Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Goto down
Nira
Nira
Počet příspěvků : 6751
Datum registrace : 11. 05. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Nirushe❤
Postavení ve smečce: Delta

/Kay&Nira/ Svit a Temno - Stránka 5 Empty Re: /Kay&Nira/ Svit a Temno

Sat Aug 19, 2017 6:42 pm
Zazubím se a najednou mě on tou svou hlavou mačká k sobě. Poslouchala jsem jeho klidný tlukot srdce a usmívala se. ''Jak jsme se dopracovali až tady?'' Zeptám se a naznačuji, že na začátku našeho setkání jsem držela si ho držela celkem od těla a mluvila sním nějak nedůvěryhodně  a teď jsem k němu přimáčklá a ani mi to nijak moc nevadilo. Spíše jsem byla ráda. 

//Mohli by být zlatí, ale já nevím xD 
Btw. Kdy máte v plánu se vrátit do Ishimury v příběhu? Můžu registrovat Diega :3 Very Happy
Kay Mayen
Kay Mayen
Počet příspěvků : 1840
Datum registrace : 24. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: KAYOS
Postavení ve smečce: Beta

Sat Aug 19, 2017 7:00 pm
Feve, nevieš ako sme sa mohli k tomuto s Nir dopracovať? Opýtam sa patróna, pritom si užívam ten pokoj s ňou, priamo pred územím je svorky. Keby nás teraz nejaký Zeiss videl, asi by vyletel z kože, svalov aj kostí. "Mňa sa pýtaš? Ešte si sťažuj.." hnusne mi odvetí dráček, ktorý vedľa nás ležal v polohe z ktorej by skočil po každom, kto by nám chcel túto peknú chvíľku poškodiť. 
"Ako sa tomu hovorí. Protiklady sa priťahujú.." zamrmlem jej do ouška. Snáď som sa nezamiloval.. aj keby mi to nevadilo, ale ako to riešiť? Udržiavať v tajnosti. Zakázaná láska? Prešlo mi hlavou, ale nejak som s ňou necukol. "Páčiš sa mi.." zrazu poviem, iným by zaskočilo, takže neviem ako na to zareaguje, ale musel som to povedať. 

// c´mon Very Happy forbidden love Very Happy :3
Hmm, až Reel napíše Very Happy Zatiaľ to zlatíčko regni =3 a Kay ho nájde niekde v Ishimure ^^ Very Happy opäť sa bude starať o maličké.. juuj červená sa ako nikdy predtým =3
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 7:18 pm
''Heh.'' Ušklíbnu se nad 'protiklady se přitahují.'. Chvíli jen tak mlčíme a mazlíme se k sobě. Najednou řekl něco co mě donutilo vyprostit svou hlavu z pod té jeho a podívat se mu do jeho fialových oček. Tak já se ti líbím? V téhle chvíli, bych byla červená až za ušima, kdybych mohla. Střihla jsem ouškem a překvapeně jsem se usmála. Přiložila jsem svůj čumáček k tomu jeho a usmála se. ''I ty mě..'' Zašeptám. Skoro jako bych nechtěla, aby to slyšel.

//Vidíš to Very Happy Kdyby Nir potkal jenom jako tulačku, možná by šla do Ishimury XD
Ale zase je to pravda, že by se to beztak vyvíjelo úplně jinak, než když je v Zeiss Very Happy 
Už je poslán na schválení :3 Very Happy
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 7:41 pm
Musím povedať, že sa mi uľavilo aj ma potešilo, keď mi to opätovala. Keď sa na dotkla čumáčkom, pozeral som do jej očí. Usmejem sa aj strihnem ušami a nepočítam to, že mi značky pre blikli a opäť sa niečo stalo zo zemou, tento krát nepopraskala ale vyrašili z nej malé kryštále. Opäť jej obliznem jej sladký čumáček (nie že by mu soplík chutil Very Happy), a úplne sa k nej pritúlim. "Možno nepotrebuješ ochranu, ale ver, že keď ti niekto s krivý len chlp, tak skončí o sto krát horšie.." prehovorím k nej a v hlase mi bola počuť vážnosť aj keby nie, myslel som to vážne. 

// hehe ^^, ňom pravda Very Happy tak? XD bude stále otravovať, spamovať. Už fí jak sa volá na fb, tak spamovať mefanger xDDD
juj, ňunu bude Kayovi okusovať laby :X Very Happy :3
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 8:00 pm
Sedíme, tulíme se a usmíváme se. Ze země vyrašili krystaly, ale teď jsem se jim nijak nevěnovala. Věnovala jsem se teď jenom jemu. To co pověděl mi vykouzlilo další úsměv. Poprvé za celou dobu jsem mu čumáček olízla i já. Momentálně jsem ztratila všechna slova a nevěděla co říct. Z jeho hlasu, jsem slyšela vážnost. Myslel to vážně a já se k jeho krku znovu přitulila. 

//Sakryš. Já se vlastně odpoledne prozradila svůj fb XD
Psát můžeš, mě to vadit nebude Very Happy aspoň se nebudu nudit Smile 
Určitě jo c:
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 8:09 pm
Cítil som sa ako v tedy, keď som bol omnoho mladší. Tri som mal? Keď som spoznal Havvy, pak zmizla a po čase sa tu zjavila ona. Teraz som bol najšťastnejší vlk pod slnkom. Chcel som zahodiť všetky bremená, ktoré ma držia pri zemi a niekam s ňou ujsť. Keď mi po tom čase opätovala olíznutie čumáčka, pousmial som sa. Keď sa ku mne tulila, cítil som ako jedna časť vo mne sa opäť napĺňa, nechcel som to stratiť - ani ju.

// mehe x3 a čo ty vieš, možno som starý chlípnik 3:) Very Happy 
To bolo na okusovanie tláp, či? Very Happy Je strašný xD
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 8:19 pm
Najednou do něj šťouchnu celým tělem tak až se mi ho podařilo přetočit na bok a já se postavila nad něj a nadšeně mávala ocasem. ''A teď si můj.'' Prohlásím hrdě a zazubím se a opět svůj čumák dám k tomu jeho. Nevěděla jsem co to je za pocit. Možná, že jsem se zamilovala. Jenže já nevěděla co je to láska. Nikdy jsem nic takového necítila, ale momentálně mi nezáleželo nad ničím jiným, než nad tím, abych ho měla u sebe. Srdce mi snad vynechávalo údery a já jsem, byla opravdu šťastná. Střihnu znovu ouškem, neustále mávám ocasem a zubím se na černého vlka.

//Záleží na Diegovi :3 
ALE, musí si získat první jeho důvěru Very Happy je nekomunikativní s cizím vlkem Very Happy Menší stydlín x3
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 8:37 pm
Z príjemného státia a tulenia ma zrazu zhodila na bok a postavila sa tak.. ako sa postavila. Po vyslovení tých jej slov som začal mávať chvostom rovnako ako ona. Aj z tohoto pohľadu je nádherná. Mám pocit, aj keby sme sa takto nespoznali, keby ma povalila tak by som sa zamiloval rovnako ako teraz. Čumáčkom sa dotkla toho môjho a navzájom sme si hľadeli do očí. Je to tak, opäť som sa zamiloval a cítim sa ako malý. "A ty moja.." vypláznem jazyk čím, keďže bola tak blízko, som jej olizol tlamu. 

// 3:) Kay z neho vychová vĺčka - spravodlivého, rozumného a keď bude treba tak aj vraždicu mašinku x´33
on si ju získa bez problémov Very Happy etto, neesan.. vyhýbaš sa mojím neznesiteľným, mierne otravným žiadostiam :DDD
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 8:56 pm
Pousmála jsem se nad tím co řekl a olízl mi tlamu. ''Jak by to asi dopadlo, kdyby si mě tehdy stihl chytit na tvém území.'' Uchechtnu se. Teď když jsme se setkali v tváří v tvář to dopadlo takhle. Ale zase by to bylo určitě jiné, kdyby mě chytil. No to ví jenom drak. Bylo mi sním neskutečně krásně. Přikrčila jsem se k němu až se naše bříška dotýkala a svou hlavu jsem se otřela o tu jeho.

//Heh xD  Diego má už dopředu i zamluvenou partnerku xdd
Né nevyhýbám 3:) *Vyhýbá*
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 9:14 pm
"Ako by to dopadlo, hm?" zopakujem, pritom som nahodil zamyslený výraz. Pravda, rozmýšľal som nad tým a to pečlivo! Neboď v tedy som ju ešte nepoznal tak, ako teraz. "Asi by som ťa ponaháňal po území.." zasmejem sa. "Ale bolo to neuveriteľné. Tak si sa priblížila, bez toho, že by som si ťa všimol. Máš môj obdiv. Nikomu sa to ešte nepodarilo," prehovorím a štuchnem do nej ňufákom. "Si majster v blížení Nir, to ti musím uznať, hehe.." zazubím sa na ňu. "Ale, mala si ma vidieť, ako som prskal a bol nahnevaný, že som vás nechytil.." zasmejem sa.

// faktiš :O a koho :3 
*Plače ako baby* neesan.. to mi nedelej Sad
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 9:27 pm
Zasměji se a také ho šťouchnu čumákem. ''Já byla vždycky dobrým zvědem.'' Prohlásím hrdě. Zároveň jsem se zatvářila děkovně. ''Umím si to představit, že si musel být naštvaný.'' Uchechtnu se a opět se k němu přitulím. ''A kdybych šla sama, tak mě máte jenom za nějakého tuláka co zkoumá členy smečky.'' Uchechtnu se a olíznu mu čumáček. ''Možná, když by si mě chytil, tak by to po čase skončilo stejně.'' Pousměji se.

//Eveline od Gwen xd 
onee-chan nic ti nedělám ;* Krom toho na příběhu má stejně Kay furt partnera XD
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 9:42 pm
Načúvam ju a prikývnem: "Pravda, dobrým. Ja zase vyzvedám tuna z Fevoho chrbta.." zasmejem sa a štuchnem do nej. "Ja aj Reel. Vrčali sme naokolo, aj sme vás pokúsili dohoniť, no nechceli sme vstúpiť na územie temných.." mávnem chvostom a zazubím sa na ňu. "Predpokladám, že určite by to takto skončilo. Mal som ťa v tedy chytiť.." prehovorím a povzdychnem si. Bolo mi príjemne teplúčko, tak ako na mne ležala. "Mám len obavy a to, že sme z rôznych svoriek. Keby u mňa niekto otvoril krivo tlamu, tak by dostal.. no, bojím sa o teba Nir.." zaborím do nej svoju hlávu.

// Eveline, to čujem prvne Very Happy má profil na stránkach? Very Happy *šmejdil by som* Very Happy 
chňum Sad , boh vie ako na dlho =3 xD
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 10:18 pm
Zazubím se. ''Ale nechytil.'' Ušklíbnu se a potom při jeho dalších slovech střihnu ouškem a zatvářím se vážně. ''Nemáš proč se bát.'' Řeknu hrdě. ''Při nejhorším prostě území naprosto opustím.'' Povím, trošku tišeji, ale pevným hlasem. ''Vždycky jsou nějaké možnosti.'' Povím a otřu svou hlavu znovu o tu jeho.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 10:40 pm
Pravda no, ale pochybujem, že by Naiome pochopila túto situáciu.. Zamyslene premýšľam, pritom jej pozerám stále do tých orandžovo-červených očí, pripadajúcich ako slnko v mojej domovine. "Aj keby niečo.. budem poblíž. Pritom Fev je zdatný letec.." zazubím sa na ňu a strihnem ušami. Opätujem jej otretie hlavy, no pridám k tomu opäť oblíznutie jej ouška. "Prežil by vlk náraz volne padajúceho cécéá dvoj tonového draka?" prehodím z ničoho nič aj keď sa to netýkalo téma tu. "Zase som trepol somarinu.." povzdychnem si a padnem hlavou na zem, čiže som bol na zemi rozcapený ako keď niekto hodí vajce na strom. "Jop, buchla si sa do vlka, ktorý občas prehodí somarinu, ktorá nedáva zmysel.." zazubím sa na ňu a potom sa zhlboka nadýchnem a vydýchnem.
Nira
Nira

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 11:30 pm
Zasměji se. ''Myslím, že ne.'' Odpovím pobaveně na jeho asi vtip s drakem. Už mě nebaví stát a tak sebou lehce žuchnu na bok a hlavy máme s Kayem těsně u sebe. ''Na to si budu muset asi zvyknout.'' Promluvím na to a ušklíbnu se. Střihnu ouškem a lehce zase zavrtím ocasem. Slova už mi pomalu docházela a já nevěděla co říct. Proto se na něj podívám a zazubím se. ''Co budeme dělat teď?'' Zeptám se a dávám celkem dost najevo, že mě nazpátek se ptát nemá, jelikož to vůbec netuším.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sat Aug 19, 2017 11:51 pm
"Bola by z neho placka.." zasmejem sa, pritom si obzerám jej ľadné krivky. "Neboj sa nie je to tak zlé a v zime je to užitočné.. navzájom sa ohrievať.." prehovorím a oblíznem ju. Keď sa ma opýtala túto otázku, najednou si povzdychnem. "Asi by sme už mali ísť... nie že by to s tebou nebolo zlé.. je to dokonalé, ale predsa.. určite sa po nás budú zháňať.." zatnem zuby, no potom ju opäť oblíznem, tentokát pod bradou a chvíľu uvažujem nad spôsobom ako sa z toho dostať bez toho, aby Nira mala problémi s Naiome či ostatnými. 
"Možno mám nápad vďaka ktorému nebudeš mať problémy, no je mierne drastický.." poviem jej a som zvedavý čo povie. Je to všetko hrr, to viem, ale sme tu príliš dlho a je lepšie si nezahrávať s hadím hniezdom. "Čo si robila, než si zašla na hranice?" 

//asi takto sa jej to opýta Very Happy
Nira
Nira

Profil postavy

Sun Aug 20, 2017 12:08 am
Poslouchám jej, když říká, že bychom už měli jít. Přikývnu. Kdo sbírá klacky tak dlouho, že? "Sbírala klacky." Odpovím mu na dotaz, ale však na co jsem nechtěla zmiňovat. Přece jen pořad jsem byla Zeissačka a toto, byly věci, které se nesměli dostat mimo území. Trošku jsem se nutila, ale vstala jsem od něj. "Povíš o tom tvé Alfě?" Zeptám se. Zároveň jsem chtěla, ale i nechtěla, aby mu to řekl.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sun Aug 20, 2017 12:17 am
"Takže konáre a ďalšie tie nezmysli.. čo vyplodí les.." zamyslím sa. "Tuna Fev, ovláda mysl.. čiže.." pozastavím sa a snažím sa to povedať tak, aby to neznelo tak hnusne. "Fev by ti vsugeroval pocity, že som šmejdil okolo územia, ty si ma načapala.. strhla sa bitka, ja pak zdrhol a ty si úspešne ochránila hranice.." poviem, aj keď neviem či to dáva zmyseľ, no mne áno. Viem ako to myslím, lenže je problém, to správne podať aby to pochopila aj ona. "Čiže na určitú dobu ta ovplyvní psychickým útok.. a budeš mať pociť že brániš hranice, pritom potlačí city, ktoré teraz cítiš. Ale nie na stále.. táždeň.. hm, podľa toho ako silne dokážeš vzdorovať mágie mysli.." zamrmlem. "Eh, vyložil som to správne? Pochopila si to?" spýtam sa jej, neboď si nie som istý. "A áno, Reel je môj priateľ odjakživa.. určite to pochopý.." usmejem sa. Bude musieť.

// nikdy nie som dobrý vo vysvetlováni :X 
Nira
Nira

Profil postavy

Sun Aug 20, 2017 12:29 am
Poslouchám jeho výklad a přikyvuji. Chvíli to přebírám v hlavě. "Takže. Fev mi dá se říct, vymaže na nějakou chvíli paměť na to co se tu všechno stalo, potlačí mé city a já budu si nějakou chvíli myslet, že místo mazlení se jsme se tu porvali a zahnala tě." Vyložím to, jak jsem to pochopila, poté se zamyslím nad jeho druhou věci co pověděl. "Myslím, že moc odolná proti psychické magii nejsem." Povím zamyšleně.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Sun Aug 20, 2017 12:33 am
"Pamäť to nie, všetko si budeš pamätať, len si nejakú dobu nebudeš môcť spomenúť, keďže budeš.. v tom.. čo.. Fev udelá.." žmurknem nechápavo. Už je to zlé, keď ja sám sebe nerozumiem. "Ale ináč, si to dobre pochopila. Lenže tu je ešte jedna vec.." povzdychnem si. "Z boja nemôžeš vyviaznuť bez zranenia.. nie?" opýtam sa jej a čakám čo mi na to povie. 
Fevris zatiaľ nechápavo pozeral, nakoniec sa postavil a poriadne si pretiahol vyležané časti tela. "Takže, to Fevrisovi nebude robiť problém a ochráni ťa tak na dlhšiu dobu.." dodám a pozriem očkom na modrú jaštericu.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: