Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Akce & Příběh za Hranicemi

+118
Eldunari
Orisea De La Garmadon
Mitril Avyi Telcontar
Marsie
Aysu Telcontar
Zante
Deep
Electra z rodu Aqua
Xurrilias
Minu
Yungul
Haske
Christopher Criest
Easy
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Hexy de Mal
Půlnoc
Hilary
Eito
Rellem
Ergo de Mal
Hato Gája
Invisible
Velether
Jєssiє
Yuki
Aquila Lupus Stella
Miroki
Seely Gaja
Jæha C-81
Asuka de Fëe'neriz
Ashmodeus
Arco Iris Criest
Ra's Al Ghul
Sapha
Argdem Telcontar
Maysie
Jack Ian Snart
Ose Arashi FK
Räqo Contrariorum
Kronakaii
Marshall
Rain
Grafity
Lucas
Zya
Haymitch Fireshadow
Hige
Dračí Potomek
Kalan
Jaqueline "Clown"
Drak Přírody
Spirit
Tario de Ornet
Sauron Gorthaur
Akio
Ragnarok
Zabini Tsuri FK
RitaGája
Issey Arashi Charmer
Demon
Diego [Alfa]
Destiny Aqua
Blix von Joltstein (†)
Sniffl
Dino de Mal
Drak Osudu
Candy
Molly FK
Cäelle
Kay Mayen
Nira
Tamara
Attie
Orfeon Virentem
Suzuhana
Pellka
Liam
Reel Arashi
SinHa
Sarinh
Bastard
Aite
Nicitar
Tiara,
Akimaro
RavenGája
Nox
Aragorn Elessar Telcontar
Fantomas
Aditia
Feam Re Arti
Sasori no Suke
Aetas Volito
Rowєnn Killer
Yllin
Naiome
Akirα Rosє dє Glαcє
Varg Killer
Man'yak
Bodka
Aeonii de Orietr
Thulisile
Awēria
Caendore
IceMoon Majakki
Zeal Argentea Phantasia
Varox
Marf
Akit
Louie
Amir
Befyriel
Zess
Asuna
Lawless
Admin
122 posters
Goto down
Argdem Telcontar
Argdem Telcontar
Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 11. 01. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Argie
Postavení ve smečce: Kappa

Akce & Příběh za Hranicemi - Stránka 44 Empty Re: Akce & Příběh za Hranicemi

Sun Oct 14, 2018 9:03 pm
Cesta
Tahle vtipná společná tůra přestávala být vtipná. Vody málo, někdy louže, ale hlavně nuda sžírala Argdemovu duši. Bezduše kráčel s davem a díval se na cestu, nevnímal vlky kolem. Stále se však držel Zeiss, dokud se nerozhodl něco udělat. Sebral se a otočil se, barevnýma očima hledal svou rodinu. Možná by se s nimi měl vidět. Aspoň se jim jít vysmát. Teď ale nebyla nálada k bojům a roztržkám, protože by to narušilo ty výdaje energie, které do téhle cesty dával. Stejně se však zastavil, když je našel, a vydal se jejich směrem. Aragorn s Haske byli spolu. Proč spolu nebyli, když byl on malý? Nedávali mu dobrý příklad. Možná se jim s jeho odchodem ulevilo. Chtěl to zjistit. Viděl, že smečky se při cestě tak nějak promísily, a tak se ani on nebál oddělit se od původní sestavy. Brzy se k rodičům dosal. Možná je zavrhl, ale mohl je vidět... třeba naposled. "Nazdar," frkl na pozdrav. Nevypadal nadšeně. Přesto věděl, že jeho rodiče nenechají jazyk za zuby a napadne je, že on tu bude taky. Tolik se změnil. Nejen, že byl teď dospělý a mnohem vyšší než rodiče, ale taky něco v jeho tváři se změnilo. Nebyl už ničím sviťák.
Cäelle
Cäelle
Počet příspěvků : 2245
Datum registrace : 25. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Cäelle
Postavení ve smečce: Nemá smečku

Sun Oct 14, 2018 10:55 pm
Aysu
Cesta

Protože se mi Sauru nepodařilo najít, pokračovala jsem dál mlčky. Neměla jsem zájem se vybavovat s někým cizím, výjimku bych možná udělala v případě Minora nebo u nějakého vysoce postaveného Zeissáka. Proto jsem se zamračila, když jsem za sebou uslyšela hlas. Kdo to zas otravuje? Chtěla jsem tu vlčici okamžitě odpálkovat, ale když jsem se na ni otočila, zjistila jsem, že se jedná o Niru - místní deltu. I když byly delty oficiálně vyššího postavení, jako učednice samotné alfy jsem se jim cítila rovná, takže jsem neměla v úmyslu jim projevovat nějaké přehnané zdvořilosti. Věděla jsem však, že Naiome si Niru docela oblíbila, proto jsem se rozhodla, že se ní budu chovat slušně. "Potřebuješ něco?" odvětila jsem.
Počet příspěvků : 839
Datum registrace : 02. 06. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Yllin

Mon Oct 15, 2018 7:28 am
Cesta
Cítil som sa celkom v poriadku, bol som s Haske, tušil som, že moja rodina je v poriadku a to mi k životu stačilo. Putovanie bolo náročné uznával som, ale mne to až taký problém nerobilo. Strihol som ušami. Začul som pohrdlivé frknutie. Zvrtol som sa a videl som svojho syna. Agrdema, výškou nás oboch prerástol, pod kožuchom sa mu vlnili svaly. Výškou bol podobný môjmu otcovi. Vraj bol dosť vysoký, to len ja som sa podal na svoju matku. ,,Ako sa ti darí v Zeiss synku..." bolo to v spýtavej otázke povedanej mierne odmerane.
Sauron Gorthaur
Sauron Gorthaur
Počet příspěvků : 232
Datum registrace : 20. 12. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Yllin

Mon Oct 15, 2018 7:32 am
Cesta
Kráčal som po Nirinom boku, bola to moja družka a ja som sa nehodlal flákať kedesi s Kappami.Niru som si poriadne strážil. Stal som sa majetníckym a žiarlivo som strážil jej kroky. Bola moja a len a len moja. Strihol som ušami a trochu som sa naježil na novopríchodziu vlčku, zrejme nejaká z Alfiných učeníkov.
Argdem Telcontar
Argdem Telcontar
Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 11. 01. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Argie

Mon Oct 15, 2018 9:36 am
Cesta
Jo, byl úplně jiný než rodiče. A to byl ten paradox. Jeden by ho možná vůbec k této rodině nepřirovnal... On se ale rozhodl pro to objasnit jim, že se rozhodl správně. Však byl také v dobrém stavu, ne? Byl vysoký, svalnatý, učesaný a pohledný, jeho pohyby byly ladné, a i přesto vypadal úplně jinak, první dojem byl nejspíše takový, že toto zvíře vylezlo z pekla. Podíval se dolů na Aragorna, na svého biologického otce. "Líp jak ve svitu. Jen jsem tam ztrácel čas a dusil to, co je v mém nitru," řekl. Možná tím naznačoval, že je prostě zkažený od přírody. Nebo to zkažené vyšlechtilo jeho okolí? Kdoví. Žíhaný se rozhlédl po přítomných. Byli vzadu. To znamenalo, že jeho otec si stále udržuje poslání hraničáře. Pro něj tohle byla už minulost. On by se s touhle velikostí na tuto práci nehodil. "Neříkej, že ty ještě pořád ve svitu tvrdneš," zkřivil ústa do pošetilého úsměvu. Neříkal náhodou jeho otec někdy, že svit opustí a bude dělat osamělého hraničáře? Nedivil se, že to nedodržel. Stále páchl svitem.
Electra z rodu Aqua
Electra z rodu Aqua
Počet příspěvků : 135
Datum registrace : 06. 10. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Elí ^^
Postavení ve smečce:

Mon Oct 15, 2018 10:15 am
cesta
,,Ahoj, Asu. Ja som Electra." síce ma už predstavil Akio, no predstavila som sa aj ja. ,,Dúfam, že o mne braček hovoril len v dobrom" uskrnula som sa, keď som povedala moju sarkastickú poznámku. ,,A aj ja ťa rada spoznám" následne som sa usmiala na Asu. Prišla mi celkom fajn. Hmm..aj ja by som možno chcela nejakého vlka..možno to je celkom fajn, mať partnera.. rozmýšľala som. Potom k nám prišla mama. ,,Možno nikto nevie, kam ideme." odvetila som. ,,lenže..ako potom môžme vedieť, že tam, kam ideme bude bezpečné?" opýtala som sa. ale možno to niekto vopred preskúmal, ale vtedy by mama mala vedieť, kam ideme. rozmýšľala som. ,,A kto si gryfovia? Niečo mi to hovorí, ale nepamätám si ich. Možno preto, že som tak dlho spala." všetko bolo pre mňa ťažšie. Mala som menšie výpadky pamäte a veľa som nepoznala. Cítila son sa trochu stratená.
Maysie
Maysie
Počet příspěvků : 856
Datum registrace : 25. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Majkaa :33
Postavení ve smečce: Delta

Mon Oct 15, 2018 10:34 am
Ceron von Bella
~Cesta~
Šťaatne olíznul Alweeně ouško. V její přítomnosti se hrozně změnil, z temného a arogantního vlka.. Nu, na sviťáka.
"No... Spíš nevedlo než vedlo. Vlastně, ani nevím. Spal jsem." Podíval se na svou sestru slepýma očima. "Hm, a co ty? Co jsi dělala od doby, kdy jsme se naposled viděli? A jak ses měla?" Oplatil jí otázku.
Ergo de Mal
Ergo de Mal
Počet příspěvků : 172
Datum registrace : 27. 07. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Postavení ve smečce: Nemá smečku

Mon Oct 15, 2018 1:32 pm
/Cesta/
Kolem mě se toho dělo tolik, že jsem se nestačil divit a ohlížet kolem. Děsilo mě to, ale zároveň vlívalo adrenalin do žil. Bylo to strašně kouzelné, jak moc se tady ti vlci semknuli, tedy než se začali hádat. To se mi nelíbilo, ale zároveň jsem měl touhu se do nějaké z jejich hádek, mísit. Ano, byl jsem strašně rozpolcené, hloupé vlče, které pořádně ani nevědělo, co se svým životem dále dělat, přitom jsem chtěl vyzkoušet vše, co se vyzkoušet dalo. Ohlížel jsem se kolem sebe a pohledem vyhledával nějakého jedince, který by mi mohl připadat osamělý, nebo tak.
Ani jsem si nevšiml, že se DINO od nás kamsi vzdálil, asi někoho hledal. A právě to se mi potvrdilo ihned, když jsem viděl, jak doběhl nějakou černou vlčici s hnědým pruhem na zádech (Richu). Radoval se, asi ji měl hodně rád. ,,Ahoj!" zavýsknul nadšeně zelený a vrtěl ocasem. Mrkal jsem na ně, než mi do obzoru vlezl nějaký zvláštní, šedě-tygrovaný vlk (Argdem). Rozběhl jsem se k němu. Nějak jsem z něj necítil, že by mohl být o hodně jiný, než já. Doběhl jsem jej a místo, abych na něj nějak pěkně zapůsobil, omylem jsem mu zavadil o tlapu. ,,Se omluvuju," prohodil jsem jen tak mimochodem a zespoda se na něj podíval. Úšklebek. To bylo to, co na mě mohl vidět, jakmile by trochu sklopil zrak. Já jsem nehodlal být nějak ... podřízený, nebo tak něco. Spíše jsem chtěl navázat nové známosti.
Protáhl jsem se, a mezitím, než si mě žíhaný všimne, se kouknu kolem sebe. Vidím i zvláštního duhového vlka bez nohy (ARCO). Za tím se někdy musím jít podívat. Má husté vlasy a jenom tři nohy, musím se mu zeptat, jak se mu to povedlo, třeba mě to naučí, vypadá to jako sranda! pomyslel jsem si s úsměvem a nato můj pohled padl i na fialového (ORFEON), který předtím mluvil s Dinem. Proč se s tím velkým a jednookým pohádal? Vždy mi přišel jako někdo, koho hádky spíše obcházejí obloukem. Nechápavě jsem nad tím pokroutil hlavou.
Spolu s davem vlků jsem se stále vzdaloval jejich původnímu, Niwatskému území.
Hilary
Hilary
Počet příspěvků : 1823
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Postavení ve smečce: Beta

Mon Oct 15, 2018 4:28 pm
Cesta
Uvědomovala si každý svůj krok vpřed, který navyšoval vzdálenost od jejího domova, od domova těchto vlků. Mlčky přemýšlela nad situací, ale zakazovala si myslet na vlky, kteří tam zůstali. Na vlky, kteří tvořili její minulost, šťastné i smutné chvíle, ti, kteří ji podpořili nebo sami potřebovali pomoc, ti, kterým vděčí za záchranu života. Vdechovala letní vzduch do plic a horký vydechovala, nevnímajíc okolí kolem sebe. Až když přišla noc, tak se vrátila do reality a zvedla hlavu k noční obloze. Ty zářící hvězdy představovaly pro ni naději, že vždy přežijí, že vždy se vypořádají s nebezpečím. Kmitla starostlivým pohledem na bílou tygřici, která šla neúnavně po jejím boku a hlavně nesla její adoptivní dcerku. Její probuzení by do jejích žil vlilo silnou vůli a větší naději než hvězdy. Bohužel pro ni nezaslechla tichý pištivý hlásek pískového vlčete, které miluje svého medvídka, nespatřila jiskřičky v jejích barevných očí, elán do života, ale jen zaznamenávala mělké oddechování, které hlásilo, že její srdce bije, ale konec se blíží smrtelnou rychlostí definitivní a nezvratný. Tiše vzdychla, ale její tvář byla plná odhodlání i vlídnosti, kterou dokázala ukázat těm, kteří si jí zaslouží.

HEXY DE MAL
Cesta
Přátelsky se usmála na Dina, když ji pozdravil, protože onu vlastnost dávala najevo jen své rodině. Pohlédla na dalšího příbuzného, malé vlče a jelikož to by de Malec, tak automaticky získal její důvěru, kterou však mohl lehce ztratit. "Naše rodina je obrovská, ale poznáš je po pachu nebo podle zbarvení srsti," poradila mu vstřícně na jeho dotaz slepá vlčice ve středním věku a na jeho otázku ohledně lásky se usmála. "To jednou pochopíš," mrkla na něj slepě, ale naučená se chovat jako kdyby viděla.  Když však spatřila Dinův zmatek, tak se její pohled stal starostlivým. "Neboj, určitě se jenom zdržela. Není hloupá, aby tam zůstala," snažila se ho uklidnit a vlastně i sebe samu. Když však uslyšela hlas, o kterém si myslela, že ho nikdy neuslyší, tak se otočila na svého syna. "Dawe, tak moc jsem se o tebe bála," zašeptala k němu, ale tvář ji opět zchladla, ikdyž byla radostí bez sebe. Její syn byl zde, nezemřel na území niwatském a ona nepřišla o milovanou duši, kterou vychovala skoro sama. Nakonec zaregistrovala i dalšího vlka (Kaisa), na kterého mlčky kývla a užívala si přítomnosti své drahé rodiny, ale i svého kamaráda z děctví. "Samozřejmě, že jsem to já," skoro až vypískla, ale snažila si udržet chladnou masku, avšak překypovala nadšením ze všech těch setkání. "Už je to dlouho a co se stalo? Tak to je nadlouho," nenamáhala se lepší odpovědí, protože by otevírala vzpomínky na domov, který musela opustit. Neodpustila si další úsměv, když k nim doběhla partnerka Dawana, na kterou vlídně kývla. Měla s ní skvělý vztah a byla neskutečně ráda, že si její synek našel takhle milou partnerku. Za těch pár minut se jí zvedla nálada a byla neskutečně ráda, že má tak velikou a hlavně milující rodinu kolem sebe.

EASY
Cesta
Jako Delta dostala do hlavy myšlenku, ale moc se jí nezaobírala, však byla rozhodnutá pomoc Alfě Naiome v koordinaci smečky, protože v tomhle průvodu to byl doopravdy zmatek. Kráčela dále mlčky a docela ji překvapilo, že ucítila pach svého otce, kterého si poměrně oblíbila, sic ho většinu života nenáviděla více než kohokoliv na světě. Později ho však začala chápat a po jejich setkání si získal i její náklonost. Nehledala ho však, ale když spatřila kousek od sebe sestru s bratrem, tak přidala do kroku a přidala se k nim. "Tak co pak cukroušci moji? Snad jste se nepřidali do svitu," začala jízlivým hlasem a sjela oba pohledem. Věděla, že All dluží, ale nechtěla si to připustit, protože je nechtěla pouštět do svého srdce. Její tajné přání však bylo, aby mohli býti v Zeiss, oba měli k tomu předpoklady, ikdyž si to její sestra dosti skazila u Temné paní.

CHRISTOPHER CRIEST
Cesta
Barevná vlčice se mu ztratila z očí a ikdyž byl teď s rodiči, které dlouhou dobu neviděl, tak chtěl trávit chvíle s ní. Byla to jedna z jeho málo kamarádek i kamarádů a chtěl ji lépe poznat. Nadruhou stranu se mu nelíbilo, že nevěděl, kde je. Možná měl o ni strach, ale to si stejně neřipouštěl a snažil se jí najít v davu neznámých vlků a víru pachů, kterého pletly. Netrvalo mu však dlouho a když spatřil její kožíšek, tak se mu poměrně ulevilo. Byla s nějakým vlkem, který byl zřejmě křížený s liškou a tak na něj zdvořile pokývl hlavou. "Zdravím," následoval jeho pozdrav, když se k nim dostal. Složil své kamarádce zdvořile úklonku a přátelsky na ni pohlédl, ale někde hluboko v jeho fialkových očí se zračila žárlivost. To si však neuvědomoval, protože to neznal, neznal lásku jinou než rodinou a Ori bral pořád jenom za kamarádku, se kterou chce trávit dlouhé chvíle téhle cesty.

CHARZA MFK
Jižní tábor -> Cesta
Mlčky se šourala mladičká vlčka po boku svého bratra Zanteho, sestřičky Isly a svých rodičů vstříc neznámu. Na její tváři by každý našel nudu, protože si jí nikdo nevšímal a neměla ani žádné přátelé. Její jediná zábavala bylo pozorování, popřípadě počítání hvězd, které se jí neskutečně líbily. Občas však kvůli hlavě zvednutou k nebi klopýtla, ale pak znudeně odfrkla. Zavrtěla hlavou, až se uvolnil suchý kvítek sněženky, který před tím zdobil její tvář. Na krku se jí pohupovalo peříčko ledňáčka, které viselo na tmavém obojku a v oušku měla pár náušnic. To všechno našla při hranicím s Niwatem nejspíše od lidí, ale to jí nedělalo vrásky. Jí se to líbilo a to pro ni bylo hlavní. Fascinovala jí barva peříčka, protože viděla většinou jen hnědě zbarvené ptáčky a proto ji to připadalo vyjímečné. Navíc ta barva ladila se špičkami jejch dvou ocáskou, které spíše vláčela z nudy za sebou.
Orisea De La Garmadon
Orisea De La Garmadon
Počet příspěvků : 640
Datum registrace : 20. 07. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Tato♡♡♡

Mon Oct 15, 2018 4:49 pm
Cesta
"Máš zajímavou magii, Yuki, líbí se mi jak je vymyšlená. Jistě na ní musíš být pyšný." Usmála se na něj mile a pak se zamyslela. "Zajímavé, já sem bohužel jen čistokrevný vlk..dalo by se říci, že sem i polodémon. Ale tak...nemůžeme si na vše stěžovat, že?" Povzdechla si a podívala se okolo sebe. Její nitro řvalo, když viděla jak se k nim blíží Chris. Musela zůstat klidná a nedat na sobě znát ani sebemenší zachvění svých pocitů v sobě. "Myslela sem si, že budeš se svým otcem a rodinou celkově." Dodala směrem ke Chrisovi. Orisea byla sic větší než ti dva, ale byla něco jako jehně. Nebyla by schopná ublížit a maximálně kopnout někoho s hlasitým bečením. "Bála sem se o tebe." Dodala pak ještě tiše. Upřímně nečekala že se ještě na cestě uvidí a tohle jí velice potěšilo. Snad se jim Yuki nevysměje, ale on nejspíše takový nebyl. Sic si všimla na něm toho, že toužil být někde jinde. Ona totiž tenhle pohled taky znala, ale podle ní si nejspíše vybral dobře. Pokud tedy nepůjde ke zlu, ale to je jeho volba.
Yuki
Yuki
Počet příspěvků : 50
Datum registrace : 02. 09. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Asuna (brzo vlastně Yuki)
Postavení ve smečce:

Mon Oct 15, 2018 5:18 pm
Cesta
"Zdravím. Yuki," lišák taktně sklonil hlavu a když krátce těkl pohledem mezi dvěma vlky, načež se lehce sentimentálně pousmál a následně teatrálně protočil očima. "Tak jo, mám vás nechat o samotě?" vyplázl jazyk a lehce couvl, dávajíc najevo, že mu to v žádném případě vadit nebude. Přeci by nebránil mladé lásce, která byla viditelná na první pohled... teda, asi nebyla, ale pro Yukiho byla láska vše, co nezahrnovalo nadávání si do kdejakých zvířat. Lidé mu nedávali zrovna nejlepší příklady dobrého chování, proto na sebe byl náležitě pyšný a v očích se mu zračila hrdost.

//lol, er formu jsem neplánovala. Hopla? Very Happy
Christopher Criest
Christopher Criest
Počet příspěvků : 290
Datum registrace : 11. 03. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Postavení ve smečce: Vlče

Mon Oct 15, 2018 6:39 pm
Cesta
Zahleděl se do jejích nádherných hlubokých fialovo-modrých očí a až její slova ho donutili odvrátit pohled. Z jeho rodiny zbyli jenom rodiče, jinak jeho sourozenci byli prostě pryč, zůstali na Niwatě, byli mrtví a ono mu to začalo pomalu docházet. Musel se s tím smířit, že už je nikdy neuvidí, ale naštěstí ho přítomnost Orisei dokázala rozptýlit. “Chtěl jsem nechat mamku s tátou osamotě. Myslím, že se taky dlouho neviděli,” vysvětlil jednoduše a uchechtnul se. Jako by v tomhle davu mohli mít soukromí, ale její další slova ho překvapila. “O mě se nemusíš bát, spíše já se bál o tebe,” přiznal šestém stejně upřímně, protože ikdyž byla větší než on a nejspíš byla i schopnější, tak stejně ještě před chvíli měl o ni strach. Nebál se, že by se nikdy už neviděli, protože on by svoji kamarádku našel kdekoliv, ale zda se jí něco nestalo. A když se ozval lišák, tak se Christopher zatvářil, jako by na něj stihnul zapomenout, ale snažil se to zakrýt úsměvem. “Chris,” řekl i své jméno a pak na něj pár vteřin zmateně hleděl. Když mu to došlo, tak ucouvl od duhové a zavrtěl hlavou. “Ne, ne, my jsme jen přátelé,” bránil se mladý vlček s duhovou čupřinou a pohlédl na Ori, aby jeho slova podpořila. Vlastně chtěl mít více přátel a nechtěl si přiznat nějakou náklonnost k ní, bral ji jako kamarádku, se kterou chce zažít spoustu dobrodružství.
Destiny Aqua
Destiny Aqua
Počet příspěvků : 3335
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Strieborná a škvrnitá
Postavení ve smečce: Beta

Mon Oct 15, 2018 8:00 pm
Comtessa Aqua
Cesta

Neisto sledovala sestru, rovnako ako to vĺča ktoré teraz kamsi odbehlo... za samcom ktorý páchol podobne ako on. Jeho skutočný otec? pomyslela si neisto. Nechcela sa do toho starať, veď to nebola jej vec a tak prehltla svoju zvedavosť a radšej jednoducho kráčala ďalej. Slnko klesalo, blížila sa noc. Oteplilo sa. Mávla zlatistými krídlami a vzniesla sa do vzduchu. Už to asi bolo pár dní čo si naposledy zalietala. Vyletela trochu vyššie aby mohla sledovať aspoň väčšinu vlkov. Bolo to zvláštne... bolo ich tak veľa, mali tak odlišné pachy až jej z toho vznikala chaotická zmes ktorá jej dráždila ňufák. Vyletela ešte o trochu vyššie a roztiahla krídla, plachtiac na prúdoch vetra, občas mávla aby upravila smer letu, či aby letela rýchlejšie.
Destiny Aqua
Cesta
,,Musia to vedieť... nemyslím si, že by sme len tak utekali preč,"
pokrútila hlavou, hoci jej dcéra možno mala pravdu. Nechcela však veriť tomu, že by ich Orfeon alebo Jessie hnali preč bez toho aby mali nejaký cieľ. ,,Všade bezpečnejšie ako tam odkiaľ ideme," povedala ticho.,,Gryfovia boli strážcovia Svorky gryfov, svorky odkiaľ pochádzam. Spája ich s celým našim rodom prísaha. V prípade, že by sa niečo stalo našej svorke, ochránili by nás... no to platilo tam, nie tu. Tu nemajú žiadnu moc,"vysvetlila jej. ,,Zabúdaš na mňa, drahá Destiny," ozval sa v jej hlave pobavene Amon. T-ty si... ty si Gryf?pomyslela si šokovane. ,,Myslela si si, že jeden útek dokáže veľa? Neunikneš pred svojim osudom, pred svojou úlohou. Pred ochranou svojho rodu," povedal ticho gryf.
Orisea De La Garmadon
Orisea De La Garmadon
Počet příspěvků : 640
Datum registrace : 20. 07. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Tato♡♡♡

Mon Oct 15, 2018 8:06 pm
Cesta
Bylo hezké že se o ní bál, ihned se cítila lépe. Rodina. To slovo jí ranilo do srdce jak namydlený šíp, její rodina jí moc chyběla. Tak moc, že si to snad nikdo jiný nemůže představit. Se smrtí se vlk smíří lehce, ale s tím, že rodina je na tomto světě, ale daleko...no to už jde dýl. "O mě se také nemusíš bát, již od malička sem byla trénovaná k tomu, aby se mi ve většině případů nic nestalo." Ušklíbla se na něj a pak se protáhla. Rozhovor těch dvou jí připadal divný. Jako by Chris byl nervní a Yukio si z toho dělal jen srandu. Pak se na ní opřel s tím, že jestli je to jen jeho kamarádka. "Ano jsme jen kamarádi." Řekla nahlas, však v hlavě si uvědomila tu krutou realitu těch slov. Zabolelo jí u srdce. Nějak se nemohla vzpamatovat z těch ledových slov. Prostě jako by jí někdo polil ledovou vodou a svázal jí celé její srdce. Oklepala se, aby se zbavila těch pocitů. Ne, nemohla být jimi ovládána.
Hato Gája
Hato Gája
Počet příspěvků : 156
Datum registrace : 08. 09. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Asuka

Mon Oct 15, 2018 9:31 pm
Cesta:
Než jsem stačil mrknout, už se ke mě přiřítila Ane a celá bez sebe se mě ptala, jestli odejdu: ,, Já..." Začal jsem, ale nevěděl, jak mou větu zakončit: ,, Proč to musí být tak těžké!" Po myslím si a vrátím pohled na otce, který vypadá, že se tu za chvíli sesype: ,, Chci zůstat s nimi. Oni tu byly, když ty ne." Odůvodním a tvářím se vážně: ,, Chci někam patřit a mít možnost se prosadit. Sám takovou příležitost mít nebudu." Po myslím si a obrátím se k Ane: ,, Nikam nepůjdu. Ještě by se vám po mě stýskalo." Řeknu už se zubatým úsměvem a snažím se stát za svým rozhodnutím.
Drak Osudu
Drak Osudu
Počet příspěvků : 129
Datum registrace : 30. 12. 16

Mon Oct 15, 2018 9:54 pm
Ve všem špatném je i něco dobrého, tak život funguje. I přes nešťastnou ztrátu území se vlci pomalu začínají stmelovat mezi sebou. Vznikají nové kontakty a vlci mají potřebu hovořit mezi sebou. Nic z toho ovšem nevylučuje možné spory. Přeci jen, nikdo by nemohl chtít po vlcích bývalé smečky Zeiss bavit se s otravnými Ellorisany a naopak, vlci smečky Elloris se nebudou zahazovat s takovou spodinou, jako je smečka Zeiss - v podstatě vyhnanci, bývalé Temno. Zvláště YUKI je trnem v oku některým vlkům... pach lidí, pak smečky Zeiss, komu by se nezdál podezřelý.
Terén se změnil. Z planiny, kde se kam oko dohlédlo táhla polosuchá tráva, smečka pomalu přešla do bažin. Světlo sporadicky prosvítá skrz baldachýn stromů, půda je pod tlapami rozmáčená a vlci se do ní boří. Nikdo nezůstane suchý. Vzduch je prosycen vlhkostí a hrozí velké nebezpečí, že někdo zapadne. Vlci by měli být opatrní a hlídat si vlčata... nebo snad i alfy? Takové NAIOME sklouzla tlapa a nyní se nachází po půl těla v bažině... Stejně tak je v ohrožení ARGDEM, který je vytlačený na úplný okraj pevné půdy.
Jenže když jí vlci chtěli pomoct, najednou rup. Všem vlkům s magií na úrovni tři nefunguje magie. Co přijde dál...?
Nejeden vlk hladoví. Potrava odešla z Niwatu dlouho před tlupou vlků a není divu, že všem kručí v žaludku. A kolem všechno tak hezky voní... zvlášť zvláštní tmavá květina s namodralými plody se zdá vlčeti HATO GÁJA převelice lákavé, a to až tak, že má nutkavou potřebu si kousnout.
Hato Gája
Hato Gája
Počet příspěvků : 156
Datum registrace : 08. 09. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Asuka

Mon Oct 15, 2018 10:45 pm
Hato + Seely

Cesta:
Po nepříjemné debatě s otcem, která mi pořád ležela v hlavě. Ani jsem si nevšiml, že krajina se změnila do zvláštního lesa, který nevypadal jako les, který jsem znal z domova. Začal jsem se rozhlížet a do čumáku ni vlezl pach bahna: ,, No fuj! Tak tady bych nechtěl žít!" Po myslím si s odporem a zahlednu, jak dva vlci slitli do bahna: ,, Ještě že nepatrim k nim." Po myslím si s úlevou a zahlednu kytku, která vypadá k sežrání. Dám se do klusu a zastavím se u ní: ,, Uuuuu tu musím ochutnat!" Řeknu si pro sebe nahlas a ukousnu jí: ,, Nežer to!" Ozve se za mnou povědomí hlas. Otočím se a spatřím svou sestru Seely: ,, Ségro! " Nadšeně zasviham ocasem a zvykam kytku: ,, Vyplivni to! Nevíš-" Nestihla to do říct a já kytku spolknul: ,, ... jestli to není jedovatý." Dokončila vetu a placla se tlapou do tlamy: ,, Svatý Draku na nebesích ty jsi takový... Takové slovo ani na to neexistuje." Vrcela na mě a já ji nechápavě sledoval: ,, Prosím tě! Vždyť chutná skvěle!" Řeknu se zubatým úsměvem a začne se mi motat hlava: ,, Jestli mi teď umres, tak tě zabiju!" Vyhrožovala mi, ale já ji slyšel z několika stran. Chvíli na to jsem ležel na zemi a zvedal se mi žaludek. Viděl jsem, jak Seely pobíhá mezi vlky a zoufale se jich ptá, kdo by mi dokázal pomoc.
Marsie
Marsie
Počet příspěvků : 48
Datum registrace : 04. 01. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Varox

Mon Oct 15, 2018 11:38 pm
Cesta
podívala jsem se na Xyrliho, jen letmo, abych nevybočila z kurzu tlapek. Neustále jsem sledovala vlčí stopy, ale raději i kontrolovala vlčka zamnou, zda opravdu letí, mno, brzkou odpovědí na mou otázku, byl nálet, který si na mě Xyrli přichystal. Zasmála jsem se a zavrtěla ocasem. Bylo to hezké, mít i ve starším věku vlčka, který si s vámi zadovádí a nemá v úmyslu vás přitom zabít. Brzy se začal terén měnit, a sluníčko zalezlo za oponu. Byl na nebi měsíc a jeho paprsky se prodíraly nočními mračny. Bylo mi příjemně, na chvíli jsem i zapomněla, že jsem opustila to jediné, co v mém životě za něco stálo. "Jak se ti lítá?" zazubím se na nebe a pomalu se změním na člověka (před dopadem vypnutí magie) Zamávám Xyrlimu a čekám až přistane, abych mohla nasednout, přeci jen, takhle se nám oběma poletí komfortněji. Já se normálně budu držet a nebudu nikde plandat, jak vlk. Měli bychom si pospíšit... podotkla Parli v mé hlavě. Musela jsem s ní naprosto souhlasit.
Deep
Deep
Počet příspěvků : 3
Datum registrace : 12. 10. 18

Mon Oct 15, 2018 11:46 pm
Deep + Star Lord

cesta
s davem jsme pomalu šli a i když si nás vlci nevšímaly, navzdory předchozím otázkám, chtěl jsem to stejně napravit... ale za kým jít? co se přis...at k té barevné a té bílé lišce... zamyslím se a hodím pohledem na StarLorda. Mladší vlk, ale přesto již dávno dospělý, Lord, šel v mých stopách. Ani jsme si nevšiml jak rychle letěl čas. Mé tlapy již neměly tak pevný krok a tělo bylo staršího datumu. Hold jsme byl bezdětný stařík. Ale přesto silný a neroztřesený. Takové to aktivní stáří, řekněme....
Spolu s Lordem jsme došli k barevné a bílému (Orisea a Yukio) ale ti už také s někým hovořily, no cuž, musely jsme se přeci nějak zapojit. "Ahoj? hele, nevíte asi kam všichni jdeme, co? já jen že jedna alfa je napůl v zemi a za chvíli asi i většina vlků bude jaksi... no.. mokrých" podotknu a pohlédnu na lehce se bořící tlapy do země. No.. země...
Xurrilias
Počet příspěvků : 58
Datum registrace : 27. 08. 17

Mon Oct 15, 2018 11:49 pm
Cesta

Než jsem se nadál a uvědomil jsem si to, začalo se již smrákat. Měli bychom si pospíšit, musíme se hnout... Ale z mých myšlenek mě vyruší volání Marsie ... "Že se vůbec ptáš ! je toparáda !" Odpovím a shléhnu směrem dolů na Marsie a všimnu si jak její tělo pět zahaluje ten již známý fialový "závoj" a její tělo se mění. co to je za podivné stvoření kráčející po 2 nohách? Pomyslel jsem si a nechápal jsem, takové stvoření jako je člověk byla pro mě novinka... v životě jsem lidi neviděl. Marsie? Em... Na co jsi se to právě změnila ? takové stvoření vidím poprvé v životě Nejistým hlasem zvolám. Ale v tom si všimnu jak na mě to podivné stvoření mává ... Jako kdyby chtělo, abych přistál....Hm... že by mě volala ? Mám přistát ? Prožene se mi hlavou.... chvíli váhám ale nakonec nejistě slétnu k Marsie a s lehkostí dosedám na zem přímo Před Marise
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: