Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Příběh smečky Elloris

+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
Goto down
Sapha
Sapha
Počet příspěvků : 592
Datum registrace : 04. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Sapha
Postavení ve smečce: Delta

Příběh smečky Elloris - Stránka 6 Empty Re: Příběh smečky Elloris

Sun Jun 17, 2018 11:19 am
Jižní tábor
Usmála jsem se na Jessie. "Mě také." Nikdy dřív jsem se s ní nesetkala, ale patřila do Kirigakure opravdu dlouho a post alfy si určitě zasloužila. Nad její otázkou jsem se musela zamyslet. Co jsem uměla, co by mohlo být smečce prospěšné? V minulé smečky se mi povedlo post vydobýt pomocí s požárem, který založil Demon, ale to jsem nehodlala zmiňovat. "No, mám základy léčitelského výcviku, ale na tuhle práci by se líp hodil právě Diego. pak ovládám magii vody, což by se mohlo hodit při povodních, nebo při velkém suchu. "Ale takových vlků tu určitě také bylo hodně. Pátrala jsem po něčem, co jsem mohla nabídnout opravdu jen já. Zmiňovat Naiome nebyl nejlepší nápad, navíc to nic neznamenalo, leda že bych mohla učit vlčata, ale smečky nebyly vojenský tábor. "Než jsem přešla do Ishimury, byla jsem členkou Kirigakure už od vlčeství a znám tuhle část území víc než dobře. Mohla bych smečce prospět jako zvěd nebo průzkumník." No, těžko říct, jestli tohle byla dobrá odpověď, to už bylo na zvážení Jessie, ale bylo to to nejlepší, co jsem mohla kromě věrnosti nabídnout. Zatím, Kayi, Odpověděla jsem partnerovi v myšlenkách.
Zante
Zante
Počet příspěvků : 32
Datum registrace : 27. 04. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Zante
Postavení ve smečce: Vlče

Sun Jun 17, 2018 12:08 pm
Zrcadlové jezero
Vyslechl si tatku a pak mu radsti zařázily oči " Jo první lov po boku tatínka." Radostně zavrtěl ocásky, přišel děda měl nás hlídat místo tatínka který odešel někde pryč. Uslyšel od tatky že jsme poklad. Trochu byl zmaten, tak se zeptal jak dědy tak sestřičky " Tatínek nás nazval poklad. Ale já jsem zante a sestřička charza." Chvilku v tom měl guláš. " Že by jsme měli více jmen než jedno ?." " Ale kdo si to vše pamatovat." Přemýšlel nahlas, chvíli dumal nad těmito slovy ale pak si vzpoměl že děda dodal hrát. Otočil se na dědu " Ty si umíš hrát ? Však jsi velký vlk co se stará aby jsme se neztratily." Jestě nikdy neviděl aby si velci vlci hráli a váleli se po zemi.
Isla FK
Isla FK
Počet příspěvků : 14
Datum registrace : 27. 04. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Isla
Postavení ve smečce: Vlče

Sun Jun 17, 2018 12:20 pm
Zrcadlové jezero
Malá vlčice Isla, která se vedle spící maminky právě pomalu probouzela začala přemýšlet nad novým dnem, jaké nové zážitky a zkušenosti ji asi čekají, porozhlédla se kolem sebe a viděla Zanteho, Charzu a dědu Kaye. Byla velmi ráda, že tam jsou blízko ní. Radostně pískla a šla blíže k nim. Měla velkou žízeň, tak se šla napít k jezeru. Poté se zamyslela nad tím, že by chtěla s jejími křidélky už létat a podívat se na svět i ve vzduchu z té výšky. Klidně jen tak vyletět na strom nebo na vyvýšené místo a prohlížet si okolí. Řekla si, že se na to zkusí zeptat tatínka až se vrátí zpátky.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar
Počet příspěvků : 665
Datum registrace : 24. 12. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Kayo
Postavení ve smečce: Kappa

Sun Jun 17, 2018 12:26 pm
KAY
Zrkadlové jazero
Jasne, keď vlk povie vĺčaťu - poďme sa hrať, už už sú tu a čakajú čo sa bude diať. Sledoval som Zanta a Islu. Charza sa zrejme najprv musela rozhodnúť, no netlačím na ňu. Keď sa ma Zante opýta, že či sa viem hrať - zasmejem sa. "Samozrejme, že áno. Predsa, aj ja som býval vĺča," zazubím sa na prcka. Jediného samca z vrhu, Diego si zrejme dal záležať aby mal samé holky - tatínkové holčičky. Vtipná predstava.
Sledujem Islinina krídla a uvažujem, po kom ich zdedila. Mal Diego či Evelin v rodine niekoho okrídleného? Či je to jej mágia, bola to zaujímavá myšlienka, no musím splniť to čo som povedal. "Takže, čo budeme robiť za lumpárny?"
Haske
Haske
Počet příspěvků : 3383
Datum registrace : 14. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Sapha
Postavení ve smečce: Delta

Sun Jun 17, 2018 12:33 pm
Jižní tábor
Mitril už byla členkou smečky, zřejmě bych se měla přidat i já. Tak do toho. Zamířila jsem k hnědé vlčici, která byla podle všeho alfa a právě přijímala vlky a přiřazovala jim posty. "Alfo Jessie? Ráda bych požádala o přijetí do smečky. Jmenuji se Haske a jsem bývalá členka Ishimury, kde jsem zastávala post Delty" Představila jsem se. Na postu mi příliš nezáleželo, přesto bych byla ráda, kdybych mohla pokračovat s postem, který jsem si získala už dříve. Víc jsem neříkala, dokud mě k tomu nevyzve. Bylo tu spoustu dalších vlků, kteří přišli dřív a já nechtěla předbíhat. trpělivě jsem čekala, až na mě přijde řada.
Comtessa Aqua
Comtessa Aqua
Počet příspěvků : 493
Datum registrace : 08. 05. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Destiny Aqua
Postavení ve smečce: Nemá smečku

Sun Jun 17, 2018 12:40 pm
Zrkadlové jazero
Ešte stále dýchala trochu ťažšie, keď konečne kamsi dorazili. Ocitli sa pri nejakom pre ňu neznámom jazere. Vedela, že prešli cez hranice. Ako sa vlastne volá táto svorka? Hexy ju nazvalo ako... Keiri... nie, Kuri... Kiri... Kirigakurei? Nie, Kirigakure alebo tak nejako. Divný názov. Prečo sa nemôžu volať nejako jednoduchšie? Ale aspoň to tu nepáchne až tak temne ako v tej Ishimure. Myslím, že tu aspoň žijú dobrí vlci. Nechcelo by sa mi utekať do ďalšej svorky, pomyslela si. Akonáhle sa znova upokojila, jej znaky nabrali sviežu svetlozelenú farbu. Pohľadom sledovala okolie, očividne tu už bolo pár vlkov, možno členov svorky. Čakala však na reakciu Hexy a Kleei, predsa len, bolo aj tak trochu na nich, či sa rozhodnú hľadať alfu tejto svorky alebo nie.
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem
Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Postavení ve smečce: Alfa

Sun Jun 17, 2018 1:01 pm
/Jižní Tábor/
Jessie neodpovídala a nikdo jiný taky ne, docela mě mrzelo, že to všechno sypou na ni. Byl jsem přece taky Alfou, ale oni mě neznali. Napřímil jsem se, i když jsem tušil, že mi to nebude příliš platné. Zachovával jsem kamennou tvář, rozhodl jsem se Jessie poslat myšlenku. ,,Co uspořádat seznamovací lov, nebo tak něco? Mohlo by to být vhodné i jako zkouška pro všechny... my ve smečce lov dlouho neměli, nevím, jak vy..." pravil jsem jí soukromě první věc, co mě napadla. ,,Ať toho nemáš moc," dodal jsem nakonec a zlehka se na ni usmál.
Catorce
Catorce
Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 16. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Sapha Astral Virentem

Sun Jun 17, 2018 1:06 pm
Severní tábor ---> Směrem na Jih ---> území Elitních
Poslední dobou se dělo až příliš mnoho věcí. Vše začalo Orfeonem jako novou alfou smečky, pokračovalo přiřazením nových postů, pak následoval pád Ishimury, Jessiina návštěva a spojení smeček. Já celou tu dobu seděl v táboře a tomuhle všemu přihlížel. tedy přihlížel jsem jen tomu, co se dělo tady, můj zrak nebyl tak dobrý, abych dohlédl i na území Ishimury. Ishimura. Pokud jsem si dobře pamatoval, byla to smečka, do které patřil můj nejlepší přítel a většina jeho rodiny. Doufal jsem jen, že je v pořádku. Ale protože neexistoval způsob, jak si to rychle ověřit, rozhodl jsem se, že dostojím svých nových povinností jako Gamma a skočím něco ulovit. Jídlo se hodilo vždycky a když jednu ze smeček odsadili vyhnanci a ostatní teď měli spoustu práce s organizací toho, co zbylo, bude se hodit ještě víc. Vyrazil jsem tedy z tábora a zamířil na jih.
Dino de Mal
Dino de Mal
Počet příspěvků : 4000
Datum registrace : 03. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Tato. Navždy.

Sun Jun 17, 2018 1:18 pm
/Severní Tábor/
Objevil jsem se i s Ashmodeem zpět v našem táboře, jako první jsem pohledem vyhledal Richu. Výborně, zůstala tady. pomyslel jsem si úlevně a poté sledoval Ashmodea. Nechal jsem jej chviličku stát na místě a rozběhl se k jednomu z doupat. Poté, co jsem vtrhl dovnitř, jsem zjistil, že je opravdu opuštěné. Jeho pach byl už tak slabý, až téměř necitelný, takže jsem vzal něco málo z jeho výbavy (rozumějte, pár velkých lopuchových listů a ty vzal do tlamy. Udělal jsem z nich takové... rádoby lůžko a nechal je pomocí magie ještě trochu obrůst mechem, aby byly měkčí. Poté jsem se vrátil k Ashmodovi ven. ,,Přichystal jsem ti postel," ušklíbl jsem se na něj babičkovsky a opět jej podepřel. ,,Následuj mě," dodal jsem.
Catorce
Catorce
Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 16. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Sapha Astral Virentem

Sun Jun 17, 2018 1:34 pm
Hranice Elloris a Elitních ---> Zpět do severního tábora
Dostal jsem se dost daleko od tábora, až téměř k území smečky, která v podstatě smečkou nebyla. Její hranice jsem nechtěl překračovat, u nás bylo dost potravy, ale dostal jsem se tak daleko od tábora, jak jen to bylo tímhle směrem možné, abych stále zůstal na území bývalého Stříbrného fénixe. Tady jsem se pustil do hledání kořisti. poměrně rychle se mi podařilo najít docela čerstvou zaječí stopu. vyrazil jsem po ní. Stáčela se směrem, kterým jsem původně přišel, klikatila se, uhýbala a znova se vracela, ale podle slabých otisků tlapek, které jsem zaznamenal v hlíně zajíc neběžel, jen tak hopkal okolo a hledal něco šťavnatého k jídlu. nebude problém ho dohonit. Byla to malá kořist, výhodou ale zůstávalo, že ji budu moct snadno odnést zpět do tábora. Kdyžtak se poohlédnu po něčem dalším. "Hey, vlku, vidím nějakého zajíce. Toho chceš?" Zvedl jsem hlavu a uviděl, jak nade mnou krouží můj přítel sup. Už jsme si říkal, kde se zase courá. "Přesně toho, byl bys tak hodný?" Zavolal jsem na něj v odpověď. "Samozřejmě. A neřvi, vyplašíš ho, jak bych ho pak chytal?" Lov byl o tolik snadnější s leteckou podporou. Haley přede mnou brzy přistál se zajícem v pařátech. "Tady máš. Hele, lov je docela legrace, proč jen musíme být my supi mrchožrouti?" To jsem netušil. "Díky." Odpověděl jsem, převzal si úlovek a zamířil zpět do tábora. "Není zač." Odpověděl, načež zmizel kdesi na obloze.
Dix de Mal
Dix de Mal
Počet příspěvků : 374
Datum registrace : 05. 01. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Traure

Sun Jun 17, 2018 1:44 pm
aralský les - jižní tábor
Jak jsem se tak stratil v myšlenkách a zajímal se o seznamování s novými vlky, uplně jsem zapoměl že Orfeon, naše alfa svolala vlky. Nechtěl jsem mít problémi a tak jsem se rozloučil s vlčicí a rozběhl se směrem k jižnímu táboru. Dlouho jsem běžel v kuse, ale po nějaké době jsem byl unavený a tak hsem se posadil a chvíli se vydýchal. Pak hsem se zvedl a začal klusat směrem k nedalekému táboru. Po chvíli už jsem byl v táboře a tak jsem zpomalil. Došel jsem k alfě, uklonil se a sedl si poblíž.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 1:49 pm
Južný tábor
Napäto som sedela, po prijatí som sa vrátila na svoje pôvodné miesto a vyčkávala čo sa bude diať. Mnech, tá nuda ma užiera.. zamrunčím, pritom si ľahnem a sledujem okolité dianie v tábore. Ňom, som Kappa a už teraz sa nudím.. čo majú alfy v pláne? Opýtam sa, pritom som si vytvorila malú kovovú gulu s ktorou som ako mačka packou hýbala zo strany na stranu. Nakoniec som však videla ako sa nejaký, mne cudzí vlci začali hrnúť do tábora. V podstate, pre mňa bol cudzí každý, len oni nesmdeli starou Kirigakure. Hlavne, moje očko padlo na toho zelenáča /Dix/. Mrsknem chvostom.
Dix de Mal
Dix de Mal

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 1:59 pm
Jižní tábor
Už po chvíli mě čekání nebavilo a tak jsem se porozhlédl po táboře. Nemohl jse si nevšimnout povědomé černé vlčice (Mitril). Podíval jsem se okolo sebe a pak popošel k té vlčce. "Ahoj! Co tu děláš?" usmál jsem se na ní a usadil se na zemi. Byl jsem rád že mám s kým si povídat a nemusím čekat až se něco bude dít.
Darkey
Darkey
Počet příspěvků : 50
Datum registrace : 20. 05. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Darkey

Sun Jun 17, 2018 2:01 pm
Jižní tábor --> Zrcadlové jezero
Ještě jsem to tady vůbec neznala, zatím jsem byla jenom v táboře. Dostala jsem se konečně k nějakému jezeru a musím uznat, je to tady překrásné. Jak jsem tam tak pochodovala, viděla jsem skupinku vlků, dvě vlčata a nějakého dospělého. Ti jsou zřejmě ze stejné smečky, jinak by tu nebyli. Jak jsem se tak dostávala blíže, všimla jsem si, že jedno to vlče vypadá jako drak, což mě docela překvapilo. "Zdravím. Jmenuji se Darkey." Představila jsem se a mile jsem se usmála. Ale nechtěla jsem je moc otravovat, tak jsem šla trochu dál a sedla jsem si k jezeru, hned na břeh. Roztáhla jsem moje pravé křídlo a položila jsem ho do vody, ještě furt bylo trochu od krve, tak jsem ho umyla. Nakonec jsem vlezla do vody úplně, bylo to příjemné a konečně jsem se umyla od té špíny a krve. Aspoň budu zase na chvíli čistá.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 2:05 pm
Južný tábor
Čakala som, až si ma zelenáč všimne, no nemusela som dlho. Naše zraky sa stretly a po tom, čo sa obzrek okolo seba, som si prehriabla ofinku. Zvolal na mňa a prišiel ku mne. "Hoj, zelenáč," zazubím sa na Dixa, pritom spokojne opäť mrsknem chvostom. Konečne niekto, koho poznám - okrem rodiny a pár vlkov z Ishimuri samozrejme. "Nuž, sedím, ležím, hrajem sa tuna s loptou a čakám, zdĺhovo čakám.. iným slovom povedané, nudím sa. Ty?" mrknem na Dixa.
Dix de Mal
Dix de Mal

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 2:14 pm
Jižní Tábor
Když mi odpověděla zasmál jsem se. "No to víš, nejsem na tom o moc líp, ale teď si aspoň mám s kým povídat! odpověděl jsem radostně a zavrtěl ocasem. Zakoukal jsem se do jejího modrého oka. Vlčice se mi líbila, byla přatelská a hezky se s ní povídali, byl jsem rád že jsem se s ní seznámil. "Tak co, těšíš se, až budem hraničáři?" uchechtl jsem se, já rozhodně ano, a myslím si, že ona taky. Těšil jsem se až budu podporovat naší smečku.
Jєssiє
Jєssiє
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor
Počet příspěvků : 4969
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕
Postavení ve smečce: Alfa

Sun Jun 17, 2018 2:19 pm
Jižní Tábor
Příběh smečky Elloris - Stránka 6 Divider__6__by_ladymidnightsolace-da3ygsj
Vyslechla jsem si Kayova slova. Jeho syn... nominovaný na Alfu... Zamyšleně jsem naklonila hlavu. Poté jsem pokývala hlavou na důkaz porozumění. "V pořádku" , pousmála jsem se nakonec a nechala Kaye jít.
Obrátila jsem se zoět na Darkey. Vyslechla jsem si její slova a pochopila, proč mi pírko chtěla darovat. "Chápu.." , kývla jsem hlavou. Nad jejími dalšími slovy jsem se musela zasmát. "Eh, to ne. Navíc jsem nebyla jediná" , řekla jsem s pobaveným úsměvem, ale přesto se poté na mé tváři objevil zamyšlený výraz. Přivedlo mě to na otázku. Vidí opravdu Draci, co děláme? Shlížejí na nás z nebe, aniž by mohli býti spatřeni? Pamatují si naše činy, pohlížejí na naše životní příběhy? Zatřepala jsem hlavou. "Nemáš zač" , vyřkla jsem nakonec k odcházející Darkey. Přede mnou se však hromadili další vlci.
Netrvalo ani dlouho, a již jsem mohla před sebou spatřit Kayova syna Diega. "Zdravím, Diego" , kývla jsem hlavou, když se představil, a střihla ušima. Přeměřila jsem si vlka pohledem. Nestihla jsem však říct nic dalšího, a už ke mě dolehla odpověď Saphy. "Skvěle" , podotkla jsem s klidným úsměvem na její slova, když se zmínila o jejím léčitelském výcviku a její magii. Počkat, bývalá členka Kirigakure? Možná.. možná si ji pamatuji..., pomyslela jsem si a ještě jednou si vlčku pořádně prohlédla. Pravda, že mi přišla možná trochu známá, avšak jen od vidění, nikdy jsme se spolu nesetkaly. "To zní velmi dobře. Pokud bys chtěla v budoucnu tuhle profesi vykonávat, přijď za mnou a já bych tě jistě na tuto pozici mohla přijmout" , řekla jsem a mávla ocasem.
Chtěla jsem se dál věnovat Diegovi, ale v tom se zde objevila další vlčka, Haske, bývalá Delta Ishimury. Promluvila jsem tedy k ním oboum. "Ráda vás poznávám. Tak tedy, řekněte mi také vy, jaký myslíte, že byste mohli dát smečce přínos" , pověděla jsem a věnovala oboum svůj pronikavý pohled.
Až nakonec jsem si všimla Orfeona. "Oh, ráda bych" , odpověděla jsem, sic trochu tiššeji. V tom jsem mohla spatřit hluboké zamyšlení v jeho tváři. Pak jsem zachytila jeho myšlenku. Po jeho posledních slovech jsem mu opětovala svůj vděčný úsměv. "Jistě, je to dobrý nápad. Též jsme ve smečce dlouho lov neměli. Vlci se mohou navzájem poznat při spolupráci, ozkoušet si své dovednosti či magii. Na základě schopností nových vlků bychom mohli rozhodnout o jejich přijetí. Ale i přesto bych to nedělala moc zdlouhavé, navíc jednu kořist již máme. Stačí, abychom zašli do lesa Kirigakurských srn. Co myslíš?" Poslala jsem Orfeonovi myšelnku.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 2:26 pm
Južný tábor
Nakoniec som sa posadila, no guľou som stále gulala do strán. Pozorne ho počúvam a pokývnem hlavou. "Presne tak," súhlasne prikývnem, no zauvažovala som nad jeho ďalšou otázkou. Hraničiarkou som sa vskutku stať chcela, len ma trápil stále ten môj nevydarený plán. "Samozrejme, učíme sa od samotného majstra," spokojne strihnem ušami pritom pozriem na svojho taťku. Mamka si šla pre skúšku, ja som toto mala za sebou a zdá sa, že alfa Jessie mala práce nad hlavu. "Na hraniciach som ako doma.. doslova, takže áno.. úprimne, máme to v rodine. Mamka je, taťka je, ja budem.." začnem rozprávať pritom gulou stále pohybujem, než mi omylom utečie k Dixovím tlapám. "Hups," zasmejem sa.
Dix de Mal
Dix de Mal

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 2:34 pm
jižní tábor
Její odpověď mě nepřekvapila, ale to že oba její rodiče byli hraničaři ano. Zvídavě jsem naklonil hlavu. "Oba tvoji rodiče jsou hraničáři?" zeptal jsem se udiveně. "Ha!
A už je moje!"
zasmál jsem se když jsem chvitil kovovou kuličku "Teď už ti jí nevrátim!" dodal jsem žertovně a zavrtěl ocáskem. Trichu jsem nadzvedl hlavu a usmál se.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 2:43 pm
Južný tábor
"Jop. Haske," ukážem tlapou na čierno bielu vlčicu, odetú v plášti a s maskou na hlave. "A tuna, majster," ukážem na môjho otca, ktorý sedel takmer blízko. Zazubím sa na Dixa, som zvedavá čo na to povie, že náš učiteľ je zároveň aj môjím otcom. Ja som to nijak nebrala, očakávala som, že bude dokonca na mňa aj tlačiť, aby sa zo mňa stala dobrá strážkyňa Ellorských hraníc. "Tak nie?" uškrniem sa, pritom sa postavím a pripravým sa vyraziť proti nemu. "Utekaj zelenko, utekaj," mrknem okom pritom sa proti nemu rozbehnem.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: