Příběh smečky Elloris
+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
- Destiny Aqua
- Počet příspěvků : 3335
Datum registrace : 23. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Strieborná a škvrnitá
Postavení ve smečce: Beta
Re: Příběh smečky Elloris
Sun Jun 17, 2018 6:55 pm
LKS
,,Na to, aby sme uštvali stádo jeleňov by sme potrebovali priveľa času. Mohli by sme ich obkľúčiť a jedna časť by zahnala stádo k druhej časti, ktorá by ich následne ulovila. Tým pádom by sme mali viacero cieľov, ale zároveň nie priveľa, teda ak by sme stádo ešte medzitým rozdelili na viacero častí a hnali iba slabších jedincov. Samozrejme, aj technika hnania stáda je dobrá, lenže my nemáme celý deň na to aby sme ich hnali," povedala. Od zamyslenia sa mierne zamračila. Aká taktika by bola najlepšia? Všetky sa dajú čiastočne využiť, ale ťažko povedať, ktorá najviac. Nikto z nás nevie, proti akému stádu budeme stáť, pomyslela si. ,,Potom sú tu ešte mágie, na tie nesmieme zabúdať," dodala po chvíli, tentokrát už s pokojným výrazom tváre. ,,Mimochodom, som Destiny Aqua, Beta," predstavila sa nakoniec s ľahkým pokusom o úsmev. Nechcela ho poučovať, to rozhodne nie. Len skrátka... rada rozmýšľala nahlas. A občas bola príliš tvrdohlavá.
,,Na to, aby sme uštvali stádo jeleňov by sme potrebovali priveľa času. Mohli by sme ich obkľúčiť a jedna časť by zahnala stádo k druhej časti, ktorá by ich následne ulovila. Tým pádom by sme mali viacero cieľov, ale zároveň nie priveľa, teda ak by sme stádo ešte medzitým rozdelili na viacero častí a hnali iba slabších jedincov. Samozrejme, aj technika hnania stáda je dobrá, lenže my nemáme celý deň na to aby sme ich hnali," povedala. Od zamyslenia sa mierne zamračila. Aká taktika by bola najlepšia? Všetky sa dajú čiastočne využiť, ale ťažko povedať, ktorá najviac. Nikto z nás nevie, proti akému stádu budeme stáť, pomyslela si. ,,Potom sú tu ešte mágie, na tie nesmieme zabúdať," dodala po chvíli, tentokrát už s pokojným výrazom tváre. ,,Mimochodom, som Destiny Aqua, Beta," predstavila sa nakoniec s ľahkým pokusom o úsmev. Nechcela ho poučovať, to rozhodne nie. Len skrátka... rada rozmýšľala nahlas. A občas bola príliš tvrdohlavá.
- Toshio
- Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 22. 01. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Kayo
Postavení ve smečce: Kappa
Sun Jun 17, 2018 6:57 pm
LKS
Zastanem a sledujem Destiny. "Vhodná taktika?" poviem potichu, pritom pozriem na vlka (Haymitch) a počúvam jeho slová. "Hnanie stáda.." poviem opäť potichu a zamyslene, pritom si začnem do zeme kresliť labku - niečo ako mapku. "Čo tak.. najprv sliediť a až si vytipujeme najslabšieho jedinca, odríznuť ho od jeho stáda a potom ho uštvať?" poviem. "Myslím tak, že by sme sa rovnomerne rozmiestnili. Potom by jeden vlk vybehol a oblúkom by nádejnú korisť odstrihol od jeho stáda, začal by ho štvať. Osatný by sa k nemu potom pridali?" opýtam sa. S týmto som nemal skúsenosti.
Zastanem a sledujem Destiny. "Vhodná taktika?" poviem potichu, pritom pozriem na vlka (Haymitch) a počúvam jeho slová. "Hnanie stáda.." poviem opäť potichu a zamyslene, pritom si začnem do zeme kresliť labku - niečo ako mapku. "Čo tak.. najprv sliediť a až si vytipujeme najslabšieho jedinca, odríznuť ho od jeho stáda a potom ho uštvať?" poviem. "Myslím tak, že by sme sa rovnomerne rozmiestnili. Potom by jeden vlk vybehol a oblúkom by nádejnú korisť odstrihol od jeho stáda, začal by ho štvať. Osatný by sa k nemu potom pridali?" opýtam sa. S týmto som nemal skúsenosti.
- Darkey
- Počet příspěvků : 50
Datum registrace : 20. 05. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Darkey
Sun Jun 17, 2018 6:58 pm
Les kirigakurských srn
Čekala jsem na rozdělení a upřímě, nemohla jsem se dočkat. Už dlouho jsem nelovila se smečkou a docela jsem se na to těšila. Pak tedy přišlo rozdělení, jsem ve skupince pod velením toho fialového vlka, což mě docela překvapilo, ale přišla jsem k němu, jako zřejmě udělají další členové naší skupinky. "Zdravím. Já jsem Darkey, ale to už zřejměě víš. Já ale stále nevím tvoje jméno." Něžně jsem ho pozdravila a mile jsem se usmála. Prohrábla jsem si peří a podívala jsem se zpátky na něj. "Máš nějaký plán?" Otázala jsem se zvědavě, protože smečkový lov se musí nějak promyslet.- Ose Arashi FK
- Počet příspěvků : 757
Datum registrace : 02. 02. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Dračí Potomek
Sun Jun 17, 2018 7:01 pm
Haymitch Fireshadow
LKS
,, Jo, to by šlo. Muselo by se hodně pevně určit, kdo co bude dělat, jaké budou role. Taky pořádně probrat, co má přesně každý dělat, aby to všichni chápali. Musí to být přesný a nikdo nesmí udělat něco jiného. Ale věřím že role dokážeš rozhodit. Nebude to lehký, ale co by jsme čekali o lovu v zimě. Nějak to dáme. Já jsem Haymitch Fireshadow, delta. " Poznamenal jsem, její plán by mohl funguvat, jen byl náročný.
LKS
,, Jo, to by šlo. Muselo by se hodně pevně určit, kdo co bude dělat, jaké budou role. Taky pořádně probrat, co má přesně každý dělat, aby to všichni chápali. Musí to být přesný a nikdo nesmí udělat něco jiného. Ale věřím že role dokážeš rozhodit. Nebude to lehký, ale co by jsme čekali o lovu v zimě. Nějak to dáme. Já jsem Haymitch Fireshadow, delta. " Poznamenal jsem, její plán by mohl funguvat, jen byl náročný.
- Destiny Aqua
Profil postavy
Sun Jun 17, 2018 7:07 pm
LKS
Vypočula si Toshiov plán. Zamyslene kývla hlavou. ,,To by šlo, uštvať slabšieho jedinca nebude zložité. Obidva plány si však vyžadujú jednu vec- veľmi presné zadelenie pozícii, toho čo má kto urobiť, kedy to má urobiť a ako to má urobiť. No toto je lov v zime. Ten nebude ľahký nikdy. Teší ma, Haymitch," povedala. ,,Potom by sme mali do plánu zakomponovať mágiu. Pri oddeľovaní stáda by sa to celkom zišlo a je jasné, že budeme musieť stádo rozdeliť, nech sa rozhodneme pre ktorúkoľvek z možností," dodala ešte. Mohla by som omámiť pár sŕn... to by nemalo byť zložité. Stačí v nich vyvolať niečo príliš pozitívne alebo ospalosť, pomyslela si.
Vypočula si Toshiov plán. Zamyslene kývla hlavou. ,,To by šlo, uštvať slabšieho jedinca nebude zložité. Obidva plány si však vyžadujú jednu vec- veľmi presné zadelenie pozícii, toho čo má kto urobiť, kedy to má urobiť a ako to má urobiť. No toto je lov v zime. Ten nebude ľahký nikdy. Teší ma, Haymitch," povedala. ,,Potom by sme mali do plánu zakomponovať mágiu. Pri oddeľovaní stáda by sa to celkom zišlo a je jasné, že budeme musieť stádo rozdeliť, nech sa rozhodneme pre ktorúkoľvek z možností," dodala ešte. Mohla by som omámiť pár sŕn... to by nemalo byť zložité. Stačí v nich vyvolať niečo príliš pozitívne alebo ospalosť, pomyslela si.
- Hexy de Mal
- Počet příspěvků : 1512
Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Sun Jun 17, 2018 7:09 pm
HILARY
Jižní tábor -> LKS
Brzy se všichni vytratili do lesa a tak darovala poslední pohled Rosie, na jejíž hlavu vyšplhala Kat a hrdě se usmívala. Bylo štěstí, že tygřice byla hodná a malé bytůstce nechtěla ublížit a ani jí to nenapadlo. "Zůstaň tady nebo pojď klidně lovit," poslala synkovi Aaronovi myšlenku. Bílá hrdá vlčice se rozběhla známou cestou do lesa a vzpomínala na svůj první zimní lov s Brandem, Yllin, Jess a Jirem. Tam se stala Deltou, díky Aetasovi. Přemýšlela, kde je, kde je tomu hrdému vlkovi konec? Když doběhla dooo lesa, tak viděla, že se nechala moc zaplavit svými vzpomínky. Vzdychla, lov začal a ona zase zklamala. "Co pak, Beto? Nedokážeš sama ulovit vysokou?" Ozval se po dlouhé době patron se svým obvyklým jízlivým tónem v hlasu. Neměl proč mluvit dříve, protože si tahle vlčice vedla dobře a on neměl, proč ji škádlit. "Jde o to, aby se vlci poznali, jde o spolupráci, jde o to, aby Beta šla příkladem," připomněla mu rázně, protože ji zase jednou šel na nervy. "Bla bla bla, kdyby jsi byla dobrá Beta, tak by ti nějaký místo v nějaké skupině nechali, ne? Tak si nemyslí, že jsi věrná a že jdeš lovit pro smečku. Kdy myslíš, že tě degradují?" zkoušel to Soka dále posměšně. "Někdy si doopravdy myslím, že nejsi ten, který mi má radit a pomáhat. Spíše ten, který mě má ničit a přivést na samé dno. Nemluv tak ošklivě o Alfě, o všech okolo, je-li ti život milý. Raději mlč. To ti jde taky skvěle," sarkasticky odbyla patrona a nasála pachy. Nevěděla, zda má místo v nějaké skupině či se nějak jinak na ni myslí, ale věděla jedno. To, co říkal její patron, byla jedna z těch nejhorších lží, co vůbec vypustil z té jeho kapří pusy.
- JєssiєVedlejší administrátor
- Počet příspěvků : 4969
Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕
Postavení ve smečce: Alfa
Sun Jun 17, 2018 7:14 pm
Les Kirigakurských srn
Usmála jsem se na Riteho a uznaně pokývla hlavou na jeho slova. Když jsem cítila o něco věktší pokoj v Riteruově duši, hned jsem byla ráda. Mávla jsem ocasem a v očích mi začaly problikávat divoké plamínky. Držela jsem se někde uprostřed skupinky, která již byla v pohybu. Zároveň jsem upravovala tempo tak, abych mohla být vždy poblíž Riterua. Klusala jsem tak, že nebyl slyšet téměř žádný můj krok. Vyhýbala jsem se osvětleným místům a mýtinkám. Zkrátka jako zkušená lovkyně. I když má srst byla v bílých sněhových závějích nápadná, snažila jsem se skrývat mezi hnědými kmeny stromů a keři. Zároveň jsem nespouštěla oči z členů mé skupiny. Haske vypadala zkušeně, sledovala jsem její velmi dobré počínání. U Mitril se zelenáčem se naopak zdálo, že to byl jejich první větší lov. Ale i přes to očividně věděli, co dělat. Nezaostávali, naopak se hnali odhodlaně kupředu. A to se mi líbilo.
Po chvíli se zdálo, že jsme se k našemu cíli přiblížili. Mitril poznala správně. Pokynula jsem vlkům zastavit a zároveň jsem se přikrčila u keře. Svým ostrým pohledem jsem pohlédla do dáli, kde jsem v zastření stromů mohla zahlédnout siluety vysoké zvěře. Byli sice ještě poměrně daleko, ale ne tak, aby si nemohli nevšimnout blížícího se nebezpečí. Vyčkala jsem, jak si vlci budou počínat dál.
- Ose Arashi FK
Profil postavy
Sun Jun 17, 2018 7:22 pm
Haymitch Fireshadow
LKS
,, No s mejma magickejma schpnostma nepočítejte, jsou už osum let mimo provoz. To znamená, že já nebudu rozdělovat stádo, ale spíš zakusovat jedince. Co vy Brando? Jak vy jste na tom s magii. " Usmál jsme se nejistě. Vždycky mi dělalo problém mluvit o magických schopnostech, Teda spíše neschopnostech. Ale věděl jsem, že je potřeba, aby to věděli při plánování, tak se nedalo nic dělat. Ale co, nejsem přece nějaký uplakanek, ktery se lituje.
LKS
,, No s mejma magickejma schpnostma nepočítejte, jsou už osum let mimo provoz. To znamená, že já nebudu rozdělovat stádo, ale spíš zakusovat jedince. Co vy Brando? Jak vy jste na tom s magii. " Usmál jsme se nejistě. Vždycky mi dělalo problém mluvit o magických schopnostech, Teda spíše neschopnostech. Ale věděl jsem, že je potřeba, aby to věděli při plánování, tak se nedalo nic dělat. Ale co, nejsem přece nějaký uplakanek, ktery se lituje.
- Tario de Ornet
- Počet příspěvků : 221
Datum registrace : 21. 07. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Traure
Sun Jun 17, 2018 7:27 pm
LKS
Zazubil jsem se na flekatou vlčici, osatně na všechny zde přítomné. Pohodil jsem svými ptačími pery a máchl ocasem. "Rád vás všechny poznávám, já sem Tario de Ornet" , řekl jsem s přátelským úsměvem. Poslouchla jsem chvíli jejich rozhovory. "Nevím, jak vy, ale já bych raději co nejdřív vyrazil, aby nám kořist nerozehnaly ostatní skupiny" , pronesl jsem a zasmál se. Celkem jsem se i těšil, což nebylo časté v mé otrávené povaze.
- Destiny Aqua
Profil postavy
Sun Jun 17, 2018 7:31 pm
LKS
,,Nie každý je dobrý v mágii, každý vyniká v niečom inom," povedala, snažiac sa pôsobiť aspoň ako-tak diplomaticky. Trochu ju sklamalo, že bude asi musieť mierne skrátiť svoj plán, no nedala to na sebe znať. ,,Čo sa týka mojej mágie, prioritne sú to myseľ a emócie, teda všetky také tie veci ako komunikácia cez myšlienky, čítanie spomienok a podobné veci. Potom čítanie a ovplyvňovanie emócii, takže by som ich mohla mierne zmiasť. Prípadne drobné veci s vodou alebo snehom,"pokúsila sa opísať svoju mágiu tak, aby vyznela čo najmenej manipulátorsky. Samozrejme, cenila si ju, no nikdy ju nemala rada, pretože vedela, čo by sa mohlo stať, ak by sa ocitla v nesprávnych rukách-teda vlastne labách. ,,Teší ma, Tario," dodala k vlkovi.
,,Nie každý je dobrý v mágii, každý vyniká v niečom inom," povedala, snažiac sa pôsobiť aspoň ako-tak diplomaticky. Trochu ju sklamalo, že bude asi musieť mierne skrátiť svoj plán, no nedala to na sebe znať. ,,Čo sa týka mojej mágie, prioritne sú to myseľ a emócie, teda všetky také tie veci ako komunikácia cez myšlienky, čítanie spomienok a podobné veci. Potom čítanie a ovplyvňovanie emócii, takže by som ich mohla mierne zmiasť. Prípadne drobné veci s vodou alebo snehom,"pokúsila sa opísať svoju mágiu tak, aby vyznela čo najmenej manipulátorsky. Samozrejme, cenila si ju, no nikdy ju nemala rada, pretože vedela, čo by sa mohlo stať, ak by sa ocitla v nesprávnych rukách-teda vlastne labách. ,,Teší ma, Tario," dodala k vlkovi.
- Ose Arashi FK
Profil postavy
Sun Jun 17, 2018 7:32 pm
Haymitch Fireshadow
Nějaký ptakovlk se vložil do konverzace, vypadal přátelsky.,, Rád tě poznávám Tario, jasně musíme jít co nejdříve. Ale bez dohodnuté taktiky a rozdělených rolích neulovíme nic. Zvláště ne v zimě." Řekl jsem. Naše skupina vypadala přátelsky. Nikdo naschvál nedělal problémy a nevytahoval se. To se mi líbilo. Tak to má být pokud máme něco ulovit.
Nějaký ptakovlk se vložil do konverzace, vypadal přátelsky.,, Rád tě poznávám Tario, jasně musíme jít co nejdříve. Ale bez dohodnuté taktiky a rozdělených rolích neulovíme nic. Zvláště ne v zimě." Řekl jsem. Naše skupina vypadala přátelsky. Nikdo naschvál nedělal problémy a nevytahoval se. To se mi líbilo. Tak to má být pokud máme něco ulovit.
- Dix de Mal
- Počet příspěvků : 374
Datum registrace : 05. 01. 18
Profil postavy
Sun Jun 17, 2018 7:39 pm
LKS
Připojila se k nám vlčice, byla to minulá Kirigakurská alfa, a nynější Elloriská alfa. Na dotaz Mitril v mysli jsem chvíli nereagoval. Zvedl jsem čumák do vzduchu a čichal. Zacítil jsem ten pach. Podíval jsem se na Mitril a hlavou naznačil že pach jde z leva z našeho pohledu. Pak jsem dal čumák do země a ověřil jsem si jestli jsem měl pravdu. Podle toho co jsem cítil, tak ano. Rozešel jsem se tím směrem a přikrčil se k zemi. Najednou jsem něco zaslech. Otočil jsem ucho tím směrem. Uviděl jsem mladého koloucha, nebyl úplně malý, ale stále mladý. Vypadalo to, že je oddělen od skupiny, nebo ho už vyhnali. Potichu jsem šeptl na Mitrill. "ŠŠt, hey, vidíš ho?" Sklopil jsem se k zemi a čekal až dojdou ostatní.
Připojila se k nám vlčice, byla to minulá Kirigakurská alfa, a nynější Elloriská alfa. Na dotaz Mitril v mysli jsem chvíli nereagoval. Zvedl jsem čumák do vzduchu a čichal. Zacítil jsem ten pach. Podíval jsem se na Mitril a hlavou naznačil že pach jde z leva z našeho pohledu. Pak jsem dal čumák do země a ověřil jsem si jestli jsem měl pravdu. Podle toho co jsem cítil, tak ano. Rozešel jsem se tím směrem a přikrčil se k zemi. Najednou jsem něco zaslech. Otočil jsem ucho tím směrem. Uviděl jsem mladého koloucha, nebyl úplně malý, ale stále mladý. Vypadalo to, že je oddělen od skupiny, nebo ho už vyhnali. Potichu jsem šeptl na Mitrill. "ŠŠt, hey, vidíš ho?" Sklopil jsem se k zemi a čekal až dojdou ostatní.
- Tario de Ornet
Datum registrace : 21. 07. 17
Profil postavy
Sun Jun 17, 2018 7:40 pm
LKS
Vyposlechl jsem si, jak Destiny mluvila o své magii. "Uuu" , vydal jsem ze sebe udiveně. Asi bych se nechtěl ocitnout pod její mocí. "Když už jsme u toho, má magie je země a vše s ní spjaté. Dokážu zastavit jakoukoliv utíkající srnu" , řekl jsem a vypnul hruď poněkud egoisticky, načež jsem se ironický zasmál. "Taky, Haymitchi" , obrátil jsem se na vlka. "Já bych na ně prostě vlítnul a ulovil" , řekl jsem svým rádoby pohodářským stylem, načež jsem se zasmál. "Ale jestli hledáte nějakou taktiku, můžeme si jednu nebo dvě oběti vybrat, pomocí magií je zastavit a pak je zabít, co?" Navrhl jsem a zastříhal ušima.
Vyposlechl jsem si, jak Destiny mluvila o své magii. "Uuu" , vydal jsem ze sebe udiveně. Asi bych se nechtěl ocitnout pod její mocí. "Když už jsme u toho, má magie je země a vše s ní spjaté. Dokážu zastavit jakoukoliv utíkající srnu" , řekl jsem a vypnul hruď poněkud egoisticky, načež jsem se ironický zasmál. "Taky, Haymitchi" , obrátil jsem se na vlka. "Já bych na ně prostě vlítnul a ulovil" , řekl jsem svým rádoby pohodářským stylem, načež jsem se zasmál. "Ale jestli hledáte nějakou taktiku, můžeme si jednu nebo dvě oběti vybrat, pomocí magií je zastavit a pak je zabít, co?" Navrhl jsem a zastříhal ušima.
- Riteru
Datum registrace : 09. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Eito
Postavení ve smečce: Delta
Sun Jun 17, 2018 7:45 pm
Les kirigakurských srn
Rozklusal se za vlky, s nimiž byl ve skupině. Zavětřil, aby zjistil, jakou kořist stopují a zjistil, že se jedná pravděpodobně o jednu z mnoha srn, které se nacházely poblíž. Byla zima, keře ani stromy nebyly obrostlé zelenými listy, takže mu dělalo trochu problémy se skrývat kvůli křiklavým skvrnám, které zdobily jeho srst. Snažil se ale na své zbarvení nevymlouvat, neboť tu byli tací, kteří na tom byli o mnoho hůře než on sám. Byl skrčený, ale i přesto pohotově naladěný, odhodlaný kdykoli vystřelit dopředu a zaútočit na víceméně bezbrannou zvěř, ačkoli to nedělal rád právě z toho důvodu, že on byl opatřen drápy a ostrými zuby, zatímco srny ho mohly ledatak kopnout. Připadalo mu to nefér, přestože věděl, že vlci jsou masožraví a lovit prostě a jednoduše potřebují.
Rozklusal se za vlky, s nimiž byl ve skupině. Zavětřil, aby zjistil, jakou kořist stopují a zjistil, že se jedná pravděpodobně o jednu z mnoha srn, které se nacházely poblíž. Byla zima, keře ani stromy nebyly obrostlé zelenými listy, takže mu dělalo trochu problémy se skrývat kvůli křiklavým skvrnám, které zdobily jeho srst. Snažil se ale na své zbarvení nevymlouvat, neboť tu byli tací, kteří na tom byli o mnoho hůře než on sám. Byl skrčený, ale i přesto pohotově naladěný, odhodlaný kdykoli vystřelit dopředu a zaútočit na víceméně bezbrannou zvěř, ačkoli to nedělal rád právě z toho důvodu, že on byl opatřen drápy a ostrými zuby, zatímco srny ho mohly ledatak kopnout. Připadalo mu to nefér, přestože věděl, že vlci jsou masožraví a lovit prostě a jednoduše potřebují.
- Diego [Alfa]
- Počet příspěvků : 2049
Datum registrace : 27. 08. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Alfa
Sun Jun 17, 2018 7:48 pm
Jižní tábor -> LKS
Čekal na odpověď Alfy Jessie, však jediné k čemu došlo bylo pouhé 'Těší mě'. Věnovala se pak Saphe a Haske. Diego trpělivě čekal a mezitím kolem jeho hlavy začala poletovat bílá chlupatá kulička, která se pak k němu přitulila a našla si místo na jeho hlavě mezi růžky. "Ahoj, Snuwelio. Dlouho jsme se neviděli." Zasmál se. Vskutku. Objevovala se jenom v zimě. Dále si ji nechal na hlavě a čekal až na něj něěkdy dojde řada... Jenže místo toho přišel smečkový lov. Vydal se za všemi klusem. Já chtěl toto mít vyřešené hned, nechci nechat vlčata dlouho čekat.. Zakňučel si v mysli. Někde ztratil z dohledu Jessie a okolní vlky co vyšli s nimi zároveň. No. Asi možná došel k druhé smečkové Alfě Orfeonovi..- Hexy de Mal
- Počet příspěvků : 1512
Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Sun Jun 17, 2018 7:53 pm
HILARY
LKS
"Tak už ses rozhodla, co dělat? Tvojí kamarádi ze smečky se na tebe vykašlali, co? Není načase se začít toulat? Opustit smečku, být volný jako pták," začal ji v mysli patron navádět, ale ona jen protočila očima. Mlčky se rozklusala za druhou Alfou, za Orfeonem. Věděla, že jenom ignorování zastaví tyhle nesmysly, uchrání její duši a snad až se zhmotní si nedá k obědu rybu. Když doběhla k Alfě, tak sklonila hlavu na důkaz důvěry, respektu i úcty. "Zdravím, mohu se přidat k vaší skupině, Alfo? Mimochodem, mé jméno je Hilary," představila se zdvořile, ale tiše. Cítila plno pachů zvěře a nechtěla nic vyplašit. Měla dlouholeté zkušenosti a doufala, že je zase o něco rozšíří. Taky chtěla svého Alfu poznat, styděla by za to, že je Betou a svojí Alfu nezná ani jménem. To se stalo i u Varoxe a Acia, ale toho uhlového vlka znala od Yllin. Vlastně se nedalo čemu divit, že je neznala. Acio nechodil do společnosti, skoro nikdo ho neznal a byl zvolen díky Yllin. Varox si jen vybojoval místo Alfy, dřív se o Kirigakure a osudy vlků v ní nezajímal a teď spí. A tenhle bílo-fialový vlk byl dříve z cizí smečky, což její neznalost ukazovala, že neopustila dlouho území, že neporušila zákon.
- Zante
- Počet příspěvků : 32
Datum registrace : 27. 04. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Zante
Postavení ve smečce: Vlče
Sun Jun 17, 2018 7:55 pm
Zrcadlové jezero
Po nějaké době přemyšlení přišel nápad " Prozkoumáme okolí jezera, s dědou jsme přeci v bezpečí." Zapoměl na spící mamku, byl zaujatý dědou. " Nebo prozkoumamé okolní les a naucíš nás základy lovu." Radostí už začal pomalu hledat cestu kterou by šli do lesa, furt běhal sem a tam nemolh si vybrat vhodnou cestu. Zastavil se u vody aby se napil a pak zas bežek k dědovi " Kterou cestou se vydáme?" a co vy sestřičky " Kterou se chcete vydat vy ?"
Po nějaké době přemyšlení přišel nápad " Prozkoumáme okolí jezera, s dědou jsme přeci v bezpečí." Zapoměl na spící mamku, byl zaujatý dědou. " Nebo prozkoumamé okolní les a naucíš nás základy lovu." Radostí už začal pomalu hledat cestu kterou by šli do lesa, furt běhal sem a tam nemolh si vybrat vhodnou cestu. Zastavil se u vody aby se napil a pak zas bežek k dědovi " Kterou cestou se vydáme?" a co vy sestřičky " Kterou se chcete vydat vy ?"
- Mitril Avyi Telcontar
- Počet příspěvků : 665
Datum registrace : 24. 12. 17
Profil postavy
Sun Jun 17, 2018 8:14 pm
LKS
Prikrčila som sa a sledovala som korisť, ktorá sa zdá sa samotná ocitla uprostred ničoho. Na Dixove signály som prikývla hlavou. "Áno, vidím." Pošlem mu myšlienku. "Počuj, dokážem čítať myšlienky a posielať ich, tak takto komunikujme - ináč by nás mohol počuť a zdrhnúť.." poviem v mysli Dixovi. "Tak, čo teraz. Je tam úplne sám, aký bude plán? Dixi, akú máš mágiu?" opýtam sa Dixa pritom nezabudnem poslať myšlienky aj ostatným: "A vy? Nejaké nápady?" Pomyslím si, rovnako tak aj odošlem, pritom som toho srnca (?). Mohla by som vytvoriť kovovú sieť, alebo vsunúť do zeme kovové dráty, ktoré by ho neskôr zviazali. Pomyslím si, tento krát pre seba. Bola som celá zažraná do lovu, že som zrejme zaujala vodčiu rolu, čo by sa možno alfe Jessie aj nepáčilo, pritom som sa na ňu pozrela a vyčkávala na nejaké známky povelu, nápadu, rozhodnutia čokoľvek.
Prikrčila som sa a sledovala som korisť, ktorá sa zdá sa samotná ocitla uprostred ničoho. Na Dixove signály som prikývla hlavou. "Áno, vidím." Pošlem mu myšlienku. "Počuj, dokážem čítať myšlienky a posielať ich, tak takto komunikujme - ináč by nás mohol počuť a zdrhnúť.." poviem v mysli Dixovi. "Tak, čo teraz. Je tam úplne sám, aký bude plán? Dixi, akú máš mágiu?" opýtam sa Dixa pritom nezabudnem poslať myšlienky aj ostatným: "A vy? Nejaké nápady?" Pomyslím si, rovnako tak aj odošlem, pritom som toho srnca (?). Mohla by som vytvoriť kovovú sieť, alebo vsunúť do zeme kovové dráty, ktoré by ho neskôr zviazali. Pomyslím si, tento krát pre seba. Bola som celá zažraná do lovu, že som zrejme zaujala vodčiu rolu, čo by sa možno alfe Jessie aj nepáčilo, pritom som sa na ňu pozrela a vyčkávala na nejaké známky povelu, nápadu, rozhodnutia čokoľvek.
- Toshio
- Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 22. 01. 18
Profil postavy
Sun Jun 17, 2018 8:21 pm
LKS
Prišiel ďalší vlk, ktorý sa predstavil ako Tario. Tario, Haymitch.. dobre. Pomyslím si a počúvam ich plán. Jedna skupina, ktorú viedla alfa Jessie, už dávno vyrazila do lesa. Zrejme chceli vymyslieť plán hneď na mieste, nuž lepšie je sa pripraviť dopredu, ako potom riskovať neúspech..
"Teší ma, volám sa Toshio," poviem Haymitchovi aj Tariovi. "Ja sa čo sa mágie, zdržím.. takže asi budem robiť toho, kto prinúti onu zver, aby sa oddelila od stáda," prehovorím potichu. Fascinovalo ma, že každý niečomu vládol, no ja som to svoje stále neobjavil. Mám to vôbec?
Prišiel ďalší vlk, ktorý sa predstavil ako Tario. Tario, Haymitch.. dobre. Pomyslím si a počúvam ich plán. Jedna skupina, ktorú viedla alfa Jessie, už dávno vyrazila do lesa. Zrejme chceli vymyslieť plán hneď na mieste, nuž lepšie je sa pripraviť dopredu, ako potom riskovať neúspech..
"Teší ma, volám sa Toshio," poviem Haymitchovi aj Tariovi. "Ja sa čo sa mágie, zdržím.. takže asi budem robiť toho, kto prinúti onu zver, aby sa oddelila od stáda," prehovorím potichu. Fascinovalo ma, že každý niečomu vládol, no ja som to svoje stále neobjavil. Mám to vôbec?
- Dix de Mal
- Počet příspěvků : 374
Datum registrace : 05. 01. 18
Profil postavy
Sun Jun 17, 2018 8:26 pm
LKS
Na to že Mitril koloucha viděla jsem přikývl. Jasně, chápu. řekl jsem si v hlavě. Bylo to zvláštní, ale bezpečnější. Na otázku ohledně magii jsem nevěděl co odpovědět. No, já... Ještě úplně nevím co mám za magii. povídal jsem v duchu. Připadal jsem si trapně. Asi jsem byl nejstarší na Niwatu, kdo ještě nevěděl co je jeho magie. "Myslím ale, že kdyby se nám povedlo ho obklíčit, měly bychom, větší šance. řekl jsem svůj nápad v duchu. Pozoroval jsem koloucha a nespouštěl jsem ho z očí. Kolouch se moc nehýbal, ale bál jsem se že když budeme dlouho otálet, vrátí se ke stádu.
Na to že Mitril koloucha viděla jsem přikývl. Jasně, chápu. řekl jsem si v hlavě. Bylo to zvláštní, ale bezpečnější. Na otázku ohledně magii jsem nevěděl co odpovědět. No, já... Ještě úplně nevím co mám za magii. povídal jsem v duchu. Připadal jsem si trapně. Asi jsem byl nejstarší na Niwatu, kdo ještě nevěděl co je jeho magie. "Myslím ale, že kdyby se nám povedlo ho obklíčit, měly bychom, větší šance. řekl jsem svůj nápad v duchu. Pozoroval jsem koloucha a nespouštěl jsem ho z očí. Kolouch se moc nehýbal, ale bál jsem se že když budeme dlouho otálet, vrátí se ke stádu.
Povolení tohoto fóra: