- Nira
- Počet příspěvků : 6751
Datum registrace : 11. 05. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Nirushe❤
Postavení ve smečce: Delta
Re: /Kay&Nira/ Svit a Temno
Fri Aug 18, 2017 8:21 pm
''Váš Alfa by to pochopil? Jak jsem ho viděla přišel mi nějak.. No prostě. mi nepřipadal jako, že by byl stavěný na Alfu.'' Řeknu nesměle. ''Tobě mi post Alfy seděl víc.'' Upřímnost no. Hlavu si uvelebím na svých tlapkách a červenooranžovými očkami sleduji Kaye. ''Určitě ji zvážím, kdyby se něco stalo.'' Povím na jeho potvrzení a zazubím se na to. ''Co chceš?'' Zeptám se dotazem na dotaz a zatvářím se nevině.
- Kay Mayen
- Počet příspěvků : 1840
Datum registrace : 24. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: KAYOS
Postavení ve smečce: Beta
Fri Aug 18, 2017 8:37 pm
"Ale áno, pochopil by to.." pousmejem sa a zatvárim sa štýlom, že by som kul pitle. "Pravda, aj mne tak pripadá, no neberiem mu to za zlé, už z dôvodu, že sa mu ani nečudujem. V jeden deň byť obyčajný Kappa a na ten ďalší Alfa? Aj mňa by to vyviedlo z miery..." prehovorím. Najpotupnejšia vec pre svorku je to, že alfa prejavuje slabotu a nijak si nesnaží dobiť to uznanie a tak... Chňum, mal by som s ním hodiť reč a naviesť ho na vodcovskú cestu aj keď sa jej ja snažím čo najviac vyhnúť.
"Naozaj?" prekvapene na ňu pozriem, keď spomenie, že by mi Alfa sedela najviac. "Možno áno, možno nie. Neviem si prestaviť šéfovať svorke a chrániť územie.." zamrmlem. Byť Betou a byť najbližšie k Alfám, to mi stačí. Iba im pomáhať v zlom aj dobrom období. Pre to som sa narodil.. Poviem si v mysli a usmejem sa, keď povie, že to zváži.. keď bude najhoršie. "Tvoje oči majú farbu slnka západu. Takého slnka, aké som pozoroval, keď som bol malý a nebol som ešte na území týchto svoriek.." zazubím sa. "Čo chcem.." potichu si poviem aj keď to je nefér, keďže som sa to pýtal prvý. "Ja popravde ani neviem... hehe.." zasmejem sa štýlom, že sa zubatím. Keby sa dalo, by som aj zrudol.. tak ako to robia tý dvoj nohý čudáci bez srsti.
"Naozaj?" prekvapene na ňu pozriem, keď spomenie, že by mi Alfa sedela najviac. "Možno áno, možno nie. Neviem si prestaviť šéfovať svorke a chrániť územie.." zamrmlem. Byť Betou a byť najbližšie k Alfám, to mi stačí. Iba im pomáhať v zlom aj dobrom období. Pre to som sa narodil.. Poviem si v mysli a usmejem sa, keď povie, že to zváži.. keď bude najhoršie. "Tvoje oči majú farbu slnka západu. Takého slnka, aké som pozoroval, keď som bol malý a nebol som ešte na území týchto svoriek.." zazubím sa. "Čo chcem.." potichu si poviem aj keď to je nefér, keďže som sa to pýtal prvý. "Ja popravde ani neviem... hehe.." zasmejem sa štýlom, že sa zubatím. Keby sa dalo, by som aj zrudol.. tak ako to robia tý dvoj nohý čudáci bez srsti.
- Nira
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 9:16 pm
Poslouchala jsem ho a byla překvapená, že i on souhlasit, že se mu to moc nehodí být Alfa, ale že byl Kappou a hned alfou mě překvapilo. ''Takový skok.'' Vydechla jsem. ''Já budu ráda, když to dotáhnu na Deltu. Třeba i na Gammu, ale pod velením Naoime, nemám šanci, být Beta, i když bych si to přála.'' Řekla jsem s lehkým zasněným úsměvem. ''Řekla bych, že ve všech smečkách, bych byla obyčejný článek smečky; Kappa.'' Řeknu tentokrát trošku smutněji. Potom se zase věnuji tomu co říká. ''Věřím, že by si byl dobrý vůdce. Umíš vystupovat, a kdyby si chtěl autoritu a respekt vlků by si získal rychle.'' Hodím trošku povzbudivě a poté bych se určitě zase červenala, kdybych mohla, když mluvil o mých očích. ''Tohle mi nikdy nikdo neřekl.'' Letmě se usměji a poprvé jsem věnovala jemu svůj upřímný úsměv. ''To je zlé, když nevíš.'' Zazubím se, i když jsem to nevěděla ani já.
- Kay Mayen
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 9:39 pm
Možno bol Delta, ja teraz neviem. Nemám náladu rozmýšľať.. Pomyslím si a pousmejem sa: "Ja som ani Kappa nikdy nebol. Keď som sa stal členom Ishimuri, tak som bol Delta.. a pak to šlo so mnou hore.." zasmejem sa. Popravde, som tak pracoval, že ani neviem aký to je obyčajný život člena svorky bez vážnych povinností - len tak si ležať a občas niečo spraviť na príkaz. Nerozhodovať, nekomandovať...
"Určite na to máš, len sa snažiť a dokázať to.." mrknem na ňu aj keď som vedel, že v Zeiss niečo dokázať je spraviť niečo čo by sa iným nepáčilo. Ale existuje mnoho spôsobov ako ničo získať. "Čo ty vieš, možno sa raz Naiome rozhodne predať svoj post niekomu inému a ten ti ´umožní´ získať tvoj vysnený post.." prehodím a strihnem ušami. Keď mi povedala, že by som aj bol dobrým alfom.. keby sa dalo by som teraz bol červený. No bolo jasné, že som teraz hýbal chvostom zo strany na stranu, ale ani sa sám sebe nedivým. Možno že aj hej, ale nehodlám s Reelom či Tenebris zápasiť o ten post. Keď sa mi raz pri šťastí...
Usmejem sa: "Do teraz som o alfe ani nepremyslel.. možno to skúsim, keď sa mi pri šťastí.." poviem zamyslene. "Tak som asi prvý.. ale mám pravdu, je to identická farba.." zazubím sa na ňu a potom nesmelo odtrhnem pohľad: "Hej no, je to zlé keď vlk nemá poňatie čo ďalej robiť.."
Môžem povedať, že sa mi môj pokus podaril. Kiež by takto mohol debatiť každý vlk medzi sebou, bez šarvátok či nerozhôd. Ale musím si zachovať čistú hlavu, nie že nakoniec spravím takú hlúposť ako som jej radil vo výhovorke - zviedla. Heh.. Moje značky teraz blikali a zem podo mnou popukala. "Hups.."
"Určite na to máš, len sa snažiť a dokázať to.." mrknem na ňu aj keď som vedel, že v Zeiss niečo dokázať je spraviť niečo čo by sa iným nepáčilo. Ale existuje mnoho spôsobov ako ničo získať. "Čo ty vieš, možno sa raz Naiome rozhodne predať svoj post niekomu inému a ten ti ´umožní´ získať tvoj vysnený post.." prehodím a strihnem ušami. Keď mi povedala, že by som aj bol dobrým alfom.. keby sa dalo by som teraz bol červený. No bolo jasné, že som teraz hýbal chvostom zo strany na stranu, ale ani sa sám sebe nedivým. Možno že aj hej, ale nehodlám s Reelom či Tenebris zápasiť o ten post. Keď sa mi raz pri šťastí...
Usmejem sa: "Do teraz som o alfe ani nepremyslel.. možno to skúsim, keď sa mi pri šťastí.." poviem zamyslene. "Tak som asi prvý.. ale mám pravdu, je to identická farba.." zazubím sa na ňu a potom nesmelo odtrhnem pohľad: "Hej no, je to zlé keď vlk nemá poňatie čo ďalej robiť.."
Môžem povedať, že sa mi môj pokus podaril. Kiež by takto mohol debatiť každý vlk medzi sebou, bez šarvátok či nerozhôd. Ale musím si zachovať čistú hlavu, nie že nakoniec spravím takú hlúposť ako som jej radil vo výhovorke - zviedla. Heh.. Moje značky teraz blikali a zem podo mnou popukala. "Hups.."
- Nira
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 10:04 pm
''Tak to ti závidím.'' Zazubím se. ''Obyčejný článek smečky je nuda být.'' Vzdychnu si a naslouchám jeho slovům. ''Naoime svůj post jen tak nikomu nepředá. To by se ji muselo stát opravdu něco vážného.'' Uvažuji. Je to nejsilnější vlčice jakou jsem kdy potkala a na Alfu se hodí víc, než kdokoliv jiný. ''Ale jestli by se tak stalo, byla bych nejšťastnější vlčka v Niwatu.'' Znovu se zazubím. Nevím nad čím přemýšlel, ale chvíli bylo ticho. ''Určitě se ti poštěstí.'' Mrknu na něj. A sleduji jak uhne pohledem. ''Tak co s tím uděláme, když ani jeden z nás netuší co dál?'' Zeptám se a zachechtám se. Najednou se něco dělo se zemí a tak jsem zaryla drápky do země, jenž nepopukala. ''Co to?'' Optám se a podívám se pookolí.
- Kay Mayen
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 10:15 pm
To mi dáva zámienku ju eliminovať, mehe.. Nadvihnem obočie, keď sa ma opýtala na popraskanú zem. "Hup, no nevýhoda mojej mágie. Pre emočných prejavoch sa vždy stane niečo podobné. Veď vtedy čo som spomínal sa zrútil útes.." zazubím sa.
"To ti verím, že by si bola najšťastnejší.." poviem jej pozorujem praskliny, ktoré začínam napravovať. "Jeden krát ho bude musieť predať, nie je nesmrteľná.." poviem. "Etto, u vás sa nevolí alfa?" opýtam sa, otázka ktorá ma zaujíma, či tam majú vôbec demokraciu. "Čo s tým udeláme.." potichu poviem a uvažujem, potom na ňu pozriem a strihnem ušami. "Čo... len... s tým.." poviem a otrem si o jej nos ten môj a zasmejem sa. "Neviem čo. Je to o ničom keď nevieme.." mávnem chvostom a očkom na ňu pritom pokukávam.
"To ti verím, že by si bola najšťastnejší.." poviem jej pozorujem praskliny, ktoré začínam napravovať. "Jeden krát ho bude musieť predať, nie je nesmrteľná.." poviem. "Etto, u vás sa nevolí alfa?" opýtam sa, otázka ktorá ma zaujíma, či tam majú vôbec demokraciu. "Čo s tým udeláme.." potichu poviem a uvažujem, potom na ňu pozriem a strihnem ušami. "Čo... len... s tým.." poviem a otrem si o jej nos ten môj a zasmejem sa. "Neviem čo. Je to o ničom keď nevieme.." mávnem chvostom a očkom na ňu pritom pokukávam.
- Nira
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 10:24 pm
''Ach ták.'' Chápavě přikývnu. ''Zemětřesení se nekoná.'' Zasměji se. Po chvíli se praskliny zase dávají k sobě(myslím xd) a přikývnu. ''To máš pravdu, ale Alfou bude ještě dlouho.'' Zasměji se a kouknu se na oblohu. ''Nevolí. Naoime si vybere sama svého nástupce.'' Zauvažuji. ''Myslím teda. Zase tak dlouho ve smečce nejsem.'' Zazubím se a se jeho čumák, otře o ten můj a já jen vykulím oči, draku div se, že mi nevypadnou z důlků. ''Ee-J-já-ehm-je-'' Začnu koktat a vlastně ani nevím z čeho.
- Kay Mayen
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 10:31 pm
"Nie, to sa nekoná.." zasmejem sa a prednou labou si poškriabem ucho. Prasklinky sa zacelili (myslíš správne ^^) a všetko bolo tak ako pred tým. "Aha. Keby sa volili tak máš možnosť sa stať alfou.. hehe. Ale stále, preukážeš že si o silná, tak budeš mať tie isté šance.." mrknem na ňu. Ani sa jej nečudujem, že sa nepýta na tú moju. O nej vie každý všetko, len tie ostatné sú plné tajomstiev. Od chvíle čo som o ňu odtrel ňufák, som sa na ňu zazubil: "Hehe.." (jak naruto také "hehe" xDD). "No čo, srdce v poriadku?" opýtam sa a čakám či dostanem nejaký pohlavek, alebo bude ďalej koktať.
- Nira
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 10:41 pm
''Na post Alfy bych si netroufla.'' Zasměji se. ''Silná nejsem.'' Zavrtím hlavou nesouhlasně. Mému koktání se jen zasmál a tak jsem mu věnovala zamračený pohled. ''Č-čemu se směješ!'' Řeknu a stále se mračím. (Dattebayo Cx ) ''Moje srdce je v pořádku a to tvoje?'' Uchechtnu se a začínám se zase smát.
- Kay Mayen
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 10:49 pm
Nadvihnem obočie. "Pf, to tak tomu uverím.." opoviem jej na to, ako povedala, že silná není. Pozorujem ako sa na mňa mračila: "Proč koktáš?" zasmejem sa a prikývnem: "Moje srdéčko je v poriadku, a normálne tluče.." hrdo sa zazubím potom namierim pohľad priamo do jej zamračených očí. Nemrač sa, strach mi nenaháňaš.. Pomyslím si a opäť sa zasmejem. "Promiň, ale chytil ma smiech.." smiešne poviem a ďalej sa smejem až som sa z toho prevalil na bok.
- Nira
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 10:55 pm
''Já nekoktám.'' Prohlásím sebevědomě a svůj čumák zvednu mírně k nebi a natočím ji bokem a hraji uraženou. ''Moje taky.'' Odpovídám ohledně srdíčka a stále se dělám, že jsem uražená a tak to spíše odseknu. Na další nereaguji, prostě si jenom odfrknu. ''Chm.''
- Kay Mayen
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 11:02 pm
Môj smiech sa premenil do záchvatu, ktorý však aj ubudol a ja sa riadne nadýchol vzduchu. "Heh.." zazubene sa pozriem na zem a porlačujem ďalší nával smiechu. "Čo pak, urazená?" pozriem na ňu očkom pritom prekvapene nachvíľu pozriem na to, čo sa zjavilo za ňou. Bytosť dvojnásobok väčšia ako ona sama, telo plaza pokryté kožou modrej farby. Svietil ako neón. Hlavu to malo tvar... mloka? Keby sa teraz Nira otočila, mohla spatrit modro žiariaceho zrejme mločieho draka. Krídla mal rozovreté a odtiaľto aj keď mal vzpriamenú hlavu som mohol vidieť chvost, ktorý sa na konci rozdvojoval. "Ty čo tu robíš.." pošlem onej bytosti myšlienku.
"Radšej ne chmkaj Nir... ináč by sa ti to mohlo vymstiť.." zazubím sa na ňu a po otočím hlavu so záujom a čakám na jej reakciu, keď si uvedomí prítomnosť tej bytosti.
// naozaj neviem popísať Flagmerovu hlavu xD vyzerá ako mlok niekedy ho pošlem aby sa preleteľ nad území Zeiss ^^
"Radšej ne chmkaj Nir... ináč by sa ti to mohlo vymstiť.." zazubím sa na ňu a po otočím hlavu so záujom a čakám na jej reakciu, keď si uvedomí prítomnosť tej bytosti.
// naozaj neviem popísať Flagmerovu hlavu xD vyzerá ako mlok niekedy ho pošlem aby sa preleteľ nad území Zeiss ^^
- Nira
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 11:10 pm
Ignorujem jeho smích. Najednou se zamnou něco objevilo a snad jakoby mi to dýchalo na záda a hned na to Kay, řekl že by se mi to mohlo vymstít. Stuhla jsem a otevřela své pravé oko. Viděla jsem sní, ale pouze svítící skvrnu. Prudce se postavím a najednou stojím za klidně ležícím Kayem. ''Kde se tu ten i okřídlený plaz vzal sakra?'' Zeptám se a stojím, připravená se bránit. Nevěděla jsem co to je a už vůbec ne jak se to tu vzalo.
//Heh pohoda XD Navštívit Nirušku? c:
//Heh pohoda XD Navštívit Nirušku? c:
- Kay Mayen
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 11:22 pm
"Ja neviem.." poviem aj zatvárim sa nevine pri pohľade na Niru a Fevrisa, ktorý sa na nás dvoch pozeral svojimi očami, bez dúhovky, iba bielmo. Začal vrčať. Zo zadných sa postavil na všetky štyri, otvoril tlamu čím nám dvom ukázal tenké, špicaté zuby. Dokonca aj jeho jazyk žiaril jasnou, modrou farbou. "Eh.." postavím sa.
"Nevyzerá akoby mal dobrú náladu.." poviem Nire a hrajem, ako by som sa chcel v prípade ´náhleho´ útoku brániť. "Čo teraz? Zjavil som sa.. čo to je tamto.. Zeiss? Zdá sa, že má strach. Pripravil si ju? Mám ju dokončiť?" prihováral sa mi v mysli Fev aj keď som vedel, že ovláda telepatiu, takže vie čo cítim ja aj Nira.
Drak nehnul ani okom. Pozeral na nás, akoby nás chcel v jednom momente roztrhať. Bolo počuť iba jedno hlasité dračie "vrrr".
"Asi by sme mali..." nestinem dopovedať a drak sa dal do pohybu. Mňa žiaľ krídlom odhodil a Niru pricapil k zemi pevne. Nemohla uniknúť. Zavrčal jej priamo do tváre a ukázal jej nádherné špičáky. Čo to? opýtam sa patróna a staviam sa zo zeme, pritom sa na neho pokúsim skočiť. (aby vyzeralo, že ju chce ochrániť )
"Mlč a prizeraj.." odvetil mi patrón a držal Niru vo svojom pevnom zovretí.
// mehe =3
keď ju spatrí, tak schválne do nej štuchne aby sa pripomenul
"Nevyzerá akoby mal dobrú náladu.." poviem Nire a hrajem, ako by som sa chcel v prípade ´náhleho´ útoku brániť. "Čo teraz? Zjavil som sa.. čo to je tamto.. Zeiss? Zdá sa, že má strach. Pripravil si ju? Mám ju dokončiť?" prihováral sa mi v mysli Fev aj keď som vedel, že ovláda telepatiu, takže vie čo cítim ja aj Nira.
Drak nehnul ani okom. Pozeral na nás, akoby nás chcel v jednom momente roztrhať. Bolo počuť iba jedno hlasité dračie "vrrr".
"Asi by sme mali..." nestinem dopovedať a drak sa dal do pohybu. Mňa žiaľ krídlom odhodil a Niru pricapil k zemi pevne. Nemohla uniknúť. Zavrčal jej priamo do tváre a ukázal jej nádherné špičáky. Čo to? opýtam sa patróna a staviam sa zo zeme, pritom sa na neho pokúsim skočiť. (aby vyzeralo, že ju chce ochrániť )
"Mlč a prizeraj.." odvetil mi patrón a držal Niru vo svojom pevnom zovretí.
// mehe =3
keď ju spatrí, tak schválne do nej štuchne aby sa pripomenul
- Nira
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 11:32 pm
Vypadalo to, že Kay konečně něco vymyslel. Už jsem mu říkala, že lži má nechat nám. Věděl moc dobře kdo ta okřídlená svítící ještěrka je, ale dřív něž jsem chtěla něco namítnout mě zubatá ještěrka povalila k zemi. Začala jsem silně vrčet, připravená se bránit. I když to vleže by se nedalo nijak moc bránit, zvlášť, když okřídlená ještěrka, byla o hodně vyšší a těžší jak já.
//Pokud ji nesežere c:
//Pokud ji nesežere c:
- Kay Mayen
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 11:41 pm
Fevris vrčal, no zrazu prestal. Jediné čo som počul bolo vrčanie Nir. V tom sa Fev pokúsil o smiech. Bolo to niečo medzi vydechovánim a vrnením a pak svojím tlstým, modrým jazykom olizol Nerinu hlavu a zoskočil z nej.
"Blázon.." poviem mrzuto, pretože toto som počas svojho života videl po prvý krát. Fevris obišiel ležiacu Nir a štuchol do nej svojím čumákom. "Tak, to bolo aby som ukázal svoju sílu. Vieš, že žeriem ryby a riasy..." výmluvne mi zdelí Fev myšlienku a posadí sa vedľa Nir a zazubí sa na ňu. Od draka to vyzeralo hrozne.
"Tak, a toto je Fevris, Fev. Paličák ktorý rád lezie na nervy.." pozriem na Niru. Teraz to začne. Vrčanie, kúsanie a nadávanie z jej strany. Teda, keď to nezoberie z humorom. No som zvedaví ako to dopadne.
Si naozaj blázon Feve.. chňa! Teraz si to zožerieš... strihnem ušami. "V poriadku?" opatrne sa opýtam a spravím k nej pár krokov.
// nene len som potreboval pomiešať atmošku a zoznámiť ho z niekym novým xD moc za neho "nehrajem" xD
"Blázon.." poviem mrzuto, pretože toto som počas svojho života videl po prvý krát. Fevris obišiel ležiacu Nir a štuchol do nej svojím čumákom. "Tak, to bolo aby som ukázal svoju sílu. Vieš, že žeriem ryby a riasy..." výmluvne mi zdelí Fev myšlienku a posadí sa vedľa Nir a zazubí sa na ňu. Od draka to vyzeralo hrozne.
"Tak, a toto je Fevris, Fev. Paličák ktorý rád lezie na nervy.." pozriem na Niru. Teraz to začne. Vrčanie, kúsanie a nadávanie z jej strany. Teda, keď to nezoberie z humorom. No som zvedaví ako to dopadne.
Si naozaj blázon Feve.. chňa! Teraz si to zožerieš... strihnem ušami. "V poriadku?" opatrne sa opýtam a spravím k nej pár krokov.
// nene len som potreboval pomiešať atmošku a zoznámiť ho z niekym novým xD moc za neho "nehrajem" xD
- Nira
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 11:49 pm
Když mě ještěrka z ničeho nic olízla, zatvářila jsem se znechuceně a slezl ze mě. Těkala jsem pohledem mezi Kayem a ještěrkou- teda Fevrisem. Najednou se Fevris zazubí, nebyl to nijak hezký pohled. Zamračím se na Kaye. ''Tohle nebylo vtipný!'' Řeknu naoko naštvaně a když udělá pár kroků blíž ke mě, já udělám krok dozadu. ''Co to je a jak se tady objevil?'' Zeptám se, jelikož něco takového jsem viděla poprvé ve svém životě. Svaly mám napnuté a postavila jsem se jak socha, jenž se ani nehnula.
//Začínalo to být nudné? :<
//Začínalo to být nudné? :<
- Kay Mayen
Profil postavy
Fri Aug 18, 2017 11:55 pm
"No, ja ho nevolal.." zasmejem sa. "Ale toto naozaj spraviť nemusel.. zlobivý drak, zlobivá jašterica!" prižmúrim oči a idem smerom k Nire a Fevovi. O Niru sa obtrem, úmyslne a čo sa týka Fevrisa do neho som vrazil hlavou. Keby som mal ľudské ruky, dostal by pohlavek.
"Dúfam, že si v poriadku.." štuchnem aj do Niri. "Fevris, ochránca môjho rodu a mňa. Môj, patrón.." vysvetlím jej a zamračene sa ešte ráz pozriem na draka. Samotný drak prešiel pred nás, sklonil hlavu na úroveň naších krkov a zakňučal. "Nečakal som že sa teraz zjaví a keď sa zjavil, nečakal som že spraví toto. Predsa je to slobodná bytosť s vlastnou mysľou..." ospravedlním draka.. "a vlastným humorom.." ten koniec do poviem nahnevane.
// nie nie, len som chcel tu atmošku riadne rozvíriť ale ne zas na úroveň vražednosti xD gomen xDD
"Dúfam, že si v poriadku.." štuchnem aj do Niri. "Fevris, ochránca môjho rodu a mňa. Môj, patrón.." vysvetlím jej a zamračene sa ešte ráz pozriem na draka. Samotný drak prešiel pred nás, sklonil hlavu na úroveň naších krkov a zakňučal. "Nečakal som že sa teraz zjaví a keď sa zjavil, nečakal som že spraví toto. Predsa je to slobodná bytosť s vlastnou mysľou..." ospravedlním draka.. "a vlastným humorom.." ten koniec do poviem nahnevane.
// nie nie, len som chcel tu atmošku riadne rozvíriť ale ne zas na úroveň vražednosti xD gomen xDD
- Nira
Profil postavy
Sat Aug 19, 2017 9:35 am
Patron? Pomyslím si. Poté jsem povolila svaly a zase se trošku usmála, když Fevrisovy vyhuboval. "Tohle je drak?" Poprvé vidím nějakého. Draci jsou přerostlé létající ještěrky?
Když se Fevris přikrčil na úroveň našich krků natáhla jsem k němu hlavu a téměř se ho dotýkala čumákem. Měl zvláštní pach. Potom se otočím zpět na černého vlčka, protože do mě šťouchl. "Jsem." Odpovím mu na dotaz, jestli jsem pořádku. "Kdyby můj rod měl nějakého ochránce, tak asi by nevymřel a já nebyla poslední." (Hotová Uchiha xD) ještě jednou se podívám na draka Fevrise a zašklebím se na něj. "Fajn. Odpuštěno." Zazubím se na něj.
//Nojo. Třeba to ozvláštnit no xD
Když se Fevris přikrčil na úroveň našich krků natáhla jsem k němu hlavu a téměř se ho dotýkala čumákem. Měl zvláštní pach. Potom se otočím zpět na černého vlčka, protože do mě šťouchl. "Jsem." Odpovím mu na dotaz, jestli jsem pořádku. "Kdyby můj rod měl nějakého ochránce, tak asi by nevymřel a já nebyla poslední." (Hotová Uchiha xD) ještě jednou se podívám na draka Fevrise a zašklebím se na něj. "Fajn. Odpuštěno." Zazubím se na něj.
//Nojo. Třeba to ozvláštnit no xD
- Kay Mayen
Profil postavy
Sat Aug 19, 2017 10:11 am
"Hej, neviem či ti niekto rozprával o drakoch, ale môžu mať rôznu veľkosť, vzhľad.. či mágiu. Nie všetci draci chrlia plamene," poviem jej takú menšiu prednášku. Keď mi povedala, že je v pohode, som sa na ňu hodil úsmev: "To je dobre.." potom pozriem na Feva, ktorý zavrnel a strčil do nás obidvoch svoj čumák z ktorého mu trčal nosný roh. Čo je?
Spýtam sa Feva, ktorý nás obidvoch ešte ráz obišiel a posadil sa vedľa Niri a hodil na ňu kukuč tými strašidelnými očami.
"Aby som nezabudol.. je telepat.." prehovorím a pozerám sa čo sa bude diať. Toto je poprvé čo sa Fev takto stretol s niekym so Zeiss, neviem ako bude ešte reágovať. To je prekvápko.. Zdá sa,že mi nedá ani tú námahu mi odpovedať. "No, Mayeni majú troch patrónov a ani to nestačilo aby náš rod prežil.." poviem zamyslene. (Uchiha Ichizoku? Toto Ja že je z klanu Nara -> Nira :d )
// hai ^^
Spýtam sa Feva, ktorý nás obidvoch ešte ráz obišiel a posadil sa vedľa Niri a hodil na ňu kukuč tými strašidelnými očami.
"Aby som nezabudol.. je telepat.." prehovorím a pozerám sa čo sa bude diať. Toto je poprvé čo sa Fev takto stretol s niekym so Zeiss, neviem ako bude ešte reágovať. To je prekvápko.. Zdá sa,že mi nedá ani tú námahu mi odpovedať. "No, Mayeni majú troch patrónov a ani to nestačilo aby náš rod prežil.." poviem zamyslene. (Uchiha Ichizoku? Toto Ja že je z klanu Nara -> Nira :d )
// hai ^^
Povolení tohoto fóra: