Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Příběh smečky Elloris

+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
Goto down
Akio
Akio
Počet příspěvků : 846
Datum registrace : 29. 09. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Gamma

Příběh smečky Elloris - Stránka 16 Empty Re: Příběh smečky Elloris

Sat Jun 23, 2018 10:12 pm
//Tak nesmazal. Psala jsem na špatný příběh. Pardóón.. 
Aralský les
Po jeho slovech chvíli mlčel. Měl Angelovi věřit? "A hledal si ji?" Zamumlal po chvíli toho trapného ticha. Když se jen trošku uklidnil. "A chci pravdu." Dodal se zavrčením a nyní už opět modrýma očima ho probodl chladným pohledem. Poté natočil ušiska k hlasu,  který se ozval dost nedaleko. Dokonce ho po chvíli koukání okolo spatřil. Hnědého vlka. "Když se otočíš, tak spatříš toho kdo tu je." Odpověděl mu. Úplně jiným hlasem,  než doposud mluvil na Angela. Víc ochotným hlasem.
Jєssiє
Jєssiє
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor
Počet příspěvků : 4969
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕
Postavení ve smečce: Alfa

Sat Jun 23, 2018 10:21 pm
→ Jižní Tábor
Orfeon mi na vzakz nijak neodpověděl, proto jsem si myslela, že možná zrovna loví, a nebo již taktéž skončil a jen mě přeslechl. Ohlédla jsem se za členy mé skupiny a když jsem se ujistila, že jsme byli všichni, kráčela jsem dál, směrem k Jižnímu Táboru. Společně jsme dotáhli naše kořisti až tam. Na chvíli jsem se zastavila a rozhlédla se okolo, když tu nikdo nebyl. Ah, asi šli do Severního Tábora... , pomyslela jsem si. Nu což, nevadí , trochu unaveně jsem povzdechla s domněním, že nebudeme moct společně všichni vyhlásit úspěšnost našeho lovu. Ale co už, takových ještě bude. "Dejme srny támhle vedle bizona" , pokynula jsem vlkům v mysli, neboť jsem stále držela srnu a nemohla tak mluvit. S Ritem jsem následně došla k onomu místu a srnu konečně pustila na zem. Vydechla jsem a mrskla ocasem. "Vyhlašuji tedy náš lov úspěšným, teď se můžete nasytit jednou z kořistí" , promluvila jsem a zlehka se pousmála. Obrátila jsem se poté na Haske a černou vlčici - tedy Richu - jak jsem se domnívala. "Haske, na základě tvých dovedností a pro tvou opravdu zajímavou a jedinečnou prosperaci, kterou bys mohla smečce poskytnout, tě příjmám do smečky Elloris na post, který si dříve zastávala - tedy na post Delty. Vítej.." , promluvila jsem klidným hlasem a autorativně se napřímila. "Richu, ty mi ještě řekni něco o sobě" , obrátila jsem se k černé vlčici a vyčkala na její odpověď. Koukla jsem po očku prosebně na Riterua. Byla bych ráda, kdyby tu se mnou ještě chvíli zůstal.
Drak Přírody
Drak Přírody
Počet příspěvků : 72
Datum registrace : 20. 08. 17

Sat Jun 23, 2018 10:52 pm
Na obloze zabarvené do oranžova se začaly tvořit červánky a slunce pomalu zapadalo za horizont. Poslední paprsky vyplňovaly prázdná místa v krajině, však začalo se pomalu ochlazovat.
Dino de Mal
Dino de Mal
Počet příspěvků : 4000
Datum registrace : 03. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Tato. Navždy.
Postavení ve smečce: Kappa

Sun Jun 24, 2018 9:58 am
Dino & Orf
/Severní Tábor/
Viděl jsem, jak se Orfeon blíží k nám. Sklonil jsem se instinktivně k Ašmodovi a snažil se jej trochu probrat pošťouchnutím čenichem. To, že už je mimo tak dlouho, se mi vůbec, ale vůbec nelíbilo. Když však dorazil Orfeon s nějakou smeččankou, koukal jsem na kořist, kterou táhnou. ,,Hm, docela dobrá práce," pochválil jsem je oba a nejprve zaslechl, jak Orfeon mluví k ní. ,,Já vím, už jsi mi to říkala a já tě poslouchal. Nebyl čas na plácání kravin, bylo třeba už konečně začít lovit," pravil Orfe zkráceně. ,,Mé jméno je Orfeon a jsem tvůj druhý Alfa," dodal nakonec a švihl chvostem. Konečně se napřímil a došel k Ašmodovi. ,,Díky Dino. Co s ním je?" obrátil na mě zrak. ,,Nevím, našel jsem ho v tomto stavu na hranicích, nepáchne však po vyhnancích, chtěl jsem mu pomoct," obhájil jsem se a Orfeon nad tím jen zakroutil hlavou. ,,Ta tvoje nápomocnost nás dovede jednou k záhubě..." trochu nedůvěřivě se podíval na mladého vyzáblého vlka. ,,Něco se s tím pokusíme udělat," zkonstatoval nakonec. Pozorovali jsme oba, jak rychle nastalo šero a tímpádem konec tohoto nového dne.
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem
Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal

Sun Jun 24, 2018 10:13 am
/Sererní tábor - poblíž tábora/
,,Díky za spolupráci," koukl jsem na Darkey, ale i na Diega. Jak dopadla Hilary, to jsem mohl vědět vzápětí, protože šla se svým úlovkem stejným směrem, jako my. Jen Sapha se kdesi ztratila. ,,Vyhlašuju lov úspěšným," pravil jsem nakonec a ohlédl se v tom šeru za tábor. Hilary si to mířila někam pryč. ,,Vydržte moment..." trochu jsem se zamračil a klusem se vydal za ní. Něco mi tu nehrálo, něco tu páchlo. A nejednalo se o příjemný pach. Když jsem viděl, oč jde, zavrčel jsem. ,,Co je to tady zase za bordel?" štěkl jsem a snažil se ve vlčích tvářích vypozorovat i za šera, o koho se jedná.
Traure
Traure
Počet příspěvků : 1816
Datum registrace : 18. 02. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Traure
Postavení ve smečce: Omega

Sun Jun 24, 2018 10:18 am
Nedaleko sev. tábora
Když do mě vlčice vrazila i další jehly jen jsem zarazil drápy do země. Třásl jsem se víc než před tím a musel jsem se udržovat, abych se udržel při vědomí. Po každém zavření oči bylo težši a težši je zase otevřít. Myslel jsem si že to je můj konec, když v tom jsem uslyšel hlas. Hlas patřil bílé vlčici která právě dorazila. Já se pokusil zvednout a jít směrem k ní, ale místo toho jsem jen dopadl na čumák a ležel bradou na zemi. Podíval jsem se vlčici do očí a hlavou ukázal nahoru, na naznačení toho že jsou i ve vzduchu. Po chvíli přišel i Orfeon, zdejší alfa, na toho jsem se jen bezmocně podíval a pokusil se zvednout hlavu.
Eito
Eito
Počet příspěvků : 977
Datum registrace : 12. 07. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Eito

Sun Jun 24, 2018 10:38 am
Nedaleko Sev. tábora na obloze
Najednou se ocitl ve vzduchu a netušil, co s tím udělat. Vyděsil se. Z výšek měl hrůzu a když volně visel nad zemí, jeho tělo naprosto strnulo. V krku se mu utvořil ohromný knedlík, téměř nemohl dýchat. ,,Udělám cokoli, COKOLI, jen mě doprav v pořádku a živého na zem!" zaúpěl se zavřenýma očima. Nechtěl vědět, jak vysoko už s ním vlčka vyletěla. Moc dobře si ale uvědomoval prázdný prostor, který se pod ním rozprostíral. Slyšel pouze divoce hučící vítr, který mu proudil kolem hlavy. Nebyl to příjemný pocit. Neměl ani tušení o tom, co se děje pod ním, zda je Traure či kdokoli jiný zraněn nebo ne. A nebo jestli třebas konečně přišla nějaká pomoc, která by se rozhodně hodila.
Yungul
Yungul
Počet příspěvků : 333
Datum registrace : 03. 06. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Sapha
Postavení ve smečce: Nemá smečku

Sun Jun 24, 2018 11:06 am
Nedaleko Severního tábora na obloze ---> Hranice Zeiss
Mým křídlům se příliš nelíbila ta zátěž navíc, už začínala bolet, ale věděla jsem, že ještě chvilku vydrží. každopádně jsem nemohla čekat na ostatní učně. pokud bych se rozhodla jim pomoct, což bych asi měla, nejen že bychom přišli i o druhý úlovek, který se teď nacházel v mých tlapkách, ale navíc bych jim ani nebyla moc platná. Sledovala jsem jejich počínání a obrazně se chytala za hlavu. "Jste na území smečky, sakra, popadněte ho a zmizte, je vás víc, nemá proti vám šanci, hlupáci!" Už si jich smeččani začali všímat, nejdřív ta bílá, pak už i fialový, nepotrvá dlouho a ukážou se další. Gah, nemám důvod čekat na takové hlupáky, kdo mají potřebu vyhrožovat smrtí a týrat svou oběť právě ve chvíli, kdy je na to nejméně vhodná doba. Zaslechla jsem slova toho bílého psa a překvapeně se na něj podívala. "Netvrď mi, že jsem vyhmátla zrovna toho, co se bojí výšek. Hele, v tvém zájmu se nemrskat se, jinak bych tě mohla upustit. To bude úplně stačit. Co se s tebou pak stane na zemi, to už já neřeším." A to jsem myslela v obou případech. Pokud spadne vlastní vinou, jeho smůla, nejspíš by ho to stálo život. A až přistanu, o jeho osudu rozhodne Naiome. Pro mě to byl jen úkol. nehodlala jsem ho mučit, jako ti dole toho druhého, ale zároveň jsem byla ochotná udělat všechno proto, abych svou alfu nezklamala. Přiměla jsem křídla k pohybu a zamířila zpět k hranicím. Ostatní se už se smeččany nějak poperou, když zdrhnou včas, ještě to mohli zachránit.
Eito
Eito
Počet příspěvků : 977
Datum registrace : 12. 07. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Eito

Sun Jun 24, 2018 11:17 am
Nedaleko Severního tábora - Hranice Zeiss
Přál si se vykroutit z jejího sevření, nu nemohl to samozřejmě provést, neboť si byl téměř stoprocentně jistý, že by jej samotný pád na zemský povrch ne zrnil, nýbrž zabil. Ale třeba nejsem tak vysoko...? Pootevřel jedno oko a pokusil se shlédnout dolů. Byla tma a zem nikde neviděl, takže oko zase honem zavřel. Pokusil se polknout přes knedlík v krku. Poznámku o strachu z výšek přešel s obrazným klidem, - neboť v klidu vážně nebyl, ale narážka na jeho fobii ho nijak nevyburcovala - ale na další slova alespoň nepatrně přikývl. Kdyby na mém místě byl Traure, začal by jí provokovat či jinak škádlit? snažil se přimět přemítat nad jinými věcmi. Neměl ponětí, kde se zrovna nachází. Bylo mu to jedno, jediné, po čem toužil, bylo zase stát všema čtyřma nohama na pevné zemi.
Argdem Telcontar
Argdem Telcontar
Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 11. 01. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Argie

Sun Jun 24, 2018 11:29 am
Poblíž S. Tábora --> hranice Zeiss
Ten hnédočerný pes přistál před Saurou, která očividně byla zklamána a naštvaná, že její klec padla v niveč. Však taky byla k ničemu, stejně by toho psa odnesli. Pes při přistání za sebou zanechal krvavý flek. Argdem by se nedivil, kdyby mu tenhle let zkřivil kosti v těle. A Saura mu to napálila do ksichtu, použila svou magii. Teď už byl omega úplně bezbranný. Argdema mávl černobílými křídly a postavil se k Sauře, i když bešel za ní, ale za Traurem. Dát mu ještě jednu ránu. To se však přihnali sviťáci a majitelé tohoto území. "Ále, pardon, že vám narušujeme váš sviťácký láskyplný večer," utrousil ironicky se zavrčením a švihl dlouhým ocasem, kterým přitom zasáhl silně i kebuli psa. Byl to rozkaz k mlčení. "Jdeme!" Zopakoval po Sauře a opět byl ve vzduchu. Úplně ignoroval sviťáky, kteří toto zacházení se psy museli vidět. Zadníma nohama do psa kopl, čímž ho popohnal směrem k hranicím. Ale nebyl čas čekat, než se zubožený pes rozhodne vstát. Popadl ho tedy a vynesl do vzduchu. Nečekal na ostatní, letěl i se psem k hranicím Zeiss.
Hilary
Hilary
Počet příspěvků : 1823
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Postavení ve smečce: Beta

Sun Jun 24, 2018 11:37 am
Nedaleko Severního tábora
Začínalo být šero a chladno, ale teplota téhle bílé vlčici nijak nevadila. Přimhouřila oči a pozorovala všechny přítomné vlky. Byla však ráda, když se tady objevil i Orfeon, protože tak měli větší šanci to tady urovnat. "Neunavuj se," poslala do hlavy jednomu z psů (Traure) myšlenku a vzhlédla vzhůru. Uviděla pár siluet a jedna právě se vzdalovala. "Necháme je jít nebo ne?" zeptala se v mysli své Alfy a tichoulince zavrčela. Nelíbila se jí představa, že by je nechali uniknout. Vůbec se jí totiž nezamlouvalo, že si troufli vstoupit na jejich území a že někoho unáší. Na druhou stranu neměla křídla nebo si to aspoň myslela. "Máš křídla, využij je. To peříčko, co nosíš na krku ti je daruje. Stačí říct formulku," poradil jí patron Soka a ona doopravdy zašeptala pár slov. Na zádech ji vyrostla bílá majestátná křídla a ona s nimi párkrát zamávala. A pak čekala jak rozhodne Orfeon, její Alfa.
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem

Profil postavy

Sun Jun 24, 2018 11:39 am
/Poblíž Severního Tábora/
,,Zmlkni, vlče, tady platí má pravidla, nikdo nikam nepůjde,"
zareagoval jsem na mladého vlka (Argdem) pohotově a zasoustředil se. Snažil jsem se pomocí magie ovládnutí mysli je přimět, aby se vrátili, dokud ještě nebyli tak úplně daleko. Pokud neovládali jakoukoli obranu proti myšlenkovým útokům, byli lidově řečeno v háji. Já jsem se nebál si to s nimi vyříkat osobně, chtěl jsem se dovzvědět, co se tu stalo. Právo jsem na to měl, koneckonců, toto bylo mé území a moje pravidla, jak už jsem jim řekl. Když už s jedním mi uletěli, druhý zde zůstane... pomyslel jsem s. Koukl jsem na Hilary a ihned ji odpověděl: ,,Nenecháme!"
Argdem Telcontar
Argdem Telcontar

Profil postavy

Sun Jun 24, 2018 11:51 am
Na cestě k hranicím -> zase zpět
Vystoupal opravdu vysoko, velké tělo se silnými křídly se jako silueta neslo oblohou. A Argdem nesl toho psa. Ten byl nejspíše tolik vyřízený z krátkého a jednostraného boje, že už se ani nemohl stavit na odpor. O to bylo jednodušší ho nést. Žíhaný letěl přímo k hranicím a i docela rychle, ale něco ho zastavilo. Vrátil se zpět i se psem. Teď už byl čas, aby něco začali dělat i ostatní učni. Sám se pral se silou Orfeonovy magie, avšak něco málo dokázal ovládat i sám. "Jestli chcete, aby tenhle čokl skončil jako placka, pokračujte," zavrčel. Stále byl vysoko a samozřejmě si byl vědom, že tam dole je i bílá vlčice. Hilary, beta kirigakure. Schválně Traureho pustil z předních tlap, takže teď Argdemobi ten nebohý pes visel jen že zadním nohou. Stačil jen jediný pohyb...
Easy
Easy
Počet příspěvků : 712
Datum registrace : 16. 04. 17

Profil postavy
Postavení ve smečce: Delta

Sun Jun 24, 2018 11:55 am
Tábor Zeiss -> Hranice -> Poblíž severního tábora
Její oblíbená denní doba začala nastávat a temný zubatý usměv ji vykřesala na tváři myšlenka od samotné Alfy Naiome. Vlčice zahalená do tmavého pláště nemohla uvěřit, co slyšela, ale byla za to neskutečně ráda. Její tajné přání bylo vyslyšeno. "Nezklamu Vás, má Paní," pomyslela si, doufajíc, že ji přečte myšlenku a hluboce se uklonila. Svýma krvavýma očima, ve kterých se lesklo zlo, se podívala na havrana a kývla na něj. Znala ho, byl s ní a s Tristanem na hranici, když ji vylepšovali. Ta práce ji však připadala k ničemu, když si stejně každý chodil hranice ne hranice. Rychlým klusem se rozběhla za havranem a když už byla u dřívější hranice, tak uviděla siluety vlků ve vzduchu. "A ty ostatní se toulají jako kde?" Zamumlala si pro sebe nevrle a rozběhla se dál za svým průvodcem. Věděla přesně, kde hranici se svitem překročila, protože ten pach znala dost dobře. Když uviděla bahno, co ještě nezakryl sníh u jedné z řek, tak se v něm vyválela, aby ztratila pach Zeissu a nenápadně došla tam, aby viděla zbytek. Snažila se, aby její myšlenky byly prázdné, aby byla ona nenápadná, což se jí v šeru dařilo. Čekala, až se ostatní vydají domů, do Zeiss.
Když viděla, že se jeden vrací, tak se zamračila. "Má ho přivést živého, ne ho tady někde zeškrabovat ze země," zavrtěla hlavou, připravená zakročit.
Saura
Saura
Počet příspěvků : 526
Datum registrace : 16. 02. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Nira

Sun Jun 24, 2018 11:58 am
Poblíž severního Tábora
Traure vypadal, že ztrácel vědomí. Tož lehčí ho přivést zpátky. Saura se podívala na dva sviťáky, jenž se tu přiloudali a tlumeně zavrčela. ''Možná vaše území, ale naše Omegy, kteří porušili zákon o opuštění území.'' Štěkla a šlehla o zem dlouhým šupinatým ocasem. Roztáhla dlouhá dračí křídla. ''Hádám, že sviťáci problémy nechtějí, proto nemáte žádné právo zasahovat do naších záležitostí a kdyby jste se nám do toho nepřipletly už jsme mohli být i s tímhle čoklem pryč.'' Dodala a vyletěla k Argdemovi, který držel psa jen za spodní část těla. Kdyby ho pustil, pád na hlavu by mu jistě způsobil nějaké to doživotní zranění a možná i smrt. Když spatřila, že se zde objevila Easy, ušklíbla se. ''Nechte nás odejít v klidu, nebo toho budete litovat.'' Procedila ještě nakonec mezi zuby a okolní vzduch opět o pár stupňů ochladl, díky jejímu stoupajícímu vzteku, který však nešel poznat v její chladné a nečitelné tváři.
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem

Profil postavy

Sun Jun 24, 2018 12:04 pm
Mladý žíhaný se vrátil přímo tak, jsem jsem očekával. Pro sebe jsem se na moment spokojeně usmál. Takže to funguje přesně, jak má! pomyslel jsem si a protáhl se. Vypnul jsem hruď. ,,To by vám zmetkům šlo, vyhrožovat... ale chovat se slušně, to ne!" štěkl jsem mu na odpověď a zavrčel. Do vzduchu jsem se za ním neměl jak dostat, to byla jeho jediná výhoda. Když se sem nasáčkovala další Zeissanka, odfrkl jsem si. ,,Nikdo nikam nikoho nebude odvádět, je ti to jasné?" zasupěl jsem směrem k ní a přiskočil před ní, načež tu o sobě dalo vědět jakési vlče. ,,Jo? Tak to hádáš špatně. Koneckonců, vy máte problém, takže je jen a jen váš," odsekl jsem. ,,Nemíním si nechat vyhrožovat a už vůbec ne vlčetem," probodl jsem vlčici pohledem. ,,Kdo se kam připletl? Vy nemáte právo nám lézt na území! Ty, jak říkáš, vaše Omeggy, byli jako první NAŠE Kappy," schválně jsem zdůraznil přivlastňovací zájméno. Viděl jsem, že pes Traure na tom není nejlíp a proto jsem k němu obrátil zrak. ,,Tak jak to bylo? Mluv," vyzval jej chladně. ,,Proč jsi opustil tehdy hranice?"
Easy
Easy
Počet příspěvků : 712
Datum registrace : 16. 04. 17

Profil postavy
Postavení ve smečce: Delta

Sun Jun 24, 2018 12:11 pm
HILARY A EASY
Poblíž severního tábora
Nad odpovědí Orfeona se bílá vlčice usmála, to si přece nenechají, že? Nějací prašiví Zeissáci se jim nebudou poflakovat na území. Dominantně máchla ocasem a se zavrčením, který se jí vydralo z úst, si vyslechla její slova. "Myslím, že máme právo. Trochu se ti to pomotalo v hlavičce, protože vy nemáte právo, co dělat na našem území," hlasitě a chladně odvětila vlčce a zamáchala křídly. "Orfeone? Je načase jim ukázat, co jsme my "sviťáci" zač," ušklíbla se a opatrně se odpíchla tlapami od země. Dostala se do vzduchu a nejistě pohlédla pod sebe. Zatnula zuby a sebevědomě pohlédla nad sebe, aby dyštak mohla zachránit jejich Kappu, jak se dozvěděla od Alfy. Za to tmavá zeisská Delta číhala a probodávala sviťáky pohledem. "To je Hilary, ne? Ta Gamma, co mě vyprovodila z Kirigakure, když to nedokázala ani Yllin, která mě mile přivítala," pomyslela si posměšně a obrátila se k učňům. Nechtěla se dostat do křížku s timi vlky, ale splnit příkaz své Alfy.
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem

Profil postavy

Sun Jun 24, 2018 12:17 pm
,,Ale to už je pak vaše mínus, že si to necháte líbit. Jak vidíte, my si to líbit nenechali. Vlče, ty zmiz, toto je záležitost dospělých,"
koukl jsem nejprve na Easy, poté na Sauru, ke které patřila ona má poslední vyřčená věta. ,,Hilary, počkej, teď ať promluví sám Traure," obrátil jsem pohled z bílé Gammy na psa, kterému byla směřovaná moje poslední otázka. ,,Proč jsi opustil tehdejší území Stříbrných Fénixů?" zopakoval jsem znění mé otázky. Můj výraz byl pevný. Byl jsem schopen zakročit, kdyby mi pokazili moje plány, mohl jsem jim ovlivnit myšlenky, mohl jsem je ledovými pouty připoutat k zemi, mohl jsem je uspat či omámit zpěvem, možností bylo mnoho. Toto jsem však chtěl vyřešit názorem. A poté se rozhodnu, zda a kam kdo půjde... napadlo mě.
Argdem Telcontar
Argdem Telcontar

Profil postavy

Sun Jun 24, 2018 12:20 pm
Poblíž Severního Tábora
"Takže nechcete, abychom odešli v klidu, nechali vás tu v klidu a sami měli pokoj? Fanj," procedil skrz zuby a zavrčel. Chtěl ukázat, že je toho, co řekl, opravdu schopný. Možná, že Saura byla ještě vlče, ale pěkně přerostlý vlče, co rozhodně mělo kuráž. Vždyť byli ze Zeiss. A taky chtěl ukázat, že rozhodně nemíní odstoupit od svých prostředků. A oni chtěli magii? Fajn, budou mít magii. Saura teď byla blízko a Arg se chystal udělat jeden cirkusový tríček. Zadní tlapy, kterými držel Traureho bezvládné tělo, se proměňovaly v černou páru, která způsobovala bolest, že by jeden řval. A navíc opět ta beznaděj... Argdem zatřásl hlavou a opět se uklidnil, čímž byla magie opět vypnuta. Chtěl jenom slyšet bolestné naříkání toho čokla. Pak neváhal a psa vymrštil do vzduchu přímo na Sauru, která byla jen kousíček od něj. Jestli byla pozorná, tak ho chytila. "A je jen na vás, jestli chcete mít problémy... Tohle není vaše věc. Tihle psi si byli vědomí, že překročili hranice Zeisské. Jen debil by to nevěděl. Dobrovolně se vzdali svobody. To je jejich věc ne? Přišli jsme si pro to, co nám patří," zasupěl s předstíraným klidem v hlase.
Dino de Mal
Dino de Mal
Počet příspěvků : 4000
Datum registrace : 03. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Tato. Navždy.

Sun Jun 24, 2018 12:26 pm
/Severní Tábor -> Poblíž Tábora/
Zacítil jsem velice, ale velice nepříjemný pach. Určitě právě ten, který cítil i Orf, který se rozběhl pryč za Hilary. Neváhal jsem a se svou chorobnou zvědavostí, se rozběhl po něm taky. Nebylo to daleko, ale hned za táborem. Cosi se tu dělo. Moc jsem toho sice nevěděl, ale jakmile jsem zpozoroval letícího psa, poslal jsem za ním hbité popínavé rostlinky, které vyrostly ze země a obepnuly, chytily ho ještě předtím, než stačil kamkoli dopadnout. Čirou náhodou ze země vyrostl ještě jeden pár šlahounů, které stáhly vlče (Saura) k zemi. Okamžitě jsem se k ní rozběhl. Byla cítit po Zeiss. ,,Uuups..." ušklíbl jsem se a úponky na vlčici nechal trochu povolit. Pro jistotu. Poté jsem si všiml žíhaného. ,,Argdeme?!" páchl úplně jinak, než tehdy.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: