že Chris už dost povyrostl a bude brzy dospělým vlkem. ''Ahoj, Asu.'' Zazubil se na ni.
- Kay Mayen
- Počet příspěvků : 1840
Datum registrace : 24. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: KAYOS
Postavení ve smečce: Beta
Sun Jul 22, 2018 11:06 pm
Júžný tábor -> Rieka Jasu
Stal som tam, pritom spokojne načúval ranného zvuku jesene, než sa vo mne prebudila potreba hladu a smädu. Zamyslenie siahnem po svojom pierku a zamumlám kúzelnú formulku, ktorá spôsobí vytvorenie krídiel na mojom chrbte. Tak ja si musím ešte niečo zariadiť.. Poviem si, než sa ocitnem vo vzduchu a zamieril som si to tam, kam ma viedol vzdušný prúd. "Kam to zase letíš," ozve sa patrón, než mrsknem chvostom. "Hubu drž Fevris, idem sa naraňajkovať," odvetím Fevrisovi, pritom som spatril pred sebou rieku. Ako kométa som sa v prudkej rýchlosti zniesol do rieky - a ako to robí Fevris, som v tom lete uchmatol rybu a na to následne vyletel z rieky a po obkrúžení som pristál k brehu, kde som začal rybu jesť.
Stal som tam, pritom spokojne načúval ranného zvuku jesene, než sa vo mne prebudila potreba hladu a smädu. Zamyslenie siahnem po svojom pierku a zamumlám kúzelnú formulku, ktorá spôsobí vytvorenie krídiel na mojom chrbte. Tak ja si musím ešte niečo zariadiť.. Poviem si, než sa ocitnem vo vzduchu a zamieril som si to tam, kam ma viedol vzdušný prúd. "Kam to zase letíš," ozve sa patrón, než mrsknem chvostom. "Hubu drž Fevris, idem sa naraňajkovať," odvetím Fevrisovi, pritom som spatril pred sebou rieku. Ako kométa som sa v prudkej rýchlosti zniesol do rieky - a ako to robí Fevris, som v tom lete uchmatol rybu a na to následne vyletel z rieky a po obkrúžení som pristál k brehu, kde som začal rybu jesť.
- Vallory
Profil postavy
Hlavní postava:
Sun Jul 22, 2018 11:21 pm
Řeka Jasu
Netrvalo nijak dlouho a klíživé víčka se opět dala do spánku, zavírají za sebou oponu světel, již neschopna si vybavit, jestli to byl pták, co ji proletěl nad hlavou či snad velká veverka, to už Vallory bylo jedno. Zamlaskala a převalila se snad v tom prudkém pohybu vzduchu, neklid se projasnil ve větru, ale to ji nerušilo z tkzv. "přemýšlejícího cyklu o tom, jestli bude to řešit později nebo potom, obojí se však od sebe nelišilo." Spíše ji vyrušil neklidný pohyb ve vodě, probudila se a rozlepila oči dokořán, přetáčejíc se na břicho. Vallory se hlava zakymácela při tomto nešikovném obratu, trvalo ji, než se dala do pořádku. A to už do prostoru vnikl vlk, přimhouřila oči snad v domněnce, že toho tak též nikde ještě neviděla, ale byl nasáklý pachem ze smečky, takže ji to přišlo celkem v pohodě. Teda, až na ten fakt toho, jak se tak zjevil, prostě z ničeho nic! ,,Zdravím," ohlásila se směrem k němu. Koukala na to, co si pochutnával. Při tom se nevědomky oblízla dokola. Tak když ji to napadlo, měla také trochu hlad, ale dělit se zrovna nemusela. ,,A.. kdo že jsi ty?" Přejela pohledem do tváře. Nadzvedla zlehka obočí vzhůru ve svém dotazu.
- Kay Mayen
Profil postavy
Sun Jul 22, 2018 11:39 pm
Rieka Jasu
Tá ryba bola neskutočne dobrá. Zrejme k tejto rieke si budem častejšie chodiť pre obživu. Spokojne si žvachtám, než sa ozve hlások za mojím chrbtom. Otočím s k nej, pomaly. Polovičku ryby som mal strčenú v tlame. To znamená, že mi z tlamy trčal iba rybí chvost. "Zdlavým," prehovorím, pritom dožvácham až nakoniec vyplujem zvyšky kostí, ktoré by som rozhodne nemohol stráviť.
"Kay Mayen de Mal, jedna z Elloriských bet," predstavím sa. Po nasiati jej pachu som usúdil, že nie je vo smečke dlho. "A ty si?"
Tá ryba bola neskutočne dobrá. Zrejme k tejto rieke si budem častejšie chodiť pre obživu. Spokojne si žvachtám, než sa ozve hlások za mojím chrbtom. Otočím s k nej, pomaly. Polovičku ryby som mal strčenú v tlame. To znamená, že mi z tlamy trčal iba rybí chvost. "Zdlavým," prehovorím, pritom dožvácham až nakoniec vyplujem zvyšky kostí, ktoré by som rozhodne nemohol stráviť.
"Kay Mayen de Mal, jedna z Elloriských bet," predstavím sa. Po nasiati jej pachu som usúdil, že nie je vo smečke dlho. "A ty si?"
- Vallory
Profil postavy
Hlavní postava:
Sun Jul 22, 2018 11:54 pm
Řeka Jasu
Ne každému se poštěstilo přinutit Vallory k tomu, aby se mohla i zasmát a ještě kvůli takové blbosti, sice to bylo krátké a nezáživné, ale i tak ji vpadlo štědré kouzlo do oček, co napovědělo, že to možná nebude zase tak mizerné, jak se ji zdálo. Soudila příliš brzo a dostatečně zvládla uznat, kdy se k někomu otočit zády, jenže pro tentokrát se mohla i mýlit. A to se nestávalo tolikrát! Dobře, možná se to dělo pořád, ale bez toho, aby si toho byla vědoma. Jedna z chyb, co ji zůstala z minulosti a ještě se ji nezbavila, taková zkaženost ji trápila dobrých pár let, než teda přihodila vše na oheň a nechala tam pálit.. jako několik kusů papíru, škoda je zahodit, ale o to lepší se jich zbavit. ,,Ach, asi se mám uklonit, co?" Avšak stihla jen pokývnout, netušila, jestli jim bude zdlouhavé ukazování hřbetu pro něco dobré. Možná tak, že by zjistili, kolik chlupů si právě vytrhala. ,,Vallory, bez jakéhokoliv rodu.. a dalších keců okolo, nováček ve smečce Elloris - těší mě," na tváři se ji usadil poměrně spokojený úsměv. Asi ji všichni zastihli v nejlepší části, té, která se zvládla usmát na každého a přiznat cokoliv do tváře. ,,Ty snídáš až teď?" Naklonila hlavu na stranu a zamračila se, snad aby se soustředila do kosti, co "vyblil" ze sebe.
- Kay Mayen
Profil postavy
Mon Jul 23, 2018 12:18 am
Rieka Jasu
Sústredil som sa na vodu a pomocou vodnej mágie, som si na breh pritiahol ďalšie ryby, ktoré som začal pojedať. No čo, vlk ako já potrebuje dosť jesť - hlavne po ránu, keď mňa chytí žravá. Sledujem tú vĺčku, počas čoho pojedám rybie mäso.
"Na poklony si nepotrpím, ale nebránim ti v tom," keby sa dalo myknem ramenami, pritom prikývnem, keď sa mi predstaví, pritom strihnem ušami a púšťam sa do ďalšej ryby. Áno, po tom súboji s Naiome som riadne nejedol, takže by to schádzalo. Hmm, tie ryby sú naozaj dobré, pomyslím si, než sa opäť otočím na Vallory.
"Každá tlapka sa hodí, Vallory. Ja sa napríklad špecializujem na prírodné liečiteľstvo, výchovu vĺčat a tomu podobné veci.." mávnem tlapkou a bordel, ktorý som po sebe zanechal zrazu zmizol - ponoril sa pod zem a zanechal maximálne tak rozrytú zem.
"Yop, celý večer som bol na nohách a tak.. tento krát nie preto, že nás alfy kam tade posielajú.. skorej s rodinných dôvodov," strihnem ušami, pritom si natiahnem svoje predné laby.
Sústredil som sa na vodu a pomocou vodnej mágie, som si na breh pritiahol ďalšie ryby, ktoré som začal pojedať. No čo, vlk ako já potrebuje dosť jesť - hlavne po ránu, keď mňa chytí žravá. Sledujem tú vĺčku, počas čoho pojedám rybie mäso.
"Na poklony si nepotrpím, ale nebránim ti v tom," keby sa dalo myknem ramenami, pritom prikývnem, keď sa mi predstaví, pritom strihnem ušami a púšťam sa do ďalšej ryby. Áno, po tom súboji s Naiome som riadne nejedol, takže by to schádzalo. Hmm, tie ryby sú naozaj dobré, pomyslím si, než sa opäť otočím na Vallory.
"Každá tlapka sa hodí, Vallory. Ja sa napríklad špecializujem na prírodné liečiteľstvo, výchovu vĺčat a tomu podobné veci.." mávnem tlapkou a bordel, ktorý som po sebe zanechal zrazu zmizol - ponoril sa pod zem a zanechal maximálne tak rozrytú zem.
"Yop, celý večer som bol na nohách a tak.. tento krát nie preto, že nás alfy kam tade posielajú.. skorej s rodinných dôvodov," strihnem ušami, pritom si natiahnem svoje predné laby.
- Eveline FK
- Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 19. 08. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Gwen
Postavení ve smečce: Delta
Mon Jul 23, 2018 9:17 am
Zrcadlové jezero -> Les Kirigakurských srn
Na chvíli jsem posmutnila. ''Asi na to měla své důvody..'' Odpověděla jsem smutným hlasem, ale snažila jsem se to schovat za úsměv. ''Ale máš ještě druhou babičku. Ta určitě tady někde bude taky.'' Usmála jsem se ve snaze změnit téma na to lepší, když jsem si vzpomněla i na adoptivní maminku mého Diega. Sledovala jsem Beruščino počínání si a to mě donutilo do úsměvu, tentokrát upřímného. ''Nejdřív zajdeme však za Alfou a potom půjdeme za dědečkem, dobře?'' Pověděla jsem k ní sladkým hlasem, kterým jsem uměla mluvit jen s vlky, kteří mi byly nejmilovanější. Když se ujmula vedení, ale po chvíli se zastavila, pobaveně jsem zavrtěla hlavou. Nakonec jsem ji kývla ke straně odkuď byl vidět les. ''Tamhle, Beruško.'' Pověděla jsem a tím směrem se také vydala a kontrolovala jsem neustále, zda jde za mnou, jakoby se mi měla rozplynout před očima.- Hilary
- Počet příspěvků : 1823
Datum registrace : 23. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Mon Jul 23, 2018 10:16 am
Jižní tábor
Podezíravě si Mitche přeměřila pohledem, ale pak kývla. “Jak myslíš,” pověděla k tomu proudu, ale nenašla žádné poranění, takže to nechala být. Jako jeden z nejpřednějších léčitelů, jak z magických, tak přírodních, by mu dokázala pomoc. Však věřila, že ví, co zvládne a že si nehraje zbytečně na hrdinu. “Ale stejně nebude dlouho a snad to není klid před bouří,” zamračila se, ale pak zavrtěla hlavou. Doufala, že ne, ale věřila, že Elloris je silná smečka a ubrání se všemu, co na ni Draci uchystají. “Škoda, že není více jako ty, kteří se nabízejí, že něco pro smečku udělají,” vzdychla, ale pak to už nechala být.
Charza MFK
Zrcadlové jezero -> Les kirigakurských srn
Ne, pořád to tahle malá princezna nepochopila. “A kdy se uvidím s babičkou ze zlé smečky?” Zeptala se a nahla hlavičku tázavě na stranu. Pojem “zlé” nic jí neříkal, protože ona měla celý svůj krátký život nasazené růžové brejličky, přes které naivně hleděla na svět. “Tak až navštívíme dědečka, ta půjdeme za ní,” plánovala se širokým úsměvem, ale nevadilo jí, že mamča plánovala s ní. Vždyť mohou plánovat obě společně, že? A tak na její nápad rozhodně kývla. “A kdo je Alfa?” Neváhala s další otázkou, protože nevěděla, koho tím myslí. Dědečekové a babičky byli hodní vlci, co si s ní hráli a učili ji i sourozence. Když ji mamka napověděla, kudy má jít, tak se tam i rozešla. “Tudy,” zavelela roztomile, jako by snad na to přišla ona sama bez jakékoliv pomoci. A tak cupitala po boku matky a pořád se rozhlížela po podzimní krajině.
- JєssiєVedlejší administrátor
- Počet příspěvků : 4969
Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕
Postavení ve smečce: Alfa
Mon Jul 23, 2018 10:29 am
Jižní Tábor
Diego říkal přesně to, co jsem chtěla slyšet. Poslouchala jsem a lehce přikyvovala hlavou. "Nuže, to zní opravdu obdivuhodně" , uznala jsem a koutky úst stočila do nepatrného úsměvu, ale i přesto jsem se tvářila stála autorativně a vážně. Netrvalo mi ani dlouho vytvořit si o tomto vlkovi jasný obrázek. Napřímila jsem se a pohlédla Diegovi přímo do očí. "Diego, podle tvých dovedností mohu soudit, že jsi opravdu silný a schopný vlk. Takový, který bude pro mou smečku opravdu přínosem. Avšak post Gammy je opravdu něco velkého, a ty jsi jej získal pro své činy v bývalé Ishimuře. Ale teď jsi zde, v Elloris. Pokud chceš postu Gammy dosáhnout, budeš muset tvořit nové činy, tady" , řekla jsem a mávla ocasem. "Proto tě příjmám jako právoplatného člena smečky Elloris na postě Delty" , prohlásila jsem pevným hlasem a pocítila v zádech závan podzimního větru.
Diego říkal přesně to, co jsem chtěla slyšet. Poslouchala jsem a lehce přikyvovala hlavou. "Nuže, to zní opravdu obdivuhodně" , uznala jsem a koutky úst stočila do nepatrného úsměvu, ale i přesto jsem se tvářila stála autorativně a vážně. Netrvalo mi ani dlouho vytvořit si o tomto vlkovi jasný obrázek. Napřímila jsem se a pohlédla Diegovi přímo do očí. "Diego, podle tvých dovedností mohu soudit, že jsi opravdu silný a schopný vlk. Takový, který bude pro mou smečku opravdu přínosem. Avšak post Gammy je opravdu něco velkého, a ty jsi jej získal pro své činy v bývalé Ishimuře. Ale teď jsi zde, v Elloris. Pokud chceš postu Gammy dosáhnout, budeš muset tvořit nové činy, tady" , řekla jsem a mávla ocasem. "Proto tě příjmám jako právoplatného člena smečky Elloris na postě Delty" , prohlásila jsem pevným hlasem a pocítila v zádech závan podzimního větru.
- Hilary
Profil postavy
Mon Jul 23, 2018 10:33 am
Hexy de Mal
Aralský les
Slepá vlčka ucítila pár pachů, některé tam zůstaly a někteří vlci zase odešli. Ke svému strýci kývla a vyslechla si jeho myšlenky určené pro ni. “Vybral si špatně,” odpověděla mu na jeho slova tvrdohlavě. “Měj se strýčku. Ráda jsem tě zase potkala, ale příště snad to bude veselejší téma,” vzdychla v myšlenkách a otočila se na toho vetřelce. “Tak co s tebou? Jaké máš plány? Přidat se do smečky nebo nikoliv?” Zeptala se ho na rovinu, protože neměla ráda ty omáčky okolo a taky se už chtěla konečně vyspat. Nepatrně však zavrtěla ocasem, když ucítila pach Tessie. Byla ráda, že ona si stihla odpočinout. Přemýšlela však o tom, kde je její sestra, ale možná taky jen spala. Vždyť obě měly za sebou náročný den i noc.
- Jack Ian Snart
Profil postavy
Mon Jul 23, 2018 6:58 pm
Haymitch Fireshadow
,, Snad, bude ještě chvíli klid a čas na zapamatování. Jsme silná smečka, ale čím více času tím lepe. Nikdo nechce válku. A také děkuji, jen plním povinnosti delty a snažím se dělat vše pro smečku, již jsem hrdým členem." Pověděl jsme, samozřejmě, že to byla pravda. Ale taky jsem chtěl vypadat dobře, aneb kdo by si nechtěl zlepšit obraz před betou. Typický já. Ale mé ústraní úmysl js vůbec nedal najevu. Byl jsem v tomhle Mistr.
,, Snad, bude ještě chvíli klid a čas na zapamatování. Jsme silná smečka, ale čím více času tím lepe. Nikdo nechce válku. A také děkuji, jen plním povinnosti delty a snažím se dělat vše pro smečku, již jsem hrdým členem." Pověděl jsme, samozřejmě, že to byla pravda. Ale taky jsem chtěl vypadat dobře, aneb kdo by si nechtěl zlepšit obraz před betou. Typický já. Ale mé ústraní úmysl js vůbec nedal najevu. Byl jsem v tomhle Mistr.
- Jack Ian Snart
Profil postavy
Mon Jul 23, 2018 7:08 pm
//Tábor
- Hilary
Profil postavy
Mon Jul 23, 2018 9:51 pm
Jižní tábor
“Ano, ano, vlci si zaslouží odpočinek od nepřítele, od všech nástrah Draků,” řekla klidným hlasem, ale její postoj byl dominantní, ukazující její postavení. “A neděkuj, zasloužíš si to,” přívětivě se na něj usmála a máchla ocasem. “Chvástal,” poznamenal její patron jízlivě. “Mluvíš o sobě, starý příteli?” uchechtla se k němu v mysli, ale on už dál mlčel. Přešlápla a pohlédla Haymitchovi do jeho zelenavých očí, který zdědil po matce. Už dlouho neviděla Roxynor a ani jeho otce Varga, kterého už neuvidí snad nikdy v životě. Věděla, že tady v táboře za přítomnosti Jess nebude potřeba a tak přemýšlela, kam půjde a stráví část dne.
- Jack Ian Snart
Profil postavy
Mon Jul 23, 2018 10:00 pm
Haymitch Fireshadow
Tábor
,,To byli doby, kdy byl klid, a ti prohnilý vyhnanci si hnili někde v koutku. Udělali jsme chybu, že jsme jim dovolili takhle zesílít. " Řeknu. Panebože, ty první slova, zním jak starý. A taky jsem dosti vážný, ale to není občas na škodu. A hlavně rád jsem si povidal, vlk je společenský tvor a u mě to platilo dvojnásobnê. Podíval jsem se na oblohu, brzy přijde zima. Což bylo nejspíš dobře, protože, kdo by chtěl vést útok v zimě. Je nedostatek stravy a ani energie. Panebože zase jsem nějakej moc chytrej.
Tábor
,,To byli doby, kdy byl klid, a ti prohnilý vyhnanci si hnili někde v koutku. Udělali jsme chybu, že jsme jim dovolili takhle zesílít. " Řeknu. Panebože, ty první slova, zním jak starý. A taky jsem dosti vážný, ale to není občas na škodu. A hlavně rád jsem si povidal, vlk je společenský tvor a u mě to platilo dvojnásobnê. Podíval jsem se na oblohu, brzy přijde zima. Což bylo nejspíš dobře, protože, kdo by chtěl vést útok v zimě. Je nedostatek stravy a ani energie. Panebože zase jsem nějakej moc chytrej.
- Hilary
Profil postavy
Tue Jul 24, 2018 10:18 am
Jižní tábor
Jedním kývnutím souhlasila na jeho slova. “Ale zase tu byla jiná nebezpečí. Třeba ze strany lidí,” poslední slovo doprovodilo tiché zavrčení. Lidi, kteří pocházeli z města nenáviděla celým svým srdcem, ale téže poznala dobré indiány. To byly časy. Tolik přátel a tolik zemřelo a tolik upadlo do chorobného spánku. Málo jich zůstalo, ale to byl život a ona musela kráčet dále. Něco získala a něco ztratila, ale vždycky pokračovala. Staré jizvy ji zasvěděly při vzpomínce na ně, ale už byly staré a dávno vyléčené skvělou léčitelkou. Byly to vzpomínky plné smutku i radosti, ale stejně by je tahle vlčka za nic jiného nevyměnila.
- Jack Ian Snart
Profil postavy
Tue Jul 24, 2018 10:25 am
Jižní Tábor
Haymitch Fireshadow
,,Jo to jo, asi takovým je život. " Poznamenal jsem, jo lidi, 5o jsem byl ještě hodně mladý. Neměl jsem jsem je rád, ani ty indiány, hroznej druh, myslí si, jak mov jsou chytrý. Ať jsi zůstanou v městě. Naštěstí teďka oni nejsou největší problém. Zajímalo by mě, co dělají moji sourozenci, nee že bych se o ně extra zajímal, jen chci vědět, jak si vedou. Slyšel jsme, že někteří skončili v Zeiss, zradci.
Haymitch Fireshadow
,,Jo to jo, asi takovým je život. " Poznamenal jsem, jo lidi, 5o jsem byl ještě hodně mladý. Neměl jsem jsem je rád, ani ty indiány, hroznej druh, myslí si, jak mov jsou chytrý. Ať jsi zůstanou v městě. Naštěstí teďka oni nejsou největší problém. Zajímalo by mě, co dělají moji sourozenci, nee že bych se o ně extra zajímal, jen chci vědět, jak si vedou. Slyšel jsme, že někteří skončili v Zeiss, zradci.
- Diego [Alfa]
- Počet příspěvků : 2049
Datum registrace : 27. 08. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Alfa
Tue Jul 24, 2018 9:58 pm
Jižní Tábor
Polodémon čekal na reakci Jessie. Skoro až zapomínal dýchat. Když odpověď přišla, spadl mu kámen ze srdce. ''Zajisté. To chápu. A mnohokrát děkuji.'' Věnoval ji menší úklonu, kterou mu vlčata na zádech dovolovala. Poté se postavil trošku stranou a vyhlížel svou milovanou a svou dceru. Zajisté, že věřil, že jim dojde aby došli zde. Eveline, byla chytrá vlčice, chtěl ji dopřát také čas s dcerou, když nějakou dobu prospala, ale teď spí Isla ze Zantem. Mezitím tedy začal přemýšlet, kde si naleznou nové doupě, protože nemohl je neustále nést na zádech, i když spali tak rostli a vždy je dobré místo, tam kde můžou složit hlavu a vědět, že jsou v bezpečí.- Eveline FK
- Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 19. 08. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Gwen
Postavení ve smečce: Delta
Tue Jul 24, 2018 10:13 pm
LKS -> Jižní Tábor
Usmála jsem se na malou Charzinku, však byly tam známky smutku. ''Beruško, do té smečky nikdy nesmíš. Ani já, ani tatínek, ani bráška se sestřičkou.'' Snažila jsem se vysvětlit jemně. Nechtěla jsem říct natvrdo, že to je smečka prachsprostých krvelačných vrahů. Už tak se mi smiřovalo těžce s tím, že tam matka zůstala. Že nás opustila.. Následně jsem pozvedla hlavu do vzduchu. A snažila se něco zavětřit. Měli jsme možná štěstí. Dost nedaleko se zde pohybovala malá skupinka zajíců. Rychle jsem se tím směrem vydala. Však dávala jsem pozor na každý svůj krok. ''Alfa je někdo moudrý, kdo vede smečku. Babička s dědečkem byly Alfami a před nimi také i jejich rodiče.'' Vysvětlila jsem mezitím tiše co se blížila ke kořisti. Když jsem byla dostatečně blízko, zasoustředila jsem se na jednoho menšího ušáka a na svou magii. Rychle jsem kolem něj vytvořila z černé hmoty kouli a tak ho v ní uvěznila. Další zajíci se rozutekli do všech stran. Poté jsem ke kouli přišla blíž a pomalu jsemč černou hmotu nechala mizet. Když byla díra velká tak akorát na mou tlapu, zakousla jsem zajíce a ukončila jeho život. ''Snídaně.'' Usmála jsem se na Charzie a sama si kousek ukousla.Počkala jsem až se nají a poté jsem se na ni podívala. ''Teď půjdeme za tatínkem a sourozenci, dobře?'' Pověděla jsem sladce a vydala se do Tábora. Tam jsem očima vyhledala Diega a usmála se na něj a on se usmál na mě. Byl vedle hnědé vlčice Jessie- Alfy této smečky. Přišla jsem k nim blíže. ''Zdravím. Jsem připravená splnit zkoušku.'' Lehce jsem se k ní uklonila. ''Charzie, toto je Alfa o které jsem ti říkala.'' Vysvětlila jsem z úsměvem a poté se opět narovnala. Snažila jsem se vypadat sebejistěji, jenže to mi nešlo nikdy.
Povolení tohoto fóra: