Příběh smečky Elloris
+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
- Grafity
- Počet příspěvků : 1959
Datum registrace : 15. 05. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Graphy
Postavení ve smečce: Kappa
Re: Příběh smečky Elloris
Sat Jul 28, 2018 1:48 pm
Aralský les
Kývla jsem a sedla si na zem. Potom se začali všichni někam vytrácet a když jsem ucítila Hexyn pach, rozběhla jsem se k ní. Byla to matka mého partnera, možná věděla kde je. "Hexy!" zavolala jsem na slepou vlčici už z dálky. Strašně ráda jsem viděla někoho z rodiny. "Hex? Nevíš co se tu děje? Kde je Dawano?" zeptám se opatrně. Měla jsem strach o Nysu a Daye, musela jsem doufat, že s nimi je Daw.
Kývla jsem a sedla si na zem. Potom se začali všichni někam vytrácet a když jsem ucítila Hexyn pach, rozběhla jsem se k ní. Byla to matka mého partnera, možná věděla kde je. "Hexy!" zavolala jsem na slepou vlčici už z dálky. Strašně ráda jsem viděla někoho z rodiny. "Hex? Nevíš co se tu děje? Kde je Dawano?" zeptám se opatrně. Měla jsem strach o Nysu a Daye, musela jsem doufat, že s nimi je Daw.
- JєssiєVedlejší administrátor
- Počet příspěvků : 4969
Datum registrace : 23. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕
Postavení ve smečce: Alfa
Sat Jul 28, 2018 1:55 pm
Jižní Tábor
Koukala jsem na Chrise a čekala s nadějí, jak se teď zachová. Vypadal, jakoby něco zpytoval ve své hlavě. Na jeho slova jsem opět jen v duchu protočila očima. "Ale tady nejde o to, co tobě přijde a nepřijde fér" , procedila jsem tiššeji a potlačila všechny ostatní slova a myšlenky, nechtěla jsem však něco takového dále rozebírat. Čekala jsem a sledovala jeho zamyšlení. Když promluvil, v mých očích se zablesklo. "Ano, přesně tak! Nekoktej, neboj se toho, co umíš!" Vyřkla jsem pevně, přesto povzbudivě. Koutek mých úst se stočil do nepatrného úsměvu, na druhou stranu jsem cítila úlevu vůči uvědomění tohoto mladého vlka. Při zahřmění jsem též vzlédla k obloze. Nad celým územím visela tmavá mračna a brzy kolem nás začalo dopadat množství dešťových kapek. Nenechala jsem se však rozrušovat nepřízní počasí a pohlédla zpět na Chrise. Něco zamumlal, netušila jsem co. Mohlo to být nějaké jméno, nebo nevím, bylo mi to jedno. "Chybí ti sebedůvěra, mladý chlapče..." , řekla jsem a kývla razantně hlavou. "Jsi opravdu odhodlán teď přijmout zkoušku?" Optala jsem se neutrálním tónem hlasu, napřímila se a opět mírně autorativně pozdvihla bradu.
- Miroki
- Počet příspěvků : 562
Datum registrace : 09. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Grafity
Sat Jul 28, 2018 2:27 pm
Jižní tábor
Vzbudila mě Asu, ale mě se chtělo spát. Spal jsem dlouho a vzbudil se až teď. Vstávej lenochu! Utekla ti dcera a ještě nejsi ani ve smečce! ozval se po dlouhé době můj patron. Nic jsem mu neřekl a zase pro jednou jsem šel zkusit štěstí k alfě. Zanedlouho jsem zahlédl Jessie. Alfu bývalé Kirigakure. Měla u sebe mladého vlka, kterého jsem viděl s Asukou. Pokud mě paměť neklame, musel to být on. Ale sám za sebe, bez Asu.
Vzbudila mě Asu, ale mě se chtělo spát. Spal jsem dlouho a vzbudil se až teď. Vstávej lenochu! Utekla ti dcera a ještě nejsi ani ve smečce! ozval se po dlouhé době můj patron. Nic jsem mu neřekl a zase pro jednou jsem šel zkusit štěstí k alfě. Zanedlouho jsem zahlédl Jessie. Alfu bývalé Kirigakure. Měla u sebe mladého vlka, kterého jsem viděl s Asukou. Pokud mě paměť neklame, musel to být on. Ale sám za sebe, bez Asu.
- Eito
- Počet příspěvků : 977
Datum registrace : 12. 07. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Eito
Postavení ve smečce: Omega
Sat Jul 28, 2018 2:29 pm
Severní tábor - Aralský les
"Erza? Ne, Erza skutečně není moje jméno, nechávám se oslovovat Ezra," opáčil s trochou sarkasmu. ,,A vůbec, kde jste zaslechl, že se jmenuji takto, smím-li se ptát?" Jakmile došlo na toto téma, jako by z Eita opadl snad veškerý stud a pocítil touhu nechovat se tak úplně dle pravidel. I přesto se ale choval pouze poněkud drze, bralo-li se v potaz, že oproti alfě, proti kterému právě stál, neměl víceméně žádná práva. ,,Ne, omlouvám se," ospravedlnil se nakonec, ,,nechte to plavat. Tak či onak... ano, tomu rozumím." Odmlčel se, nastala krátká tichá chvíle, jíž narušil opět fialovo-bílý vlk. Eito už otvíral tlamu, aby se zeptal, jak by se mohl prokázat, to už ovšem byl Orfeon pryč. Pes se zamračil a povzdechl si, po několikavteřinovém uvažování se rozběhl za vlkem. Samozřejmě nebyl ani zdaleka tak rychlý, jako on, tudíž mu brzy zmizel z očí, tudíž se kishu-inu musel spoléhat na svůj čich. Konečně opět zahlédl neobvyklou barvu kožichu svého nadřízeného. ,,Můžu... můžu mít ještě jednu otázku, prosím?" zavolal naň celý udýchaný a již pouze klusem se k němu přibližoval.
"Erza? Ne, Erza skutečně není moje jméno, nechávám se oslovovat Ezra," opáčil s trochou sarkasmu. ,,A vůbec, kde jste zaslechl, že se jmenuji takto, smím-li se ptát?" Jakmile došlo na toto téma, jako by z Eita opadl snad veškerý stud a pocítil touhu nechovat se tak úplně dle pravidel. I přesto se ale choval pouze poněkud drze, bralo-li se v potaz, že oproti alfě, proti kterému právě stál, neměl víceméně žádná práva. ,,Ne, omlouvám se," ospravedlnil se nakonec, ,,nechte to plavat. Tak či onak... ano, tomu rozumím." Odmlčel se, nastala krátká tichá chvíle, jíž narušil opět fialovo-bílý vlk. Eito už otvíral tlamu, aby se zeptal, jak by se mohl prokázat, to už ovšem byl Orfeon pryč. Pes se zamračil a povzdechl si, po několikavteřinovém uvažování se rozběhl za vlkem. Samozřejmě nebyl ani zdaleka tak rychlý, jako on, tudíž mu brzy zmizel z očí, tudíž se kishu-inu musel spoléhat na svůj čich. Konečně opět zahlédl neobvyklou barvu kožichu svého nadřízeného. ,,Můžu... můžu mít ještě jednu otázku, prosím?" zavolal naň celý udýchaný a již pouze klusem se k němu přibližoval.
- Christopher Criest
- Počet příspěvků : 290
Datum registrace : 11. 03. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Postavení ve smečce: Vlče
Sat Jul 28, 2018 3:02 pm
Jižní tábor
“Jéé, otec Asuky se probral. To bude mít radost,” při té myšlence se mu zvedly koutky trochu vzhůru a narovnal se do hrdého, ale podřízeného postoje, ačkoliv se hrdě vůbec necítil. “Sebedůvěra neroste nikde na stromech. Jak si mám více věřit, když jsem zklamal, koho jsem potkal?” Prolítlo mu hlavou a překvapilo ho, když mu nabídla zkoušku. “Ano, Alfo, jsem připraven,” promluvil zase pevným hlasem, protože se nechtěl vzdát. Nechtěl odejít od spící rodiny, od přátel a ani z domova, ale to v tom ho něco napadlo. “Mohu mít ještě otázku?” Zeptal se vcelku nesměle, a přešlápl. Nechtěl se ptát dříve, než mu to hnědá vlčka povolí, protože z ní měl ještě větší respekt než z Alfy Orfeona. Pro něj však byla ta otázka důležitá a odpověď ještě důležitější. Umřel by jen, aby slyšel dobrou odpověď a možná by dokonce zabíjel.
Profil postavy
Sat Jul 28, 2018 3:22 pm
Jižní Tábor
V duchu jsem již přemýšlela nad úkolem, který by mohl Chris zvládnout, neboť jsem nepochybovala, že by to snad chtěl vzdát. A jeho slova mě v tom ještě utvrdila. V tom jsem však zaslechla jeho otázku. Pohlédla jsem na něj a sklonila nepatrně hlavu. "Jistě" , povolila jsem mu a čekala na jeho otázku s kamenným výrazem.
V duchu jsem již přemýšlela nad úkolem, který by mohl Chris zvládnout, neboť jsem nepochybovala, že by to snad chtěl vzdát. A jeho slova mě v tom ještě utvrdila. V tom jsem však zaslechla jeho otázku. Pohlédla jsem na něj a sklonila nepatrně hlavu. "Jistě" , povolila jsem mu a čekala na jeho otázku s kamenným výrazem.
- Orfeon Virentem
- Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Sat Jul 28, 2018 4:02 pm
/Aralský Les/
Doběhl jsem do Aralského lesa, přičemž jsem si tak nějak všímal, že se Eito blíží za mnou. Za normálních okolností bych to bral jako obtěžování, ale rozhodl jsem se být dneškem trochu svolnější. Zpomalil jsem do klusu, aby mě stihl a v stálém pohybu se na něj otočil. ,,Jen se ptej, ale nezaručuju, že ti odpovím, přecejen, přijít na to, čím bys mohl být smečce užitečný, je hlavně tvůj úkol, který je spojen s tvým rozhodnutím," pravil jsem pevným hlasem a opět trochu zpomalil. Přibližovali jsme se k původcům těch pachů, nastražil jsem uši a dále šel pouze krokem. To počasí, které se zde rozpoutalo, mě poměrně štvalo, ale to jsem zatím byl schopen nedávat najevo.
Doběhl jsem do Aralského lesa, přičemž jsem si tak nějak všímal, že se Eito blíží za mnou. Za normálních okolností bych to bral jako obtěžování, ale rozhodl jsem se být dneškem trochu svolnější. Zpomalil jsem do klusu, aby mě stihl a v stálém pohybu se na něj otočil. ,,Jen se ptej, ale nezaručuju, že ti odpovím, přecejen, přijít na to, čím bys mohl být smečce užitečný, je hlavně tvůj úkol, který je spojen s tvým rozhodnutím," pravil jsem pevným hlasem a opět trochu zpomalil. Přibližovali jsme se k původcům těch pachů, nastražil jsem uši a dále šel pouze krokem. To počasí, které se zde rozpoutalo, mě poměrně štvalo, ale to jsem zatím byl schopen nedávat najevo.
- Diego [Alfa]
- Počet příspěvků : 2049
Datum registrace : 27. 08. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Sat Jul 28, 2018 5:50 pm
Jižní Tábor
Zaslechl tedy zkoušku Eveline. Poté k ni přišel blíž a olízl ji povzbudivě na tváři za který si vysloužil smutný úsměv. "Děkuji Alfo." Pověděla Eveline k Jessie, která se už věnovala barevnému vlčkovi. Zatím začala rychle přemýšlet jak má lovit bez použití všeho. Poté se tu objevila další vlčka, jenž nevěděla o co jde. "Zde je Kirigakure. I Stříbrný Fénix. Zeiss si vybojovala Ishimuru a tak Alfy Jessie a Orfeon spojili smečku a jsme jednou velkou Elloris." Pověděl k ní a poté se otočil ještě na Jessie. "Alfo, nerad opět ruším v této situaci, ale neodpověděla jste mi zda mohu dělat toho smečkového magického léčitele." Lehce sklopil uši dozadu.- Aragorn Elessar Telcontar
- Počet příspěvků : 839
Datum registrace : 02. 06. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Yllin
Sat Jul 28, 2018 6:42 pm
Južný Tábor
Hučanie v ušiach ma prebralo, niekto na mňa dýchal, cítil som nepoddajnú kožu, teplo, otvoril som oči, Balrog, démon s neškodne prehodil chvost zo strany na stranu. ,,Aragorn spal si, tvoji hraničiari, si predsa vodca." zadunel mi v hlave jeho hlas a otriasol som sa, postavil som sa na nohy a pobral som sa prezrieť si Tábor bol som unavený a cítil som sa mizerne, to je len nejaká kríza, asi som prepracovaný, zvívol som si a postavil som sa pred sochu bielej vlčice Yllin, ona bola silná, šla až do posledného dychu. Aj ja by som chcel byť taký nápomocný.
- Eito
Profil postavy
Sat Jul 28, 2018 7:19 pm
Aralský les
Byl vcelku šťastný, že Orfeon se dále nevyptával na jeho jméno a neodpověděl mu nijak naštvaně. Eito ho brzy dohnal a s neurčitým výrazem na tváři, jíž stejnak skrýval pod kapucí svého hraničářského pláště, mu kráčel po boku. Odkašlal si a přemítal, jak odpovědět. ,,Ano, šlo o to, jak bych mohl dokázat, že jsem dost dobrý," pověděl, ,,ovšem..." Nedořekl a jen zavrtěl hlavou. Nevěděl, jak by mohl být již tak početné smečce Elloris prospěšný. Jsem nula. Nikdy jsem nic nedokázal, jen ostatním ubližoval. A pořád ubližuju. A v té chvíli si to užívám, ovšem potom... mrzí mě to. Všechny ty špatnosti. V hlavě se mu začínaly míhat myšlenky o jeho neschopnosti a o tom, jak všechny, a to včetně sebe, zklamal. Cítil slzy, jež se mu hnaly do očí, v tomto stavu se nacházel naposledy před několika lety. Bohužel, návaly melancholie nesvedl ovládat a to už jen z onoho důvodu, že jej přepadávaly zřídkakdy. Temné myšlenky ho provázely celým životem, ovšem občas jakýsi pomyslný pohár přetekl a Eitovo tělo to přestalo zvládat a potřebovalo dát emoce najevo. Pes byl rád, že jeho obličej halila pláštěnka. Zatnul zuby a rychle mrkal, tím ovšem všechno zhoršil a ucítil teplé slzy, které mu nyní stékaly po světlé srsti. ,,K sakru," sykl téměř neslyšně a pokoušel se nějak ovládnout, přestat plakat. Bezúspěšně. Chtěl zmizet, ale uvědomoval si, jak podivně by to mohlo takto zničehonic působit. Pláč neustával, naopak zesiloval, přemýšlení o všem špatném neustávalo. Mnozí si to nemuselo myslet, ovšem Eito se neměl rád. A ve chvílích, kdy se cítil zachmuřeně, na sobě nenáviděl snad všechno.
Byl vcelku šťastný, že Orfeon se dále nevyptával na jeho jméno a neodpověděl mu nijak naštvaně. Eito ho brzy dohnal a s neurčitým výrazem na tváři, jíž stejnak skrýval pod kapucí svého hraničářského pláště, mu kráčel po boku. Odkašlal si a přemítal, jak odpovědět. ,,Ano, šlo o to, jak bych mohl dokázat, že jsem dost dobrý," pověděl, ,,ovšem..." Nedořekl a jen zavrtěl hlavou. Nevěděl, jak by mohl být již tak početné smečce Elloris prospěšný. Jsem nula. Nikdy jsem nic nedokázal, jen ostatním ubližoval. A pořád ubližuju. A v té chvíli si to užívám, ovšem potom... mrzí mě to. Všechny ty špatnosti. V hlavě se mu začínaly míhat myšlenky o jeho neschopnosti a o tom, jak všechny, a to včetně sebe, zklamal. Cítil slzy, jež se mu hnaly do očí, v tomto stavu se nacházel naposledy před několika lety. Bohužel, návaly melancholie nesvedl ovládat a to už jen z onoho důvodu, že jej přepadávaly zřídkakdy. Temné myšlenky ho provázely celým životem, ovšem občas jakýsi pomyslný pohár přetekl a Eitovo tělo to přestalo zvládat a potřebovalo dát emoce najevo. Pes byl rád, že jeho obličej halila pláštěnka. Zatnul zuby a rychle mrkal, tím ovšem všechno zhoršil a ucítil teplé slzy, které mu nyní stékaly po světlé srsti. ,,K sakru," sykl téměř neslyšně a pokoušel se nějak ovládnout, přestat plakat. Bezúspěšně. Chtěl zmizet, ale uvědomoval si, jak podivně by to mohlo takto zničehonic působit. Pláč neustával, naopak zesiloval, přemýšlení o všem špatném neustávalo. Mnozí si to nemuselo myslet, ovšem Eito se neměl rád. A ve chvílích, kdy se cítil zachmuřeně, na sobě nenáviděl snad všechno.
- Orfeon Virentem
- Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Sun Jul 29, 2018 7:01 am
/Aralský Les/
Vlk vzápětí promluvil a zanedlouho jsem slyšel i jeho myšlenku. Ta mě doslova praštila to hlavy. Alespoň, že si to uvědomuješ, kamaráde, alespoň že si to uvědomuješ. zareagoval jsem na jeho myšlenku tak, že pokud nemá taktéž schopnost čtení myšlenek, neuslyší ji. Mé svaly se napnuly, zrak směřoval vpřed. Nějak jsem tušil, že Eito potřebuje teď pochopení, a to jsem mu hodlal darovat. ,,Všichni děláme chyby... ale ty se dají i napravit. A že jsi to ty, tak ti poradím. Sleduj zdejší vlky a uč se od nich. Pomáhej jim, když to bude třeba. Najdi svou silnou stránku a tu mi za nějakou dobu předvedeš a pak zvážím, zda nám bude ve smečce k něčemu..." řekl jsem neurčitě směrem k němu a už vyrážel k vlčicím, které se zde nacházely kromě mě a Eita. Jednalo se o Hexy, ale kdo byla ta druhá? ,,Zdravím, dámy," pozdravil jsem je a elegantně přikráčel k nim.
Vlk vzápětí promluvil a zanedlouho jsem slyšel i jeho myšlenku. Ta mě doslova praštila to hlavy. Alespoň, že si to uvědomuješ, kamaráde, alespoň že si to uvědomuješ. zareagoval jsem na jeho myšlenku tak, že pokud nemá taktéž schopnost čtení myšlenek, neuslyší ji. Mé svaly se napnuly, zrak směřoval vpřed. Nějak jsem tušil, že Eito potřebuje teď pochopení, a to jsem mu hodlal darovat. ,,Všichni děláme chyby... ale ty se dají i napravit. A že jsi to ty, tak ti poradím. Sleduj zdejší vlky a uč se od nich. Pomáhej jim, když to bude třeba. Najdi svou silnou stránku a tu mi za nějakou dobu předvedeš a pak zvážím, zda nám bude ve smečce k něčemu..." řekl jsem neurčitě směrem k němu a už vyrážel k vlčicím, které se zde nacházely kromě mě a Eita. Jednalo se o Hexy, ale kdo byla ta druhá? ,,Zdravím, dámy," pozdravil jsem je a elegantně přikráčel k nim.
Profil postavy
Sun Jul 29, 2018 7:58 am
Upozorňuji všechny vlky v Aralském lese, že by měli reagovat na Draka Přírody a aktuální počasí!
- Christopher Criest
- Počet příspěvků : 290
Datum registrace : 11. 03. 18
Profil postavy
Sun Jul 29, 2018 9:24 am
Jižní tábor
Trpělivě čekal, až bude moc mluvit a když to povolení dostal, tak se nadechl. “Chtěl bych se zeptat, zda nevíte něco o mém otci Arcovi a adoptivní sestře Ahrie. Dlouho jsem je neviděl a ani necítil jejich pachy a území elloriském,” nahnul tázavě hlavu a v jeho očích se zableskly obavy. Však doufal, že Alfa pro něj bude mít pozitivní zprávy a nebo možná jen spí a on si jich nevšiml. Nepřežil by však, kdyby se jim něco stalo. Jeho život by byl pak v troskách, kdyby přišel o milovanou rodinu. Svoji sestřičku miloval, stejně jako bratry, matku či otce. Když uslyšel vzdálený hrom, tak sebou cukl, ale jinak mlčky čekal na odpověď i zkoušku do smečky.
- Hilary
- Počet příspěvků : 1823
Profil postavy
Postavení ve smečce: Beta
Sun Jul 29, 2018 9:51 am
Jižní tábor
Mlčky stála naproti Haymitchovi, ale pak si na něco vzpomněla. “Omluv mě, Mitchi,” pousmála se a pomalým krokem si to vydala k hnědé vlčici, ke své kamarádce i Alfě v jedné osobě. Když byla u ní, tak sklonila hlavu na znak úcty. “I já bych chtěla ve smečce zastávat místo léčitele,” přidala se a mladý vlček Christopher sklonil hlavu před Diegem a daroval poklonu bílé vlčici. “Ten se bude klanit i Omeze snad,” zavrtěla v mysli hlavou, ale na tváři vyloudila drobný úsměv. “Jessie, víš, že stačí říct a můžeš jít za Ritem. Ve smečce je hodně Bet a já nechci, aby si žila jen smečkou a povinnostmi Alfy. Někdy si taky musíš odpočinout, mít čas sama pro sebe, být s Ritem,” poslala ji myšlenku a na vteřinku se jí na tváři objevil starostlivý pohled. Věděla, jak toho měla hodně Yllin a ikdyž teď Jess pomáhal Orfeon, tak stejně smečka byla obrovská.
- Kyurabi Nirakebe
- Počet příspěvků : 120
Datum registrace : 06. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Nemá smečku
Sun Jul 29, 2018 9:58 am
Aralský les
Bouřilo se a mé vychrtlé tělo zaplavovala voda. Tím jak se mi začala lepit srst k sobě, jsem vypadala ještě hůř ,protože ještě mnohem víc vynikali mé kosti. Když se přiblížil další bílofialový vlk, něco mě donutilo se opět přikrčit k zemi a hlavu schovat do rozmočené hlíny. Nepřišlo mi, že by mě tu viděl z nadšením. Místo jeho pozdravu jsem zaslechla úplně něco jiného, doplněné se zavrčením.(/Jakože teď měla slyšinu, a slyšela ji místo originálního pozdravu Orfa) "Om-omlouvám se." Zakňučela jsem a uši sklopyla úplně k zátylku a vyhýbala jsem se pohledu na něj. A kdyby mi chtěl číst myšlenky a prohrabávat vzpomínky, nalezne ledatak chaos a vzpomínky zahalené v mlze. Zřetelné vzpomínky, může nabrat pouze z tohoto setkání s Teebihem a Hexy. Snažila jsem se schovat za Teebiheho, ale tím, že jsem ležela a dusila se bahnem z neustávajicího deště, jsem se nehnula skoro ani o centimetr.- JєssiєVedlejší administrátor
Profil postavy
Sun Jul 29, 2018 10:43 am
Jižní Tábor
Naklonila jsem se ke Chrisovi a vyposlechla si jeho otázku. Na chvíli jsem se zamyslela, či zavzpomínala. V jeho očích byla znát obava a vypadal, že by pro něj pozitivní odpoveď hodně znamenala. Tu já jsem ovšem neměla. "Je mi líto, ale o nich nic nevím" , odpověděla jsem krátce. "Snad ti někdo jiný poskytne lepší informace" , dodala jsem a mávla ocasem. Doufala jsem jen, že se tady nezhroutí a je stále odhodlán přijmout zkoušku, kterou jsem pro něj již měla připravenou. "Pokud tedy můžeme přejít k tvé zkoušce..." , začala jsem a přeměřila si ho svým pronikavým pohledem. "Má magická bytůstka se již dlouho neukázala v mém doupěti. Nejspíše se bude ukrývat někde v nejbližším lese. Tvým úkolem bude jej vystopovat a dovést ho ke mě. Nemusíš se bát. Otisky jeho malých lasiččích tlapek by měly být v rozblácené zemi viditelné. Jeho pach zdánlivě připomíná uslintaného malého živočicha" , řekla jsem společně s nemála nápovědami. Pokývnutím hlavy jsem dala na znamení, že může vyrazit.
Obrátila jsem se na Diega s jeho prosbou. Následně přišla i Hilary, což se výborně hodilo. Lehce jsem se pousmála na bílou vlčici. "Hilary, s tebou počítám, tvé léčitelské schopnosti znám a nepochybuji o nich, zároveň jsem si jistá, že profesi léčitele budeš i nadále dobře vykonávat" , řekla jsem pevně. Poté jsem přesunula pohled na chvíli na Diega. "Vím, Diego, že jsi díky svým léčitelským schopnostem záchránil několik vlků, ale přesto si tě Hilary ještě krátce prověří. Poté mě přijde informovat a ty můžeš právoplatně k vykonávání profese nastoupit" , řekla jsem pevným a rozhodným hlasem. Snad oba pochopili.
Zaslechla jsem myšlenky od Hilary. Neznatelně jsem si povzdechla. "Možná... máš pravdu. Ale přesto.. nebudu za sebou nechávat nedořešené věci na práci a vyčkávající vlky. To by bylo od Alfy nezodpovědné. Ale jsem ráda, že tu stojíš při mě. Sotva budu potřebovat, vím, že jsi tady ty." Odpověděla jsem a koutky úst stočila do nepatrného úsměvu.
Poblíž mě vyčkával i nějaký zeleno-černý vlk (Miroki). Přistoupila jsem s autorativním postojem k němu. "Což vetřelče, je tvým přáním přidat se do smečky?" Vyzvala jsem jej ke slovu.
- Hexy de Mal
- Počet příspěvků : 1512
Profil postavy
Sun Jul 29, 2018 10:52 am
Aralský les
“Noční můry a tohle všechno? Opravdu to bude zažívat má matka, můj otec i syn, pokud se probudí? Je to to nejlepší, v co mohu doufat? Že se vzbudí pohublý a jejich vzpomínky budou zahalený mlhou?” napadlo ji smutně při slovech vlčky Nirakebe. Když ucítila pach Alfy Orfeona a nějakého psa, tak se zamračila. “To je tady tolik vlků,” pomyslela si a když uslyšela hrom, tak se zatvářila otráveně. “Jo, bouřka a my jsme v lese,” vzdychla, ale když k nim přišel Alfa, tak se hluboce uklonila. Byla však ráda, že ji talisman ochraňoval před deštěm a ani jedna kapička ji nesmočila plášť a ani srst. Ale vlčkám která se probudila z dlouhého spánku, na tom tak dobře nebyla. Opatrně tedy zpevnila zem, aby se neválela v bahně a udělala i jednoduchý přístřešek, aby do něj netekla voda z mraků a ani valící se po zemi, jak nedokázala země vodu vsáknout tak rychle. “Aby si nenastydla,” zašeptala a těm přístřešek zakrýval ji, vlčku, Teebiho, ale Orfeon by do něj napřed musel vejít. Chránil je před deštěm, blesky i stromy, které padaly k zemi. “Alfo, tahle vlčice se probudila z chorobného dlouhého spánku a nevzpomíná si na svoji minulost. Avšak je to potomek Cyrana a Haru z bývalé Kirigakure, sestra Aika, nositelka rodu Nirakebe,” objasnila Alfovi se sklopenýma ušima i ocasem na znak respektu. “Nedaleko jsem nalezla i jednoho vetřelce. Usnul, ale mám ho pořád pod dohledem. Představil se jako Ryukenchi (Hizhori), ale jsem si skoro jistá, že to není jeho pravé jméno,” poslala Alfě myšlenku a pohlédla na vlčku rodu Nirakebe.
- Eito
Profil postavy
Sun Jul 29, 2018 11:20 am
//Děkuji, použiji to jako příležitost, aby svoji schopnost konečně objevil.
Aralský les
Zaslechl myšlenky. Nebyly jeho a on se cítil zmaten. Zdálo se mu to? Netušil. Byli tu jen on a Orfeon, minimálně v blízkém okolí tomu tak bylo, tudíž ho napadaly pouze dvě možnosti, které se mohly právě udát. Nepřemýšlel o tom nijak více, intuice mu napovídala, že se nějakým způsobem dostal k alfově mysli a tak uslyšel, nač pomyslel. A ač ta slova nebyla vyřčena, Eitovi rozhodně nikterak nepomohla. Ze všech sil zatínal zuby, aby se mu z tlamy nevydral jeden jediný vzlyk. Naštěstí mu v tom napomáhala i vichřice společně s bouří. Prudký déšť v lese tlumil spoustu zvuků, jak kapky vody zprudka dopadaly na již promočenou zem. Okolní stromy se kymácely ze strany na stranu. Eito vzhlédl a poněkud ho výhled, jenž spatřil, zneklidnil. Už jednou na území niwatském viděl padnout strom a ten dopadl přímo na tlapu jeho bývalému společníkovi, Trauremu. Rámus a zvuky doplnil svým hlasem ještě fialovo-bílý vlk. Pes se na něj ani nepodíval, jen nasměroval jedno ucho, které k němu měl blíže, jeho směrem, a naslouchal. Přikývl, poděkoval. ,,Děku-ji." Uprostřed slova se mu ovšem zlomil hlas a tak mu nebylo téměř rozumět. Snažil se to všechno zastavit, ale jediné, co by mu teď udělalo dobře, by bylo, kdyby se mohl někde ukrýt a dostatečně se vybrečet. V lepším případě i někomu vyvzpovídat, avšak neměl nikoho, vůbec nikoho, koho by tu znal lépe, natož aby měl někoho, komu by mohl důvěřovat. Nikdy neměl žádného opravdu dobrého přítele, kterému se mohl svěřit, a pokud ano, musel někdo takový existovat před tím, než se stala ta zlomová událost, protože kam jeho paměť sahala, jako by do onoho momentu, kdy získal šestý pár nohou a objevilo se mu oko na rameni, vlastně vůbec neexistoval. Neměl žádné, ani matné vzpomínky. Z přemítání ho vytrhl blesk, který zasáhl přímo do stromu před ním a odřízl jej tak od Orfeona. Ze stromu se odlomila mohutná větev, která nyní padala z výše na zem - přímo na něj. Naštěstí byl Eito při smyslech a v posledním okamžiku uhnul. Vyděšeně hleděl na zvlhlé dřevo, které tu nyní leželo v bahně, ani si nestačil povšimnout, že větev následuje i zbytek stromu a padá i na stejnou stranu. Hlasitě zahřmělo a zaburácelo, tento zvuk překryl praskání padajícího kmene, tudíž bílé psisko stále ještě nezpozorovalo, oč tu běží. Náhle přišla bolest neuvěřitelných rozměrů. Zavyl bolestí a snažil se pohnout, odkutálet - bezvýsledně. Cítil, jak mu tíha, kterou měl nad sebou, drtí kosti. Procházel takovou agónií bolesti, že ani nevěděl, jakou část těla měl vlastně zraněnou. Trup? Zadní končetiny? Obojí? Jediné, čím si byl jist, bylo, že jeho přední tlapy vyvázly bez jediného zranění, neboť na ty viděl, ostatně je měl přímo před sebou. Škubl sebou v naději, že se alespoň trochu vymaní ze sevření, do něhož se dostal. Znovu bez výsledku, jen slyšel další zvuk praskání - pravděpodobně svých kostí, což v něm vzbudilo další nutkání hlasitě zakřičet.
Aralský les
Zaslechl myšlenky. Nebyly jeho a on se cítil zmaten. Zdálo se mu to? Netušil. Byli tu jen on a Orfeon, minimálně v blízkém okolí tomu tak bylo, tudíž ho napadaly pouze dvě možnosti, které se mohly právě udát. Nepřemýšlel o tom nijak více, intuice mu napovídala, že se nějakým způsobem dostal k alfově mysli a tak uslyšel, nač pomyslel. A ač ta slova nebyla vyřčena, Eitovi rozhodně nikterak nepomohla. Ze všech sil zatínal zuby, aby se mu z tlamy nevydral jeden jediný vzlyk. Naštěstí mu v tom napomáhala i vichřice společně s bouří. Prudký déšť v lese tlumil spoustu zvuků, jak kapky vody zprudka dopadaly na již promočenou zem. Okolní stromy se kymácely ze strany na stranu. Eito vzhlédl a poněkud ho výhled, jenž spatřil, zneklidnil. Už jednou na území niwatském viděl padnout strom a ten dopadl přímo na tlapu jeho bývalému společníkovi, Trauremu. Rámus a zvuky doplnil svým hlasem ještě fialovo-bílý vlk. Pes se na něj ani nepodíval, jen nasměroval jedno ucho, které k němu měl blíže, jeho směrem, a naslouchal. Přikývl, poděkoval. ,,Děku-ji." Uprostřed slova se mu ovšem zlomil hlas a tak mu nebylo téměř rozumět. Snažil se to všechno zastavit, ale jediné, co by mu teď udělalo dobře, by bylo, kdyby se mohl někde ukrýt a dostatečně se vybrečet. V lepším případě i někomu vyvzpovídat, avšak neměl nikoho, vůbec nikoho, koho by tu znal lépe, natož aby měl někoho, komu by mohl důvěřovat. Nikdy neměl žádného opravdu dobrého přítele, kterému se mohl svěřit, a pokud ano, musel někdo takový existovat před tím, než se stala ta zlomová událost, protože kam jeho paměť sahala, jako by do onoho momentu, kdy získal šestý pár nohou a objevilo se mu oko na rameni, vlastně vůbec neexistoval. Neměl žádné, ani matné vzpomínky. Z přemítání ho vytrhl blesk, který zasáhl přímo do stromu před ním a odřízl jej tak od Orfeona. Ze stromu se odlomila mohutná větev, která nyní padala z výše na zem - přímo na něj. Naštěstí byl Eito při smyslech a v posledním okamžiku uhnul. Vyděšeně hleděl na zvlhlé dřevo, které tu nyní leželo v bahně, ani si nestačil povšimnout, že větev následuje i zbytek stromu a padá i na stejnou stranu. Hlasitě zahřmělo a zaburácelo, tento zvuk překryl praskání padajícího kmene, tudíž bílé psisko stále ještě nezpozorovalo, oč tu běží. Náhle přišla bolest neuvěřitelných rozměrů. Zavyl bolestí a snažil se pohnout, odkutálet - bezvýsledně. Cítil, jak mu tíha, kterou měl nad sebou, drtí kosti. Procházel takovou agónií bolesti, že ani nevěděl, jakou část těla měl vlastně zraněnou. Trup? Zadní končetiny? Obojí? Jediné, čím si byl jist, bylo, že jeho přední tlapy vyvázly bez jediného zranění, neboť na ty viděl, ostatně je měl přímo před sebou. Škubl sebou v naději, že se alespoň trochu vymaní ze sevření, do něhož se dostal. Znovu bez výsledku, jen slyšel další zvuk praskání - pravděpodobně svých kostí, což v něm vzbudilo další nutkání hlasitě zakřičet.
- Charza MFK
- Počet příspěvků : 275
Datum registrace : 20. 05. 18
Profil postavy
Sun Jul 29, 2018 12:01 pm
HEXY DE MAL
DODATEK:
Aralský les
Když ucítila pach Grafity, partnerky jejího synka Dawa, tak zavrtěla ocasem. “Graphy!” Usmála se na vlčku, ale pak se zamračila. “Nevím, kde je Dawano a kde máš vlčata?” Optala se na své vnoučata a přemýšlela nad synem, kde by tak mohl být. Doufala, že neusnul, protože nechtěla přijít i o druhé vlče.
Jižní tábor
Když ji tatínek potvrdil její slova, tak se její tvář roztáhla do širokého úsměvu. Po návštěvě Alfy měla jít s maminkou za babičkou a hle, ona přišla sem. Netrvalo dlouho a její bystré oříškové oči po dědovi spatřila právě svého druhého dědečka. Když si vyslechla mamčinu zkoušku, tak do ni povzbudivě drkla svým maličkým čumáčkem. “To dáš, já ti věřím,” zašeptala a sladce se usmála. K jejím uším se však dostal hrom a ona vyděšeně povyskočila a bojácně se přitiskla k mamince. “Co to bylo?” Překvapeně zamrkala a doťapkala k taťkovi, který byl u Alfy. Avšak tu už dobře znala a tak ji darovala jeden ze svých roztomilých úsměvu.
- Miroki
- Počet příspěvků : 562
Datum registrace : 09. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Grafity
Sun Jul 29, 2018 12:46 pm
Grafity
Aralský les
Přišel prudký déšť. V duchu jsem začala panikařit. Mohla jsem zkusit využít svou magii a pokud by byl Dawano na Ellorijském území, mohl by mou správu dostat. A nebo by to mohlo být jen plýtvání energie. "Nejspíš budou s Dawanem. Jenže nevím kam se ztratil on," řeknu zoufale. Mohla bych vlastně zkusit doupě. Věděla jsem jakým směrem jít.
Aralský les
Přišel prudký déšť. V duchu jsem začala panikařit. Mohla jsem zkusit využít svou magii a pokud by byl Dawano na Ellorijském území, mohl by mou správu dostat. A nebo by to mohlo být jen plýtvání energie. "Nejspíš budou s Dawanem. Jenže nevím kam se ztratil on," řeknu zoufale. Mohla bych vlastně zkusit doupě. Věděla jsem jakým směrem jít.
Povolení tohoto fóra: