Příběh smečky Elloris
+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
- Akio
- Počet příspěvků : 846
Datum registrace : 29. 09. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Gamma
Re: Příběh smečky Elloris
Fri Jun 15, 2018 8:22 am
Severní Tábor
Akio se ušklíbnul. "To je Way." Představil lištičku a zasmál se nad reakcí hnědého vlčátka. Sklonil k němu hlavu. "Nic ti neudělá. Je to to nejmilejší stvoření." Pověděl mu a polarní liška se uculila. 'Pokud se bojí, tak teď buď s nimi, promluvíme si později. Vždyť zima je dlouhá.' Zasmála se a rozběhla se do lesa. Potom se opět teda Akio otočil na Asuku. "Tak jdeme?" Střihl několikrát ušima.//Vlčata Criest mají ještě stále adoptivní sestru devitiocasou lišku a je nervózní z klasické lišky? x'dd
- Aragorn Elessar Telcontar
- Počet příspěvků : 839
Datum registrace : 02. 06. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Yllin
Postavení ve smečce: Kappa
Fri Jun 15, 2018 8:34 am
JUŽNÝ Tábor
Zaregistroval som odpoveď svojej Alfy, potom sa už venovala mojej dcére, ktorú bez mihnutia oka prijala na Kappu, vďaka jej cieľavedomosti a odhodlanosti, v týchto časoch to ozaj potrebujeme, aj vernosť. Potom som sa započúval do jej ďalších slov ohľadom profesii. Vyčkával som, kým dohovorí. Myslím, že toto sa týka aj mňa. Napadlo ma a Balrog v mojej mysli súhlasil. ,,Predsa nebudeš robiť ako kôň zadarmo." povedal mi vtedy. ,,Myslím, že aj hraničiarstvo sa rátalo do profesii, tak sa teda hlásim a ochotne zaujmem to miesto." povedal som jej a pozrel som sa po vlkoch v Tábore.
- Mitril Avyi Telcontar
- Počet příspěvků : 665
Datum registrace : 24. 12. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Kayo
Fri Jun 15, 2018 9:00 am
Južný tábor
Prekvapilo ma, že som vôbec nemusela robiť skúšku do svorky. Čakala som ,že to odomňa bude alfa Jessie požadovať no nie. Vôbec som si však nesťažovala, na jej odpoveď som jej zložila poklonu. "Ďakujem alfo Jessie," prehovorím. Budem uplatňovať svoje služby svorke čo najlepšie budem môcť pomyslím si. V momente na to zareagoval otec, že sa chce oficialne stať hraničiarom Elloris. Ja som sa tak ponáhlať ešte nemohla. Áno, bola som zatiaľ iba učňom, pritom som ticho sedela a vyčkávala čo sa bude diať ďalej.
Prekvapilo ma, že som vôbec nemusela robiť skúšku do svorky. Čakala som ,že to odomňa bude alfa Jessie požadovať no nie. Vôbec som si však nesťažovala, na jej odpoveď som jej zložila poklonu. "Ďakujem alfo Jessie," prehovorím. Budem uplatňovať svoje služby svorke čo najlepšie budem môcť pomyslím si. V momente na to zareagoval otec, že sa chce oficialne stať hraničiarom Elloris. Ja som sa tak ponáhlať ešte nemohla. Áno, bola som zatiaľ iba učňom, pritom som ticho sedela a vyčkávala čo sa bude diať ďalej.
- Orfeon Virentem
- Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Postavení ve smečce: Alfa
Fri Jun 15, 2018 11:04 am
/Řeka Vlčice Moon -> Jižní Tábor/
Klusal jsem podél řeky, než mi došlo, že abych se dostal na druhou část Elloriského území, tak ji musím přebrodit. Voda a sníh bylo něco, co jsem dvakrát tak nemusel, zvlášť když byla zima, ale nyní jsem neměl na výběr. S tichým povzdechem jsem žbluňkl do vody a přešel to ne příliš hluboké, co dělilo jižní část území od té severní, chvilku jsem musel i plavat, ale tak co mě nezabije, to mě posílí, hm? Když jsem se dostal až k druhému břehu, opět jsem na něj se švihem vyskočil a oklepal se. Brrr, ledový... napadlo mě. Cos čekal, v zimě? Posadil jsem se a ještě poslal svým vlkům jednu myšlenku. ,,Vlci mí drazí. Pokud nemáte nic na práci, pojďte se mnou do Jižního tábora, tedy bývalého Kirigakurského, je třeba poznat i zbytek smečky!" zněla myšlenka, která se nyní měla objevit v hlavách všech vlků mé smečky, kteří nebyli za jejími (bývalými) hranicemi. Když byl vzkaz vyřčen, rozběhl jsem se až k samotnému Jižnímu táboru Elloris, stejně jako měli ti, kterým jsem to pokynul. Bylo třeba se seznámit s druhou polovinou smečky, abychom mohli opravdu tvořit jeden neporazitelný celek. Nějak jsme se koneckonců, před Zeiss přece chránit museli.
Klusal jsem podél řeky, než mi došlo, že abych se dostal na druhou část Elloriského území, tak ji musím přebrodit. Voda a sníh bylo něco, co jsem dvakrát tak nemusel, zvlášť když byla zima, ale nyní jsem neměl na výběr. S tichým povzdechem jsem žbluňkl do vody a přešel to ne příliš hluboké, co dělilo jižní část území od té severní, chvilku jsem musel i plavat, ale tak co mě nezabije, to mě posílí, hm? Když jsem se dostal až k druhému břehu, opět jsem na něj se švihem vyskočil a oklepal se. Brrr, ledový... napadlo mě. Cos čekal, v zimě? Posadil jsem se a ještě poslal svým vlkům jednu myšlenku. ,,Vlci mí drazí. Pokud nemáte nic na práci, pojďte se mnou do Jižního tábora, tedy bývalého Kirigakurského, je třeba poznat i zbytek smečky!" zněla myšlenka, která se nyní měla objevit v hlavách všech vlků mé smečky, kteří nebyli za jejími (bývalými) hranicemi. Když byl vzkaz vyřčen, rozběhl jsem se až k samotnému Jižnímu táboru Elloris, stejně jako měli ti, kterým jsem to pokynul. Bylo třeba se seznámit s druhou polovinou smečky, abychom mohli opravdu tvořit jeden neporazitelný celek. Nějak jsme se koneckonců, před Zeiss přece chránit museli.
- Dino de Mal
- Počet příspěvků : 4000
Datum registrace : 03. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Tato. Navždy.
Fri Jun 15, 2018 11:58 am
/Severní Tábor -> Louka Vlčat - bývalé hranice s Ishi/
,,Richu, pohlídej to tu, prosím. Jdu se kouknout k hranicím, dám pozor, slibuju," zašeptal jsem partnerce do ucha a trochu si povytáhl šátek na tlapě výš. Pak už jsem se poskokem vydal tam, kde jsem to docela dost dobře znal, tam, kde jsem chodíval s Toboem, Emerithy, Jaxem a Angelem, když byly ještě vlčaty. Ach, to jsou vzpomínky. Kolik jsem těch vlčat měl? A kolik jich přežilo? Snad možná už žije jenom Dix. Bolí to, je to hrozné, když starý vlk přežije své potomky... pomyslel jsem si. To věřím. A právě proto žádné nemám. ušklíbl se Greenix, který se najednou zjevil vedle mě, ale i přesto se mnou komunikoval v myšlenkách. Beztak se mi teď vysmívají... někde... ušklíbl jsem se taky. Tento sarkasmus byl mezi zelenáči opravdu nakažlivý.
,,Richu, pohlídej to tu, prosím. Jdu se kouknout k hranicím, dám pozor, slibuju," zašeptal jsem partnerce do ucha a trochu si povytáhl šátek na tlapě výš. Pak už jsem se poskokem vydal tam, kde jsem to docela dost dobře znal, tam, kde jsem chodíval s Toboem, Emerithy, Jaxem a Angelem, když byly ještě vlčaty. Ach, to jsou vzpomínky. Kolik jsem těch vlčat měl? A kolik jich přežilo? Snad možná už žije jenom Dix. Bolí to, je to hrozné, když starý vlk přežije své potomky... pomyslel jsem si. To věřím. A právě proto žádné nemám. ušklíbl se Greenix, který se najednou zjevil vedle mě, ale i přesto se mnou komunikoval v myšlenkách. Beztak se mi teď vysmívají... někde... ušklíbl jsem se taky. Tento sarkasmus byl mezi zelenáči opravdu nakažlivý.
- Bodka
- Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 25. 04. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Yllin
Fri Jun 15, 2018 1:08 pm
Severný Tábor-Južný Tábor
Dosť bolo povaľovania a nečinnosti Bodka, napadlo ma a keď som začula vo svojej mysli alfov hlas, hneď som vyskočila a pobrala som sa smerom na Juh, kde by som mohla nájsť podľa slov alfy, Tábor, druhý Tábor, svorka a dva Tábory, možno to zoznámenie nebude až také zlé, ale bude tam veľa vlkov, čo som počula, bola Kirigakure najpočetnejšóu svorkou, ale to je asi len minulosť. Takto som kráčala a ozaj netrvalo nejak dlho kým som objavila bývalé pohraničie a potom som sa podľa ňuchu dostala do juženého Tábora, bol opevnený, dominoval mu košatý dub, alebo čo to bolo a mramorová socha akejsi vlčice. Asi Yllin. pomyslela som si, keď som prechádzal pred slepými kamennými očami vlčice.
- Darkey
- Počet příspěvků : 50
Datum registrace : 20. 05. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Darkey
Fri Jun 15, 2018 2:42 pm
Jižní tábor
Jessie byla třejmě ráda, že už chci plnit můj úkol a vlastně se jí ani nedivím, v téhle době potřebuje smečka hodně členů. "Ano. Moje magie jsou tato křídla," Roztáhla jsem je do plné šířky, každé mělo tak dva metry, možná víc, což je docela zajímavé, protože tak velká normálně nejsou, co jsem tak viděla u ostatních vlků. "mohu je kdykoliv objevit na mých zádech a kdykoliv je mohu i nechat zmizet." Dovysvětlila jsem mojí magii a opět jsem je stáhla k tělu. "Jsou nezničitelná, i kdyby mi je někdo vyrval až u zad, narostou zpátky. Ale jejich léčení záleží na vážnosti zranění." Myslím si, že by měla vědět i detaily o mé magii, já sama bych tomu magie neříkala, spíše schopnost. "Bizon? Dobře, pokusím se." Už jsem se chystala jít za úkolem, ale pak mi došlo, že nevím kde tady jsou bizoni. "Dobře. Né mláďata, to si zapamatuju." Pak jsem zřetelně poslouchala, kde se takový bizon nachází a také jsem mávla ocasem. "Vyrazím hned." Usmála jsem se a roztáhla jsem křídla, rozeběhla jsem se ke konci té skály, nebo co to mělo být a vzlétla jsem k místu, kde by měli být ti bizoni.Jižní tábor --> Západní louka
Asi jsem si to myslela, protože jsem letěla, ale ta louka moc daleko nebyla. K mému štěstí jsem zahlédla stádo bizonů. Krmili se na zelené trávě a jsem nad nimi udělala pár kruhů. Vypadalo to na čtyři samce, dvě samice, které měli dvě mláďata a nějaký starší bizon, takže devět bizonů. Nedaleko jsem slétla na zem a stáhla jsem křídla, ale nechala jsem je objevené, mohli by pomoct v lovu. Ten starší byl od nich trochu dál, tak jsem si ho vybrala za slušný a jednoduchý úlovek. Ovšem si mě všimli dřív, než jsem chtěla. Začali utíkat směrem na sever a já jsem je v letu následovala. Ten starý zaostával, ale okolo něj byli ostatní bizoni. Jak jsem mohla čekat, dva chrínili toho starého a ostatní běželi kupředu. Stačilo se postarat o ty dva dospělé. Blížili jsme se k útesu, kde pravděpodobně zahnout doleva. Kromě těchto tří bizonů už ostatní zmizeli z dohledu. Letěla jsem před ně a jeden bizon zrychlil, aby mě srazil rohy. Včas jsem vylétla a on jen padal dolů, jaká to škoda, že nemá křídla jako já. Už zbýval jen jeden a já jsem se rychle vrátila za nimi. Utíkali dál a snažili se běžet mnohem rychleji, ale moje křídla jsou na ně moc rychlá. Narazila jsem umýslně do toho bizona vedle toho starého, mám hodně velkou sílu, takže ho to donutilo zavrávorat a zakopl. Válel se na zemi a s tím starým jsme utíkali dál. Ten už tak složitý nebyl. Narazila jsem do něj a skočila jsem mu na hřbet. Křídla jsem mu zakryla výhled a zakousla jsem se mu do krku. Prokousla jsem tepnu a stařec začal postupně padat, až nakonec svalil své mohutné tělo na zem a naposledy vydechnul. Myslela jsem si, že je to už konec a nedávala jsem ani pozor na čas, ale ve skutečnosti mi to trvalo několik hodin. Jenže ten dospělý bizon odnikud vyběhl a bylo už moc pozdě na to, abych uhla. Zakryla jsem se mým levým křídlem a tím, jak se zaseknul v tom hustém peří jsem to křídlo zvedla a přehodila jsem ho. Rychle jsem k němu přiběhla a usmrtila jsem i jeho, jenže jsem si pak něčeho všimla. Celé levé křídlo utrhlé, byl tam jen kousek toho "základu" a pak jen trochu zakrváceného peří. Příšerně to bolelo, ale musím splnit úkol. Ve finále nebyl ten starý bizon tak těžký, tak jsem si ho vyhodila na záda a vydala jsem se ke smečce a moje utržené levé křídlo jsem táhla po zemi, už jsem ho ani nemohla ovládat.Západní louka --> Jižní Tábor
Trvalo to strašně dlouho, nemohla jsem letět, musela jsem po svých. Ale i tak to trvalo mnoho hodin. Už jsem byla vyčerpaná, když jsem v dálce uviděla jižní tábor, trochu jsem zrychlila a šla jsem najít Jessie. Celkově mi to trvalo asi pět hodin, ale i tak to je pro mě dlouho. Pro ostatní vlky to musela být zajímavá podívaná... zakrvácená mohutná vlčice, s bizonem na zádech a jedním obrovským roztrhaným dvoumetrovým křídlem, které táhla po zemi a to dtuhé hezky složené. Konečně jsem našla Jessie. Šla jsem k ní a řekla jsem. "Splila jsem úkol... Jessie." Bizona jsem hodila na zem a sesypala jsem se na zem. S tím křídlem už se toho moc dít nebude, takže bude nejlepší ho celé odstranit, aby mohlo opět narůst. "Jessie? Mohla by jsi mi udělat laskavost? Utrhni to levé křídlo..." Řekla jsem jí vyčerpaně a upřímě, posadila jsem se, aby měla více místa na trhání křídla, byla to opravdu velká bolest, ale když mi ho utrhne, bude to lepší a stejně jako vždycky naroste.Darkey, bizon je příliš velké zvíře na to, aby jej vlk mohl nést jen tak na zádech xd Pro tentokrát to necháme tak, ale příště si dávej na podobné věci pozor ~Jessie
- JєssiєVedlejší administrátor
- Počet příspěvků : 4969
Datum registrace : 23. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕
Fri Jun 15, 2018 3:22 pm
Jižní Tábor
Pohlédla jsem ještě na Mitril. Zaslechla jsem její myšlenku, nad kterou jsem se radostně pousmála. "Ale pamatuj, že jsi teď smečce zavázána svou věrností a loajalitou" pověděla jsem jí myšlenkou a ještě naposled ji věnovala svůj pronikavý zlatý pohled. Pak jsem jí kývnutím hlavy pokynula, že již po ní nebudu nic dalšího chtít.
Za chvíli za mnou přišel Haymitch se zájmem o nějakou profesi. Obrátila jsem se k němu. "Nuže, pověz mi, jakou profesi myslíš, že bys mohl vykonávat, a proč" , optala jsem se jej s klidným podtónem v hlase.
Poté se zde objevil Aragorn. "To beru jako samozřejmost" , odvětila jsem na jeho slova a usmála se. Aragorn byl možná jediný vlk, který opravdu a aktivně vykonával nějakou profesi - tedy hraničářství. Věděla jsem o tom a taktéž jsem mu povolila brát nové vlky do zácviku. Proto se on nemusel ani hlásit.
Za pár minut jsem zaregistrovala příchod vlků z části Stříbrného Fénixe. Že by seznamování? Pomyslela jsem si a radostně se pousmála.
- Darkey
- Počet příspěvků : 50
Datum registrace : 20. 05. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Darkey
Fri Jun 15, 2018 3:27 pm
//Já vím, ale nevěděla jsem, jak by ho tam mohla Darkey dostat xD, dám si na to pozor
Však normálně, tlačit kořist vlastním tělem, chytit do tlamy a táhnout po zemi... ~Jessie
vlk obecný: Hmotnost: 30 až 70 kg // VS // Bizon: Hmotnost: 350-1000 kg
Pravděpodobnost, že bez magie bizona odtáhne jedna vlčice či jej odnese je prakticky nulová. Na to pozor! ~ Rossiel H.
- Ose Arashi FK
- Počet příspěvků : 757
Datum registrace : 02. 02. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Dračí Potomek
Fri Jun 15, 2018 3:28 pm
Haymitch Fireshadow
Jižní Tábor
,, Vynikám hlavně ve síle a vydrží. Takže možná hraničář? Nebo něco jiného? Jako bojovník? " Odpověděl jsem na otázku neměl jsem ani ponětí, jak to je teď s funkcemi. Na hraničáře jsem byl asi dost starý, na to člověk potřeboval trénink. Válečník jsem být nechtěl, protože by to znamenalo, že se blíží válka, a být lovcem je nuda. Mohl bych vychovávat vlčata, ale jsou dosti otravná.
Jižní Tábor
,, Vynikám hlavně ve síle a vydrží. Takže možná hraničář? Nebo něco jiného? Jako bojovník? " Odpověděl jsem na otázku neměl jsem ani ponětí, jak to je teď s funkcemi. Na hraničáře jsem byl asi dost starý, na to člověk potřeboval trénink. Válečník jsem být nechtěl, protože by to znamenalo, že se blíží válka, a být lovcem je nuda. Mohl bych vychovávat vlčata, ale jsou dosti otravná.
Profil postavy
Fri Jun 15, 2018 3:41 pm
Jižní Tábor
Pohlédla jsem na Haymitche. Pokývla jsem hlavou, když jsem se dozvěděla, v čem vyniká. Avšak zbytek mé otázky neobjasnil úplně. "To se mě ptáš?" Řekla jsem a naklonila mírně hlavu. Nebyla jsem příliš ráda, když si vlk nebyl jistý v tom, kým by mohl být. "Pokud by ses chtěl stát hraničářem, můžeš jít do učení tady k Aragornovi" , pověděla jsem a poukázala tlapou na vlka v černém plášti, stojícího vedle. Pak jsem svůj pohled upřela zpět na Haymitche. Hraničáře by mohl vykonávat bez ohledu na jeho věk, s profesí bojovníka by byl možná menší problém.
- Ose Arashi FK
Profil postavy
Fri Jun 15, 2018 3:48 pm
Haymitch Fireshadow
Jižní Tábor
,, Ano, chci. Děkuji alfo. " Řekl jsem. Hraničář? To zní fajn. Jako mladý jsem to chtěl. Chtěl jsem hlavně to vážnost. Teď jsem chtěl tohle taky. Plus jsem chtěl ochraňovat smečku, na kterou jsem byl pyšný. Zvlášť v těhlech hroznýh dobách. Čekál jsem až alfa odpoví pohlédl jsem na Aragorna. Vypadal ještě mladší než já. To bude dosti komické. Zvlášť, když bude učit vlčata a pak tam budu já vlk, ve svých letech.
Jižní Tábor
,, Ano, chci. Děkuji alfo. " Řekl jsem. Hraničář? To zní fajn. Jako mladý jsem to chtěl. Chtěl jsem hlavně to vážnost. Teď jsem chtěl tohle taky. Plus jsem chtěl ochraňovat smečku, na kterou jsem byl pyšný. Zvlášť v těhlech hroznýh dobách. Čekál jsem až alfa odpoví pohlédl jsem na Aragorna. Vypadal ještě mladší než já. To bude dosti komické. Zvlášť, když bude učit vlčata a pak tam budu já vlk, ve svých letech.
- Kay Mayen
- Počet příspěvků : 1840
Datum registrace : 24. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: KAYOS
Postavení ve smečce: Beta
Fri Jun 15, 2018 3:52 pm
Zrkadlové jazero --> Južný Tábor
Opäť som obhliadol svoju labu a položil ju na zem. Už ma tak nebolela ako predtým a tento odpočinok mi vrátil dosť síl, aby som zvládal presun. Samozrejme sa musím vyhnúť akémukoľvek lovu či nejak moc namáhavej fyzickej aktivite. "Dobre, Diego. Fevrisa tu nechám a môžeš na neho položiť Evelin, ak sa teda neprebere. Ja zatiaľ pôjdem za Jessie. Zhovárali sme sa myšlienkami a o našej prítomnosti už vie, tak pôjdem na pred.." poviem, pritom sa postavím na nohy. Už som necítil takú záťaž ako do teraz.
"Ak budete mať dosť síl, poďte potom za mnou, zatiaľ sa majte na pozore," usmejem sa na svoju rodinu, pritom som očaroval bahnového zajaca aby stále behal okolo Zanteho a poprípade, ak by po ňom skočil a rozhohol sa ho naháňať, králik by pred ním utekal.
Pokývnem hlavou Saphe a zatiaľ sa pomaly vydám ku táboru bývalej Kirigakure. Našťastie, nebol nijak moc vzdialený, pretože zachvíľu som tam bol. Tábor bol až na môj vkus, dokonalom stave. Zastal som pri soche Yllin, a zdal jej hlbokú poklonu. Sláva ti, alfo Yllin.. Kirigakure pod tvojou labou rástla a rástla. Odpočívaj v pokoji.. Poviem si v hlave, než spatrím Jessie. Pomalým krokom idem za ňou, hneď na prvý pohľad si však mohla na mne všimnúť, že som prešiel ťažkým bojom. "Jessie," poviem potichu, keď za ňou príjdem a na znak úcty mierne skloním hlavu.
Opäť som obhliadol svoju labu a položil ju na zem. Už ma tak nebolela ako predtým a tento odpočinok mi vrátil dosť síl, aby som zvládal presun. Samozrejme sa musím vyhnúť akémukoľvek lovu či nejak moc namáhavej fyzickej aktivite. "Dobre, Diego. Fevrisa tu nechám a môžeš na neho položiť Evelin, ak sa teda neprebere. Ja zatiaľ pôjdem za Jessie. Zhovárali sme sa myšlienkami a o našej prítomnosti už vie, tak pôjdem na pred.." poviem, pritom sa postavím na nohy. Už som necítil takú záťaž ako do teraz.
"Ak budete mať dosť síl, poďte potom za mnou, zatiaľ sa majte na pozore," usmejem sa na svoju rodinu, pritom som očaroval bahnového zajaca aby stále behal okolo Zanteho a poprípade, ak by po ňom skočil a rozhohol sa ho naháňať, králik by pred ním utekal.
Pokývnem hlavou Saphe a zatiaľ sa pomaly vydám ku táboru bývalej Kirigakure. Našťastie, nebol nijak moc vzdialený, pretože zachvíľu som tam bol. Tábor bol až na môj vkus, dokonalom stave. Zastal som pri soche Yllin, a zdal jej hlbokú poklonu. Sláva ti, alfo Yllin.. Kirigakure pod tvojou labou rástla a rástla. Odpočívaj v pokoji.. Poviem si v hlave, než spatrím Jessie. Pomalým krokom idem za ňou, hneď na prvý pohľad si však mohla na mne všimnúť, že som prešiel ťažkým bojom. "Jessie," poviem potichu, keď za ňou príjdem a na znak úcty mierne skloním hlavu.
- Orfeon Virentem
Profil postavy
Fri Jun 15, 2018 4:24 pm
/Jížní Tábor/
Když už jsem tedy byl tady, zhluboka jsem se nadechl a opět vydechl. Noví vlci, nová společnost, nové známosti... pomyslel jsem si s úsměvem a podíval se kolem sebe. Vypnul jsem hruď a kráčel po táboře majestátně a elegantně. Spousta vlků, stejně jako v severním táboře. Koho jsem si však všiml nejprve, byla Bodka. ,,Ahoj, šla jsi sama?" optal jsem se jí. ,,Šlo mi hlavně o to, aby se smeččani navzájem seznámili, ať se nepomýlíme, kdyby náhodou pachy klamaly..." vysvětlil jsem jí zamyšleně a stále koukal kolem sebe. Fotografickou paměť jsem měl přímo výbornou, tak jsem jí hodlal takto využít, co to jen šlo.
Když už jsem tedy byl tady, zhluboka jsem se nadechl a opět vydechl. Noví vlci, nová společnost, nové známosti... pomyslel jsem si s úsměvem a podíval se kolem sebe. Vypnul jsem hruď a kráčel po táboře majestátně a elegantně. Spousta vlků, stejně jako v severním táboře. Koho jsem si však všiml nejprve, byla Bodka. ,,Ahoj, šla jsi sama?" optal jsem se jí. ,,Šlo mi hlavně o to, aby se smeččani navzájem seznámili, ať se nepomýlíme, kdyby náhodou pachy klamaly..." vysvětlil jsem jí zamyšleně a stále koukal kolem sebe. Fotografickou paměť jsem měl přímo výbornou, tak jsem jí hodlal takto využít, co to jen šlo.
Profil postavy
Fri Jun 15, 2018 4:26 pm
Jižní Tábor
Zanedlouho jsem spatřila Darkey, přicházející se svým úlovkem. Bizona táhla s sebou, avšak nevypadala příliš v pořádku. Ale i přes to statečně dotáhla svou kořist až k mým tlapám. Její první slova se mi sice příliš nelíbila. O tom, zda-li splnila zkoušku, rozhoduji já, ale budiž... , cukla jsem hlavou. Prohlédla jsem si její zranění. Nevypadalo to příliš dobře, ale podle toho, co Darkey říkala předtím o svých křídlech, by se ji to nemělo jevit jako příliš velký problém a mělo by jí poté znovu dorůst. Její prosba mě však poněkud zarazila. Já jí mám teď jako utrhnout křídlo? Ale přeci jen jsem ji chtěla ušetřit bolesti, tak jsem se zohla k jejímu levému křídlu, zakousla se pevně a jedním škubnutím jej odtrhla. Odhodila jsem jej opodál a olízla si tlamu. V tom se za mýma tlapama zjevil můj mýtický kamarád Espirit. Dlouho jsem jej neviděla, proto se má tvář náhle rozzářila radostným úsměvem. Avšak on měl namířeno k Darkey. Lehnul si k ní a svým tělem pokryl její ránu. A protože jeho srst má léčivé účinky, Darkey se rána mohla téměř zahojit a bolest z části ustoupit. Prohlédla jsem si ještě pečlivě její úlovek a přičichla k mrtvému bizonovi. Zhodnotila jsem. "Darkey.." , promluvila jsem k ní klidným hlasem a vyzvala ji, aby se důstojně postavila. Až stála přede mnou. "Usvědčila jsi mě, že jsi opravdu silná vlčice. Musela jsi vynaložit hodně síly k tomu, abys vůbec bizona skolila, a muselo ti jí zbýt tolik, abys svou kořist dokázala přinést zpět do Tábora. A to jsi dokázala. Proto mohu s klidem prohlásit, že jsi zkoušku úspěšně splnila." Řekla jsem pevným hlasem, přesto jsem se pousmála. "A na základě tvých schopností, tvé síly, odhodlání a statečnosti, tě příjmám jako právoplatnou Kappu smečky Elloris" , prohlásila jsem autorativně a věnovala Darkey svůj pronikavý zlatý pohled. "Jsem také ráda, že jsi se stala jedním z prvních členů naší nově vzniklé smečky", dodala jsem s radostným úsměvem, avšak klidnou tváří. "Mimochodem ti děkuji za to, že se ostatní vlci teď z tvé kořisti mohou najíst" , pousmála jsem seještě a mávla ocasem. Obrátila jsem se k vlkům do Tábora. "Všichni vlci se teď mohou přijít nasytit bizoního masa!" Vyzvala jsem smečku k jídlu. Pak jsem se obrátila s vstřícným úsměvem zpět na Darkey. "Teď si již můžeš jít odpočinout" , řekla jsem a pokývla hlavou.
- Ose Arashi FK
Profil postavy
Fri Jun 15, 2018 4:33 pm
Haymitch Fireshadow
Tábor
Jee, jídlo už dlouho jsme nejedl. A tak. Mě potěšilo, když jsem mohl sníst kus bizona. Bizoní maso sice nebylo mé ublíbené, moc tuhé. Ale stěžovat si nemohu. Dekovně jsem kýč ul na novou vlčici (Darkey), která bizona přitáhla. Věděl jsem, že uznání každého potěší. Opatrně jsem urval kus bizona, abych tam ostatním neudělal bordel. Nechtěl jsem si zkazit reputaci. A začal jsem jíst. Doufal jsem, že si ostatní vlci ke mě sednou a budou jist. Můžeme se tak seznámit.
Tábor
Jee, jídlo už dlouho jsme nejedl. A tak. Mě potěšilo, když jsem mohl sníst kus bizona. Bizoní maso sice nebylo mé ublíbené, moc tuhé. Ale stěžovat si nemohu. Dekovně jsem kýč ul na novou vlčici (Darkey), která bizona přitáhla. Věděl jsem, že uznání každého potěší. Opatrně jsem urval kus bizona, abych tam ostatním neudělal bordel. Nechtěl jsem si zkazit reputaci. A začal jsem jíst. Doufal jsem, že si ostatní vlci ke mě sednou a budou jist. Můžeme se tak seznámit.
- Orfeon Virentem
Profil postavy
Fri Jun 15, 2018 4:34 pm
/Jižní Tábor/
Jakmile Jessie přijala novou Kappu, tedy dle toho, co jsem slyšel, vlčici Darkey, několika protáhlými kroky jsem se přiblížil k nim. Vlčice měla zajímavé zbarvení, mým úkolem bylo si ji zapamatovat. ,,Vítej, Darkey," pronesl jsem jen tak mimochodem, abych nebyl za ignoranta. ,,Málokterá vlčice zvládne utáhnout celého bizona sama. Obdiv," dodal jsem jednoduše, přestože s kamennou tváří, hrubým hlasem. Následně jsem se obrátil k jídlu a tak, jak se ve smečkové hierarchii patří, zahájil hostinu první v pořadí. Počítal jsem tedy s tím, že se Jessie přidá. Sehnul jsem se ke kořisti a utrhl si kus masa z hrudi skoleného zvířete.
Jakmile Jessie přijala novou Kappu, tedy dle toho, co jsem slyšel, vlčici Darkey, několika protáhlými kroky jsem se přiblížil k nim. Vlčice měla zajímavé zbarvení, mým úkolem bylo si ji zapamatovat. ,,Vítej, Darkey," pronesl jsem jen tak mimochodem, abych nebyl za ignoranta. ,,Málokterá vlčice zvládne utáhnout celého bizona sama. Obdiv," dodal jsem jednoduše, přestože s kamennou tváří, hrubým hlasem. Následně jsem se obrátil k jídlu a tak, jak se ve smečkové hierarchii patří, zahájil hostinu první v pořadí. Počítal jsem tedy s tím, že se Jessie přidá. Sehnul jsem se ke kořisti a utrhl si kus masa z hrudi skoleného zvířete.
- Sapha
- Počet příspěvků : 592
Datum registrace : 04. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Sapha
Postavení ve smečce: Delta
Fri Jun 15, 2018 4:50 pm
Zrcadlové jezero ---> Jižní tábor
Rozhovoru Diega a Kaye jsem nevěnovala příliš pozornost. Byli všichni živí a zdraví a byli tady, na ničem jiném mi nezáleželo. Když se ale můj měkkoučký černý polštářek rozhodl, že vyrazí do tábora, vyskočila jsem také na nohy. Odpočinek nám všem podle všeho prospěl. Než jsem ale vyrazila za Kayem, udělala jsem si menší zastávku u vody a rychle se napila. otočila jsem se npak na Diega. "Půjdu s Kayem, pokud to nevadí." Nechtěla jsem ho nechat samotného. Moje přítomnost by asi nic nezměnila, kdyby nás cestou někdo napadl, ale já tak měla alespoň přehled, kde je. Vyrazila jsem za ním a do tábora dorazila jen o pár okamžiků později, než on. I já se uklonila Jessie. "Alfo..." Pak moji pozornost upoutal fialovo-bílý vlk. vypadal... vypadal opravdu dost podobně mému otci a podle toho, co říkala Půlnoc, to mohl být on. A byl to taky ten vlk, kterého jsem krátce potkala u svého rodného doupěte. Možná že jsem od sebe odehnala vlastního otce. Ale... toho jsem přece viděla zemřít. Možná že to bylo nějaké jeho dvojče? Možná, že se můj otec nejmenoval doopravdy Orfeon, ale nějak jinak... bylo to už dlouho... možná, že jsem si něco pamatovala špatně... Co takhle, aby jsi za ním šla a prostě se zeptala? Můj patron se mnou právě ztratil trpělivost.
Rozhovoru Diega a Kaye jsem nevěnovala příliš pozornost. Byli všichni živí a zdraví a byli tady, na ničem jiném mi nezáleželo. Když se ale můj měkkoučký černý polštářek rozhodl, že vyrazí do tábora, vyskočila jsem také na nohy. Odpočinek nám všem podle všeho prospěl. Než jsem ale vyrazila za Kayem, udělala jsem si menší zastávku u vody a rychle se napila. otočila jsem se npak na Diega. "Půjdu s Kayem, pokud to nevadí." Nechtěla jsem ho nechat samotného. Moje přítomnost by asi nic nezměnila, kdyby nás cestou někdo napadl, ale já tak měla alespoň přehled, kde je. Vyrazila jsem za ním a do tábora dorazila jen o pár okamžiků později, než on. I já se uklonila Jessie. "Alfo..." Pak moji pozornost upoutal fialovo-bílý vlk. vypadal... vypadal opravdu dost podobně mému otci a podle toho, co říkala Půlnoc, to mohl být on. A byl to taky ten vlk, kterého jsem krátce potkala u svého rodného doupěte. Možná že jsem od sebe odehnala vlastního otce. Ale... toho jsem přece viděla zemřít. Možná že to bylo nějaké jeho dvojče? Možná, že se můj otec nejmenoval doopravdy Orfeon, ale nějak jinak... bylo to už dlouho... možná, že jsem si něco pamatovala špatně... Co takhle, aby jsi za ním šla a prostě se zeptala? Můj patron se mnou právě ztratil trpělivost.
- Orfeon Virentem
Profil postavy
Fri Jun 15, 2018 5:01 pm
/Jižní Tábor/
Ještě jsem si ukousnul jedno sousto a náhle mě do čenichu praštil jakýsi povědomý pach. Okamžitě jsem hlavu zvedl, v duchu pozornosti a poohlédl se kolem sebe. Spatřil jsem přicházející vlčici. Střelil jsem po ní pohledem a v tu chvíli se mi vybavila vzpomínka...
Ležel jsem v jeskyni, která dříve byla moje a Amethyst, ale taky našich čtyř dcer - Saphy, Salome, Sethori a Marsie. Tupě jsem zíral do zdi a vzpomínal, než se tu zničehonic objevila jedna z mých dcer....
...,,Nejsi můj otec, můj otec je mrtvý! Viděla jsem, jak umírá!"
,,Fajn, jak myslíš..."
Vlčici jsem hypnotizoval pohledem. Pro vlastní klid jsem mohl udělat tolik věcí, ale věděl jsem z minulosti, že mě jako otce brát nechce. Že by mě opravdu úplně zavrhla? Nebo jsem ji snad tou událostí zavrhl já? napadlo mě. Rozhodně, příchod této vlčky ve mě vyvolal smíšené pocity. Ale co když má být součástí mé smečky? Mělo by se to vyřešit, i přestože se k tomu určitě ani jeden vracet nechceme...
Ještě jsem si ukousnul jedno sousto a náhle mě do čenichu praštil jakýsi povědomý pach. Okamžitě jsem hlavu zvedl, v duchu pozornosti a poohlédl se kolem sebe. Spatřil jsem přicházející vlčici. Střelil jsem po ní pohledem a v tu chvíli se mi vybavila vzpomínka...
Ležel jsem v jeskyni, která dříve byla moje a Amethyst, ale taky našich čtyř dcer - Saphy, Salome, Sethori a Marsie. Tupě jsem zíral do zdi a vzpomínal, než se tu zničehonic objevila jedna z mých dcer....
...,,Nejsi můj otec, můj otec je mrtvý! Viděla jsem, jak umírá!"
,,Fajn, jak myslíš..."
Vlčici jsem hypnotizoval pohledem. Pro vlastní klid jsem mohl udělat tolik věcí, ale věděl jsem z minulosti, že mě jako otce brát nechce. Že by mě opravdu úplně zavrhla? Nebo jsem ji snad tou událostí zavrhl já? napadlo mě. Rozhodně, příchod této vlčky ve mě vyvolal smíšené pocity. Ale co když má být součástí mé smečky? Mělo by se to vyřešit, i přestože se k tomu určitě ani jeden vracet nechceme...
- Sapha
- Počet příspěvků : 592
Datum registrace : 04. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Sapha
Postavení ve smečce: Delta
Fri Jun 15, 2018 5:19 pm
Jižní tábor
Jenže co když to můj otec není? Co když přijdu k nějakému cizinci, řeknu mu: 'Ahoj, tati' a on na mě bude koukat jako na blázna. Nebo co když to můj otec je a už se mnou nechce mít nic společného, po tom, co jsem na něj byla tak hnusná. Ale jestli to je můj otec, proč mi nikdy neřekl, že vstal z mrtvých? A jak může někdo vůbec vstát z mrtvých, to ani není možné. Uvědomila jsem si, že na něj hodnou chvíli zírám a co hůř, on zíral zase na mě. Rachle jsem uhnula pohledem a zabodla ho do země. Nic. odpověděla jsem Kayovi automaticky, ale pak jsem si uvědomila, že to k němu nebylo fér. On nevěděl o našich rodinných problémech. Ten fialový vlk támhle... nejsem si jistá... Vlastně jsem nevěděla, co mu mám říct. Nevěděla jsem vůbec nic... Gah, já už toho mám plné zuby, já snad odejdu do důchodu. Běž, pozdrav ho a zeptej se. Na co pořád čekáš? Nemůžu jen tak přijít k cizímu vlkovi a zeptat se ho, jestli není náhodou můj otec. Namítla jsem. Ale můžeš. Opravdu lituju, že se tu teď nemůžu zjevit a udělat to za tebe. To tu vážně musím poslouchat tvoje výmluv?běž, zeptej se ho a budeš mít jasno. Ano, ne. Jednoduchá věc. Udělala jsem nerozhodný krok dopředu, ale pak zastavila. bylo tu okolo tolik vlků. Určitě budou poslouchat, co se to tu děje...
Jenže co když to můj otec není? Co když přijdu k nějakému cizinci, řeknu mu: 'Ahoj, tati' a on na mě bude koukat jako na blázna. Nebo co když to můj otec je a už se mnou nechce mít nic společného, po tom, co jsem na něj byla tak hnusná. Ale jestli to je můj otec, proč mi nikdy neřekl, že vstal z mrtvých? A jak může někdo vůbec vstát z mrtvých, to ani není možné. Uvědomila jsem si, že na něj hodnou chvíli zírám a co hůř, on zíral zase na mě. Rachle jsem uhnula pohledem a zabodla ho do země. Nic. odpověděla jsem Kayovi automaticky, ale pak jsem si uvědomila, že to k němu nebylo fér. On nevěděl o našich rodinných problémech. Ten fialový vlk támhle... nejsem si jistá... Vlastně jsem nevěděla, co mu mám říct. Nevěděla jsem vůbec nic... Gah, já už toho mám plné zuby, já snad odejdu do důchodu. Běž, pozdrav ho a zeptej se. Na co pořád čekáš? Nemůžu jen tak přijít k cizímu vlkovi a zeptat se ho, jestli není náhodou můj otec. Namítla jsem. Ale můžeš. Opravdu lituju, že se tu teď nemůžu zjevit a udělat to za tebe. To tu vážně musím poslouchat tvoje výmluv?běž, zeptej se ho a budeš mít jasno. Ano, ne. Jednoduchá věc. Udělala jsem nerozhodný krok dopředu, ale pak zastavila. bylo tu okolo tolik vlků. Určitě budou poslouchat, co se to tu děje...
Povolení tohoto fóra: