Příběh smečky Elloris
+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
- Saura
- Počet příspěvků : 526
Datum registrace : 16. 02. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Kappa
Re: Příběh smečky Elloris
Sun Jun 24, 2018 12:35 pm
Poblíž severního Tábora
''Kdo si myslíš, že jsi abys mi říkal co mám dělat.'' Zavrčela a když si všimla počínání Argdema, už-už chtěla chytit psa, ale něco ho chytilo a bezpečně dopravilo na zem. Tak stejně jako Sauru. Byl to zelený vlk, který byl nebezpečně blízko. ''To je na tom ta smečka už tak špatně, že musí dědek pomáhat, proti 'vlčatům', jak by říkáte?'' Zhluboka jsem se zasmála a mezitím zelené šlahouny začali pomalu mrznout a tím se stávali křehkým ledem. Bohužel používala dneska magie dost, takže to trvalo déle, než by původně mělo.- Easy
- Počet příspěvků : 712
Datum registrace : 16. 04. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Postavení ve smečce: Delta
Sun Jun 24, 2018 12:43 pm
HILARY A EASY
Poblíž severního tábora
Bílá Beta se držela nad zemí, kdyby přeci jen tomu nahoře přeskočilo, aby toho psa mohla dyštak chytit. Po slovech Alfy Orfeona vyšla Easy ze stínů, ikdyž šero a skoro tma byla všude. "Zapomněli jste? To, co překročí hranice zeisské se stává naším majetkem. Ti psi jsou naši, svobodně se rozhodli překročit naše hranice, opustit vaši smečku. Pokud však o ničem nevěděli, tak je to vaše chyba, jako Alfy. Tedy předpokládám, že jste na tomhle postě. Měl jste povinost jim říct o nás, říct to všem členům a hlavně upozornit rodiče vlčat. Oni přešli hranice Zeiss, jsou naši a my si bereme to, co je naše. Jejich nevědomost je vaše chyba za kterou budou moc zaplatit životem," mluvila chladným hlasem, ale snažila si udržet stejně ledovou masku na své vlčí tváři. Za tím se otočila na Sauru, na učně Naiome, jejich Alfy. "Klid, ten pes je podle zákona náš a oni to vědí. A ani se o něm nezajímali za tu dobu, co se jen tak vypařil ze smečky," promluvila na vlče a při poslední větě se otočila zpět na bílo-fialového. Hilary zatím přistála na zem, kývla na Dina a dávala si pozor na léčky Zeissanů. "Tak takhle ona skončila. Feebee...," pomyslela si její lživé jméno, který ji dříve nakukala a pak pohlédla na Arga. "Zklamal si mě," poslala mu do hlavy a led, co to vlče okolo šlahounů vytvořilo, tak ona zase měnila na vodu. Easy se zamračila, když uviděla, jak jsou její druhové svázani.
- Argdem Telcontar
- Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 11. 01. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Argie
Sun Jun 24, 2018 12:55 pm
Poblíž S. Tábora
Moc vlků tady najednou bylo. Všechno se motalo dohromady a navíc, bylo tu čím dál víc sviťáků a bylo tu dusno... To nebylo dobře. Vztekle švihl dlouhým huňatým ocasem, když letícího psa, co neměl sílu se bránit, tak chytly úponky. Vědél, komu patří. Otočil se na Dina a zavrčel, jako kdyby doteď nezavrčel ani jednou. Bylo to k vzteku, proč je museli tolik zdržovat? Proč se pletou do záležitostí, které jim měly být ukradené? "Zdržujete se," popolítl nad Sauru. Kdyby ty úponky měly zaútočit i na něj, buď by musely pustit Sauru, nebo by jim cesta do vzduchu déle trvala. Co si o tomhle pomyslí Naiome... to už tu byla vlčice, kterou viděl v Zeisském táboře.
Moc vlků tady najednou bylo. Všechno se motalo dohromady a navíc, bylo tu čím dál víc sviťáků a bylo tu dusno... To nebylo dobře. Vztekle švihl dlouhým huňatým ocasem, když letícího psa, co neměl sílu se bránit, tak chytly úponky. Vědél, komu patří. Otočil se na Dina a zavrčel, jako kdyby doteď nezavrčel ani jednou. Bylo to k vzteku, proč je museli tolik zdržovat? Proč se pletou do záležitostí, které jim měly být ukradené? "Zdržujete se," popolítl nad Sauru. Kdyby ty úponky měly zaútočit i na něj, buď by musely pustit Sauru, nebo by jim cesta do vzduchu déle trvala. Co si o tomhle pomyslí Naiome... to už tu byla vlčice, kterou viděl v Zeisském táboře.
- Traure
- Počet příspěvků : 1816
Datum registrace : 18. 02. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Traure
Postavení ve smečce: Omega
Sun Jun 24, 2018 12:58 pm
Poblíž severního tábora
Dělo se tolik věcí okolo mě a já je ani nevnímal, pomalu jsem strácel vědomí. Uslyšel jsem ale dotaz alfy. Musel jsem rychle něco vymyslet. "P- pronásledoval jsem s-
srnu, a přitom pře,... Překročil hran-nice." uděl jsem pomlku na nadechnutí a pak pokračoval. "Byl.. byl jsem ale na-na území nikoho a ještě kus od hranic, jsem.. jsem se chytil do do pasti." vymáčkl jsem ze sebe, než Argdem použil svou páru a já jen zasýpal, ničeho jiného jsem nebyl schopný. Pak už mě jen přehodil druhé vlčici před tím mě ale stihl zachitit zelený vlk úponky takže jsem se octl na zemi. Už jsem na tom byl o trochu lépe a tak jsem byl schopný se zvednout ze země a posadit se, stále jsem se ale třásl.
Dělo se tolik věcí okolo mě a já je ani nevnímal, pomalu jsem strácel vědomí. Uslyšel jsem ale dotaz alfy. Musel jsem rychle něco vymyslet. "P- pronásledoval jsem s-
srnu, a přitom pře,... Překročil hran-nice." uděl jsem pomlku na nadechnutí a pak pokračoval. "Byl.. byl jsem ale na-na území nikoho a ještě kus od hranic, jsem.. jsem se chytil do do pasti." vymáčkl jsem ze sebe, než Argdem použil svou páru a já jen zasýpal, ničeho jiného jsem nebyl schopný. Pak už mě jen přehodil druhé vlčici před tím mě ale stihl zachitit zelený vlk úponky takže jsem se octl na zemi. Už jsem na tom byl o trochu lépe a tak jsem byl schopný se zvednout ze země a posadit se, stále jsem se ale třásl.
- Cäelle
- Počet příspěvků : 2245
Datum registrace : 25. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Cäelle
Postavení ve smečce: Nemá smečku
Sun Jun 24, 2018 1:04 pm
Aysu
Chtěla jsem pomoci Sauře s výrobou ledového vězení, když vtom se objevil Argdem a všechno začal kazit. Ušklíbla jsem se, když se mu pár ledových úlomků zabodlo do kožichu. Každopádně náš brzy vyrušilo pár sviťáků. Stáhla jsem se a čekala jsem. Když už jsem měla těch siláckých řečí dost, zakročila jsem. "Konec řečí. Odcházíme a pes jde s námi. A je nám fuk, co si o tom vy nebo naše omega myslí," prohlásila jsem a použila jsem led, abych přimrazila tlapky nepřátel k zemi. Byla to silná vrstva ledu a chvíli by trvalo ho rozpustit. To nám poskytlo nějaký čas na útěk. Začala jsem rychle pomáhat Sauře se zmrazením úponků.
//lvl 10.
/// Bohužel si nepamatuji zda má Aysu pírko pegase a jaké má EMU :/
Chtěla jsem pomoci Sauře s výrobou ledového vězení, když vtom se objevil Argdem a všechno začal kazit. Ušklíbla jsem se, když se mu pár ledových úlomků zabodlo do kožichu. Každopádně náš brzy vyrušilo pár sviťáků. Stáhla jsem se a čekala jsem. Když už jsem měla těch siláckých řečí dost, zakročila jsem. "Konec řečí. Odcházíme a pes jde s námi. A je nám fuk, co si o tom vy nebo naše omega myslí," prohlásila jsem a použila jsem led, abych přimrazila tlapky nepřátel k zemi. Byla to silná vrstva ledu a chvíli by trvalo ho rozpustit. To nám poskytlo nějaký čas na útěk. Začala jsem rychle pomáhat Sauře se zmrazením úponků.
//lvl 10.
/// Bohužel si nepamatuji zda má Aysu pírko pegase a jaké má EMU :/
- Saura
Profil postavy
Sun Jun 24, 2018 1:20 pm
Poblíž sev. Tábora -> Směr hranice Zeiss
Zachechtala se, když se led rozpouštěl ve vodu. Tohle je opravdu ubohost. Jsme v jejich očích vlčata, ale přitom používají prostředky proto, aby nám zamezili v pohybu. Saura použila tesáky a mokré šlahouny prostě začala lehce překousávat. Tím se osvobodila a opět stála. Když Aysu zamrazila nepřátele, Saura se přiblížila k Trauremu. V její chladné přítomnosti mu musela být určitě ještě větší zima. Vzlétla a objala ho předními i zadními tlapami, přičemž se opět dostal vysoko do vzduchu. Mávala křídly ještě rychleji, než obvykle, protože vyčerpanost už byla lehce znát. ''Vracíme se. Hned.'' Zavrčela a dostala se opravdu vysoko, mimo obvyklý dosah magií a prostě letěla směrem k hranicím.- Traure
- Počet příspěvků : 1816
Datum registrace : 18. 02. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Traure
Postavení ve smečce: Omega
Sun Jun 24, 2018 1:34 pm
---> Hranice Zeiss
Nikdo ani neměl čas na mě zareágovat než mě vlčice unesla vzhůru do nebe. Vyšky se mnou ani nehly, nebál jsem se jich. "Nevím proč se snažíš, stejně za pár dní umřu." řekl jsem a zoufale se zasmál. Ani jsem sebou necuknul. "Aspoň jsem to zkusil." vzdechl jsem si a podíval se pod sebe. Vypadalo to že už letíme přez hranice. Ugh Zeissani, moc si o sobě myslí pomyslel jsem si. Zeissani mě znechucovali, myslí si jak jsou silní a skvělí, jsou to jen srabi.
Nikdo ani neměl čas na mě zareágovat než mě vlčice unesla vzhůru do nebe. Vyšky se mnou ani nehly, nebál jsem se jich. "Nevím proč se snažíš, stejně za pár dní umřu." řekl jsem a zoufale se zasmál. Ani jsem sebou necuknul. "Aspoň jsem to zkusil." vzdechl jsem si a podíval se pod sebe. Vypadalo to že už letíme přez hranice. Ugh Zeissani, moc si o sobě myslí pomyslel jsem si. Zeissani mě znechucovali, myslí si jak jsou silní a skvělí, jsou to jen srabi.
- Saura
Profil postavy
Sun Jun 24, 2018 1:36 pm
-> Území Zeiss
''Ale ne našima tlapama.'' Odfrkla mu odpovědí. Slyšela jeho myšlenky a ušklíbla se. ''Tyhle myšlenky zapříčiní tvojí smrt. Ne moje magie, která za chvíli přestane působit.'' Zabručela a přeletěla hranice, a rovnou zamířila do Tábora, přičemž psa odhodila těsně nad zemí, vedle toho bílého a přistála následně vedle Yungul a Naiome se zhluboka uklonila.- Easy
- Počet příspěvků : 712
Datum registrace : 16. 04. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Sun Jun 24, 2018 2:03 pm
HILARY A EASY
Poblíž severního tábora
Easy -> Zeiss
Tmavá vlčice zakoulela očima nad slovy jednoho z učňů, ale pak chladným pohledem probodávala jejich psí Omegu, kterou před pár hodinami urážela. Poslouchala jeho výmluvy a uchechtla se. "Území nikoho a proč pak tvoje Alfa nevěděla, že si se šel projít? Nemyslíš, že si za to můžeš sám? A ne, že bych ti zrovna věřila, že? Taky by si mohl vědět, že naše hranice jsou opevněny všemi druhy pastí," zavrčela mu do obličeje a nechala svoje tělo proměnit na horké plameny. Začala pomáhat dostávat všechny z těch šlahounů a jen nevěřícně vrtěla hlavou. "To se pálí na popel a ne, že to budou proměňovat na led," pomyslela si trochu nechápavě, ale pak z ní plameny zase zmizely. Došla k tomu pejskovi, než ho zvedli vzhůru, aby s ním odletěli a do těla mu poslala slabou elektrickou ránu, aby zůstal v bezvědomí cestou, ale živ. Už větší ránu poslala na zelenáče, bílou i fialového, aby jim trošku okořenila den. "Všichni z těch učňů se chovají, jako by tady tomu rozkazovali. Zle dopadnou," napadlo ji a obrátila se k odchodu. Jen s úšklebkem hleděla na to, jak letí pryč a jí bude nějakou dobu trvat než se dostane do tábora pěšky.
Za to bílá Beta zavrčela a rychle začala rozmražovat svoje i ostatním tlapy. Její magie byla silná díky dlouhých let tréninku, které samozřejmě vlče nebo čerstvě dospělý jedinec nemohl mít. Zavřela oči a soustředila se jen a jen na svoji magii. Vyrušila ji však elektrická rána, kterou schytala, ale to už dokázala led prorazit tlapami. Zavrčela a ledové ostny, které rychle a obratně vytvořila ze sněu, ještě hodila na odcházející nepřátele. Pak už sklonila hlavu a vypořádala se ze zranění elektrického proudu. "To nám vážně utekli malý vlčata? Nám? Alfě a Betě? A při tom, kdyby se dokázali nám postavit, tak je roztrháme na cucky," zamumlala si pro sebe a nenáviděla jejich zbabělost. Jejich křídla jim dovolila uniknout, protože jejich magie a dovednosti se nemohli vyrovnat schopností vlků na vysokých postech elloriských.
- Haske
- Počet příspěvků : 3383
Datum registrace : 14. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Sapha
Sun Jun 24, 2018 3:07 pm
---> Jižní tábor
Pomohla jsem Richu odtáhnout srnu na místo, které Jessie určila. Najím se později, nejdřív tu byla jiná věc k vyřešení. Zlehka jsme se uklonila, když řekla, že mě přijímá na post Delty. Tak to by bylo. teď můžu jít hledat Aragorna. Ale nejdřív se můžu trošku najíst, nebylo kam spěchat. "Děkuju, alfo." Pak, jelikož už se ode mě zatím nic nevyžadovalo, jsem se vrátila ke kořisti a pustila se do jídla. Byla jsem už tedy členkou smečky, ale co se svým životem udělám dál, to jsem netušila.
Pomohla jsem Richu odtáhnout srnu na místo, které Jessie určila. Najím se později, nejdřív tu byla jiná věc k vyřešení. Zlehka jsme se uklonila, když řekla, že mě přijímá na post Delty. Tak to by bylo. teď můžu jít hledat Aragorna. Ale nejdřív se můžu trošku najíst, nebylo kam spěchat. "Děkuju, alfo." Pak, jelikož už se ode mě zatím nic nevyžadovalo, jsem se vrátila ke kořisti a pustila se do jídla. Byla jsem už tedy členkou smečky, ale co se svým životem udělám dál, to jsem netušila.
- Richu
- Počet příspěvků : 229
Datum registrace : 13. 10. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Sapha
Postavení ve smečce: Gamma
Sun Jun 24, 2018 3:18 pm
---> Jižní tábor
V čase, kdy jsme úlovky dotáhli do tábora, už jsem si nic nepřála víc, než tu srnu pustit a odpočinout si. Opravdu jsem už nebyla nejmladší a bez pomoci té šedé bych zaostávala za ostatními. haske taky dostala post ve smečce hned, jak jsme dorazili do tábora. To bylo pochopitelné, já se připojila až na začátek lovu a ani si o členství ve smečce neřekla. Zatímco Haske mluvila, já se vydýchávala a pak, když odešla najíst se, posadila jsem se před Jessie. "Jsem bývalá ishimurská gamma, patřila jsem do smečky prakticky od jejího vzniku a ještě předtím do smečky zatmění. Žiju tady na Niwatu už opravdu dlouho, zhruba od mých tří let. Nejsem už sice nejmladší, ale pořád zastanu cokoli, co bude potřeba udělat." Magii jsem nezmiňovala, nestála moc za řeč, když jsem ji používala jen v krizových situacích.
V čase, kdy jsme úlovky dotáhli do tábora, už jsem si nic nepřála víc, než tu srnu pustit a odpočinout si. Opravdu jsem už nebyla nejmladší a bez pomoci té šedé bych zaostávala za ostatními. haske taky dostala post ve smečce hned, jak jsme dorazili do tábora. To bylo pochopitelné, já se připojila až na začátek lovu a ani si o členství ve smečce neřekla. Zatímco Haske mluvila, já se vydýchávala a pak, když odešla najíst se, posadila jsem se před Jessie. "Jsem bývalá ishimurská gamma, patřila jsem do smečky prakticky od jejího vzniku a ještě předtím do smečky zatmění. Žiju tady na Niwatu už opravdu dlouho, zhruba od mých tří let. Nejsem už sice nejmladší, ale pořád zastanu cokoli, co bude potřeba udělat." Magii jsem nezmiňovala, nestála moc za řeč, když jsem ji používala jen v krizových situacích.
- Eveline FK
- Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 19. 08. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Gwen
Sun Jun 24, 2018 3:18 pm
Zrcadlové jezero -> Jižní Tábor
Odpověď mi stále nepřišla. Pousmála jsem se nad tím, že Kay si s mými vlčátky hraje. "Jdu se podívat po Diegovi a po Minaell." Řekla jsem a zamířila podle pachů do Tábora. Tam jsem viděla spoustu jiných Ishimuranů. Zamířila jsem k hnědé vlčici (Jessie). "Zdravím. Probudila jsem se z mě neznámých důvodů u jezera nedaleko odsud a ztratil se mi někde partner Diego a dcera Minaell. Nevíte co se prosím stalo, že je tu většina členů Ishimury, ale v Ishimuře nejsme?" Mluvila jsem rychle, že jsem rozuměla sotva sama sobě. Vůbec jsem nechápala co se dělo a jak jsem to všechno dokázala prospat.- JєssiєVedlejší administrátor
- Počet příspěvků : 4969
Datum registrace : 23. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕
Postavení ve smečce: Alfa
Sun Jun 24, 2018 6:15 pm
Jižní Tábor
Pokývla jsem s vlídným úsměvem na Haske. Pak jsem obrátila svůj pohled k Richu. Střihla jsem ušima a vyposlechla si její slova. Pořádně jsem zvážila všechny věci, ale nakonec jsem usoudila, že bych snad ani nemusela o ničem pochybovat. "Určitě je dobré mít vlka, který na Niwatu vyrůstal a prožil dějiny jeho minulosti. Musíš být určitě moudrá a zkušená vlčice, a takových tu moc není. A i přes svůj věk si prokázala dobré dovednosti. Tudíž nemám problém tě přivítat ve smečce Elloris na postu Gammy" , prohlásila jsem s autorativním výrazem, na kterém byl přesto znát úsměv.
Náhle jsem zaznamenala příchod černé vlčicie. "Zdravím Tě" , mávla jsem ocasem a zaujala opět více autorativní postavení. Diegova partnerka.. To bude možná ta jedna od Kaye. "Ráda Tě obeznámím se vším co se za poslední dny událo. Tedy, včerejším dnem si smečka Zeiss podrobila Ishimuru, která tímto zanikla. Její členové měli očividně na výběr, zda-li chtějí zůstat, nebo se přidat k jiné smečce. Proto zde vídáš tobě známé vlky. A pro zajištění většího bezpečí a jistoty se smečky Kirigakure a Stříbrného Fénixe spojily. Vítej tedy v nové smečce.. Elloris" , pověděla jsem klidným hlasem. "Kay mě o tobě a vaší rodině již informoval, možná on vás dovedl k našemu jezeru. Diego tu již byl, avšak teď se možná nachází v Severním Táboře. O tvé dcerce nevím. Očekávala jsem však váš příchod, prý byste se chtěli všichni přidat" , dořekla jsem a nechala vlčici, aby mohla v klidu zpracovat veškeré informace. Poté na její rozhodnutí, zda-li by se chtěla ke smečce opravdu přidat, či nikoliv.
- Eveline FK
- Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 19. 08. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Gwen
Sun Jun 24, 2018 6:37 pm
Jižní Tábor
Trpělivě jsem čekala na její odpověď, i když jsem se pravdy podvědomě bála. A když přišla nemohla jsem najít ta správná slova, která by popsala to co mi běhalo hlavou. ''Ishi-mura padla...?'' Zamumlala jsem zaraženě. ''Ale to znamenalo souboj Alf z obou stran smeček... Mojí rodiče jsou...?'' Nedokázala jsem to ani doříct, ale určitě věděla na co tím narážím. To, že se tu Diego objevil a je někde v pořádku, bylo na celé té situaci snad nejsvětlejší. Do očí se mi drali slzy. A co můj Bubáček? Kde je moje malá Minaell? Diego by přece nedopustil, aby se někomu z nás něco stalo! Létali mi myslí další a další myšlenky a otázky na které jsem si nedokázala odpovědět. Po chvíli ticha a vyhýbání se pohledu všem okolo, jsem se konečně podívala na onu hnědou vlčici. ''Chci se prosím, přidat do smečky..'' Zamumlala jsem, ale snažila jsem se, aby to znělo srozumitelně, což se relativně i povedlo. Doufám, tedy..- Diego [Alfa]
- Počet příspěvků : 2049
Datum registrace : 27. 08. 17
Profil postavy
Postavení ve smečce: Alfa
Sun Jun 24, 2018 7:14 pm
Severní Tábor -> Přes Zrcadlové jezero -> Jižní Tábor
Polodémon dopomohl dotáhnout tu srnu. ''Těší mě Darkey, já jsem Diego..'' Představil se té vlčici také, i když nevěděl zda mluví právě na něj, nebo na Orfeona. Orfeona si pamatoval z doby, kdy mladý vlček Akio neovládl svojí magii. Dokonce ho i koutkem oka spatřil, jak odchází. Kde nabral tolik jizev? Pozvedl obočí. Asi za ním později zajdu, zeptat se jak se má.. Domyslel si a když se rozhlédl kolem Orfeon, Hilary a Dino byly v čudu. No já mám poslední dobou smůlu! Zamračil se a praštil tlapou do země. Zamumlal kouzelné slůvko a objevila se mu na zádech křídla, shodné v jeho barev srsti. Všiml si i pohledu mladé vlčky (Tessy) na jeho rohy, ale to už vzlétal a zamířil do druhého Tábora...Prolétal i nad Zrcadlovým jezerem, protože chtěl zkontrolovat jestli je jeho rodina v pořádku. Když ze vzduchu viděl jak si Kay hraje s vlčaty, pousmál se. Když však nikde neviděl Eveline, úsměv povadl, ale ihned na to i rozšířil když ji viděl v Táboře, kde přistál. Právě mluvila s Alfou Jessie.. Poznal, že není v pořádku. Pomalým krokem se vydal blíž k nim a o Eveline se otřel o bok. ''Diego..'' Zamumlala zaraženě, ale přitom stále čekala odpověď Jessie. Diego se na ní povzbudivě usmál a poté pohlédl na hnědou vlčici před nimi. ''Alfo Jessie..'' Kývl k ní uctivě. I on se už konečně chtěl dostat do smečky a mít toto za sebou. Všiml si, že se každého ptají na jméno, minulé postavení a čím by byl pro smečku prospěšný, ale všiml si také, že má teď jakousi smůlu na něco takového odpovědět, nejdřív lov a pak Orfeon zmizel drak ví kam.
- Cäelle
- Počet příspěvků : 2245
Datum registrace : 25. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Cäelle
Postavení ve smečce: Nemá smečku
Sun Jun 24, 2018 8:08 pm
Aysu
Poblíž severního tábora - původní hranice Zeisské
Zaslechla jsem myšlenky členky naší smečky, která na nás nespíš měla dohlédnout. Ušklíbla jsem se. Neuvědomovala jsem si, že má naprostou pravdu. Celý život jsem byla opomíjená a slabá vlčice, která dostala najednou možnost ovlivňovat životy druhých. Najednou jsem byla důležitá. Jistě že jsem si myslela, že mi patří celý svět. A taky jsem se podle toho chovala. Ani jsem se na svitáky nepodívala a vydala jsem se na dlouhou cestu zpátky.Směšné že alfu a další dva dospělé vlky porazí banda čtyř vlčat. Pff. Svitáci jsou vážně ubozí, pomyslela jsem si, když jsem opouštěla jejich území. Neměla jsem křídla, takže mě cesta docela vyčerpávala a dlouho mi trvala. Zatímco ostatní u byli v táboře, já jsem byla teprve v půli cesty.
Poblíž severního tábora - původní hranice Zeisské
Zaslechla jsem myšlenky členky naší smečky, která na nás nespíš měla dohlédnout. Ušklíbla jsem se. Neuvědomovala jsem si, že má naprostou pravdu. Celý život jsem byla opomíjená a slabá vlčice, která dostala najednou možnost ovlivňovat životy druhých. Najednou jsem byla důležitá. Jistě že jsem si myslela, že mi patří celý svět. A taky jsem se podle toho chovala. Ani jsem se na svitáky nepodívala a vydala jsem se na dlouhou cestu zpátky.Směšné že alfu a další dva dospělé vlky porazí banda čtyř vlčat. Pff. Svitáci jsou vážně ubozí, pomyslela jsem si, když jsem opouštěla jejich území. Neměla jsem křídla, takže mě cesta docela vyčerpávala a dlouho mi trvala. Zatímco ostatní u byli v táboře, já jsem byla teprve v půli cesty.
- Kay Mayen
- Počet příspěvků : 1840
Datum registrace : 24. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: KAYOS
Postavení ve smečce: Beta
Sun Jun 24, 2018 8:11 pm
Zrkadlové jazero
Sledoval som Zanteho, než sa ozvala malá Charzie. "Tak poď ku mne a predveď mi to," zazubím sa na vĺča, pritom si všimnem ako sa Evelin zbudila. Ešte než som stihol dáko zereagovať, odišla. "No poď, ale rýchlo.. pretože ochvíľu bude noc a mali by ste sa vyspať do síl," prehovorím, pritom sám zívnem. Teraz som si uvedomil, že celý deň a jednu noc som nespal, bol som stále na nohách a to kvôli príhode v mojom, už teraz bývalom domove. "Nebojte sa však, aj loviť sa naučíte. Mamka alebo taťka vás to naučia," usmejem sa na nich, pritom čakám na Charzie, kedy si vlezie do vody.
Sledoval som Zanteho, než sa ozvala malá Charzie. "Tak poď ku mne a predveď mi to," zazubím sa na vĺča, pritom si všimnem ako sa Evelin zbudila. Ešte než som stihol dáko zereagovať, odišla. "No poď, ale rýchlo.. pretože ochvíľu bude noc a mali by ste sa vyspať do síl," prehovorím, pritom sám zívnem. Teraz som si uvedomil, že celý deň a jednu noc som nespal, bol som stále na nohách a to kvôli príhode v mojom, už teraz bývalom domove. "Nebojte sa však, aj loviť sa naučíte. Mamka alebo taťka vás to naučia," usmejem sa na nich, pritom čakám na Charzie, kedy si vlezie do vody.
- Zante
- Počet příspěvků : 32
Datum registrace : 27. 04. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Zante
Postavení ve smečce: Vlče
Sun Jun 24, 2018 10:09 pm
Zrcadlové jezero
Viděl jak se mamka probouzela, radostí se k ní vydal ale než došel svými malímy nozičkami tak byla pryč. Otčil se a šel za sestřičkou Charzou. " Neboj se vody jen tě přijemně schladí a je v ní zábava chodit." " Plavat není zábava ale vytižení." Nechtěl to říct nahlas, jen protože mu to moc nejde, tak proč by měl odradit sestřičku od vody. " Děda tě naučí správně hýbat nozičkama a dává na nás pozor." Vydal se do vody která mu byla po hrudník " Pojd za námi, bude zábava." Celou dobu jak byl ve vodě tak radostně máchal ocásky ale tentokrát každým jinak aniž by o tom věděl.
Viděl jak se mamka probouzela, radostí se k ní vydal ale než došel svými malímy nozičkami tak byla pryč. Otčil se a šel za sestřičkou Charzou. " Neboj se vody jen tě přijemně schladí a je v ní zábava chodit." " Plavat není zábava ale vytižení." Nechtěl to říct nahlas, jen protože mu to moc nejde, tak proč by měl odradit sestřičku od vody. " Děda tě naučí správně hýbat nozičkama a dává na nás pozor." Vydal se do vody která mu byla po hrudník " Pojd za námi, bude zábava." Celou dobu jak byl ve vodě tak radostně máchal ocásky ale tentokrát každým jinak aniž by o tom věděl.
- Aragorn Elessar Telcontar
- Počet příspěvků : 839
Datum registrace : 02. 06. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Yllin
Mon Jun 25, 2018 9:15 am
Tábor
S dlhým zazívaním som sa zobudil, nemal by som toľko spať, najmä nie vtedy, keď sa aktívne podieľam na dianí vo svorke. Ale ten sen bol taký krásny. Sen, to je len ilúzia, ktorá nemá nič spoločné s realitou a tak to treba aj dbať. Pretiahol som sa a postavil sa švihajúc chvostom. Tento Tábor bol trošku iný, Ishimura ho mala taký kostrbatý, nora sem, nora tam, diera, výmol. Ach vlastne Ishimura už nejestvuje, sklopil som uši. Reel ako obvykle spal a zjavne sa mu snívalo čosi nepekné, nemohol som sa však, tým zdržovať, mám prácu...
- Cavalier
- Počet příspěvků : 340
Datum registrace : 29. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Cavalier
Mon Jun 25, 2018 9:29 am
smer Misty Meadow
"Emm.. Môžme ísť?" opýtam sa trocha neisto. Ten strach z odmietnutia som už mal vsugerovany do hlavy. Potichu som sa rozkráčal smerom k cieľovemu miestu. Tak rad by som sa zastavil, otočil sa smerom k Akire a opäť jej mohol hľadiť do tých ľadových očí, ktoré dokázali vo mne rozhoručiť ten oheň. Nakoniec som sa otočil, ale to len preto, aby som sa uistil, že ma Akira nasleduje. Prečo som sa nevedel k nej ozvať? Ublížila mi až tak snáď? Hlavu som mal pometenú, aj keď mi niečo hovorilo aby som sa na to vykašľal, nedokázal som to.
"Emm.. Môžme ísť?" opýtam sa trocha neisto. Ten strach z odmietnutia som už mal vsugerovany do hlavy. Potichu som sa rozkráčal smerom k cieľovemu miestu. Tak rad by som sa zastavil, otočil sa smerom k Akire a opäť jej mohol hľadiť do tých ľadových očí, ktoré dokázali vo mne rozhoručiť ten oheň. Nakoniec som sa otočil, ale to len preto, aby som sa uistil, že ma Akira nasleduje. Prečo som sa nevedel k nej ozvať? Ublížila mi až tak snáď? Hlavu som mal pometenú, aj keď mi niečo hovorilo aby som sa na to vykašľal, nedokázal som to.
Povolení tohoto fóra: