Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Goto down
Nira
Nira
Počet příspěvků : 6751
Datum registrace : 11. 05. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Nirushe❤
Postavení ve smečce: Delta

/Kay&Nira/ Svit a Temno - Stránka 6 Empty Re: /Kay&Nira/ Svit a Temno

Sun Aug 20, 2017 12:48 am
Chápavě přikývnu. Nebyl to špatný nápad, ale při druhé jsem trošku strnula. Pravda. Kdo vyvázne z boje, bez zranění a ještě k tomu, když to byla samotná Gamma a já o hodně slabší Kappa. Vzdychnu si. "Co s tím uděláme?" Řeknu tiše. Rozhlédla jsem se. Nakonec jsem došla k Fevrisovi a donutila ho packami rozevřít tlamu. Poté polštářkem na tlapce jsem vyzkoušela ostrost. Zhluboka se nadechnu a vydechnu. "Feve, kousnul by si mě tak, abych z toho měla menší krvavé rány, ale zároveň by si mě tím nezabil?" Podívám se drakovi přímo do očí, když ho o to žádám.
Kay Mayen
Kay Mayen
Počet příspěvků : 1840
Datum registrace : 24. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: KAYOS
Postavení ve smečce: Beta

Sun Aug 20, 2017 12:57 am
Premýšľam o riešení, než v tom si zašla za Fevom, otvorila mu tlamu a požiadala ho o niečo, čo počujem po prvý krát. "Môžeš vykecať, že sviťák bol zbabelí a poslal na teba draka?" opýtam sa a posadím sa. Pozerám či to Fev spraví alebo nie, teraz to bolo jeho rozhodnutie, no vďaka svojím schopnostiam vycítil, že to myslíme vážne. Fev zohol hlavu k Nire a štuchol do nej čumák s úmyslom či si to nerozmyslí, no vydeľ v jej očí - že to skutočne myslí vážne.
"Sakra.. a skončilo to na mne.." povzdychne si drak a jemne jej prikývne, pritom ovorí svoju tlamu plnú ihličkovitých zubov a pokúsal Nir po del bokov. Postaral sa o to aby rany neboli moc hlboké, ale zase aby to neboli obyčajné škrabance. Keď vykonal skutok, mierne zakňučal a štuchol opäť do nej. 
V tom som ja pribehol k nej: "V poriadku Nir?!" spýtal som sa, dúfam, že to nebola pálčivá bolesť, pri ktorej by na mieste skonala. Zatnem zuby a povzdychnem si: "Teď ja, Nir.. zlato, je to na tebe.. Kúsni, škriabni... riadne, ja bolesť znesiem. Samozrejme keď budeš pripravená.." usmejem sa na ňu.
Nira
Nira

Profil postavy

Sun Aug 20, 2017 1:06 am
Když přikývnul, zatla jsem drápky do země a téměř zadržovala dech. Když skončil, ulevilo se mi. To že to bolelo jsem se snažila ignorovat. Kay ke mě hned přiběhl. "Nic co bych nezvládla " Zazubím se. Poté jsem na sucho polkla. Pevně jsem se postavila a mávla ocasem. Omluvně se mu podívám do oči a hned na to se mu silně zahryznu do hřbetu. Tentokrát to nebylo jako jako předtím, že jsem se ho sotva zubama dotkla, bylo to doopravdy. Ucítila jsem jeho krev ve své tlamě. Po chvíli jsem ho pustila a opět se na něj omluvně podívala. Olízla jsem si krev s tlamy a zubů.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sun Aug 20, 2017 1:15 am
Uľavilo sa mi, keď je, dajme tomu v poriadku, aj keď má rad riadne kravých bodiek po bokoch. "Soka.." zasmejem sa a prikývnem. Dobre, som zve.. Nestihnem si ani domyslieť myšlienku a v tom ma popadla palčivá bolesť na chrbte. Mal som pocit akoby mi ho trhalo niečo nad moje sily. Počas prvého vniknutia jej zúb cez môj kožuch som musel potlačiť zaknučanie a keď skončial riadne sa mi uľavilo. "No.. tento krát tie zúbky boli blízko, až moc.." zazubím sa na ňu a mierne zastonem, ale to nebolo nič oproti tomu, čo Fev spravil jej.
"Dobre, prvá vec.. druhá prostredie.." poviem. Pristúpim bližšie, okolité kryštály úplne odstránim. Namiesto toho upravím okolitý terén, pomocou mojej mágie na prostredie, kde sa práve odohrala bitva. Prejdem k Nire a nasadím na ňu častečky hliny a prachu. "Tak, teraz sme si prešli riadnou bitvou.." zasmejem sa a ťuknem do nej.
Nira
Nira

Profil postavy

Sun Aug 20, 2017 1:25 am
Změnil trošku prostředí a musela jsem uznat, že to tu vypadalo jako po bitvě. A my dva taky. Když to dodělal, postavila jsem se vedle něj a přitulila se k němu a olízla ho. "Můžem." Řeknu jako na signál, že mi Fev může změnit na dobu určitou myšlenky a potlačit to co cítím.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sun Aug 20, 2017 1:38 am
"Dobre, tak.. zatiaľ sa maj.. keby si potrebovala pomôcť, Fev to bude cítiť.." venujem jej objatie. Prosím nech to víjde. Plán je to dobrý, logický.. musí to výjsť.. Poviem si a z miernou bolestou v chrbte odkráčam k Fevovi a vyšplhám sa mu na chrbát. "Dobre, začni.." poviem Fevovi, ktorý si ešte raz prezrel Nir, akoby mu bolo ľúto, že to teraz ide spraviť. No musel. Fevrisovo telo, teraz zažiarilo jasnou modrou farbou a Nira mohla pocítiť v mysli šklby. Bol to psychický útok, ktorý jej ovplyvnil psychiku na toľko, že nás teraz považuje za votrelcov. Okrem toho, že sme vetrelci - vidí, že je po bitve a chystáme sa utiecť. Uvedomuje si zranenia, ktoré získala po zápase z drakom i vlkom, aj to ako sa do neho zakúsla. Teraz cítila nenávisť, vztek voči nám. Toto všetko jej vložil Fev, dračí patón mysly, ktorý keď skončil - vzlietol.
Buď v poriadku.. pomyslím si, keď Fev odlietal a Nira tam stála čakajúc, než sa prejavia účinky, ktoré však nie sú trvalé.
Nira
Nira

Profil postavy

Sun Aug 20, 2017 1:48 am
Najednou zavřu oči a začíná mě bolet hlava. Po chvíli, když to přestalo jsem se podívala po okolí. "Zbabělci." Zavrčím a otočím hlavu za pachem, který se hýbal pryč. Viděla jsem jak odlétají a mrzutě jsem dupla tlapou. Ignorovala jsem pálčivou bolest, kterou mi způsobil drak a odešla na své území. 

KONEC 
~Setkání dvou rozdílných a přitom stejných vlků dopadlo, že se navzájem do sebe zamilovali a vymysleli plán, který ochrání oba dva. 
~SH se nakonec po vzájemné domluvě přesouvá do příběhu.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: