Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Příběh smečky Elloris

+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
Goto down
Jєssiє
Jєssiє
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor
Počet příspěvků : 4969
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕
Postavení ve smečce: Alfa

Příběh smečky Elloris - Stránka 9 Empty Re: Příběh smečky Elloris

Sun Jun 17, 2018 5:13 pm
LKS
Příběh smečky Elloris - Stránka 9 Divider__6__by_ladymidnightsolace-da3ygsj
Zahlédla jsem Riteruův úsměv, věnovaný mě. Usmála jsem se též, ale jakoby něco bylo trochu jinak. Díky talismanu jsem mohla cítit pár zvláštních pocitů v Riteho duši. Rychle a starostlivě jsem za ním doběhla. "Rite..." , vydechla jsem a láskyplně jej olízla na líci. Otřela jsem se na pozdrav o jeho bok a pak pohlédla svýma zlatýma očima do jeho tváře. Mile a konejšivě jsem se usmála. "Je všechno v pořádku?" Optala jsem se poněkud starostlivě. Za žádnou cenu jsem nechtěla, aby se Riteru cítil jakkoliv špatně.
Dix de Mal
Dix de Mal
Počet příspěvků : 374
Datum registrace : 05. 01. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Traure
Postavení ve smečce: Kappa

Sun Jun 17, 2018 5:14 pm
LKS
Na mitril jsem přikývl a už se připravoval jít když mě zastavil povědomí hlas. "Jasně mamy!" řekl jsem radostně a pak se otočil na Mitril která vydýchávala vyděšení. "Mami tohle je Mitril, budeme spolu trénovat na hraničáře." představil jsem Mitril mámě a pak udělal to samé pro Mitril. "Mitril tohle je moje máma Richu." usmál jsem se a pomalu se vydal směrem k místu odkud šel ten pach.
Haske
Haske
Počet příspěvků : 3383
Datum registrace : 14. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Sapha
Postavení ve smečce: Delta

Sun Jun 17, 2018 5:19 pm
Sapha
Jižní tábor ---> LKS
"Děkuju." Vděčně jsem se usmála na Jessie a pak čekala, co se bude dít dál. Když můj otec začal svolávat smečku, bylo to řádné překvapení. Do teď jsem neměla ponětí, že se stal alfou. Moment, nedělalo to ze mě... dceru alfy? Byla to sice dobrá zpráva, to že je alfa a tak, ale stejně jsem z toho měla zvláštní pocit. na druhou stranu on poslání Virentemů plnil přesně podle dědečkova přání. Alfa pak mě, Diega a nějakou další vlčici v masce vyzvala, abychom vyrazili na lov s ní. Poslechla jsem. lepší skupinku si stejně nenajdu, protože až na Jessie jsme podle všeho všichni dřív patřili do Ishimury.

Haske
Jižní tábor ---> LKS
A nebezpečná magie v tlapkách nepřítele, to jsem dobře věděla. nechala jsem své myšlenky, ať mi opět chaoticky zaplaví hlavu, jak měly ve zvyku, ze snahy udržet mezi nimi řád mě akorát tak začínala bolet hlava. Bez jediného slova jsem s dalšími vlky, které jsme si už pamatovala z Ishimury, vyrazila za Jessie. Naše skupinka mi připadala jako dobrá, i když mi stačil jediný pohled na Jessie, abych věděla, že ona sama se lovu příliš účastnit nebude. Uměla jsem ve vlcích číst dobře. Ale to vůbec nevadilo, chápala jsem, že je z alfování unavená a lov zastaneme i ve třech.
Riteru
Riteru
Počet příspěvků : 221
Datum registrace : 09. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Eito

Sun Jun 17, 2018 5:20 pm
Les kirigakurských srn
V tom na něj promluvila Jessie. Sotva vzhlédl, už mu olízla tvář a on se znovu usmál. Sotva se objevila v jeho přítomnosti, hned se cítil o poznání lépe. To je to na mě tak vidět? pomyslil si. I přesto na její otázku pohotově přikyvoval, nepřál si, aby si o něj dělala starosti. ,,Jistěže," zodpověděl jí dotaz s úsměvem, doufajíc, že nepozná ne tak úplnou pravdu, kterou jí právě předložil. Nerad byl ke své partnerce neupřímný, zároveň však neměl rád, když se kdokoli z jeho blízkých snažil vyřešit jeho vlastní problémy. Odvrátil od hnědé vlčky zrak a s falešnou nedočkavostí se zadíval do hloubi lesa. Stále se nezačal těšit na to, až bude muset ulovit nějakou kořist.
Jєssiє
Jєssiє
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 5:33 pm
Les Kirigakurských srn
Byla jsem ráda, když se na Riteruově tváři objevil úsměv. Přesto jsem věděla, že opět neříká tak úplnou pravdu. Co jiného jsem vlastně mohla čekat. Riteruovu povahu jsem znala dost dobře, a také jsem ji plně respektovala. Ještě aby ne? Jen jsem se s povzdechem pousmála. Bylo mi to i celkem líto, když jsem věděla, že Riteho něco trápí, ale nemohla jsem mu nijak pomoct. Jen jsem se láskyplně otřela o jeho krk a položila na chvíli svou hlavu na jeho rameno. Mohl cítit mé srdce otevřené jemu. Po chvíli jsem se odtáhla a postavila se vedle něj. Chtěla jsem, aby věděl, že jsem tu opravdu stále při něm, a by se nemusel kdykoliv cítit nějak nepříjemně, nebo nesvůj. Pohlédla jsem do jeho očí a zlehka se usmála. Vyčkávala jsem poté na to, co se rozhodne Orfeon dělat. Tento lov jsem nechávala více na jeho vedení.
Richu
Richu
Počet příspěvků : 229
Datum registrace : 13. 10. 17

Profil postavy
Postavení ve smečce: Gamma

Sun Jun 17, 2018 5:40 pm
LKS
Usmála jsem se reakci šedé vlčice. "Promiň, nechtěla jsem tě vylekat." Nepřišlo mi, že bych šla tak potichu, možná byla jen příliš zabraná do lovu. "Našli jste už nějakou kořist?" V okolí byla spousta pachů zvěře, většina z toho ale hodně stará a čich mi ještě sloužil dobře, ale možná byli úspěšnější. "A těší mě, Mitril." Hraničáři? To pro mě byla novinka. zaslechla jsem o nich jen pár zmínek, podle všeho to byli důležití vlci, kteří ochraňovali smečku, ale nikdy žádného opravdového nepotkala, kam až má paměť sahala. A můj synek se chtěl stát jedním z nich. byla jsem na něj pyšná.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar
Počet příspěvků : 665
Datum registrace : 24. 12. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Kayo

Sun Jun 17, 2018 5:49 pm
LKS
"Mamka Richu? Teší ma," prehovorím, keď pomaly idem lesom a ďalej vetrám pach možnej koristi. "Jop, trénujeme na hraničiarov. Mňa, Dixa a pár ďalších učí môj otec," poviem, no teraz už potichu. Zavetrila som totiž pach, ktorý bol nie príliš ďaleko od nás. "Našla som.. tam" pošepkám a labou ukážem smerom, odkiaľ som cítila ten pach. "Mimoto, môžeme už loviť, či máme vyčkávať.. pretože som niečo zavetrila a bola by škoda, keby to stihlo utiecť.." poviem potichu, ako som len mohla.
Dix de Mal
Dix de Mal
Počet příspěvků : 374
Datum registrace : 05. 01. 18

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 5:57 pm
LKS
"Něco jsem zavětřil." odpověděl jsem mamce. Podívám se na Mitril která zpozornila. Po chvíli jsem pochopil proč. Zacítil jsem už silnější pach. Nebyl jsem schopen říct co to bylo za zvíře, ale bylo blízko. "Já myslím že jo." kývl jsem na její otázku a přikrčil se k zemi. Větřík vál, naštěstí směrem k nám.
Tario de Ornet
Tario de Ornet
Datum registrace : 21. 07. 17

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 5:58 pm
Tábor → LKS
Zaptřepal jsem hlavou. Zase jsem byl mimo, vlk, vedle kterého jsem stál, zmizel. Ostatně všichni najednou zmizeli. Poslední co jsem stihl zaregistrovat, byly proslovy Alf. O spojení smeček už jsem věděl, celkem se mi to i zamlouvalo, i když jsem byl spíše typ vlka, který nemá rád změny. Poslední, co jsem zaznamenal, byl nějaký společný seznamovací lov. Než jsem však stačil zjistit, kam se jde, všichni už byli pryč. Musel jsem se tak vydat po svých za pachem ostatních.
Pach byl naštěstí čerstvý, můj spolehlivý čumák mě dovedl zanedlouho do lesa, kde jsem v dáli mezi stromy již mohl zahlédnout vlčí siluety. Doběhl jsem k nim a snažil se vypozorovat, co se děje a k čemu se schyluje. "Nazdár!" Pronesl jsem vesele k flekaté vlčici (Destiny).
Jєssiє
Jєssiє
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 6:10 pm
Rozdělení skupin na lov
1. Skupina pod vedením Orfeona: Sapha, Diego, Darkey, Comtessa
2. Skupina pod vedením Jessie: Haske, Richu, Riteru, Dix, Mitril
3. Skupina pod vedením Destiny: Toshio, Hexy, Haymitch, Tario
Rozdělte se prosím do takto daných skupin. Další vlci, kteří by ještě přišli, nechť se přidají rovnoměrně do těchto skupin. Každá skupina je schopna ulovit 1-2 kořisti.
Jde hlavně o spolupráci a zábavu!
Richu
Richu
Počet příspěvků : 229
Datum registrace : 13. 10. 17

Profil postavy
Postavení ve smečce: Gamma

Sun Jun 17, 2018 6:16 pm
LKS
Ta vlčice byla dokonce dcera hraničáře, i když bylo zvláštní, že ji bude trénovat otec na její budoucí povolání. Ale pochopitelné, pokud bylo hraničářů málo. Začichala jsem směrem, který naznačila a opravdu. byl tu čerstvý pach. "Taky to cítím. Myslím, že můžeme lovit, nikdo neříkal, že se má najít kořist a čekat, navíc se to v lovech ani nedělá." Možná zaslechli něco o čekání oni, i když o tom jsem pochybovala, nejspíš ale ne, když i Dix souhlasil, že půjdeme lovit.
Destiny Aqua
Destiny Aqua
Počet příspěvků : 3335

Profil postavy
Hlavní postava: Strieborná a škvrnitá
Postavení ve smečce: Beta

Sun Jun 17, 2018 6:26 pm
LKS
Destiny sa zastavila, keď začula pozdrav. Mierne pootočila hlavu. ,,Zdravím," pozdravila vlka ticho. Mlčky zostala chvíľu stáť, napoly čakajúc, či sa ten zelený vlk pridá k nim na lov, alebo či odíde preč. Tak, zišla by sa nejaká taktika na lov. Niečo užitočné a jednoduché. Ale záleží na tom, koľko nás bude. Čím viac vlkov, tým vyššia šanca, že niečo ulovíme a tým viac možností ako sa rozmiestniť, aké mágie využiť a podobne, teda aspoň to je môj názor. Zaujímalo by ma, akú mágiu má vlastne Toshio. Predtým som sa ho to nestihla spýtať, pretože som na to zabudla a neskôr už nebol čas. Škoda. Mala by som to vedieť, keď je teraz môj učeň. Učeň... celé je to zvláštne. Ja a Beta! Unikla som pred osudom vodkyne do sveta a nakoniec si ma znova našiel. Náhoda? Kto len vie, uvažovala mlčky.
Ose Arashi FK
Ose Arashi FK
Počet příspěvků : 757
Datum registrace : 02. 02. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Dračí Potomek

Sun Jun 17, 2018 6:31 pm
Haymitch Fireshadow 
LKS
Obratil jsem se na bílou vlčici.,, Půjdeme ulovit ty jeleny, které jsem, jak jsem říkál, cítil někde v zajdu lese na palouku?" Otázal jsem se. Protože mě stání na místě už nudil, bylo tu mnoho vlků a potřebovali jsme se rozdělit. Někdo může jít lovit ty jeleny, ostatní ať jdou třeba na bizon. Ale já chci ty jeleny. Ty se mi loví nejlíp, a taky jsem je ucítil první. Ale ne, už jsem zase jako malý. Ale proč ne? Tohle je lov, ale také hra.
Jєssiє
Jєssiє
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 6:32 pm
Les Kirigakurských srn
Vlků tu bylo poměrně dost, proto jsem usoudila, že bych měla asi za nějakou skupinou jít. Pohlédla jsem na Riteho. "Jestli nechceš lovit, nemusíš" , řekla jsem s klidně a zlehka se pousmála. Přesto jsem jej vybídla, ať jde za mnou. Víc jak ráda jsem byla v jeho přítomnosti a vítala jsem jeho doprovod s otevřenou náručí.
Doběhla jsem za postarší vlčicí s Mitril a mladým zeleným vlkem. "Můžeme vyrazit!" Řekla jsem a zodpověděla zároveň zmíněnou otázku. Vypla jsem autorativně hruď a zaujala pevný postoj. Pach jsem též zachytila, a díky mým vytrénovaným schopnostem a věcem, které mi k tomu napomáhaly, jsem dokázala přesně určit, kde se kořist nachází. Ale chtěla jsem nechat vlky mé skupiny, aby se k ní dovedli sami. Vyběhla jsem po směru pachu, ale zároveň nechávala ostatní běžet přede mnou. Chtěla jsem vidět, jak se všem povede. A hlavně jsem sledovala Haske, jejíž schopnosti v tomto lovu měly rozhodnout o jejím přijetí do smečky.
Destiny Aqua
Destiny Aqua
Počet příspěvků : 3335

Profil postavy
Hlavní postava: Strieborná a škvrnitá
Postavení ve smečce: Beta

Sun Jun 17, 2018 6:39 pm
LKS
,,Áno, lenže najskôr musíme počkať na ostatných a potrebujeme nejakú stratégiu. Nemôžeme sa na nich len tak rozbehnúť,"
povedala, alebo skôr vysvetlila, mu. Ani ju úplne nebavilo stále len tak postávať, no predsa len po istej dobe konečne získala ako-takú trpezlivosť. ,,Artemia? Joy?" zavolala v myšlienkach dvojicu svojich okrídlených maznáčikov ktorých nevidela už poriadne dlhú dobu. Ani jeden z nich samozrejme nevedel komunikovať v myšlienkach a tak jej zostávalo len dúfať, že sa objavia. ,,Škoda, že ti ešte nemôžem pomôcť s lovom," skonštatoval Amon. Svojho patróna nikdy nevidela v reálnej podobe a hoci jej to prišlo trochu zvláštne, nevedela prečo.
Riteru
Riteru
Datum registrace : 09. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Eito

Sun Jun 17, 2018 6:41 pm
Les kirigakurských srn
Když se mu Jessie opřela o rameno, shlédl na ni a zabořil jí čenich do tmavé husté hřívy. Po chvíli se odtáhla. Riteru ji nespouštěl z očí. Přemýšlel o tom, kolik vlků ve smečce asi tak vědělo, že jsou partneři. Ač si lásku vyznávali téměř vždy, když se ocitli spolu, veřejně o ní moc nemluvili. Zatím nebylo proč. Švihl ocasem a vyčkával, zda nedostane nějaký povel, který by mu mohl určit, co by mohl provést dál. Když uslyšel Jessiin hlas, pohlédl na ni a zavrtěl hlavou: ,,Ne, v pořádku, to nějak zvládnu. Vždycky jsem to zvládl, no ne?" Pobaveně se na okamžik pousmál. Jakmile gestem pokynula, aby šel za ní, s veškerou poslušností ji následoval až ke trojici vlků, jichž si všiml již předtím, ale neměl zatím v plánu se s nimi dát do řeči. Byl vděčný za to, že mohl být ve skupině s Jessie a taktéž byl rád, že ho ona sama k nějaké přidělila.
Haske
Haske
Počet příspěvků : 3383
Datum registrace : 14. 12. 16

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 6:44 pm
LKS
K naší skupince se připojili ještě další vlci, jeden z nich byl určitě Jessiin partner a ti další, zelený vlk a černá postarší vlčice určitě patřili do Ishimury. tedy dřív, dnes už Ishimura nebyla. A pak tu byla Mitril. S úsměvem jsem se na ni podívala a kývla jí na pozdrav. Z tábora vyrážela přede mnou. byla jsem docela zvědavá na její lovecké schopnosti. zavětřila jsem a objevila pach, který byl čerstvější, než ostatní a který jsme zřejmě měli v plánu stopovat, protože se za ním všichni rozběhli. Já si nejdřív přehodila přes hlavu kapuci svého pláště, aby mě stříbrné odlesky, které na slunci vrhala má maska neprozradily. pak jsem se rozběhla s ostatními a během pár kroků dokonale splynula se stíny, jak to uměli jen hraničáři. Pach, který jsme sledovali, se tvářil jako srnka, těch tu bylo v lese také nejvíc, alespoň podle okolních pachů, i když to bylo zvláštní, co jsem věděla, měly rády spíš louky. Pohybovala jsem se svižně a téměř bezhlučně, zároveň jsem hlídala, aby byli ostatní pořád v dosahu a já se skupince moc neztratila.
Ose Arashi FK
Ose Arashi FK

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 6:44 pm
Haymitch Fireshadow 
LKS 
,, To je jasné. Já navrhuji strategii hnaní stáda, dáme stádo do pohybu a chytíme společně toho nejpomalejšího. Šla by tak strategie obklíčení, ale na to nás bude málo, takhle by jsme každý musel útočít na víc cílů, což je nemožné, takže obklíčení padá. "Řekl jsem. Trochu mě naštvalo  že mě vlčice poučuje. Vím, jak to chodí. Nejsem vlče. Ale nenechal jsme na sobě nic znát. Čekal jsem na ostatní.
Ose Arashi FK
Ose Arashi FK

Profil postavy

Sun Jun 17, 2018 6:49 pm
Jack Ian Snart 
LKS 
Musela jsem být hodně hluboko v lese, protože jsem už neslyšela vlky. Závětřila jsem. Přesně jsem věděla, co je pěkný kousek přede mnou. No, Teda ne přede mnou doslova, ale vy víte jak to myslím. Byla tam sena, podle pachů jsem poznala, že je stará a že je sama. Taky jsem cítila její krev, ne zaschlou, ale čerstvou. To znamenalo  že se teď zranila. Asi se odřela nebo tak něco. Začala jsem se posouvat jejím směrem.
Mitril Avyi Telcontar
Mitril Avyi Telcontar
Počet příspěvků : 665
Datum registrace : 24. 12. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Kayo

Sun Jun 17, 2018 6:52 pm
LKS
"Tak poďme," zašepkám, pritom sa k nám pripojila Alfa Jessie a niejaký ďalší vlk. Tento krát som ich však ignorovala, pretože som sa snažila sústrediť na to, aby som nestratila pach. Šla som primeranie. Ani nie rýchlo, ani nie pomaly. Dávala som si pozor na každú vec, ktorá by mohla odhaliť moju pozornosť. Obzriem sa, či ide za mnou - moja družina. Môj pohľad skončil, kde inde ako opäť na Dixovi. "Tak, čo si myslíš, kam teraz?" opäť mu pošlem myšlienku pritom zastanem. Zdá sa, že som bola na mieste, alebo to bol planý poplah? Toto bol oficialne môj prvý lov.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: