Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Goto down
Nira
Nira
Počet příspěvků : 6751
Datum registrace : 11. 05. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Nirushe❤
Postavení ve smečce: Delta

/Kay&Nira/ Svit a Temno - Stránka 4 Empty Re: /Kay&Nira/ Svit a Temno

Sat Aug 19, 2017 10:29 am
//Teoreticky je z klanu Nara XD Ale taky si myslí, že je jediná co přežilam jako Sasuke (Samozřejmě mimo Itachiho) XD ... Chvíli než jsem vytvořila Diega jsem přemýšlela, že vytvořím trošku popáleného vlka, jenž by přišel do Niwatu svou sestřičku Nirušku hledat c: Ale vidíš to! Mě vůbec nenapadlo, že Klan Nara - Nira má spojitost, kromě techniky ala Magie XDD 

Poslouchám jeho výklad o dracích. Potom se podívám na Feva, který se přemístil vedle mě a díval se na mě těmi prázdnými trošku děsivými očkami. ''Když se zamyslím, není tak hrozný.'' Zazubím se a přátelsky do draka šťouchnu. ''Jaký by byl asi ten náš?'' Zeptám se svým zamyšleně sama sebe a poté se podívám na Kaye a zazubím se. ''Ale ty určitě pracuješ na obnově svého rodu. Se mnou, můj rod vymře úplně.'' Zasměji se. Ne že by mě tohle nijak trápilo jako něco jiného, ale i tak.
Kay Mayen
Kay Mayen
Počet příspěvků : 1840
Datum registrace : 24. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: KAYOS
Postavení ve smečce: Beta

Sat Aug 19, 2017 10:55 am
Opäť sme mohli počuť dračí smiech, ktorý tvoril kombináciu výdychu a jemného vrndžania. Svojou hlavou štuchol do Niri a riadne sa o ňu obtrel. "Ono okrem toho, že vyzerá a reve ako smrť je veľmi prítulný.." pobavenie poviem a potom zamyslene sa zahladím do okolia a premýšľam nad jej otázkou. "Váš patrón?" poviem potichu a niekoľko krát hrabnem do zeme. "Rys? Medveď? Jeleň alebo drak? Je veľa duchovných zvierat.." zazubím sa na ňu a potom prikývnem: "Mám syna. Ten zdedil charakteristické črty i schopnosti môjho rodu, takže nie je až tak zatratený.. dúfam."
Očkom pozriem na oblohu i na to, že sa zachviľu schyľovalo k západu slnka. "Je to ťažké keď vieš že si posledná alebo pred posledná.." prehovorím. "Ale keď máš nádej, tak nájdeš aj silu k obnovenia rodu alebo možno aj klanu.." štuchnem do nej a ľahnem si.

// mehe Very Happy Kombinácia Nari a Uchihi ka? Very Happy UchiNara :DD  Ja premýšľam, že vytvorím Kayovu matku, ktorá prežila xDD a pak by na Niwate aj skonala xd 
aj Nira bude delat taktiky ako Shikamaru? Very Happy    etto, viem, že v Narutovi bola Guren ktorá ovládala Shoton, no neviem z ktorého bola klanu xD na chrbte nosila znak kamélie ale faktiš nefím x( *plače*
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 11:09 am
/Btw. Pro Niru plánuji patrona Gryfa a nebo Kyuubiho :3 Se jménem Kurama samozdřejmě Very Happy c: 

Fev se o mě otřel a tak jsem ho přední tlapou poplácala po hlavě. ''Koukám.'' Zasměji se na to, že je přítulný a poté ho poslouchám ohledně teorii na patrona, čili duchovního zvířete. Potom zmíní, že má syna. ''Ale aspoň máš někoho. V Zeiss je těžší si najít partnera a ještě těžší mít vlčata, které nechá Naoime přežít.'' Povím a zahledím se na oblohu. Když do mě šťouchl tak se na něj znovu podívám, když si lehl, tak jsem si lehla taky a teď jsme prostě jen tak leželi vedle sebe.

//*Miluje Naruta a většinu jeho klanů a tak je nějak musela pospojovat.* Ještě jsem chtěla, že zjizvené oko, bude něco jako Byakugan od Hyugu, ale řekla jsem si, že to už bude asi moc XD
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 11:41 am
// Kurama :DD mehe xD

"Cheche," zazubím sa, keď sa Fev po tom incidente vtieral. A stalo sa to, teraz sme ležali opäť. No nie pred sebou, ale vedľa seba. Zo zoznamovania sme prešli na rozhovor o našich klanoch a rodinách. "Nemám.. teda okrem syna, ktorý je dospelí a odišiel si.." poviem. "Partnerka mi zomrela pred rokmi a môj syn, akosi sa mu viacej páčia samci ako samice, takže týmto pokračovanie padá.." povzdychnem si a hlava mi padne do láb. "A čo ten samec.. ehm, Dem sa volá?" spomenul mi Fev. Očkom sa na neho pozriem a pak pretočím. Zbesilé rozhodnutie a náhla túžba po niekom.. Feve. Bola to hlúposť z núdze.. Odvetím svojmu patrónovi, ktorý si k nám ľahol. Jeho telo bol u Niri a chvost obtočený a končiaci u mňa, pritom nás krídlom prikryl aj keď neviem čo ho to popadlo a aký mal k tomu dôvod.
"Soka, Naiome. Mohla by mať srdiečko a zľutovať sa aspoň nad malými nevinnými dušami, nie?" nadvihnem zrak. "Jedného dňa by som chcel z niekym vísť z brlohu a pohliadnuť na členov rodu ako si spokojne žijú. Tak ako to bolo pred mojím narodením.." stiahnem uši a mierne si povzdychnem.

// Pravda, skutočne by toho bolo moc a potom by vyzerala ako Boruto Very Happy Čo vravíš na Inuzuku Ichizoku? =3
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 11:54 am
//Problém? XD ... Stejně má partnera, tak ať kápne božskou Very Happy 

''To mi je líto.'' Řeknu na to, že mu zemřela partnerka a syn nevyhledává společnost vlčic. Najednou si i Fev lehnul a zakryl nás křídlem. Byla jsem v obklíčení heh. ''Naoime nechá přežít jen ty nejsilnější.'' Povím ohledně vlčat. ''Jestli já někdy vyjdu ze svého doupěte a budou mi před ním běhat mí potomci, tak bych musela být i v tomhle nejšťastnější.'' Uchechtnu se. ''Není šance, abych já někoho měla, či založila rodinu jenž znovu obnoví rod.'' Povím a se vzdychnutím si položím hlavu na své tlapky.

//To je Kibova máma? o.O Oprav mě jestli se pletu XD .. Jestli jo, tak je fajná, taková přísná XD správná máma Very Happy
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 12:06 pm
Kušuj Feve, čo si o sebe myslíš.. pf. Pošlem myšlienku Fevrisovi, jeho chovanie ma vážne iritovalo, ale čo som mohol zmôcť aj keby som po ňom skočil aj tak by mi praštil krídlom či pri najhoršom by na mňa použil ten jeden z jeho psychických útokov. Usmejem sa na ňu aj keď ma to trocha zabolelo, že som to takto musel spomenúť, ale osudu sa nikto nevyhne. "Tak to, si nájdi partnera ktorému sa zaľúbiš, ale nech pozná to tvoje pravé já, nie iba vonkajšok. A keď sa za šťastí, budeš mať určite silné vĺčatá, ktoré Naiome bude musieť uznať.." poviem pritom sa zadívam pred seba. "To já mám žiaľ smolu. Heh, bude to znieť šmiešne, ale z tej bolesti a touhy som si našiel samca. Našiel som ho ako sa potuluje na hraniciach z toho pohľadu - čierna srsť, znaky po tele - ako ja. Myslel som si, že je pre živší z môjho rodu, vzali sme sa. Včil neviem čo sním. Je mŕtvy? Zdrhol? Niekdy spí? Čo ja viem, viem iba, že som sa spálil.." zamrmlem. "K čertu s ním.." mierne zavrčím no to som dostal Fevrisovím chvostom pohlavek.
"Hej! Čo som spravil.." hodím zamračený pohľad na draka, no potom odvrátim zrak a čumákom sa zaryjem do svojich predných láb. "Ako som už spomínal, sviťáci sú naivný.." zamrmlem z pod láb, takže som si nebol istý či to počula alebo nie. 

//etto, Ichizoku znamená klan Very Happy ale máš pravdu, takú by som chcel mať doma - aspoň by mňa naučila zodpovednosti xDD
no má, ale vidíš chudáka - ľutuje toho xDD a není aktívny takže chňa! >,>
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 12:21 pm
''Většina vlků už tam někoho má. Nebo nijak partnerku nehledá.'' Pousměji se nad tím. ''Na vlčata se mi poštěstí jenom tehdy až si někoho najdu.'' (A drak osudu poví, že zabřezla c: ) Potom jenom vykulím očka na Kaye. ''Samce? To bych do tebe neřekla.'' Povím s překvapením v hlase. ''Ale i tak si někoho měl a hned dvakrát.'' Hodím trošku povzbudivě. Najednou ho Fevril plesknul ocasem a já se nad tím zasmála. ''A temní jsou moc vybíravý.'' Povím na sviťáckou naivitu a usměji se.

//Však si nenapsal jenom klan >-< :DD Taková máma by se hodila celkem dosti lidem Very Happy
Lituje toho, že má samce(?) a Nira lituje toho, že je sama c: xD
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 1:02 pm
"Aha.." podotknem pritom vytiahnem čumák a obzriem sa okolo seba. "Jop, samca. Ani ja by som to o sebe nepovedal. Len, není to tak.. ako s bývalou partnerkou." Zadívam sa na oblohu, pritom mi vánok prečechrá srsť. "Snáď sa v budúcnu niečo podarí.. to už rozhodne drak osudu.." strihnem ušami a potom vyzývavo pozriem na Nir: "Chvíľková potreba si utešiť potrebu a naivita.. aj tak ku mne nepasuje sa pariť s vlkom.. takže tak.." prehodím hlavu. "Hej, nesmej sa.. a ty Feve sa kroť.." zatvárim sa mrzuto. "Takže ste vybíraví.. hehe.." zasmejem sa. "Nuž ja hladám nejaké vrelé srdéčko.. ktoré je samozrejme ženského pohlavia.." prehodím len tak do vzduchu a očakávam nejaký pohlavek či kúsanec od nej, keďže je dosť blízko aby to mohla. 

// Inuzuka Ichizoku - klan Inuzuka :DD napsal som klan Very Happy 
Sú strašný xDD
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 1:38 pm
''Chápu.'' Řeknu chápavě a ušklíbnu se nad jeho mrzáctvím. Začnu vrtět pobaveně ocasem přičemž se špička ocasu dotýká z jedné strany Fevrovy nohy a z druhé zase Kayovy. ''Každý hledáme něco.'' Mrknu na něj a zazubím se. Na další část věty jsem se chvíli pozastavila a nakonec jsem zavrtěla hlavou a tlapou jsem ho šťouchla. ''S vlkem si neužiješ tak jak z vlčící jo?'' Zašklebím se a nakonec se zasměji.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 1:54 pm
Odpoviem jej zubatým úsmevom a potom prikývnem: "Jop, hladáme.." zasmejem sa. A predsa, nakoniec som nedostal pohlavek ale štuchanec. "Nee, je to nuda.." mávnem chvostom. "Predsa.. samci nemôžu mať vĺčatá takže je to skutočne o ničom. A ja zbožňujem tie malé, chlpaté guličky keď sa hašteria a kúšu ma do laby.." pozriem na svoju labu. Pamätám si ako ma moja vlastná dcéra kúsla. Pff. Tiež neviem kde je. Prečo sa všetci strácajú? Grr.
"Aj tento tu.." ukážem na Feva. "Aj ten paličák si určite musel niekoho nájsť.. nie?" pozriem vyčítavo na Feva. "Desí ma prectava pozerať na malé dráčatá podobné Fevovi..." prehovorím a pak sa zasmejem.
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 2:01 pm
//Fajn pošlu Diega malinkého, ztraceného, zoufalého a s Kayem, když ho najde x33 Very Happy 

Temně jsem se usmála, když říkal, že zbožňuje, když ho koušou do tlapy. Hlavu jsem natočila k němu a slabě ho hryzla, když jsem ho pustila tak jsem se zase zatvářila nevině a zazubila se. ''Neodolala jsem.'' Povím na svou obhajobu a potom se podívám na Feva. ''Musí být určitě roztomilí. Vždyť i on nevypadá tak hrozně. Svým způsobem se mi líbí.'' Zazubím se a šťouchnu do draka čenichem a zazubím se, potom se opět podívám na Kaye neustále se zubatým úsměvem.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 2:10 pm
"Etto.." zatvárim sa prekvapene keď ma pohrýzla a potom sa tvárila nevine. Čo to? Prekvapene žmurknem. Pak do nej štuchnem čumákom. "Takže ty takto hryzeš?" poviem jej a potom sa zasmejem. "Roztomilý dráčici, čo nájdu to kúšu.. jak vĺčatá alebo.." na konci začnem šeptať a opäť do nej štuchnem čumákom: "Alebo ako ty.." zazubím sa na ňu okrem toho sa o ňu aj pritúlim. Fevris opätoval mierne štuchnutie čumákom Nire a potom hrdo zodvihol hlavu. "A toto mi neuznáš.. nikdy Kayi. Vidíš, buď ako ona.. že som roztomilý.. hm?" pošle mi myšlienku a ja som sa na ňu iba pousmial. 

//jojoo =3 ale keď mu odkúsne labu tak nech si nepraje Very Happy utekám do obchodu x(
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 2:18 pm
''To bylo slabě. Sotva jsem se tě dotkla zubama.'' Zazubím se. Když se ke mě přitulil a šťouchl do mě, jsem se postavila, přičemž Fevrisovo křídlo se zvedlo se mnou, ale během chvíle jsem sebou plácla na Kaye a ležela mu na zádech, zároveň jsem se zadními tlapami dotýkala země a podpírala jsem se, abych na něm nebyla celou váhou. Hlavu jsem však měla blízko té jeho a zubila se na něj.

//Jasný odepíšeš, až se vrátíš C:
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 3:42 pm
Prizerám na jej konanie a s miernym smiechom som sa ocitol pod Nirinim telom. Očkom sa na ňu pozriem s výrazom - čo to? "Ale, dotkla.. nezapieraj.." zasmejem. Pozriem sa do jej kukadieľ a v tom ma chytil riadny šibalský nápad. Keďže Fev je telepat a zcela rozumie mojím myšlienkam a pocitom bez toho, že by som ich preukázal vedel čo sa chystám spraviť a zdá sa, že mu to akosi nevadilo. Mrknem na ňu a v tom oblížem jej čumáček. "Niekto kúše a niekto nie.." zazubím sa na ňu a začnem mávať chvostom.
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 4:48 pm
''Lehoučce.'' Zazubím se, když mi oblízl čumák. ''Jestli chceš, kousnu tě pořádně.'' Mrknu na něj a začnu se smát. Střihnu ouškem, až mi padne kytka, kterou mi dal, ale nevěnovala jsem tomu nějak momentálně pozornost. Mávám ocasem ze strany na stranu a zubím se. Svůj čumák dám blíž k tomu jeho a dívám se mu přímo do azurových očí. ''Třeba ještě jednou do tlapy, ale silněji?'' Zamrkám několikrát a zatvářím se nevině.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 5:29 pm
Pousmejem sa a pozerám na jej zubky, ktoré jej trčia. "Prosím poslúž si.." zazubím sa na ňu. Nemohla kúsnúť tak silne aby ma to bolelo, nie.. nemohla.. Mrknem na ňu očkom a čakám čo sa bude diať ďalej, či ma opäť kúsne, zazubí sa, ale čo ešte. Určite, spraví toto a v tom poradí, s tým som si bol istý aj som to očakával - ale kto vie? Posledné veci, ktoré som očakával sa ešte nestali, takže tak. Vyzívavo som jej opäť oblizol čumáček a tak ako ona, tak aj ja som sa tváril nevine.

//etto, fialkových ^^ Very Happy
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 5:48 pm
//Eh, promiň XD Chvíli jsem myslela na Naoiminy očka XD

Potom co mě znovu olízl, chvíli naznačuji, že ho do té tlapy hryznu. Když jsem blízko jeho tlapy, tak najednou zvednu hlavu a bouchnu ho do dolní čelisti. Ne nijak silně. Hlavu přitom nechám u jeho krku a přitulím se. ''Sviťáci jsou opravdu naivní.'' Povím spokojeně a uchechtnu se a lehce se mačkám na jeho hruď. Přitom se usmívám, ale to momentálně neviděl, když jsem byla pod jeho hlavou lehce namáčklá na něj.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 6:04 pm
// :O Very Happy takže na Naiomine kukadlá myslíš.. hmm? 3:)

Keď ju sledujem, mám pocit, že ma skutočne pohrýzne do tej laby. Už, už sa blíži k tej čiernej labe až naraz, zodvihne hlavu a prask. Cítil som ako spodné zuby narazili do tých horných - aj to vydalo taký zvuk. "Au.." zamračím sa už aj som jej chcel niečo povedať, mlčal som. Bola ku mne pritúlená, nijak som neprotestoval, iba som k jej hlave priložil tú moju. "Mehe, sme naivný.." zazubím sa. Strašne sa vtiera, mehe.. ešte že mi nečuje myšlienky.. Pomyslím si a pak sa pousmejem: "Ako vidím, potrebuješ ochranu silnejšieho vlka.." potichu sa zasmejem, možno som aj túto chvíľu pokazil, ale čo už. Rozprávam skorej než si poriadne premyslím čo poviem.
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 6:15 pm
//Projížděla jsem profily *zase* a dívala se na detaily jiných vlků XD a zrovna jsem odepisovala, když jsem skončila u Nai XD

''Ano to jste.'' Řeknu ještě jednou na naivitu. Najednou prohodil blbost. Já přece nepotřebovala nepotřebovala ochranu. Zamračím se, ale hlavu nechám pod tou jeho. ''Nepotřebuji ochranu.'' Prohodím naoko naštvaně, ale zase povolím. ''Jestli si to myslíš, můžu zase odkráčet pryč.'' Řeknu a ušklíbnu se. Naznačuji, že se od něj zase oddaluji, ale přitom jsem se vlastně prakticky nikam nehnula.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 6:23 pm
"Ne, ne ne.. nikam, nie.. promiň, beriem to späť.." rýchlo poviem, ešte než stihne pláchnúť. Aj keď, by som si ju chytil (3:D). Úprimne som nečakal, že celé toto stretnutie dopadlo takto, padli sme si do oka? To jest otázka, ktorá mi teraz prebleskla v hlave. Položím si na jej hlavu tú moju, čím som jej hlavu pritiskol k mojmu krku. "Kde pak, nikam.." poviem sebaisto. Potom sa pousmejem ale ináč ako do teraz, no toto vidieť nemohla. V takej polohe ako teraz mohla, keby sa započávala pomhla počuť moje srdce ako pokojne tluče, ani zbrklo ani pomály.. pokojne.

// Very Happy mehe, ja tiež šmejdím po profiloch a vytváram plány, keby sa náhodou Kay s niektorou s postav stretli v boji xD Ďiabolské plány ako vyhrať =3
vážne to nechceš na príbehu? Very Happy Boli by zlatúčky ^^ a keby to Nai zistila, už mám aj tri plány jak tú situáciu herne zvládnuť Very Happy (Hral sa na Shikamara) :DD xD
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: