Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Příběh smečky Elloris

+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
Goto down
Miroki
Miroki
Počet příspěvků : 562
Datum registrace : 09. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Grafity
Postavení ve smečce: Kappa

Příběh smečky Elloris - Stránka 33 Empty Re: Příběh smečky Elloris

Sun Jul 29, 2018 1:31 pm
Tábor

Vlček se na mě usmál. Dělal jsem že nevidím. Pořád mi nebylo do smíchu. Doufal jsem že se Rias přece vrátí. Zatoulala se, přece by nemohla opustit rodinu. Jenže čím déle jsem čekal že ji uvidím tím míň jsem věřil myšlence, že by mě nemohla opustit. Najednou si mě všimla Alfa. Zvedl jsem oči od země a poklonil se. "Ano. Chtěl bych se stát členem smečky. Jsem tu dlouho jen jako tulák a jsem bývalý člen smečky Zeiss," řekl jsem poslední slova bez jakýchkoli náznaků pocitů bolesti, smutku nebo jiných co se vybaví vlkům o Zeiss. Zatím jsem koukal kolem sebe jen bezbranným pohledem. Co to meleš? Ty si chceš u Alfy udělat první dojem tak, že řekneš že jsi z vyhnané smečky? No to nevím. odsekl opět Nibori. Jako vždy jsem se ale snažil jeho narážky ignorovat.
Asuka de Fëe'neriz
Asuka de Fëe'neriz
Počet příspěvků : 157
Datum registrace : 07. 04. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Asu

Sun Jul 29, 2018 10:21 pm
Kamenné pláně: 
Párkrát jsem zamrkala, abych zjistila, že jsem tak trochu zaspala. Podívám se na Akia, který na mě mluví a pak se usměju: ,, Děkuji, moc si toho vážím." Řeknu už s úsměvem a slezu z kamene: ,, Akio má pravdu. Jsi úžasný vlk, který si své místo vždy najde, i kdyby to mělo nějakou dobu trvat. " Řeknu a povzbudivě se na něj usměju. Věděla jsem totiž, že on vše zvládne a nic ho nezlomí. Když odešel, trochu jsem si povzdychla. Ne smutkem, ale radostí. Dokázala jsem vychovat z malého vlčete silného a odhodlaného vlka: ,, Akio? " Řeknu, abych si získala jeho pozornost a pak pokračuju: ,, Co takhle zajít k nějakému jezeru? Jen my dva? " Řeknu a hravě do něj strčím, když mi na čumák dopadne kapka vody: ,, Hm?! Snad bouřka? "  Po myslím si a podívám se na nebe. Byla jsem tak zabraná do sledovaní těch dvou, že jsem si nevšimla černých mraků nad námi: ,, Nebo bychom se mohli někam schovat. Znáš nějaké místo? " Zeptám se ho a při prvním hromu se mi leknutím změní srst na jehlice: ,, Rychle pryč odsud!" Po myslím si trochu vystrašeně a změním srst zpátky, přičemž se zpustí strašný liják. Rychle následuji Akia, který vypadá, že ví, kde najdeme úkryt.
Eveline FK
Eveline FK
Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 19. 08. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Gwen
Postavení ve smečce: Delta

Sun Jul 29, 2018 10:53 pm
Jižní Tábor -> Vlčí skály -> Jižní Tábor
Když jsem si vyslechla zkoušku a začala přemýšlet co s tím, trošku jsem se zarazila. Takhle jsem vážně nikdy nelovila. Když jsem Jessie poděkovala, pootočila jsem se na Diega, který se na mě usmál a olízl na líci. Poté jsem se pousmála na Charzu. ''Děkuji, Beruško.'' Olízla jsem ji mezi růžky. Pohlédla jsem na nebe a švihla ocasem. Mohla bych využít to počasí, když se toho nesmím dotknout dřív jak po smrti a nesmím použít magii. Zamyslela jsem se. ''Já se zase brzy vrátím, dobře?'' Usmála jsem se na dcerušku a vyběhla jsem z Tábora a zamířila ke skalám.
Běžela jsem kolem jezera a vběhla do lesa. Nejdřív jsem chtěla si vybrat svou kořist. Mou obětí se mi stal jeden starší zajíc, který byl, což se při mém štěstí celkem divím, dost blízko. Snažila jsem se od stromů, držet co nejdál i když v lese to bylo těžší. Vyběhla jsem k zajíci. Ten začal samozřejmě kličkovat a utíkal úplně jiným směrem, než jsem chtěla. Ano, samozřejmě, že to vůbec jsem neplánovala, že to půjde tak těžko.. Ale což.
Dlouho mi trvalo, než jsem zajíce navedla ke a on utíkal tím směrem. Už jsem skoro měla chuť vyplivnout si plíce.
Vyběhli jsme z lesa a mířili vzhůru. Po kluzkých a mokrých kamenech a ještě při dešti se mi běhalo mnohem hůř. Povedlo se mi zakopnout o vlastní tlapu a nabít si čumák. Vyplivla jsem trošku krve, protože při pádu jsem se pěkně zahryzla do jazyka. Když jsem se postavila, vyběhla jsem za zajícem opět a následovala ho. Jenže, jsem ho ztratila z neustávajícího deště z dohledu. ''Ne, prosím. Nechci znovu nahánět z lesa.'' Zafuněla jsem zadýchaně a snažila se ho najít. Stopy rychle mizeli a tak se i hůř stopovalo. Šla jsem pomalu dál a teď už jsem dávala pozor kam šlapu.
Najednou mi opět podjela tlapa, však tentokrát jsem taktak udržela rovnováhu. Byla jsem na samotném konci skal, kde se dole nacházeli malé, menší a ostré. Pomalu jsem si našla jednoduší sestup dolů a hle! Byl tam. Mrtvý ležící zajíc. Jemu asi zřejmě taky pří běhu podklouzly tlapy a on dopadl přímo na ostré kamení. Opatrně jsem se k němu přiblížila, ale dost jsem si odřela boky. Vzala jsem mrtvolku a vydala se opět do Tábora.
Vrátila jsem se zpět, zmoklá jak slepice, s odřenou tlapou a boky. Položila jsem zajíce, před Jessie. Ale.. Uvěří mi, že jsem se zajíce nedotkla dřív, než zemřel a nepoužila jsem magii? Optala jsem se v duchu sama sebe. O zranění jsem se nebála. Věděla jsem, že hned se ke mě dostane můj milovaný Diego. A myslím, že z toho deště se mi tam nic nedostane, kromě toho, že to šeredně štípalo. ''Alfo, zde je zajíc. Nahnala jsem ho ke skalám a vypadalo to, že sjel po svahu dolů, ležel následně mezi skálami. Tudíž jsem se ho nedotkla dřív, než zemřel a nepoužila jsem magii.'' Informovala jsem Jessie o svém úlovku do zkoušky.
Akio
Akio
Počet příspěvků : 846
Datum registrace : 29. 09. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Gamma

Sun Jul 29, 2018 11:00 pm
Kamenné pláně
V dálce zaslechl blížící se hromy a spatřil i blesky, které se blížili. Když Chris přesto odešel, vzdychl si a doufal, že bude v pořádku. ''Ano?'' Pozvedl obočí, když jej Asuka vyzvala a otočil se k ní celým tělem. Následně si vyslechl její slova, chystal se přikývnout i když být s ní u vody je vždy riziko koupele. ''Schováme se.'' Ihned navrhl, když se strhnul prudký liják. Vyběhl nějakým směrem a štěstí jim možná přálo. Nedaleko se u skal nacházela jeskyně. Těsně před ní se zastavil a začíchal. ''Máme štěstí, je prázdná.'' Usmál se a věšel dovnitř. Bordel co v ní byl smetl na jednu hromádku a pomocí magie zapálil oheň. V jeskyni se tudíž rozlilo teplo a světlo. Jejich mokrá srst mohla tudíž pomalu schnout. Poté se na ní váhavě podíval. ''Asu? Chci ti něco říct... Můžu?'' Zašeptal, aby se mu neztratil hlas. Jestli ji to někdy má říct, bylo to právě teď, když jsou jen sami dva a měli čas v tomto dešti jen na sebe.
Diego [Alfa]
Diego [Alfa]
Počet příspěvků : 2049
Datum registrace : 27. 08. 17

Profil postavy
Postavení ve smečce: Alfa

Sun Jul 29, 2018 11:09 pm
Jižní Tábor
Trpělivě čekal na odpověď Jessie. Když si ji vyslechl, tak kývl a kouknul na Hilary. ''Těší mě, Hilary.'' Pověděl slušně a čekal z čeho si ho teda vyzkouší, aby tuto funkci mohl zastávat oficiálně. Eveline se mezitím vytratila a k němu se přitiskla Charzie. ''To je bouřka, princezno. Takových jich zažiješ ještě spoustu.'' Usmál se na ni a olízl ji srst mezi rostoucími růžky. Uběhlo možná tak půl hodiny-hodina a Eveline se vrátila mokrá, odřená a z úlovkem. Než se vydala k Jessie, zastavil ji v chůzi a nepatrně se zamračil. ''Co jsi prodraka na tom lovu dělala?'' Řekl tak, že to měli slyšet jen jeho uši. Přiložil k ní tlapku a odřeniny během pár sekund zmizeli. Odřeniny už uměl léčit na výbornou. Takové spravovaní kostí, by bylo na delší dobu... Poté ji pustil k Jessie a vyslechl si co Eveline dělala. Poté to teda tak trošku pochopil. Podíval se opět na Hilary. ''Tak. Můžete mě tedy z profese Magického léčitele vyzkoušet?'' Zeptal se váhavě a položil Islu a Zanteho k Eveline. Ta pochopila, že se o ně teď by měla postarat ona.
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem
Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal

Mon Jul 30, 2018 7:42 am
/Aralský Les/
Můj pohled jako první směřoval k vlčce Hex a té druhé. Hromy byly nepříčetné a tak jediné, co jsem v tuto chvíli zvládl na to říct byla jedna krátká věta. ,,Není bezpečné být v tomto počasí mimo doupata. Najděte si prosím nějakou skrýš, zbytek dořešíme potom," pravil jsem. Bouře sílila rychleji, než jsem očekával a taky než bylo pravděpodobné. A náhle se ozvala další rána a z prázdného blesku se jeden ze stromů nedaleko snesl k zemi. A rovnou na Eita. Doběhl jsem k němu a vší silou se snažil odtlačit větev směrem nahoru tak, abych se o ni opřel a Eita aspoň trochu uvolnil. ,,K*rva..." utrousil jsem a uchopil dřevo do zubů. Teď jsem zkoušel táhnout. Bezúspěšně.
Reel Arashi
Reel Arashi
Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 04. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Yllin
Postavení ve smečce: Nemá smečku

Mon Jul 30, 2018 8:56 am
Južný Tábor
Bol som menej ako tieň a myšlienka, blúdil som po cestičkách svojich snov, ignoroval som dianie okolo seba, spal som a nič nevnímal, moje telo sa uchýlilo ku spánku, mrazivému a chladnému, na pomedzí života a smrti, chabá existencia kdesi v kúte. Avšak po dlhom spánku musí prísť precitnutie, zacítil som ako vietor povieva v mojej srsti, začul som vlčie kroky. Preberal som sa z toho mučivého spánku a zrazu som precitol, otvorilo sa jedno hnedé oko, zažmurkalo. Namáhavo som sa pozviechal na nohy. Vypĺznutý prašivý pes, hodný toho aby ho každý ignoroval, takto som sa cítil, ako sa môžem niekomu ukázať na oči? Sklamal som, zničil som všekým život, keby nebolo mňa, hneď by bolo lepšie, možno by Ishimura ešte stále bola. Pozrel som sa do kalnej mláky, ktorú zanechal akýsi dážď, videl som vypelichaného vyzjabnutého vlka, s matnou srsťou a mdlým pohľadom bez života, kostra zaobalená v preriednutej srsti. Kostnatý, zjazvený, ubolený, preležaný a ani náznak toho, čo bývalo. Apaticky som sa zdvihol zo zeme a pozrel som sa okolo, bol som v Tábore akejsi svorky. Kirigakure? Vyzeralo to tak, v Tábore stál mohutný dub, mramorová socha vlčice Yllin. Tsss moju hlavu by najradšej videli nabodnutú na kole. pomyslel som si, keď som prechádzal okolo. ,,Prepáčte že vyrušujem." začal som zachrípnuto hovoriť, ako ma to len prekvapilo. ,,Čo sa tu dialo posledných pár..." stratil som pojem o čase a mieste, slová som adresoval bielej vlčici, ktorá sa tak podobala na Yllin, ale nebola to ona (HILARY).
Eito
Eito
Počet příspěvků : 977
Datum registrace : 12. 07. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Eito
Postavení ve smečce: Omega

Mon Jul 30, 2018 10:32 am
Aralský les
Několik sekund jen zhluboka dýchal a snažil se nabrat aspoň trochu sil, poté zase zabral. Nic. To už k němu přiběhl Orfeon, pokoušel se Eitovi pomoci, avšak tlapy mu očividně podklouzávaly, neboť všude kolem bylo bahno. Bílý pes zasípal, zrak se mu začínal z té vší bolesti, jíž cítil, mlžit. ,,Pomoc," zachraptěl zoufale. Přemýšlel o tom, jak kdysi spadl strom i na Traureho. Jak se jim vlastně podařilo ho zpod onoho kmene vymanit? Nevzpomínal si. Opět se pokusil alespoň trochu posunout, ale jeho pokusy neměly žádný význam, ostatně jeho tělo už bylo skutečně vyčerpané a žádné další větší fyzické námahy nebylo schopno. Eito se začínal smiřovat s faktem, že tu buď zahyne a nebo mu bude muset pomoct někdo jiný.
Asuka de Fëe'neriz
Asuka de Fëe'neriz

Profil postavy

Mon Jul 30, 2018 10:45 am
Kamenné pláně: 
Běžela jsem za Akiem a snažila se nepanikařit. Takovou bouři jsem zažívala poprvé v životě a nebylo to dvakrát příjemné. Po chvilce se před námi objevila jeskyně, do které jsme vběhli: ,, Konečně nějaké bezpečné místo. " Po myslím se a oklepu se. Akio mezitím rozdělá oheň svou magií a oba si k němu sedneme. Chvíli ticho prolomí Akiův dotaz: ,, Jistě Akio, povídej. " Řeknu mu s úsměvem a otočím se na něj celým svým tělem, abych mu dala najevo, že má celou mojí pozornost: ,, Stalo se snad něco? Proč se tváří tak nejistě? " Honilo se mi hlavou, ale nechtěla jsem se ho ptát. Nechám mu prostor, aby mi řekl sám, co má na srdci.
Teebihe
Teebihe
Počet příspěvků : 355
Datum registrace : 05. 02. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Sapha

Mon Jul 30, 2018 9:39 pm
Aralský les
Uklonil jsme se příchozímu alfovi a pak se povzbudivě usmál na bílou s křídly. "Neboj, to je nás alfa, ten ti neublíží." Snažil jsem se ji uklidnit. Přidala se k nám i Graphy, což bylo jen dobře, a očividně se znala s Hexy, ale o kom to mluví, to jsme moc nevěděl. Stalo se toho hodně od chvíle, kdy jsme se naposled viděli. Počasí se teď začalo výrazně zhoršovat, což se mi přestávalo líbit. Kdesi jsem zaslechl, že být za bouřky v lese není dobrý nápad. Pak blízko nás udeřil blesk a pořádně mě vyděsil. Vzápětí spadl strom. Přímo na dalšího z příchozích, divného bílého vlka. Pár vteřin jsem zmateně zíral, než se můj mozek vzpamatoval a pak jsem už rychle přiskočil k alfovi. Snažil jsem s emu pomoct odtáhnout alespoň větev, která bílého uvěznila. Tohle rozhodně nebylo dobré místo, kde teď zůstávat, ale nemínil jsme odejít a nechat tu někoho, kdo mohl být člen smečky.
Akio
Akio
Počet příspěvků : 846
Datum registrace : 29. 09. 17

Profil postavy
Postavení ve smečce: Gamma

Tue Jul 31, 2018 8:12 am
Kamenné pláně
Nechával si pohrávat stíny z ohně na svém těle a modrýma očima sledoval tu barevnou vlčku. Když ho vyzvala, zatajil se mu dech a zdálo se mu, že zde roste jakési napětí. ''Asu, já... Už dlouho ti chci říct... No..'' Koktal ze sebe. V životě si nebyl tak nejistý. Bál se odmítnutí. ''Miluji tě.'' Pověděl tiše, protože se bál, že když to poví nahlas vytratí se mu hlas, ale už ji to chtěl říct. ''Byl bych tím nejšťastnějším psovlkem, kdyby jsi se ty stala mou partnerkou...'' Dodal o poznání hlasitěji, ale stále to bylo velmi potichu.
Drak Přírody
Drak Přírody
Počet příspěvků : 72
Datum registrace : 20. 08. 17

Tue Jul 31, 2018 11:33 am
Bouře stále sílila a zanechávala na severním území smečky čím dál větší spoušť. Rozvodněná koryta řek, po planinách se valila voda. Vítr nabral na nebývalé síle a kácel slabší stromy v lese. Občas udeřil i nějaký blesk, proto by se vlci neměli zdržovat na žádném nekrytém místě. 
Blesk udeřil i do dalšího stromu v Aralském lese, který následně spadl v těsné blízkosti skupinky vlků, kteří se zde nacházeli. Pokud by vlci ihned tento les neopustili, vystavili by se velkému nebezpečí a ohrožení na vlastních životech. 
Darkey
Darkey
Počet příspěvků : 50
Datum registrace : 20. 05. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Darkey

Tue Jul 31, 2018 11:50 am
Jižní tábor
Zřejmě jsem musela usnout, protože jsem nevnímala čas a probudila mě silná bouře, blížila se sem od Severního tábora. Pomalu jsem se zvedla na nohy a protáhla jsem se. Křídla jsem stáhla k tělu a sledovala jsem, co se to tady děje. Ta bouře už tu musela nějakou chvíli být, protože docela rychle sílila. Chtěla jsem najít Jessie, nebo Hilary, abych se dozvěděla o škodách, ale nikde jsem je neviděla. Bylo tady docela dost vlků, ale nikoho z nich jsem neznala. Ale k mému štěstí jsem si všimla blížící se vody. Rychle jsem roztáhla křídla a vzlétla jsem. Voda mě těsně minula a proplouvala dál skrz území. Ale ten vítr byl strašně silný, měla jsem docela dost velký problém zůstat ve vzduchu a když udeřil blesk, rozhodla jsem se, že by bylo nejlepší, abych se někam schovala. Snažila jsme se letět skrz území, abych našla Jessie, ona určitě bude vědět o nějakém úkrytu. Ale měla jsem opět štěstí, protože jsem si všimla Jessie, ale nedávala jsem pozor na to, co se děje kolem mě. do křídla mi udeřil blesk, což byl docela problém, protože už teď mi dělalo problém létat. Nějak jsem to doletěla, ovšem s velmi tvrdým přistáním. Zvedla jsem se, ale byla jsem dost pomlácená. "Zdravím Jessie." Pozdravila jsem jí rychle a teď opravdu nebyl čas na nějaké úklony. "Nevíš, o nějakém úkrytu? Ze Severního tábora se sem blíží docela silná bouře a řeka je dost rozvodněná." Možná jsem až moc spěchala, ale teprve pak jsem si všimla vypálené díry v mém křídlu. Neřešila jsme to a prostě jsem obě křídla stáhla.

Darkey, území bývalé smečky Kirigakure, tedy jižní část území smečky Elloris, zůstalo před bouří nedotčeno. Stačí si přečíst aktuální počasí na stránkách nebo i můj předešlý příspěvek. Pouze se tu objevil krátký déšť z tmavých mračen. Navíc bouře směřuje jiným směrem. Tenhle tvůj post je proto neplatný. ~Drak Přírody
Jєssiє
Jєssiє
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor
Počet příspěvků : 4969
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕

Tue Jul 31, 2018 2:45 pm
Jižní Tábor 
Na odpověď zeleno-černého vlka jsem nemusela čekat dlouho. Při jeho slovech jsem se nepatrně zamračila a vlka si řádně prohlédla. "Proč jsi odešel ze Zeiss a jaktože ti to bylo vůbec umožněno?" Optala jsem se podezíravým hlasem. Autorativně jsem si držela své postavení a švihla ocasem. "A proč jsi nějaký ten čas trávil na našem území?" Dodala jsem další otázku a pohlédla na krátko vlkovi do očí. 
Zanedlouho došla i Eveline se svým úlovkem. Prohlédla jsem si pečlivě zajíce a krátce k němu přičichla. Poslouchala jsem objasnění od Eveline, přičemž jsem stále prohlížela zajíce. Jeho stav opravdu odpovídal tomu, co říkala. Jeho tělo nevykazovalo žádné známky použití magie, ani rány od zubů či drápů. Nemusela jsem již nad ničím přemýšlet. Pohlédla jsem na Eveline. Podle toho, jak vypadala, bych mohla soudit, že její cesta byla opravdu náročná. O její zranění jsem však nemusela mít starost, Diego se o ně rychle postaral. Napřímila jsem se a pohlédla Eveline zpříma do očí. "Úkol jsi úspěšně splnila. Nemusím již váhat. Přijímám tě tedy do mé smečky, kde můžeš obhajovat stejný post, který jsi měla, tedy post Delty. Zároveň doufám, že zde nalezneš i sílu svých schopností a podstatu svého bytí" , řekla jsem pevně a rozhodně, a nakonec věnovala tmavé vlčici vstřícný úsměv. 
Miroki
Miroki
Počet příspěvků : 562
Datum registrace : 09. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Grafity

Tue Jul 31, 2018 3:02 pm
Jižní tábor

Alfa vypadala nedůvěřivě. Nedivil jsem se tomu. "Umožnění není tak přesné jako vyhnání. Utrpěl jsem několika zranění od Alfy i jejích poskok. Jsem spíše rád že jsem přežil." povím jako bych to opět prožíval. "Opustil jsem Zeiss kvůli jedné vlčici odsud. Jmenovala se Rias. Čekala vlčata a já se rozhodl s ní zůstat. Rias byla mou partnerkou a kdybych se odhodlal dřív, žádal bych o přijetí už dávno," dodám trochu smutnějším tónem. Mluvil jsem zcela upřímně a nahlas. Ostatní vlky jsem ignoroval, nevšímali si mně, nemusel jsem si všímat jich.
Orisea De La Garmadon
Orisea De La Garmadon
Počet příspěvků : 640
Datum registrace : 20. 07. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Tato♡♡♡

Tue Jul 31, 2018 9:36 pm
???-Jižní tábor
Pomalu kráčela tak, aby brzy byla na území nové smečky. Trvalo to několik dní, než se dostala takhle blízko. Každý den šla nebo letěla díky své magii, jenže ještě nikdy se nehodlala přidat do nějaké smečky. Vždy měla post zajištěný. Jako prapotomek jednoho ze stálých alfapárů na území Garmadonů a také vlastně i ve smečce Věčného honu to za své zásluhy měla zasloužené, jenže ona se se svou matkou rozhodla vrátit. Vzpomínala vlastně celou svou cestu, nechtěla zapomenout na husté lesy, jezero s křišťálově čistou vodou, které bylo nejhlubší na území a taky na jeskyně, které patřili rodu De La Garmadon v Garmadonii. Whiteovi tesáky byly opravdu nádherné a pád z nich taky bolel. Zavrtěla hlavou a vydala se směrem odkud se táhlo nejvíce vlčích pachů a bylo to taky blízko ní. Už jen podle své výchovy k tomu zdědit jednou Garmadonskou smečku si byla jistá, že alfu pozná s jistotou. Přeci jen, už jen při pohledu na svého dědu jí tuhla krev v žilách. Byl úžasným alfou a také nejlepším. Podle všech tedy. Pak tam byl Tristian, jeho syn který vzal území na jihu. Bylo to tak rozsáhlé, že i když to byla jedna smečka, tak jí musela vládnout jedna rodina. Její strýc byl prý úžasným alfou, co tak slyšela. Vždy když se zastavil, tak si o tom s dědou povídali a ona to poslouchala spolu s Akumurem a ostatními vlčaty. Ach, jak moc jí chyběli. O jaký post si vlastně ve smečce zažádá? Nebo jak jí bude užitečná? Vzpomněla si na Leona se Sintare. Leon vždy byl u Sintare, když se připravovala léčit a její nevlastní strýc Jayce byl taky úžasným léčitelem. Co tak všechny tři sledovala, tak jejich znalost v bylinkách byla vidět hned na poprvé, co po ní něco chtěli. Orisea se nedala a brzy se učila všechny bylinky rozeznávat a míchat z nich masti stejně jako její rodina. Uměla obvázat i ránu kusem pevné trávy či něčeho jiného, aby dále nekrvácela. Jenže na magii léčení se asi nemohla dostat. Když ucítila ještě silnější pachy vlků, tak věděla že brzy bude u svého cíle. Přidala ještě více do kroku. Možná by mohla taky požádat o bojovníka nebo lovce, ale to díky jejímu zbarvení nebo Betty nešlo. Povzdechla si. Asi smečce bude nejvíce prospěšná jako léčitel. Brzy se dostala tak blízko, že si mohla prohlédnout i pár vlků. Do oka jí padla ihned hnědá vlčice s "vlasy" jako měla ona, ne stejně barevnými, ale měla prostě vlasy. Vypadala mocně a statně. U té zkusí jestli je alfa. Čím více se k ní blížila, tím více poznávala rysy, které má každé alfa. Oči, které zastraší každého cizince, postoj schopný hned obrany smečky, i když o tom nikdo z alf možná nevěděl a taky moudrost a láskyplnost ke každému, kdo přišel s dobrým úmyslem. Ta osoba se jmenovala Jessie, jenže o tom Orisea nemohla vědět. Pomalu se přikradla k ní a ihned se uklonila. "Nerada ruším, ale... přišla jsem se ucházet o místo ve smečce. Mé jméno je Orisea De La Garmadon. Celým jménem jsem však Orisea Catherdance Inheritance Winterfell Domia De La Garmadon a Kom De La Marcia, z rodu Věčných lovců a De Star Guardian." Představila se s úctou a pořád zůstávala v úklonu. Čím bys byla přínosem, Oriseo? Jednou se tě někdo možná takhle bude ptát, tak bez váhání odpověz při představení, ušetří to spousty otázek. Slyšela ve své hlavě přísný hlas Mikaryho. Věděla, že bude dobré u něj zkusit přijetí do smečky. "Smečce bych mohla být prospěšná jako lékař, který umí velice dobře zacházet s bylinkami a umí přiškrtit rány. Také bych kvůli svým raným zkušenostem mohla být lovcem. Patřila jsem k Věčnému honu a již v brzkém věku jsem musela umět lovit králíky či ryby. Ale pochopím, když pro mě budeš mít jiné využití alfo. Jediné co žádám je nový domov a mír pro svůj život, smečku za kterou jsem schopná položit život. Proto jsem si vybrala tu tvou, zdá se býti silná. Budu šťastná, když mě do ní přijmeš." Stále byla v úklonu. Mluvila s úctou a vážností. Tak jak byla učena. Však jen Alfa může rozhodnout, jestli má právo být ve smečce.
Asuka de Fëe'neriz
Asuka de Fëe'neriz

Profil postavy

Tue Jul 31, 2018 10:00 pm
Kamenné pláně:
Dívám se na něj a snažím se z jeho tváře vyčíst, na co asi tak myslí. Vypadal čím dál nervozněji, až jsem začala přemýšlet nad strašnými věcmi, které by mi mohl říct. Když zase začal mluvit, nastražila jsem uši a na obličeji se mi samovolně objevil vážný výraz. Kývla jsem na něj, aby pokračoval. Jeho slova mě viditelně překvapila. Párkrát jsem zamrkala a přemýšlela, jestli se mi to nezdálo: ,, Opravdu to řekl?" Zeptám se sama sebe a při jeho dalších slovech jsem si už jistá, že jsem slyšela správně. Na tváři se mi začne formovat velký úsměv: ,, Akio!" Napůl vykřiknu a obejmu ho tlapami: ,, Nevíš, jak dlouho jsem čekala na tuhle chvíli." Řeknu šťastně a olíznu mu čumák: ,, Bude mi ctí být tvou partnerkou. " Řeknu s úsměvem a opřu si hlavu a jeho: ,, Moc tě miluju a navždy budu. " Za šeptám pouze pro něj a užívám si chvíli, kdy mu můžu být takhle blízko.
Jєssiє
Jєssiє
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor
Počet příspěvků : 4969
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕

Wed Aug 01, 2018 11:31 am
Jižní Tábor 
Pozornost jsem přesunula zpět k zeleno-černému vlkovi. "Aha..." , přitakala jsem po jeho prvních větách. Však na mé tváři stále přetrvával nedůvěřivý výraz. "Chápu.." , dodala jsem, když odpověděl na mou poslední otázku. Samozřejmě jsem tomu mohla věřit, ale i nemusela. Každopádně jsem brala toto objasnění za pochopitelné. Vlk ani nevypadal na nějakého zvěda, neměl v úmyslu nic špatného. Neobávala jsem se nabídnout mu přijetí do smečky, přeci jen, měla jsem vše pod kontrolou, kdyby se rozhodl nějak škodit. "Tak tedy, řekni mi, kdo jsi a co dokážeš mé smečce nabídnout" , vyzvala jsem ho ke slovu a ještě jednou si jej prohlédla pronikavým pohledem.
Na chvíli jsem se porozhlédla po Táboře, který byl pohlcen kapkami deště. Díky talismanu byl můj kožich suchý, ovšem ostatní zůstávali stále na dešti. Možná jsem je chtěla upozornit, ať se jdou raději schovat do doupat, ale vlastně - proč bych to dělala. 
Náhle jsem zahlédla duhově zbarvenou vlčici blížící se ke mě. Nikdy předtím jsem ji na území neviděla, ani podle pachu nevypadala, že by zde nějakou dobu pobývala. Vlastně jsem mohla být jen ráda, že sem zavítal někdo cizí a zároveň se chtěl přidat do mé smečky. Držela jsem si své autorativní postavení a obrátila se k ní. Po představení jejího celého jména jsem udiveně zamrkala očima, avšak mohla jsem jen zmítat v mysli něco o jejím původu. Ale i tak každý její rod byl pro mě cizí. Nemusela jsem dále nic říkat a vlčice se ihned pustila do slova. Možná jsem chtěla něco namítnout, ale uvědomila jsem si, že mi vlastně ulehčuje práci a nemálo času. Poslouchala jsem ji tedy. Celé její prezentování bylo svým způsobem jiné, ale právě to se mi zamlouvalo. To s jakou úctou a vážností mluvila, jakou úctu prokazovala a jaký zájem o místo ve smečce vyjadřovala. Konečně to, co jsem u svých vlků chtěla vidět. Pohlédla jsem na ni zaujatě svýma zlatýma očima. "Líbí se mi tvůj přístup, Oriseo" , promluvila jsem vážným a pevným hlasem. Tlapou jsem jí naznačila, že se již může napřímit. V úkloně zůstávala dostatečně dlouho a úcty mi prokázala tolik, kolik se na vetřelce, jež se chce přidat do smečky, slušelo. "Pro přijetí do smečky musíš splnit zkoušku. Jsi připravena svůj úkol přijmout?" Řekla jsem pevným tónem hlasu a švihla ocasem. 
Počet příspěvků : 839
Datum registrace : 02. 06. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Yllin

Wed Aug 01, 2018 11:33 am
Tábor
Ako som uvažoval nad mojimi predkami, budúcnosťou, svojim životom, vedel som, čo musím urobiť, veď čo by povedali moji slávny predkovia Elendilom počínajúc a mojim otcom Arathornom končiac, nemôžem byť predsa na hanbu svojmu rodu, áno, vypracoval som sa na kapitána hraničiarov, ale ešte mi k tomu niečo chýbalo, nevedel som či je to pýcha, alebo nejaká iná pliaga, alebo pošaanosť, ale prišlo mi na um, že ako Kappa nemám vo svorke veľa rešpektu. ,,Choď za Alfou a požiadaj ju o zvýšenie postu, vari sa cítiš ako obyčajná Kappa?" odfrkol si Balrog pohŕdavo. Ale ja som sa nechcel stať ako niektorý moji predkovia, na ktorých padol tieň a zloba. Nadýchol som sa a vybral som sa za Jessie. Postavil som sa pred ňu, úctivo sklopil zrak a potom ho dvihol, aby som sa mohol dívať svojej Alfe do jantárových očí. ,,Pani moja. Dlho som uvažoval... Vo svorke som už pekne dlho, veď ma prijal samotný Varg a už od príchodu, robím všetko preto aby boli hranice v bezpečí. A vari budú mať ku mne vlci rešpekt? Nie len slová robia silného veliteľa." starostlivo som vyberal slová.
Yllin
Yllin
Počet příspěvků : 1127
Datum registrace : 02. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Strážkyňa Kirigakure
Postavení ve smečce: Neživý

Wed Aug 01, 2018 11:47 am
-Duch Yllin-
Planúci pohľad, možno trochu plachý, veď Yllin bola pri príchode na Niwat iná, nastúpila na cestu bojovníčky. Sledovala vlkov z okolia svojho duba, videla Aragorna, Jessie, Hilary, tak rada by si k nim našla cestu, prehodila pár slov, ale vedela, že nemohla, vždy si myslela, že je smrteľník, ale keď sa dostavila smrť, vedela, že to bude inak, uväznená na pomedzí života a smrti, beznádejná existencia, pohla sa vpred, akoby sa nedotýkala zeme, ľahká ako pierko. Prešmykla sa okolo nejakých vlkov, videla Reela, proste na každom rohu objavila niekoho známeho, zo svojej minulosti, pamätajú si na ňu, alebo oplakali jej stratu? Asi áno, duch vzhliadol na sochu v Tábore, bol to pamätník, pamätník Yllin. Hilary. Hliary? snažila sa o spojenie s vlčicou. Yllin bola zúfalá, chcela sa s niekým spojiť, teraz bola naveky spútaná so svojim miestom, kdesi na pomedzí existencii. Bola to chabá napodobenina života, bola tak osamelá.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: