Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Příběh smečky Elloris

+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
Goto down
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem
Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Postavení ve smečce: Alfa

Příběh smečky Elloris - Stránka 4 Empty Re: Příběh smečky Elloris

Fri Jun 15, 2018 5:25 pm
/Jižní Tábor/
Všímal jsem si, že na ni až příliš dlouho zírám, proto jsem pohled odvrátil a instinktivně popošel kousek dál. Poté jsem pohled k vlčici vrátil, ona se na mě koukala. Pořád a vytrvale, což já naprosto nechápal. Přiblížil jsem se několika kroky k ní. ,,Nějaký problém? Potřebuješ snad něco?" zeptal jsem se jí neutrálním výrazem. Neměl jsem chuť se hádat ještě dnes. Nějak jsem nepobíral, proč na mě tak zírá, když jsem pro ni už jednou byl cizinec. Ikdyž jsem vlastně pochyboval, že si pamatuje i toto. Střihl jsem uchem směrem k ní a napřímil se, čekajíc na její odpověď.
Darkey
Darkey
Počet příspěvků : 50
Datum registrace : 20. 05. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Darkey
Postavení ve smečce: Kappa

Fri Jun 15, 2018 5:39 pm
Jižní tábor
Docela se mi ulevilo, když mi Jessie opravdu to křídlo utrhla, mnoho bolesti ustoupilo. Před Jessie se ale zjevil nějaký tvor, který se přitiskl na mojí ránu. "Děkuji." Poděkovala jsem oboum a usmála jsem se. Byl to opravdu nádherný pocit, ten zbytek bolesti po chvíli také ustoupil a za chvíli určitě nebudu cítit bolest žádnou. Rovně jsem se po chvíli postavila na všechny čtyři a zadívala jsem se Jessie do očí a poslouchala jsem její slova, která mě velmi potěšila a i trochu dojala. "Moc děkuji za přijetí." Usmála jsem se hrdě, ale vlastně to bylo docela v pořádku. "Mé schopnosti a síla nejsou tak vyjímečné, určitě je tady hodně silných vlků. Ale opravdu děkuji za přijetí." Kappa, je lepší postavení, než sigma, takže ten bizon musí opravdu znamenat hodně. "Opravdu to nebyl problém, jsem ráda, že se díky mě smečka nasytí." Ustoupila jsem kousek dál a vyhlížela jsem vlky, jak postupně přicházejí. "Odpočinek určitě budu potřebovat." Zazubila jsem se a podívala jsem se na nově příchozího vlka. Ten nic neříkal, jen na mě kývnul, kývla jsem zpátky, ale další vlk mě oslovil. "Děkuji, ale opravdu to nic nebylo. Zas tak nemožné to určitě není." Usmála jsem se, ale ten vlk nezněl moc přátelsky, radši jsem se rozešla stranou a vyhlédla jsem si ten strom, na kterém jsem minule odpočívala. I bez křídel to bylo jednoduché, prostě jsem vyšplhala nahoru a z tohoto místa jsem měla skvělý výhled na celé území. Na nějakou dobu jsem usla a po probuzení mi určitě bude lépe.
Toshio
Toshio
Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 22. 01. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Kayo
Postavení ve smečce: Kappa

Fri Jun 15, 2018 5:44 pm
Severný tábor
Spavá nemoc? Stretol som sa s vlkom, ktorý mi ráz povedal jeden príbeh.. hm, hm, zamyslene pozerám na zem. Myslel som si, že je to iba rozprávka.. no, zdá sa, že nie je.. povzdychnem si, no hneď dám najavo, že dávam pozor. "Dobre, po nejakom vlkovi sa obzriem, poprípadne skúsim niečo vykutiť sám," kývnem hlavou. Po tom, čo mi povie o ostatných zraneniach, prikývnem. Vskutku, to základné čo sa deje vo vlčom svete bežne, pomyslím si. "Dobre teda, majstre. Som pripravený začať s výukou," strihnem ušami.
Sapha
Sapha
Počet příspěvků : 592
Datum registrace : 04. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Sapha
Postavení ve smečce: Delta

Fri Jun 15, 2018 5:59 pm
Jižní tábor
Upřeně jsem hleděla na své tlapky a pohled od nich neodtrhla, aniž když přišel blíž a promluvil na mě. "No... ne. Žádný problém." Zamumlala jsem potichu. Nemohl to být přece opravdu Orfeon, vždyť se ke mě choval jako k cizí. Přišel sem jen proto,že jsem na něj upřeně zírala. Ne, určitě to nebyl on, Půlnoc se pletla. Už jsem otevírala tlamu, abych se omluvila a odešla, když mě přerušil opět můj patron. To jako vážně? Vždyť ty jsi se k němu taky chovala jako k cizímu, cos čekala, že udělá? Koukej se ho alespoň zeptat, to není o nic horší, než to tvoje předchozí zírání. Tak fajn. Když to chce, má to mít. Zvedla jsem pohled a zadívala se vlkovi na krátký okamžik do očí. "No... jsi... jste mi hrozně povědomý. Nejsme... nejsme příbuzní?" To bylo snad to nejhorší, co ze mě mohlo vypadnout. Ale na druhou stranu, dalo se na podobnou věc zeptat nějak rozumně?
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 6:09 pm
/Jižní Tábor/
Zdála se mi docela zaražená, ale byla zaražená právem. ,,Hm?" čekal jsem, co z ní vypadne. Netrpělivě jsem na ni zíral. ,,Já myslel, že není možné, abych žil, když mě už jednou zabili vyhnanci. Nebo snad ano?" prohodil jsem k ní lehce ironicky. Jednoduše jsem vytáhl její vlastní myšlenku z minulosti. Věděl jsem, o čem mluví, ale věděla to i ona? ,,Nevěřil jsem, že tě ještě někdy potkám, Sapho," pravil jsem jí nakonec, už trochu volněji, avšak stále jsem byl ostražitý. Slyšel jsem myšlenky její, ale taky ty od její patronky. ,,Nejsem tak hloupý, jak si můžou druzí myslet, přeber si to jak chceš," můj hlas byl docela otevřený, ale i přesto spíše nicneříkající. Odvrátil jsem pohled a vypnul hruď.
Sapha
Sapha

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 6:22 pm
Jižní tábor
Přešlápla jsem z tlapky na tlapku. Tohle mi bylo dost nepříjemné. "Promiň, nechovala jsem se k tobě hezky." Na svou obranu bych mohla říct, že by to opravdu možné být nemělo, ale to mě ani nenapadlo vyslovit. Tohle rozhodně byl Orfeon. ten pravý Orfeon a podle všeho i jediný. "Ale... vyhnanci tě zabili, myslela jsem, že jsi nějaký cizí vlk, co si chce přivlastnit naše staré doupě a..." A že je to jen nějaký zvrácený žertík osudu. Podívej, Sapho, zabil jsem ti tátu, tak ti sem šoupnu někoho, kdo je mu extrémně podobný a kde se za něj bude ještě vydávat. "Ale je pravda, aby nebylo možné, aby žil někdo, koho už zabili... nebo ne?" Naklonila jsem hlavu na stranu. Ovšem jeho poslední poznámka mě urazila. Naježila jsem se. "Nemyslím, že jsi hloupý!" Ne, jediný hlupák jsem tady já. Posadila jsem se na zem. "Mluvila jsem s Půlnocí, která mi něco málo vysvětlila. Nejdřív jsem nevěřila, že jsi to opravdu ty, ale... ale ty jsi mi taky nikdy nepřišel říct, že jsi zpátky!"
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 6:30 pm
/Jižní Tábor/
Sapha si uvědomila svou chybu a přiznala ji přímo přede mnou, mně do očí. Donutilo mě to k lehkému úsměvu, který u mě viděl opravdu málokdo. ,,Kde je vůle a dobrý důvod, tam jde všechno," prohodil jsem jednoduchou větu. Zdálo se, že se atmosféra mezi námi dvěma trochu uvolnila a nabrala chladnější vzduch. ,,Důvěra je něco, na čem si trvám. Když jsi mi tehdy neuvěřila, vzal jsem to vážně. Stejně, jak vážně bych to vzal teď, nemám rád, když je někdo vlezlý," odfrkl jsem si při pouhé představě, že by se za mnou tato má dcera přišla jen tak omluvit. ,,A to je právě ten důvod, proč jsem již za tebou nepřišel. Nevypadalo to moc, že bys mě někdy jako otce přijmula. Tehdy před vyhnanci, současnou Zeiss jsem udělal to, co jsem musel, abych vás zachránil," zavzpomínal jsem. Pokud jsem opravdu v něčem vynikal, tak to byla paměť, většina vlků ji tak dokonalou neměla. Posadil jsem se naproti ní, ale také se trochu naježil, jako vždy i teď jsem se chtěl mít za každých okolností na pozoru. ,,Počkej, ty se znáš s mojí partnerkou?" podivil jsem se nakonec.
Sapha
Sapha

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 6:40 pm
Jižní tábor
Co se týkalo důvěry, tohle jsem po něm podědila, přestože jsme byli tolik rozdílní v jiných věcech. "Tehdy jsem tě nepoznala, dost jsi se změnil." To jsme mluvila hlavně o jeho kožichu, který byl teď z větší části fialový, kdežto kdysi se na něm nacházelo jen pár malých znáčků v moři bílé. "Opravdu se omlouvám, můžeš mi prosím mé předchozí chování odpustit? Jsi můj otec a vždycky budeš, neudělal jsi nic, pro co bych tě mohla odmítnout." Jen umřel, ale to nebyla jeho chyba. A umřel, abychom my mohli žít. Můj táta byl hrdina. Zasloužil by si lepší dceru, ale já nebyla ta, kdo by o tom měl rozhodovat. "No... jednou jsme se potkaly." Už jsem si ani nepamatovala, jak na něj vůbec přišla řeč, ale kdyby nebylo Půlnoci, vše by teď bylo jinak. Ale... zatvářila jsem se vyděšeně. "No jo, ona je má nevlastní matka!"
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 6:47 pm
/Jížní tábor/
Čekal jsem, že odpoví nějak... ambiciózně, ale naprosto se podvolila. Toto byl však snad možná jeden jediný případ, kdy se mi to u ní líbilo. Kouknul jsem své dceři do očí. Zářila z nich naprostá upřímnost a taky to, že ví, o čem mluví. ,,Nic si z toho nedělej. Jsi moje krev, tak máš nadále právo být hrdý potomek Virentem," pověděl jsem tiše, aby to slyšela pořádně ona, těžko říct, zda to dolehlo i k někomu jinému. Tolik mi na tom nezáleželo, atmosféra se nyní již doopravdy uvolnila. Byl jsem za to rád, byl jsem rád, že se to tak urovnalo. ,,Ano, přesně tak. A už ti řekla, že budeš mít mladší sourozence?" obrátil jsem k ní opět skleněný pohled.
Kay Mayen
Kay Mayen
Počet příspěvků : 1840
Datum registrace : 24. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: KAYOS
Postavení ve smečce: Beta

Fri Jun 15, 2018 6:56 pm
Južný tábor
Sledujem rozhovor medzi Saphou a tým fialový vlkom, pritom sa snažím spojiť dva a dva. "Miláčku? Čo sa deje?" poviem Saphe. "Otec? Nevravela si, že zomrel?" opýtam sa na to hneď pritom si prezerám toho vlka. Hm, kto to je? Pomyslím si, pritom sa pozriem na Jessie. Zauvažujem. V tedy, kedy sa Saph poklonila Jessie som nedokázal prísť na to prečo, až teraz. Z Jessie je teda alfa.. čo sa stalo za toho pol roka.. Pomyslím si prekvapene. Stojím tam, stále postojom ako Beta, ktorou som žiaľ už nebol.
Sapha
Sapha

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 7:00 pm
Jižní tábor
Věnovala jsme mu úsměv, který byl po dlouhé době opravdu šťastný. Věci se urovnaly a dopadly nejlepším možným způsobem. Já sama se sice už Virentema už dlouho nepovažovala, Nebyla jsem taková, jak po nás děda chtěl, abychom byli, ale jeho slova mě zahřála u srdce. Pořád byl čas to napravit, začít se svým životem něco dělat. Zavrtěla jsem ocasem a stále s úsměvem odpověděla: "Mladší sourozence? Ne, to neřekla. Ale už je to docela dlouho, co jsme se potkaly." Sourozenci? Mladší sestřičky a bráškové? Vždycky jsem byla zvědavá, jaké to je mít brášku. "Taky mám pár novinek. Asi bych vás dva měla seznámit..." Otočila jsem se na Kaye. "Ano, tohle je můj otec, tati, tohle je Kay, můj partner." Zamyšleně jsem se na Orfeona zamračila. "Ale opravdu, ty jsi zemřel, jak je možné, že opět žiješ?"
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 7:07 pm
/Jižní Tábor/
Partner mé už ne malé Saphy, Kay, se zdál docela zmaten. Na nic se neptal mě konkrétně, tudíž jsem na něj ani nereagoval. Zato na Saphu jsem měl dokonalou možnost reagovat. Proč? No protože mi hodlala Kaye představit. ,,Bývalá Beta Ishimury, Dino mi o tobě hodně vyprávěl, těší mě," pravil jsem ke Kayovi a hrdě vypnul hruď. ,,No, někdy stačí věřit Drakům Přírody a Osudu, ti očividně vědí, co dělají a proč," pravil jsem tajemně. Událost, která předcházela mému opětovnému oživení bylo něco docela osobního, co jsem nemínil vytrubovat uprostřed tábora.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 7:15 pm
Južný tábor
Popravde som začínal cítiť ako môj mozog pracoval na tristo percent a snažil sa spracovať prísun nových informácii. Saphin otec.. oživenie.. Saphini súrodenci.. Pomyslím si, pritom strihnem ušami. "Ka.." nestihnem povedať, pretože Saphin otec, zrejme o mne vedel to čo mal. Ach, Dino.. bonzák zelený, pomyslím si. Pri spomienke "bývala beta" sa mi skrúti žalúdok. Nedokázal som ešte príjmuť ten fakt, že som už obyčajný vlk bez svorky. Ostala mi iba rodina, za ktorú som rád. Neviem čo by som robil, keby som stratil aj ju. "Kay Mayen de Mal, teší ma," poviem nakoniec. "Ospravedlňujem sa, že som v tedy tak utiekol, no rodina potrebovala zachrániť," prehovorím na konci s úsmevom.
Sapha
Sapha

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 7:29 pm
Jižní tábor
Takže draci opravdu existovali. Oo, to zmetci, až se mi dostanou do tlapek... ale... Vrátili mi otce, možná bych jim měla být alespoň za to vděčná. A jestli měli ke všemu důvod, čím jsem si zasloužila smrt jediné dcery? nebo to měla být zkouška? Ne, nebudu uvažovat o náboženských problémech, oni věděli, co dělají, já to nevěděla a tak to zřejmě mělo zůstat. "Jsem ráda, že jsi zpátky." A Kaye jeho pověst předcházela, no, zdálo se, že Orfeon je s mým výběrem stejně spokojený, jako byla já. Usmála jsem se na Kaye a pak se zase otočila na Otce. "Seznámila bych tě i s vnoučetem... tedy, je adoptovaný, ale je to náš syn, jen myslím, že se opozdil někde u Zrcadlového jezera." To by mohlo být taky pěkné překvapení. A pravnoučata taky. Já už byla babička! O Looren jsem ale mluvit nechtěla, bylo to citlivé téma, o její smrti jsem se dozvěděla i já sama nedávno.
Destiny Aqua
Destiny Aqua
Počet příspěvků : 3335
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Strieborná a škvrnitá

Fri Jun 15, 2018 7:59 pm
Severný tábor
Odkaz Orfeona sa zatiaľ rozhodla odignorovať. Aspoň na niečo je dobré mať niekoho, kto sa chce stať liečiteľom. Predsa len, jeden vlk je menej, ako celá svorka. Hoci, ako beta by som tam asi mala trčať. Nebolo by síce zlé si to obzrieť, ale aj tak. Radšej dočasne zostanem tu, pomyslela si. ,,Takže, mohli by sme začať. Ako som spomínala, nemám najviac zásob a preto budeme rastliny preberať teoreticky. Celkom užitočný je napríklad repík lekársky, ale ten už pravdepodobne poznáš. Dá sa použiť do obkladov a má protizápalové účinky. Za pomerne užitočný by sa dal považovať aj pajaseň žliazkatý, z ktorého sa využíva predovšetkým kôra, aj tá iba v malých množstvách. Dá sa využiť pri ťažších horúčkovitých infekčných ochoreniach, ale pri väčšom množstve vyvoláva závrat, bolesti hlavy, nevoľnosť a rôzne iné nepríjemnosti, preto je potrebné s ním narábať opatrne. Šťava môže pôsobiť dráždivo. Potom je tu napríklad ibiš lekársky, z ktorého sa využíva sliz v koreňoch. Účinkuje proti zápalom. Alebo palina ročná, ktorá sa dá využiť proti horúčke," rozrozprávala sa o rastlinách. V očiach sa jej objavila iskra, ako vždy, keď hovorila o niečom, na čom jej záležalo.
Comtessa Aqua
Comtessa Aqua
Počet příspěvků : 493
Datum registrace : 08. 05. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Destiny Aqua
Postavení ve smečce: Nemá smečku

Fri Jun 15, 2018 8:14 pm
Za Hexy- Územie Elloris, Zrkadlové jazero
,,Nie, to len, mám astmu a občas sa to trochu zhorší, po námahe, niekedy v nervozite a podobne. Myslím si, že to spúšťa mágia,"
vysvetlila Hexy. Snažila sa dýchať čo najpokojnejšie a najnormálnejšie. Keď bola v strese alebo v takomto stave krátko po bezvedomí a musela ísť dlhšie na vlastných labách, bývalo to horšie. Pri nejakom jazere sa odkiaľsi vynoril leguán, ktorý Hexy doniesol nejaké veci. To zvieratá dokážu? Zvláštne. Hoci, po všetkých tých gryfoch by som sa nad tým asi nemala až tak čudovať, pomyslela si. Mĺkvo prešli cez hranice. Neušlo jej sestrino tiché zaskučanie. ,,Vieš, že som tam nemohla zostať. Tebe by neublížili, no Hydra... ona ma nenávidela. Vieš, že ak by nebolo mňa, bola by ona dedičkou," povedala jej rovnako ticho. Samozrejme, Hexy s jej bystrým sluchom to pravdepodobne mohla zachytiť, no až tak jej na tom nezáležalo. Už sa jej raz rozhodla veriť a nebola to nejaká úplne podstatná informácia.
Jєssiє
Jєssiє
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor
Počet příspěvků : 4969

Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕

Fri Jun 15, 2018 8:36 pm
Jižní Tábor
Příběh smečky Elloris - Stránka 4 Divider__6__by_ladymidnightsolace-da3ygsj
Pokývla jsem hlavou směrem k Darkey. "A nezapomeň, že jsi teď smečce zavázána svou věrností a loajalitou" , pověděla jsem jí ještě myšlenkou. Věnovala jsem jí svůj poslední pohled a poněkud hrdý úsměv, pak už jsem ji nechala jít po vlastních tlapách.
A pak jsem uviděla přicházet Kaye. Černého vlka s magickýma fialovýma očima. Potěšilo mne i, že se zastavil u sochy Yllin. Vyčkala jsem, dokud ke mě nepřišel. Opravdu jsem se těšila na den, kdy bychom se mohli opět setkat. "Kayi... ráda tě zase vidím" , mírné sklopení hlavy jsem mu opětovala. Kay byl jeden z mála vlků, kterému opravdu patřila má úcta.
Vlci ze Severního Tábora stále přicházeli, a mezi nimi byl i Orfeon. Poodešla jsem na chvíli a společně s ním jsem začala hostinu. Zakousla jsem se do bizona a odtrhla si poměrně velký kus masa, který jsem následně spořádala. Olízla jsem si blaženě čumák. Bylo příjemné zasytit svůj žaludek po dlouhé době, co jsem nic nejedla.
Po chvíli ke mě přišla krémově bílá vlčice. "Zdravím Tě" , pokývla jsem hlavou. Pak se ale odebrala pomalu za Orfeonem a spolu s Kayem poté řešili, jak se zdálo, nějaké osobní věci. Nechala jsem je tedy a nijak nezasahovala. Šla jsem si ještě vzít kus masa, neboť jsem měla opravdu hlad. Espirit, který zde stále byl, poté co vyléčil Darkeyinu ránu, se přitom uvelebil na mém hřbetě.
Kay Mayen
Kay Mayen

Profil postavy

Fri Jun 15, 2018 9:28 pm
Južný tábor
Bolo mi divné byť v prítomnosti vlka, ktorý si prešiel znovuoživením. Vyzeral však normálne, zdravo, akoby nikdy neumrel. Okrem tohoto to bol dokonca otec mojej milovanej Saphy, môj svokor. To sa teda vyhrotilo.. hehe. Opäť som si rozšíril obzory čo sa týka mojej rodiny, pomyslím si, než zavetrím pach Hexy. Vďaka draku, aj ty si to zvládla. Pomyslím si a pousmejem sa. No úsmev sa mi zväčšil, keď si ma Jessie všimla. "Jessie, aj ja a rád vidím. Vskutku, už tomu je pár rokov, kedy sme sa videli naposledy," poviem pokojne, milo. Jessie bola vĺčka ktorá bola rovnako v mojom veku a rovnako zastávala post bety ako já. Nuž, až na pár zmien.
"Gratulujem ti k získaniu postu Alfy, vidíš? Rozprávali sme sa o tom a stalo sa tak," pobavene sa zasmejem, no potom spokojne strihnem ušami. "Ďakujem ti, že si nás prijala na svoje územie. Mňa, moju rodinu a iných Ishimurčanov.. budem ti dlžníkom," poviem vážne. Zdôraznil som to tento krát hlbším poklonením hlavy. "Rovnako tak mňa prekvapilo milo, že ste spojili tlapky so Strieborným Fénixom a tak položili základy pre vznik novej svorky - byť v čele Ishimuri, určite by som sa k vám pridal. Táto myšlienka je priam briliatná a otvára nové možnosti v naších vlčích životou," zazubím sa na Jessie, pritom zahrábnem labkou do zeme.
Zante
Zante
Počet příspěvků : 32
Datum registrace : 27. 04. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Zante
Postavení ve smečce: Vlče

Fri Jun 15, 2018 9:43 pm
Zrcadlové jezero
Kouzlo pomaha vlkům, tak to je dobré. Vidí jak Kay tvaruje bahno předním, tak zpozorní a pak to pobihá vesele kolem a z otačení hlavy už začne bolet trochu krk, tak se to snazím zastavit. Ale ta věc je moc rychlá, tak zkouší číhat a ve vhodnou chvíli skočit po něm. Vždy to bylo o chlup. Jak se mu to nedařílo tak se podíval a Kay odcházel někde pryč rozběhl se za tatkou a " Proč s námi nezůstane hodný černý vlk ? Protože nechytnu tu pobihajicí věc ? " Sklonil hlavu i ouška, bylo vidět že to bere osobně. " Jestě jsem nikdy nelovil, tak jak mám vědět jak na to. " Už si ani nevšímal zajíce co kolem něho pobíhal, spíž mu furt připomínal neschopnost ho ulovit.
Jєssiє
Jєssiє
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor
Počet příspěvků : 4969

Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕

Fri Jun 15, 2018 10:00 pm
Jižní Tábor
Příběh smečky Elloris - Stránka 4 Divider__6__by_ladymidnightsolace-da3ygsj
Olízla jsem si tesáky a obrátila se, když Kay opět přistoupil ke mě. Espirit se zachumlal v mé hřívě. "To ano" , podotkla jsem a uchechtla se. Vlastně jsem tak nějak vzpomínala na naše poslední setkání, a jak dlouhá doba to vlastně už je. "Oh, děkuji" , zazubila jsem se potěšeně. "Pravda" , dodala jsem a zasmála se. "Žádný problém, jste tu vítáni" , odvětím na jeho další slova s vstřícným úsměvem. "Těší mě tvůj pozitivní názor" , usmála jsem se a věnovala Kayovi svůj zlatě zářící pohled. "To mě přivádí na otázku, chtěl by ses přidat i se svou rodinou do naší nové smečky Elloris?" Optala jsem se přívětivým hlasem.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: