Příběh smečky Elloris
+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
- Orfeon Virentem
- Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Postavení ve smečce: Alfa
Re: Příběh smečky Elloris
Thu Jul 26, 2018 1:11 pm
/Severní Tábor/
Byl jsem na opačné straně tábora, než onen unavený zelenáč, který tam začal z nenadání jaksi usínat. Neřešil jsem ho, teď pro mě bylo hlavní rozhodnout, co bude s Eitem. ,,Erza není tvoje pravé jméno, však?" zpražil jsem jej pohledem bez jediného slova pozdravu, nebo tak něco. Ze mě nebude nikdo dělat debila... nikdo! napadlo mě. ,,Pro smečku jsi teď jedním z těch, od kterých nevíme, co čekat. A o tom, co s tebou teď bude, rozhodneš jen ty sám. Je to na tobě. Jestliže prokážeš, že si zasloužíš místo zde v Elloris, budeš jedním z nás. Pokud ne... táhni si ke všem čertům," pronesl jsem jen tak neurčitě a kouknul se, zda kolem sebe mám aspoň jednu z Bet své smečky. Věděl jsem, že Jessie je pravděpodobně v druhém táboře. Kromě toho - přísahal bych, že tu na mě teď hovořilo více vlků, ale nyní jsem viděl pouze Eita. Lehce jsem povolil.
Byl jsem na opačné straně tábora, než onen unavený zelenáč, který tam začal z nenadání jaksi usínat. Neřešil jsem ho, teď pro mě bylo hlavní rozhodnout, co bude s Eitem. ,,Erza není tvoje pravé jméno, však?" zpražil jsem jej pohledem bez jediného slova pozdravu, nebo tak něco. Ze mě nebude nikdo dělat debila... nikdo! napadlo mě. ,,Pro smečku jsi teď jedním z těch, od kterých nevíme, co čekat. A o tom, co s tebou teď bude, rozhodneš jen ty sám. Je to na tobě. Jestliže prokážeš, že si zasloužíš místo zde v Elloris, budeš jedním z nás. Pokud ne... táhni si ke všem čertům," pronesl jsem jen tak neurčitě a kouknul se, zda kolem sebe mám aspoň jednu z Bet své smečky. Věděl jsem, že Jessie je pravděpodobně v druhém táboře. Kromě toho - přísahal bych, že tu na mě teď hovořilo více vlků, ale nyní jsem viděl pouze Eita. Lehce jsem povolil.
- Kyurabi Nirakebe
- Počet příspěvků : 120
Datum registrace : 06. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Nemá smečku
Thu Jul 26, 2018 1:19 pm
Aralský les
Zkoumavě jsem začala točit hlavou. Stále mi ten les přišel, že umírá. Listy z něj padali a vlál tu studený vítr. Vlastně jsem si ani neuvědomovala že se mění roční období. ''Je to tu takové mrtvé...'' Zamumlala jsem, ani jsem si neuvědomila, že tuto větu jsem řekla, už bez záseku, ale to bylo hlavně kvůli tomu, že jsem spíše pohybovala ústy, než mluvila. Opět jsem ukotvila zrak na dvou přítomných, kteří mi řekli kde jsem a představili se. ''Stří-brný Fénix? Ello-ris? To-hle je území ně-jaké smečky?'' Ptala jsem se stále dál. Cítila jsem se tak nehorázně blbě, ale opravdu jsem si nepamatovala ani to, jak se jmenuji, natož to, že tu jsou nějaké smečky. A vlastně ani jsem nevěděla, jestli odsud pocházím. I když se mi zdálo, že 'Stříbrný Fénix' jsou mi lehce, dost vzdáleně povědomé slova. ''Já...'' Opět se mi do očí začali hrnout slzy. ''Si nepa-matu-ju na... nic.'' Opět jsem smutně kníkla a ztrápeně jsem schovala hlavu do strašně tenkých vychrtlých tlap, které by měli být schopné unést mé vychrtlé tělo, které se mi přesto zdálo přes příliš těžké. Určitě teď odejdou. Kdo by chtěl pomáhat tak neschopnému někomu, jako jsem já.- Teebihe
- Počet příspěvků : 355
Datum registrace : 05. 02. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Sapha
Postavení ve smečce: Kappa
Thu Jul 26, 2018 1:32 pm
Aralský les
"Mrtvé? Ani ne, když se zaposloucháš, uslyšíš spoustu živočichů a..." Před tlapky mi spadl suchý list, na který jsem se za okamžik zahleděl. "Eh, aha. Nebo tu bude tím, že se blíží zima." Usmál jsem se na vlčici, která se právě představila jako Hexy. "Jo, tohle je území smečky. my oba do ní patříme." Hexy byla cítit jako členka smečky, proto mi připadalo bezpečné ji do toho zahrnout, i když jsme to vlastně nevěděl jistě. "Ale neboj, nikdo ti tu neublíží." Jako by už jako důkaz nestačila Hexina pomoc. Ano, říkejte mi pan Očividný. "Nepamatuješ? Ah, to je škoda. Ale třeba si vzpomeneš. Mohli bychom tě dovést... nebo možná donést do tábora. třeba tam najdeš někoho, koho znáš." Mě samotného to zajímalo. Zahrnovalo to 'nic' i její jméno?
"Mrtvé? Ani ne, když se zaposloucháš, uslyšíš spoustu živočichů a..." Před tlapky mi spadl suchý list, na který jsem se za okamžik zahleděl. "Eh, aha. Nebo tu bude tím, že se blíží zima." Usmál jsem se na vlčici, která se právě představila jako Hexy. "Jo, tohle je území smečky. my oba do ní patříme." Hexy byla cítit jako členka smečky, proto mi připadalo bezpečné ji do toho zahrnout, i když jsme to vlastně nevěděl jistě. "Ale neboj, nikdo ti tu neublíží." Jako by už jako důkaz nestačila Hexina pomoc. Ano, říkejte mi pan Očividný. "Nepamatuješ? Ah, to je škoda. Ale třeba si vzpomeneš. Mohli bychom tě dovést... nebo možná donést do tábora. třeba tam najdeš někoho, koho znáš." Mě samotného to zajímalo. Zahrnovalo to 'nic' i její jméno?
- Hexy de Mal
- Počet příspěvků : 1512
Datum registrace : 23. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Thu Jul 26, 2018 2:06 pm
Aralský les
“A taky, že se blíží bouře,” znovu slepá doplnila Teebiho a zatvářila se nespokojeně. Neměla ráda sníh, vodu a tím pádem i bouřky. Zvířata se schovávala a to byl další důkaz, že tady za chvíli budou metat hromy blesky. Byla ráda, že má magii země a že by si dyštak dokázala postavit provizorní přístřešek, kde se může schovat. Na Teebiho slova jen mlčky přikyvovala, ale pak se zamračila. “Možná znáš líp Kirigakure. Tam si se narodila, že?” Zkusí a přemýšlí nad dalšími věcmi z rozhovoru s Aikem. “Znám tvého bratra, Aika Nirakebe, odešel pak sem do Fénixe. Tvůj rod je stejný jako jeho. Vzpomínáš si?” Snažila se dál připomínat vlčce staré vzpomínky. “Tvoje matka je Haru a otec Cyrano,” pokračovala a vzpomínala na večer plný deště, kdy potkala Aika.
- Akio
- Počet příspěvků : 846
Datum registrace : 29. 09. 17
Profil postavy
Postavení ve smečce: Gamma
Thu Jul 26, 2018 2:36 pm
Kamenné pláně
Sledoval Asuku a přitom si vyslechl její slova. Však, stále vnímal Chrise. Opět se mu to nepovedlo. ''Asu, jsem tu vždy pro tebe a vždy tu budu.'' Zašeptal ji do ouška a následně olízl na tváři. Když promluvil Chris, tak se na něj podíval. ''Jsi šikovný a snažíš se. Věřím, že se do smečky dostaneš levou zadní.'' Mrkl na něj povzbudivě, ale jeho pohled na něj a Asuku, Akiovi něco říkal. Hm.. Zamyslel se. ''Ještě máš však čas a my s tebou ten čas můžeme trávit a pomoct ti co nejvíc to půjde.'' Řekl zcela vážně. ''To už nechceš jít zkoušet dál? Nikdo totiž neřekl, že na to nepříjdeš i během zkoušení jiných magií.'' Dodal a poté se na něj tázavě podíval. (/i když by mě strašně zajímalo, jak přijít na magii, která mu chrání mysl, když Akio ani Asu, neumí s myšlenkami) ''Takže to záleží na tobě.'' Usmál se ještě na něj. Cítil by se poté vůči Chrisovi strašně nefér, když by je najednou Chris nechal o samotě, jen protože Akio přišel.- Kyurabi Nirakebe
Profil postavy
Thu Jul 26, 2018 3:05 pm
Aralský les
Začínala jsem si připadat jako právě narozená a každý mi musel něco vysvětlovat. ''Aiko?'' Naklonila jsem hlavu na stranu. Stejně tak i další slova mi vzdáleně něco připomínali, ale nic mi nepomohlo si prostě vzpomenout. Pokud je ten Aiko, skutečně můj bratr jak říká Hexy, možná by mi on mohl pomoci nejvíc si vzpomenout. ''Je mi líto.'' Opět jsem sklopila hlavu a zavrtěla s ní. ''Ale děkuji za snahu. Opravdu.'' Dodala jsem, ale opravdu jsem se to snažila všechno zapojit dohromady a vzpomenout si na něco, minimálně na své jméno. Ale pokud je pravda všechno co říká, patřím k rodu Nirakebe.. ''A pomůžete mi se dostat do Tábora? Možná-- možná tam něco bude, nebo někdo..'' Zamumlala jsem k nim prosebně a dala na slova Teebiho. ''A ten Aiko.. Nezmínil se i o sourozencích? Jedno z těch jmen by teda mělo být mé, pokud to je pravda..'' Koukla jsem i na Hexy, která se tak snažila a já prostě nebyla schopná si tak vzdálená slova, která mi zněla tak blízká spojit nějak dohromady a vzpomenout si.- JєssiєVedlejší administrátor
- Počet příspěvků : 4969
Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕
Thu Jul 26, 2018 3:15 pm
Jižní Tábor
Začali sem přicházet další vlci, spatřila jsem Saphu, a taky Kaye, ale věnovala jsem se nadále Eveline. Pohlédla jsem na ni, když začala mluvit. Informace jsem si přebírala do paměti a poslouchala její slova. "Mhm... dobře..." , pronesla jsem poté zamyšleně. "Možná jsi ještě nenalezla opravdu sebe samou, možná ani ještě zcela nevíš, jak velké jsou tvé schopnosti, co všechno bys mohla dokázat. Avšak i právě takovým vlkům poskytuje má smečka místo. Pro nalezení své pravé podstaty a cíle své životní cesty" , promluvila jsem neutrálním tónem hlasu. Na chvíli jsem se poté odmlčela a přemýšlela, jaký úkol bych Eveline moha dát. Netrvalo však dlouho a promluvila jsem. "Eveline, tvým úkolem bude ulovit jakékoliv zvíře, ale nesmíš se jej dotknout, dokud nezemře. A bez používání jakýchkoliv magických schopností" , pronesla jsem pevným hlasem. "Svou kořist mi poté doneseš. Hodně štěstí" , dodala jsem a pokývnutím hlavy naznačila, že už může jít.
Začali sem přicházet další vlci, spatřila jsem Saphu, a taky Kaye, ale věnovala jsem se nadále Eveline. Pohlédla jsem na ni, když začala mluvit. Informace jsem si přebírala do paměti a poslouchala její slova. "Mhm... dobře..." , pronesla jsem poté zamyšleně. "Možná jsi ještě nenalezla opravdu sebe samou, možná ani ještě zcela nevíš, jak velké jsou tvé schopnosti, co všechno bys mohla dokázat. Avšak i právě takovým vlkům poskytuje má smečka místo. Pro nalezení své pravé podstaty a cíle své životní cesty" , promluvila jsem neutrálním tónem hlasu. Na chvíli jsem se poté odmlčela a přemýšlela, jaký úkol bych Eveline moha dát. Netrvalo však dlouho a promluvila jsem. "Eveline, tvým úkolem bude ulovit jakékoliv zvíře, ale nesmíš se jej dotknout, dokud nezemře. A bez používání jakýchkoliv magických schopností" , pronesla jsem pevným hlasem. "Svou kořist mi poté doneseš. Hodně štěstí" , dodala jsem a pokývnutím hlavy naznačila, že už může jít.
- Teebihe
- Počet příspěvků : 355
Datum registrace : 05. 02. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Sapha
Thu Jul 26, 2018 3:39 pm
Aralský les
Teď jsem tiše poslouchal, co Hexy vypráví. Žádné z těch jmen mi nic neříkalo, zas jsem tu byl poněkud zbytečný. To je tak, když jeden netráví moc času v táboře smečky a příliš nesleduje dění. Až když se zeptala na tábor, opět jsem se vesele ozval. "Jasně. Mám tě odnést, nebo stačí, když tě podepřu?" Sama by se do tábora nedostala, vždyť sotva zvládala stát a i když jí maso dodalo nějakou energii, bude chvíli trvat, než se úplně vzpamatuje. pak mě ale něco napadlo a já se otočil na Hexy. "Nebo... nemáš náhodou magii levitace nebo něco takového? To by mohlo být pohodlnější." Já si mohl nést maximálně na vlastním hřbetě a i když jsem nebyl žádný drobek, takže bych s tím neměl problém, pro ni by to mohlo být nepohodlné.
Teď jsem tiše poslouchal, co Hexy vypráví. Žádné z těch jmen mi nic neříkalo, zas jsem tu byl poněkud zbytečný. To je tak, když jeden netráví moc času v táboře smečky a příliš nesleduje dění. Až když se zeptala na tábor, opět jsem se vesele ozval. "Jasně. Mám tě odnést, nebo stačí, když tě podepřu?" Sama by se do tábora nedostala, vždyť sotva zvládala stát a i když jí maso dodalo nějakou energii, bude chvíli trvat, než se úplně vzpamatuje. pak mě ale něco napadlo a já se otočil na Hexy. "Nebo... nemáš náhodou magii levitace nebo něco takového? To by mohlo být pohodlnější." Já si mohl nést maximálně na vlastním hřbetě a i když jsem nebyl žádný drobek, takže bych s tím neměl problém, pro ni by to mohlo být nepohodlné.
- Hexy de Mal
Profil postavy
Thu Jul 26, 2018 3:47 pm
CHRISTOPHER CRIEST
Kamenné pláně -> Jižní tábor
Další slova plné důvěry směřovala k uším Chrise, ikdyž on si myslel, že si je nezaslouží. Vždyť svoji magii neznal, lovit by sice uměl, ale bylo mu to proti srsti a stejně v očích Asuky i Akia musel být pořád to malé vlče. “Samozřejmě, že chci. Nechci se tak brzo vzdát, ale možná svoji magii objevím při zkoušce a nebo je to neobvyklá magie,” řekl a zamyslel se nad tím. Možná nemělo cenu se snažit vyvolat jeho magii, možná byla nebezpečná. “Já myslím, že jsem připraven. Učil jsem se většinu děctví,” jeho hlas byl odhodlaný stejně jako on sám. Taky jim nechtěl dělat křena, protože viděl jak se k sobě mají. On by byl rád, kdyby z nich byl pár, protože Asuka si zasloužila někoho jako je Akio. Hodili se k sobě a on je tady otravoval a překážel tady. “Vrátím se, až budu ve smečce. Děkuji vám za všechno, co jste pro mě udělali. Pokud zkoušku splním, tak jen díky vám,” pohlédl děkovně a uctivě do očí Asu i Akia, ale pak se otočil a rozběhl k Jižnímu táboru. Ten byl blíže a jemu se nechtělo běžet do bouřky. Cválal rychle a brzy vstoupil do tábora, ale to už šel krokem. Spatřil hnědou vlčici a ikdyž ji neznal, tak tušil, že je Alfa. “Dobrý den, Alfo a dovolte, abych se představil. Jsem Christopher Criest, syn Bodky a Arca. Rád bych se přidal do smečky Elloris,” mluvil vážně, odhodlání se mu odrážela v očí stejně jako respekt. Nezapomněl se ani poklonit, čumákem se dotknul země a pak se zase narovnal.
- Hexy de Mal
Profil postavy
Thu Jul 26, 2018 4:35 pm
Aralský les
“Neboj se, brzy si určitě na všechno vzpomeneš. Musela si spát opravdu dlouho a je zázrak, že si se probudila. Dokázala si, že jsi silná,” zašeptala k ní a povzbudivě se usmála. Moc si přála, aby tu sílu měli její rodiče, sestra a její synek. “Samozřejmě, že ti pomůžeme,” tušila, že může mluvit i za Teebiho, který stejně taky hned se kladně projevil. “Bohužel ne, ale možná ho najdeme,” zauvažovala krátce, ale pak se otočila k Lemimu a dala mu do “vaku” z pláště ty misky. “Děkuji ti, příteli. Brzy si najdeme jeskyni a ty to nebudeš muset tahat. Prosím tě, dohlížej na toho vetřelce. Nechci, aby se sám taky potuloval. A odpusť, že tě tak využívám,” promluvila jeho řečí a sklopila uši. “V pořádku. Rád ti pomohu pro dobrou věc,” mrkl a zmizel za stromy. “No, maximálně mohu ji nést na plošině ze země,” navrhla a pomocí magie zvedla kus země do plošinky, aby ukázala, jak to myslí.
- JєssiєVedlejší administrátor
Profil postavy
Thu Jul 26, 2018 5:06 pm
Jižní Tábor
Sotva jsem poslala Eveline plnit zkoušku, ozval se u mne další zájemce pro přijetí do smečky. Pohlédla jsem na mladého vlka. "Zdravím Tě, Christophere" , pronesla jsem poměrně mile a přívětivě. Očividně zde vyrůstal, proto jsem byla ráda, že se rozhodl zde zůstat a stát se Kappou. Líbilo se mi to, co se mu odráželo v očích. "Tak tedy Christophere..." , začala jsem a na mou tvář se navrátil seriózní výraz. "Řekni mi nejdříve něco o svých schopnostech, co umíš a čím bys mohl mé smečce přispět" , řekla jsem poklidným hlasem. Upřela jsem na něj svůj zlatý pohled a důkladně si jej ještě prohlédla.
Sotva jsem poslala Eveline plnit zkoušku, ozval se u mne další zájemce pro přijetí do smečky. Pohlédla jsem na mladého vlka. "Zdravím Tě, Christophere" , pronesla jsem poměrně mile a přívětivě. Očividně zde vyrůstal, proto jsem byla ráda, že se rozhodl zde zůstat a stát se Kappou. Líbilo se mi to, co se mu odráželo v očích. "Tak tedy Christophere..." , začala jsem a na mou tvář se navrátil seriózní výraz. "Řekni mi nejdříve něco o svých schopnostech, co umíš a čím bys mohl mé smečce přispět" , řekla jsem poklidným hlasem. Upřela jsem na něj svůj zlatý pohled a důkladně si jej ještě prohlédla.
- Kyurabi Nirakebe
Profil postavy
Fri Jul 27, 2018 9:11 am
Aralský les
Chabě jsem se pokusila usmát nad uklidňujícimi slovy. ''Doufám, že už neusnu takhle. Zdáli se mi noční můry, jedna za druhou a probuzení bylo bolestivé a vidět svůj vzhled, bylo ještě bolestivější.'' Opět jsem smutně knikla. ''Opravdu děkuju za pomoc, i když jsem neschopná a nedokážu o sobě nic říct.'' Povzdechla jsem a byla jsem ráda, že neutekli daleko ode mě. Stále mi po myšlenkách běhalo to jméno údajného bratra. Aiko.. Bylo to jméno co mi bylo nejblíž ze všech nejvíc, ale přesto jsem se cítila jako bych ho neznala. Pozvedla jsem pohled k té plošině. Zkusila jsem se postavit. Opět. Tlapky se mi třásli, ale dost znatelně se mi stávalo lépe. Ve stoje jsem udělala krok a klopýtla jsem, však tentokrát jsem neupadla. Zvlášť, když jsem se vlastně zachytila o vlčkovo tělo Však asi bych nevydržela chodit celou dobu. ''Myslím, že ta plošina je lepší nápad.'' Povdychla jsem si tiše. Poté jsem se podívala na Teebiheho a usmála jsem se. Snažil se mi také pomoct a já to velmi oceňovala. Stejně tak u Hexy. Skutečně byly hodní a určitě nemají vedlejší úmysli a nechtějí mi ublížit.
Chabě jsem se pokusila usmát nad uklidňujícimi slovy. ''Doufám, že už neusnu takhle. Zdáli se mi noční můry, jedna za druhou a probuzení bylo bolestivé a vidět svůj vzhled, bylo ještě bolestivější.'' Opět jsem smutně knikla. ''Opravdu děkuju za pomoc, i když jsem neschopná a nedokážu o sobě nic říct.'' Povzdechla jsem a byla jsem ráda, že neutekli daleko ode mě. Stále mi po myšlenkách běhalo to jméno údajného bratra. Aiko.. Bylo to jméno co mi bylo nejblíž ze všech nejvíc, ale přesto jsem se cítila jako bych ho neznala. Pozvedla jsem pohled k té plošině. Zkusila jsem se postavit. Opět. Tlapky se mi třásli, ale dost znatelně se mi stávalo lépe. Ve stoje jsem udělala krok a klopýtla jsem, však tentokrát jsem neupadla. Zvlášť, když jsem se vlastně zachytila o vlčkovo tělo Však asi bych nevydržela chodit celou dobu. ''Myslím, že ta plošina je lepší nápad.'' Povdychla jsem si tiše. Poté jsem se podívala na Teebiheho a usmála jsem se. Snažil se mi také pomoct a já to velmi oceňovala. Stejně tak u Hexy. Skutečně byly hodní a určitě nemají vedlejší úmysli a nechtějí mi ublížit.
- Rowєnn KillerVedlejší administrátor
- Počet příspěvků : 201
Datum registrace : 13. 05. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Jessie Crystal Eye
Fri Jul 27, 2018 10:52 am
Enny
Hranice → Území smečky Elloris
Kráčela jsem pomalým krokem a má cesta vedla zase zpět. Domů. Táta už byl dávno pryč a já se chystala naplnit své odhodlání a vše, co jsem mu slíbila. A nesměla jsem zklamat. Budu silnou vlčicí, abych mohla dělat tátovi čest. Čas běžel dál a já koukala na přírodu kolem. Podzim se možná pomalu chýlil ke konci a dnešní den nevypadal zrovna lákavě. Tmavá mračna se stahovala nad územím a vypadalo to na pěknou bouřku. Avšak i bouře jsem měla celkem ráda. Avšak stesk mě stále neopustil, snažila jsem se myslet na něco jiného, i když to moc nešlo. Snažila jsem se alespoň orientovat na tomto území a pamatovat si cestu. Ještě bych byla ráda, kdyby se mi vůbec podařilo dojít do Tábora. Přeci jen mi tohle území bylo stále poněkud cizí. Vítr ke mě zanesl pachy vlků, které mi alespoň napomáhaly a říkaly, že se blížím správným směrem. Ve vzduchu bylo cítit vlhko a já jen očekávala, kdy se rozprší. Zatím však byl až podezelý klid, klid před bouří. Po chvíli jsem však opět svěsila hlavu a stesk se mi rozlil po těle. Ale nech toho, život jde dál , ozval se náhle nějaký hlas v mé hlavě. "Cože?" Hbitě jsem zvedla hlavu, nastražila uši a rozhlédla se nechápavě kolem sebe. "Kdo je to v mé hlavě?" Vyštěkla jsem rozrušeně. Ale klid prosimtě... , ozvalo se opět a následovalo tlumené zasmání. Na tváři mi zamrzl nechápavý výraz. Netušila jsem, co to je, ani proč to je v mé hlavě. Nevěděla jsem ani co s tím mám dělat. Mé jméno je Demoriel, jsem tvůj patron, ozvalo se opět po chvíli ticha. "C-cože?" Posadila jsem se. "Co je to patron?" Nevěděla jsem. Jsem tvůj ochránce. Patroni jsou různá stvoření, a každý z nich patří k jednomu vlkovi. Jsou s ním od začátku jeho života, ukryti v jeho hlavě. Jen u každého je jiná doba, kdy se mohou ozvat , vysvětlil mi konečně ten takzvaný Demoriel. Než jsem stačila cokoliv říct, mluvil dál. Vím všechno o tvém životě a o tobě samotné, řekl. "Cože?" Zamračila jsem se a zamyslela se. On se jen uchechtl. Nakonec se se mnou sžiješ a budeš ráda, že mě máš. , pověděl ještě. Stále jsem ale nechápala a nevěděla, co si myslet. Notak, pokračuj v cestě, zasmál se. Otřepala jsem se a vyskočila na všechny čtyři. "Uh.. dobře.." , dodala jsem trochu zaskočeně a kráčela dál. Časem všechno pochopíš, uchechtl se. Nic jsem neříkala, jen zaskočeně střídala tlapku za tlapkou. Pak už se neozval, tudíž jsem si myslela, že se třeba zase vytratil, tak už jsem se nebála přemýšet. Celou cestu jsem o tom přemýšlela, a když jsem na to měla klid a mohla jsem si to vše pobrat po svém, možná jsem pochopila a ani to nebylo tak špatné. Nakonec mi do čumáku vrazil silný pach. Byl však jiný než jsem si pamatovala, ale byla jsem si jistá, že jsem na správném místě. Co se to děje?
→ Jižní Tábor
Věděla jsem, že už jsem blízko Tábora, tak jsem jen kráčela dál. Přesto se mi něco nepozdávalo, pachy byly jiné, všechno se zdálo býti jiné. Pachy sílily a po jejich stopě jsem brzy došla do Tábora. Před očima se mi vybavily hořící trosky. Naposledy jsem to tu viděla, když tu byla ta zkáza. Pak jsem odešla. Bylo to už tak dávno? Rozhlédla jsem se a zahlédla vlčici na vyvýšeném místě. Vypadala jako zdejší Alfa, proto jsem se tiše držela stranou a raději na sebe nejdřív ani neupozorňovala. Opodál však stálo pár vlků (Kay, Sapha a spol.) , usoudila jsem, že oni by mohli mít odpovědi na mé otázky. Tiše jsem došla k nim. "Ehm... zdravím" , řekla jsem poněkud nesměle. "Eh... co... co se stalo s Kirigakure?" Optala jsem se.
Hranice → Území smečky Elloris
Kráčela jsem pomalým krokem a má cesta vedla zase zpět. Domů. Táta už byl dávno pryč a já se chystala naplnit své odhodlání a vše, co jsem mu slíbila. A nesměla jsem zklamat. Budu silnou vlčicí, abych mohla dělat tátovi čest. Čas běžel dál a já koukala na přírodu kolem. Podzim se možná pomalu chýlil ke konci a dnešní den nevypadal zrovna lákavě. Tmavá mračna se stahovala nad územím a vypadalo to na pěknou bouřku. Avšak i bouře jsem měla celkem ráda. Avšak stesk mě stále neopustil, snažila jsem se myslet na něco jiného, i když to moc nešlo. Snažila jsem se alespoň orientovat na tomto území a pamatovat si cestu. Ještě bych byla ráda, kdyby se mi vůbec podařilo dojít do Tábora. Přeci jen mi tohle území bylo stále poněkud cizí. Vítr ke mě zanesl pachy vlků, které mi alespoň napomáhaly a říkaly, že se blížím správným směrem. Ve vzduchu bylo cítit vlhko a já jen očekávala, kdy se rozprší. Zatím však byl až podezelý klid, klid před bouří. Po chvíli jsem však opět svěsila hlavu a stesk se mi rozlil po těle. Ale nech toho, život jde dál , ozval se náhle nějaký hlas v mé hlavě. "Cože?" Hbitě jsem zvedla hlavu, nastražila uši a rozhlédla se nechápavě kolem sebe. "Kdo je to v mé hlavě?" Vyštěkla jsem rozrušeně. Ale klid prosimtě... , ozvalo se opět a následovalo tlumené zasmání. Na tváři mi zamrzl nechápavý výraz. Netušila jsem, co to je, ani proč to je v mé hlavě. Nevěděla jsem ani co s tím mám dělat. Mé jméno je Demoriel, jsem tvůj patron, ozvalo se opět po chvíli ticha. "C-cože?" Posadila jsem se. "Co je to patron?" Nevěděla jsem. Jsem tvůj ochránce. Patroni jsou různá stvoření, a každý z nich patří k jednomu vlkovi. Jsou s ním od začátku jeho života, ukryti v jeho hlavě. Jen u každého je jiná doba, kdy se mohou ozvat , vysvětlil mi konečně ten takzvaný Demoriel. Než jsem stačila cokoliv říct, mluvil dál. Vím všechno o tvém životě a o tobě samotné, řekl. "Cože?" Zamračila jsem se a zamyslela se. On se jen uchechtl. Nakonec se se mnou sžiješ a budeš ráda, že mě máš. , pověděl ještě. Stále jsem ale nechápala a nevěděla, co si myslet. Notak, pokračuj v cestě, zasmál se. Otřepala jsem se a vyskočila na všechny čtyři. "Uh.. dobře.." , dodala jsem trochu zaskočeně a kráčela dál. Časem všechno pochopíš, uchechtl se. Nic jsem neříkala, jen zaskočeně střídala tlapku za tlapkou. Pak už se neozval, tudíž jsem si myslela, že se třeba zase vytratil, tak už jsem se nebála přemýšet. Celou cestu jsem o tom přemýšlela, a když jsem na to měla klid a mohla jsem si to vše pobrat po svém, možná jsem pochopila a ani to nebylo tak špatné. Nakonec mi do čumáku vrazil silný pach. Byl však jiný než jsem si pamatovala, ale byla jsem si jistá, že jsem na správném místě. Co se to děje?
→ Jižní Tábor
Věděla jsem, že už jsem blízko Tábora, tak jsem jen kráčela dál. Přesto se mi něco nepozdávalo, pachy byly jiné, všechno se zdálo býti jiné. Pachy sílily a po jejich stopě jsem brzy došla do Tábora. Před očima se mi vybavily hořící trosky. Naposledy jsem to tu viděla, když tu byla ta zkáza. Pak jsem odešla. Bylo to už tak dávno? Rozhlédla jsem se a zahlédla vlčici na vyvýšeném místě. Vypadala jako zdejší Alfa, proto jsem se tiše držela stranou a raději na sebe nejdřív ani neupozorňovala. Opodál však stálo pár vlků (Kay, Sapha a spol.) , usoudila jsem, že oni by mohli mít odpovědi na mé otázky. Tiše jsem došla k nim. "Ehm... zdravím" , řekla jsem poněkud nesměle. "Eh... co... co se stalo s Kirigakure?" Optala jsem se.
- Christopher Criest
- Počet příspěvků : 290
Datum registrace : 11. 03. 18
Profil postavy
Postavení ve smečce: Vlče
Fri Jul 27, 2018 11:34 am
Jižní tábor
Hrdě však s respektem a úctou stál před svou Alfou a vyčkával na její slova. Byl připraven udělat cokoliv, aby mohl být žít v Elloris po boku přátel a rodiny. “Říkejte mi prosím Chris,” pousmál a pohodil hlavou, aby neměl duhovou čupřinu v očí. “Christopher” bylo jeho plné jméno, ale nikdo ho tak neosloval. Jeho přátelé i rodina raději upřednostňovali zkráceninu “Chris”, na kterou byl zvyklý. Při otázkách se zhlubola nadechl, aby se uklidnil. “Neboj, uklidni se Chrisi, to zvládneš. Zhluboka se nadechni a všechno bude v pořádku,” snažil se sám sebe uklidnit. “Co se týče mé magie, tak jsem ji ještě neobjevil. Lovit umím, ale je mi proti srsti někoho zbavovat života. Kdybych mohl, tak bych si vybral profesy vychovatele vlčat, obránce smečky nebo válečníka, ale je jen na vás, jakou profesy byste mi dala,” začal nejistě, ale nakonec byl už zas hrdý a jistý sám sebou. Přeci jen mu nedávalo na sebejistotě, že nechce lovit a ještě neobjevil svoji magii. Stejně chtěl přísahat věrnost smečce, ve které se narodil. Sice to byl Fénix, ale teď byl součást právě Elloris.
Profil postavy
Fri Jul 27, 2018 1:01 pm
Jižní Tábor
Autorativně jsem sledovala vlčka a čekala na jeho slova. Stačila jen chvilka abych poznala, že tohle odrostlé vlče rozhodně neví příliš o životě. Bylo potřeba to v téhle malé osobnosti trochu porovnat. Nadechla jsem se a ostře pohlédla na vlčka s poměrně pobaveným výrazem, který však říkal 'takhle teda ne'. "Tak zaprvé, to já ti mohu říkat jak chci" , pousmála jsem se, až to možná mohlo vypadat pohrdavě. Pak se má tvář však změnila v zcela vážný výraz. "Také si nemyslím, že bys mohl právě teď mluvit o profesích, když jsi se zatím ani nedostal do smečky. Na to je příliš brzo, nemyslíš?" Svůj pohled jsem směřovala ještě hlouběji do jeho očí. "Mimoto si rozhodně nemyslím, že by vlče jako ty mělo vychovávat vlčata" , dodala jsem. Než jsem zase nasadila kamennou tvář, lehce jsem se zamračila a s nechápavým výrazem a pochybovala, jestli to, co Christopher řekl, opravdu myslel vážně. "Tak poslouchej, něco ti řeknu.." , začala jsem a nátáhla hlavu blíž k němu. "Nebudeš tady komandovat MĚ o tom, co bys chtěl. O tom, co by sis vybral. Protože ne, nemůžeš si teď vybírat nic. Uvědom si, že stojíš teď před Alfou a žádáš o přijetí do smečky. A co jsi? Neobjevil jsi magii, nejsi ani lovec, jsi jen vlče co chce, aby bylo vše v pořádku. Ale nic nebude v pořádku, pokud budeš pokračovat v tom, co doposud. Dovol mi tě upozornit, že mě zatím nepřesvědčuješ o tom, že bych tě měla přijmout do smečky" , mluvila jsem rázně. "Ty by jsi v sobě měl najít něco, někoho. Zamysli se. Nejsi snad jen obyčejný vlk, což? Nejdříve si uvědom, jak by ses měl chovat a co bys měl říkat. Potom v sobě najdi zvláštnost. Ale pamatuj, že příliš hrdosti ti v tom nepomůže" , řekla jsem pevným hlasem. Pokud byl tento mladý vlk chytrý, měl by chápat, že tím vším mu vycházím vstříc jen v dobrém. "Myslíš, že to zvládneš napravit hned?" Optala jsem se a zdvihla domimantně bradu.
Autorativně jsem sledovala vlčka a čekala na jeho slova. Stačila jen chvilka abych poznala, že tohle odrostlé vlče rozhodně neví příliš o životě. Bylo potřeba to v téhle malé osobnosti trochu porovnat. Nadechla jsem se a ostře pohlédla na vlčka s poměrně pobaveným výrazem, který však říkal 'takhle teda ne'. "Tak zaprvé, to já ti mohu říkat jak chci" , pousmála jsem se, až to možná mohlo vypadat pohrdavě. Pak se má tvář však změnila v zcela vážný výraz. "Také si nemyslím, že bys mohl právě teď mluvit o profesích, když jsi se zatím ani nedostal do smečky. Na to je příliš brzo, nemyslíš?" Svůj pohled jsem směřovala ještě hlouběji do jeho očí. "Mimoto si rozhodně nemyslím, že by vlče jako ty mělo vychovávat vlčata" , dodala jsem. Než jsem zase nasadila kamennou tvář, lehce jsem se zamračila a s nechápavým výrazem a pochybovala, jestli to, co Christopher řekl, opravdu myslel vážně. "Tak poslouchej, něco ti řeknu.." , začala jsem a nátáhla hlavu blíž k němu. "Nebudeš tady komandovat MĚ o tom, co bys chtěl. O tom, co by sis vybral. Protože ne, nemůžeš si teď vybírat nic. Uvědom si, že stojíš teď před Alfou a žádáš o přijetí do smečky. A co jsi? Neobjevil jsi magii, nejsi ani lovec, jsi jen vlče co chce, aby bylo vše v pořádku. Ale nic nebude v pořádku, pokud budeš pokračovat v tom, co doposud. Dovol mi tě upozornit, že mě zatím nepřesvědčuješ o tom, že bych tě měla přijmout do smečky" , mluvila jsem rázně. "Ty by jsi v sobě měl najít něco, někoho. Zamysli se. Nejsi snad jen obyčejný vlk, což? Nejdříve si uvědom, jak by ses měl chovat a co bys měl říkat. Potom v sobě najdi zvláštnost. Ale pamatuj, že příliš hrdosti ti v tom nepomůže" , řekla jsem pevným hlasem. Pokud byl tento mladý vlk chytrý, měl by chápat, že tím vším mu vycházím vstříc jen v dobrém. "Myslíš, že to zvládneš napravit hned?" Optala jsem se a zdvihla domimantně bradu.
- Christopher Criest
Profil postavy
Sat Jul 28, 2018 9:52 am
Jižní tábor
Vlček s duhovou hřívou sklonil hlavu a poslouchal slova Alfa. Některá ho bolely, drtily ho ze vnitř sama. I ocas mu šel k zemi a když uslyšel poslední větu, tak věděl, že teď bude mluvit on. Všechno, co Alfa řekla, tak on to tak nemyslel. Bohužel se špatně vyjádřil a hnědá vlčice se ho chytla za slova, která vyzněla jinak než měla. Vzdychl a hrábl tlapou, ale svůj pohled nezvedal. “Odpusťte mojí hrubost, Alfo smečky elloriské. Nechci svá slova omlouvat, ale nemyslel jsem to tak, jak řekl. Jsem špatný řečník, vyjadřuji se špatně. Dovolte, abych Vám vysvětlil svá slova, než začnete mě soudit,” mluvil tiše, protože věděl, že jinak by se mu hlas lámal a to on nemohl dopustit. Před Alfou musel vypadat dobře, ale jeho celoživotní snaha snad byla fuč? Nevážila si hnědá vlčice, že kvůli učení opustil rodinu? Obětoval čas na to, aby se jednou mohl přidat do smečky. A teď neví, kde je jeho rodina, zda spí, zda žije. Obětoval moc a zbytečně? “Slova o mém jméně jsem myslel zcela přátelsky, že oslovení “Chris” stačí. Nemyslel jsem to, že bych Vám poroučel, ale že to stačí. Myslím, že si to vlci říkají v přátelském gestu?” Jeho nejistota zvedla větu do otázky, ale byl rozhodnut pokračovat v objasňování svých slov a myšlenek. “A nemluvil jsem o profesích, které chci zastávat. Špatně jsem se vyjádřil, omlouvám se. Vy jste se mě ptala, jak bych byl prospěšný smečce a já jsem tak odpovídal. Vím, že vychovatelství asi není pro mě, ale měl jsem k tomu blízko. Tuším, že ne všichni vlčata měla takový servis jako já. Jsem za to vděčný a připadalo mi, že slečna Asuka je také mladá. Samozřejmě starší než já, ale že k výchově vlčat se dostala velmi brzo. Bral jsem to ze svých málo zkušeností a tahle byla největší,” snažil se vysvětlit mírně, ale bál se, že stejně ho Alfa vyhodí, možná i zabije. Bál se jejich slov, které rozhodnou o jeho osudě. “Nikoho jsem komandovat nechtěl, jen to špatně vyznělo. Nemyslel jsem to tak, Alfo. Nic jsem si nechtěl vybrat, jen odpovědět na Vaší otázku,” jeho slova byla upřímná a čistá. Sklonil hlavu níže, až čumák zaryl do země. “Jsem si toho vědom, že před Váma stojím a nejsem nic. Magii se snažím objevit, ale sama víte, že to není záložitost pár dní a já dospěl. Nechtěl jsem porušovat Vaše zákony, aby se vetřelec toulal po Vašem území. Lovec nejsem a proto jsem špatný? Že se mi nelíbí zbavovat někoho život?” Šeptal a bál se, že každé slovo stejně přinese jeho zkázu, ikdyž byla čistá jako lilie a upřímnost probudila v jeho slovech z jeho dobrého srdce. “Odpusťte mami, tati, Asu, Akio, že jsem vás zklamal. Vaše důvěra byla špatná. Stejně jako jsem špatný já” vzdychl a submisivně se sklonil ještě víc pod Alfou Elloris.
- Orfeon Virentem
- Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Sat Jul 28, 2018 10:50 am
/Severní Tábor - Aralský Les/
Pohledem jsem myknul k Eitovi, ještě jednou, naposled. ,,Pokud do dvou měsíců (//reállných) nedokážeš, že si zasloužíš místo, budeš brán jako vetřelec. A zkus si domyslet, co s vetřelci na tomto území děláme, pokud zde nemají co dělat... zatím budiž Omegou," odsekl jsem. Toto bylo moje poslední slovo. Hodlal jsem jej dva měsíce trpět ve smečce, ale jen pokud nezmění své záměry. Odvrátil jsem pohled i tělo a ladně si to vykračoval k Alfovskému doupěti. Zkontroloval jsem, jak je na tom partnerka Půlnoc, a hned poté se vydal plnit opět své povinnosti. Cítil jsem nedaleko v lese zvláštní pach. Neznámý, ale možná přecejen trošinku povědomý. Rozběhl jsem se rychleji směrem po pachu. Z jednoho pachu najednou byli dva. Cizinka... a vlčice mé smečky s ní? napadlo mě. Donutilo mě to zrychlit na maximum.
Pohledem jsem myknul k Eitovi, ještě jednou, naposled. ,,Pokud do dvou měsíců (//reállných) nedokážeš, že si zasloužíš místo, budeš brán jako vetřelec. A zkus si domyslet, co s vetřelci na tomto území děláme, pokud zde nemají co dělat... zatím budiž Omegou," odsekl jsem. Toto bylo moje poslední slovo. Hodlal jsem jej dva měsíce trpět ve smečce, ale jen pokud nezmění své záměry. Odvrátil jsem pohled i tělo a ladně si to vykračoval k Alfovskému doupěti. Zkontroloval jsem, jak je na tom partnerka Půlnoc, a hned poté se vydal plnit opět své povinnosti. Cítil jsem nedaleko v lese zvláštní pach. Neznámý, ale možná přecejen trošinku povědomý. Rozběhl jsem se rychleji směrem po pachu. Z jednoho pachu najednou byli dva. Cizinka... a vlčice mé smečky s ní? napadlo mě. Donutilo mě to zrychlit na maximum.
Profil postavy
Sat Jul 28, 2018 12:04 pm
Jižní Tábor
Sklopila jsem doposud dominantně zvednutou bradu, když Chris začal mluvit, a přiblížila opět hlavu k němu. Při jeho prvních větách jsem se jen nadechla a v duchu protočila očima. Tak povídej, to jsem zvědavá. "Jistě že" , dodala jsem jen na jeho kecy o oslovení, ale nehodlala jsem přesto nic dalšího říkat. Z mého prvního vyjádření to měl vlk pochopit zcela jasně. Celé jeho vyjádření jsem si vyposlechla, avšak s poměrně nezaujatým výrazem ve tváři, můj pohled směřoval stále k této malé osobnosti, která si nevěděla rady. Hrál příliš velké divadýlko. Když skončil, zaklonila jsem hlavu se snad až ztrápeným výrazem. "Ne, ne, ne, špatně" , vrátila jsem hlavu do původní polohy a pohlédla na Christophera. "Já od tebe chtěla vědět, co můžeš mé smečce přinést. Ale ty jsi mluvil úplně o něčem jiném. Špatně. Chtěla jsem, aby jsi mi řekl, co umíš. Ale místo toho jsi mi řekl co neumíš. Opravdu jsi neodpovídal tak, jak jsem se ptala" , objasnila jsem mu pevně. Bylo na čase však převrátit jeho perspektivu pohledu. "Ty nesmíš dávat najevo své slabosti, nesmíš nikdy říkat v čem nejsi dobrý, to, co nedokážeš. Právě naopak!" Řekla jsem razantně, ale přesto bylo v mém hlase znát trochu povzbuzení. "Musíš vědět o svých schopnostech, dát najevo, že něco umíš, že něco dokážeš! Sic si neposbíral ve svém životě dost zkušeností, a proto ti má slova mohou přijít příliš drtivá, ale to však není tvá chyba" , postavila jsem se přímo před Chrise a zaujala autorativní postoj. "Přestaň hrát jakési divadlo, přestaň blábolit nesmysly. Přestaň, neříkej si, že jsi špatný. Řekni si, že jsi sakra dobrý!" Můj hlas stále zvyšoval na intenzitě, ráznosti, ale i povzbuzení. Vztáhla jsem k němu svou tlapu, zvedla jeho čumák ze země a nasměrovala jeho pohled na mě. "Vidím v tvých očích to odhodlání. Tak nelehej si přede mnou jako psisko, postav se a řekni, co umíš!" Dokončila jsem hlasitě silným hlasem. Už jsem jen doufala, že tento mladý vlk nebude ze svých úst vypoštět další nesmysly a uvědomí si již celou tuhle podstatu.
Sklopila jsem doposud dominantně zvednutou bradu, když Chris začal mluvit, a přiblížila opět hlavu k němu. Při jeho prvních větách jsem se jen nadechla a v duchu protočila očima. Tak povídej, to jsem zvědavá. "Jistě že" , dodala jsem jen na jeho kecy o oslovení, ale nehodlala jsem přesto nic dalšího říkat. Z mého prvního vyjádření to měl vlk pochopit zcela jasně. Celé jeho vyjádření jsem si vyposlechla, avšak s poměrně nezaujatým výrazem ve tváři, můj pohled směřoval stále k této malé osobnosti, která si nevěděla rady. Hrál příliš velké divadýlko. Když skončil, zaklonila jsem hlavu se snad až ztrápeným výrazem. "Ne, ne, ne, špatně" , vrátila jsem hlavu do původní polohy a pohlédla na Christophera. "Já od tebe chtěla vědět, co můžeš mé smečce přinést. Ale ty jsi mluvil úplně o něčem jiném. Špatně. Chtěla jsem, aby jsi mi řekl, co umíš. Ale místo toho jsi mi řekl co neumíš. Opravdu jsi neodpovídal tak, jak jsem se ptala" , objasnila jsem mu pevně. Bylo na čase však převrátit jeho perspektivu pohledu. "Ty nesmíš dávat najevo své slabosti, nesmíš nikdy říkat v čem nejsi dobrý, to, co nedokážeš. Právě naopak!" Řekla jsem razantně, ale přesto bylo v mém hlase znát trochu povzbuzení. "Musíš vědět o svých schopnostech, dát najevo, že něco umíš, že něco dokážeš! Sic si neposbíral ve svém životě dost zkušeností, a proto ti má slova mohou přijít příliš drtivá, ale to však není tvá chyba" , postavila jsem se přímo před Chrise a zaujala autorativní postoj. "Přestaň hrát jakési divadlo, přestaň blábolit nesmysly. Přestaň, neříkej si, že jsi špatný. Řekni si, že jsi sakra dobrý!" Můj hlas stále zvyšoval na intenzitě, ráznosti, ale i povzbuzení. Vztáhla jsem k němu svou tlapu, zvedla jeho čumák ze země a nasměrovala jeho pohled na mě. "Vidím v tvých očích to odhodlání. Tak nelehej si přede mnou jako psisko, postav se a řekni, co umíš!" Dokončila jsem hlasitě silným hlasem. Už jsem jen doufala, že tento mladý vlk nebude ze svých úst vypoštět další nesmysly a uvědomí si již celou tuhle podstatu.
- Drak Přírody
- Počet příspěvků : 72
Datum registrace : 20. 08. 17
Sat Jul 28, 2018 12:40 pm
Čas se opět převrátil do odpoledních hodin. Obloha se však nehodlala rozjasnit. Namísto toho se nad celým územím přihnala hustá tmavá mračna. Brzy se přihnaly první poryvy větru a kapky deště. Ticho před bouří se prolomilo a územím se rozeznělo několik silných hromů.
Nad jižní částí území se spustil poměrně klidný déšť, který však po nějaké té chvíli opět utichl.
Celé severní území smečky Elloris pohltila nebývalá bouře a zanechává za sebou spoušť. Silný vítr a déšť kácí mnohé slabší jehličnany, které se zlomené vejpůl nebo zcela vyvrácené válí v lesích. Louky začínají být celé zmáčené a toky rozvodněné. Pokud si vlci dostatečně neochránili doupata před takovýmito bouřemi, je dosti možné, že nyní mají někteří z nich místo pelechu soukromý bazén. Výjimkou nejsou ani doupata plná listí, které tam zanesl vítr. Území bývalé smečky Kirigakure však touto bouří zůstává nedotčeno.
Nad jižní částí území se spustil poměrně klidný déšť, který však po nějaké té chvíli opět utichl.
Celé severní území smečky Elloris pohltila nebývalá bouře a zanechává za sebou spoušť. Silný vítr a déšť kácí mnohé slabší jehličnany, které se zlomené vejpůl nebo zcela vyvrácené válí v lesích. Louky začínají být celé zmáčené a toky rozvodněné. Pokud si vlci dostatečně neochránili doupata před takovýmito bouřemi, je dosti možné, že nyní mají někteří z nich místo pelechu soukromý bazén. Výjimkou nejsou ani doupata plná listí, které tam zanesl vítr. Území bývalé smečky Kirigakure však touto bouří zůstává nedotčeno.
- Christopher Criest
Profil postavy
Sat Jul 28, 2018 1:07 pm
Jižní tábor
Přivřel oči a čekal na další slova hnědé vlčky se zlatýma očima. “Tak zaprvé Chrisi, až se z tohohle nějak zázračně vymotáš. Třeba až ti spadne na hlavu šutr, tak se musíš vyhýbat Asu a Akiovi. Nikdo je nesmí spojovat s tebou, takovou ostudu jim neuděláš, ne?” Mluvil v mysli sám na sebe a ani netušil, že mu nikdo myšlenky číst nemůže. “Nu, špatně, to jsem taky čekal,” povzdechl si při té zoufalé myšlence. “Nepřijde mi fér, aby jste měla přijat vlka, o kterým ani nevíte, že neloví,” zašeptal tichoulince a svůj pohled vpíjel do rozblácené země. “Ale já jsem špatný, i slepý to vidí. Jen to všichni přede mnou tajili,” v mysli zakňučel, protože před Alfou by si to nedovolil nikdy v životě. Když zvedala jeho pohled, tak stejně podřízeně uhýbal. “Možná je ten problém, že napůl pes jsem. A co mám říct, když nic neumím? Že jsem úplně k ničemu, ale přijměte mě do smečky. Něco musí být ne? Svoji pověst a mé rodiny před Alfou už však nezachraním,” knikl v mysli, ale čelo se mu zkrabatilo, jak přemýšlel. “Umím sto..stopovat a ma...mas...kovat se,” zakoktal a ikdyž doopravdy měl v očích odhodlání, tak teď ho zastínilo zklamání nad sebou samým. Když však ucítil kapky deště, které mu dopadaly na duhovou čupřinku, tak zvedl oči k nebi. Spatřil černou oblohu a uslyšel hrom. “Basty,” zalapal po vzduchu a vytřeštil oči k tmavé obloze.
Povolení tohoto fóra: