Příběh smečky Elloris
+77
Drak Osudu
Emerithy de Mal
Tamara
Narawa
Minor Animus
Angaraw Newt
Kaisa Airgideon
Arfael Virentem
Naiome
Lazarus Cruciosis
Anemon Virentem
Azrael Virentem
Yllin
Orisea De La Garmadon
Reel Arashi
Rowєnn Killer
Kyurabi Nirakebe
Jack Ian Snart
Hizhori
Vallory
Půlnoc
Bastien Criest
Miroki
Ashmodeus
Omega
Grafity
Nira
Cavalier
Easy
Teebihe
Angelo Amadeo FKA
Eveline FK
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Cäelle
Eito
Telantes
Traure
Tario de Ornet
Richu
Riteru
Catorce
Haske
Isla FK
Dix de Mal
Drak Přírody
Charza MFK
Christopher Criest
Comtessa Aqua
Sapha
Bodka
Kleeia
Ose Arashi FK
Hexy de Mal
Zante
Aaron ,,Azazel"
Destiny Aqua
Mitril Avyi Telcontar
Darkey
Dawano
Aragorn Elessar Telcontar
Haymitch Fireshadow
Maysie
Akirα Rosє dє Glαcє
Hilary
Dino de Mal
Jєssiє
Toshio
Kay Mayen
Akio
Tenebris
Hendrik Criest
Diego [Alfa]
Orfeon Virentem
Asuka de Fëe'neriz
Admin
81 posters
- Diego [Alfa]
- Počet příspěvků : 2049
Datum registrace : 27. 08. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Alfa
Re: Příběh smečky Elloris
Thu Aug 02, 2018 11:20 am
Jižní Tábor
Když mu Hilary odpověděla, tak se ani dlouho nezamýšlel. Rozsah své magie relativně znal. ''Často jsem léčil výhradně povrchová zranění, jako jsou obyčejné odřeniny, či po boji utrpěné zranění. Jednou jsem napravoval i zlomené žebra a u dvou vlčků zastavoval vnitřní krvácení.. U těch těžších případů je vždy však riziko, že se to zranění přenese na mě samotného.'' Pověděl stručně a všiml si Reela. Usmál se, byl rád, že je v pořádku. ''Reele, rád tě vidím živého. Budeš teď s Eveline a vlčaty?'' Zeptal se z úsměvem na svého tchána. A pohlédl na Hilary. ''Vím, že mou zkoušku na léčitele řídíš ty, ale na Severním území bude možná něco.. Nevěřím, že se totiž každý stihl před tou bouří schovat... I když bych byl radši, kdyby ano.'' Pověděl tiše, jako by se bál, že ho ukousne za tento návrh.- Miroki
- Počet příspěvků : 562
Datum registrace : 09. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Grafity
Postavení ve smečce: Kappa
Thu Aug 02, 2018 11:34 am
Jižní tábor
Napjatě jsem očekával co tomu Alfa řekne. Nebyla z toho unešená, ale aby byla, musel bych vyrobit něco co jsem vlastně nikdy nedokázal, a to budu vyrábět až časem. "Osobně jsem to nikdy nezkoušel, ale podle toho co vím by to mělo působit na vše," povím a vyslechnu si další otázku. "Jak které. Třeba tenhle toxický vydrží tak dlouho dokud ho nepoužijete. Těch ostatních mám malé množství, protože je musím často obměňovat a ty kouřové se můžou vytratit. Proto je mám pevně uzavřené a lahvičky radši rozbíjím. Každý má jinou vlastnost," vysvětlím jí a čekám co řekne dále.
Napjatě jsem očekával co tomu Alfa řekne. Nebyla z toho unešená, ale aby byla, musel bych vyrobit něco co jsem vlastně nikdy nedokázal, a to budu vyrábět až časem. "Osobně jsem to nikdy nezkoušel, ale podle toho co vím by to mělo působit na vše," povím a vyslechnu si další otázku. "Jak které. Třeba tenhle toxický vydrží tak dlouho dokud ho nepoužijete. Těch ostatních mám malé množství, protože je musím často obměňovat a ty kouřové se můžou vytratit. Proto je mám pevně uzavřené a lahvičky radši rozbíjím. Každý má jinou vlastnost," vysvětlím jí a čekám co řekne dále.
- Grafity
- Počet příspěvků : 1959
Datum registrace : 15. 05. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Graphy
Thu Aug 02, 2018 11:59 am
Aralský les-Doupě
Bouře zlomila strom. Viděla jsem jak to tam uvěznili vlka a mě se zmocnil zlý pocit. Musela jsem do doupěte zkontrolovat jestli je Dawano vzal nebo tam stále jsou. "Hex! Musím jít zkontrolovat doupě. Jestli tam vlčata jsou, musím být u nich!" zakřičím na slepou vlčice a rozběhla jsem se směrem k minihorám. Netušila jsem kde je tábor a nemohla jsem k Dawovi. Musela bych zpět do lesa a tam by se mi nechtělo. Když jsem doběhla do jeskyně, ležela dvě malá spící tělíčka. S klepala jsem vodu z kožichu a došla k nim. "Dayi, Nyso. Jste v pořádku," oddechla jsem si. Byli hrozně hubení. Jenže spali a venku bylo děsně. Musela jsem počkat na svého partnera než přijde. Rozhodně bych je tu už samotné nenechala.
Bouře zlomila strom. Viděla jsem jak to tam uvěznili vlka a mě se zmocnil zlý pocit. Musela jsem do doupěte zkontrolovat jestli je Dawano vzal nebo tam stále jsou. "Hex! Musím jít zkontrolovat doupě. Jestli tam vlčata jsou, musím být u nich!" zakřičím na slepou vlčice a rozběhla jsem se směrem k minihorám. Netušila jsem kde je tábor a nemohla jsem k Dawovi. Musela bych zpět do lesa a tam by se mi nechtělo. Když jsem doběhla do jeskyně, ležela dvě malá spící tělíčka. S klepala jsem vodu z kožichu a došla k nim. "Dayi, Nyso. Jste v pořádku," oddechla jsem si. Byli hrozně hubení. Jenže spali a venku bylo děsně. Musela jsem počkat na svého partnera než přijde. Rozhodně bych je tu už samotné nenechala.
- Eito
- Počet příspěvků : 977
Datum registrace : 12. 07. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Eito
Postavení ve smečce: Omega
Thu Aug 02, 2018 2:33 pm
Aralský les
Nedaleko udeřil další blesk a již druhý strom se zakymácel a nakonec spadl s hlasitým žuchnutím na zem. Bouře neustávala, naopak se Eitovi zdálo, že možná i zesiluje, ačkoli se mu nechtělo uvěřit tomu, že může být ještě hůře. A on nemohl nic dělat, stále ležel zaklíněný pod kmenem a kolem něj se hnala naplavená voda, která se přestávala vsakovat do lesní půdy. Ano, tolik jí bylo. Přiložit tlapku k práci se pokusil i mladý hnědý vlk, s nímž se Eito samozřejmě doposud neseznámil, avšak byl mu vděčný za jeho ochotu. Jako by ale veškeré snažení nemělo žádné větší výsledky. V tom ucítil, že tíha nad ním jako by byla značně menší. Potichu, avšak i přesto dostatečně srozumitelně, mezi vzdechy zasípal: ,,Teď... Musíme zabrat... Všichni najednou..." Opět se ale rozpomněl na druhý padlý strom a napadlo ho, že všichni ti okolní vlci možná raději utečou do bezpečí, aby se alespoň oni ukryli před případným nebezpečím. Zachvátila ho panika. ,,Hlavně mě, prosím, neopouštějte. Moc prosím." Ještě před pár minutami si nepřál nic jiného než samotu, ale nyní si nedokázal představit, že by se musel přese všechny trable dostávat sám. Posbíral své zbylé síly a přestal vyčkávat, až mu ostatní znovu začnou pomáhat, a za plazivých pohybů předních končetin se vyhrabal zpod těžkého kmene. Svalil se na bok a nebyl schopen se více pohnout, celé tělo ho bolelo, zadní tlapy již téměř necítil, takže si ani neuvědomil, že je zcela neodklidil na stranu a jejich část se nacházela stále zavalená pod stromem. To jeho končetinami ale projela křeč nevídaných rozměrů a on pevně zavřel oči, čekajíc, kdy bolest přejde, ale... neodcházela.
Nedaleko udeřil další blesk a již druhý strom se zakymácel a nakonec spadl s hlasitým žuchnutím na zem. Bouře neustávala, naopak se Eitovi zdálo, že možná i zesiluje, ačkoli se mu nechtělo uvěřit tomu, že může být ještě hůře. A on nemohl nic dělat, stále ležel zaklíněný pod kmenem a kolem něj se hnala naplavená voda, která se přestávala vsakovat do lesní půdy. Ano, tolik jí bylo. Přiložit tlapku k práci se pokusil i mladý hnědý vlk, s nímž se Eito samozřejmě doposud neseznámil, avšak byl mu vděčný za jeho ochotu. Jako by ale veškeré snažení nemělo žádné větší výsledky. V tom ucítil, že tíha nad ním jako by byla značně menší. Potichu, avšak i přesto dostatečně srozumitelně, mezi vzdechy zasípal: ,,Teď... Musíme zabrat... Všichni najednou..." Opět se ale rozpomněl na druhý padlý strom a napadlo ho, že všichni ti okolní vlci možná raději utečou do bezpečí, aby se alespoň oni ukryli před případným nebezpečím. Zachvátila ho panika. ,,Hlavně mě, prosím, neopouštějte. Moc prosím." Ještě před pár minutami si nepřál nic jiného než samotu, ale nyní si nedokázal představit, že by se musel přese všechny trable dostávat sám. Posbíral své zbylé síly a přestal vyčkávat, až mu ostatní znovu začnou pomáhat, a za plazivých pohybů předních končetin se vyhrabal zpod těžkého kmene. Svalil se na bok a nebyl schopen se více pohnout, celé tělo ho bolelo, zadní tlapy již téměř necítil, takže si ani neuvědomil, že je zcela neodklidil na stranu a jejich část se nacházela stále zavalená pod stromem. To jeho končetinami ale projela křeč nevídaných rozměrů a on pevně zavřel oči, čekajíc, kdy bolest přejde, ale... neodcházela.
- Charza MFK
- Počet příspěvků : 275
Datum registrace : 20. 05. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Postavení ve smečce: Vlče
Thu Aug 02, 2018 2:37 pm
Jižní tábor
Ano, tatínek ji potvrdil, že ta krémová vlčice je její babička a brzy spatřila oba dva dědy. Sice při každém vzdáleném hromu doťapkala rychle za někým a schovala si hlavičku do jeho srsti. Sklopila ouška, protože bouřka se jí vůbec nelíbila. A když se spustil deštík i tady, tak uskočila, protože jedna z prvních kapek se trefila na její čumáček. Překvapeně zamrkala a brzy byla celá mokrá. To se jí nelíbilo, takže když přestalo, tak se oklepala. Stejně vypadala srandovně a její nesouhlasný výraz byl komický. “Dědo, tatí!” Vypískla a objala dědečka Reela, přeci jen už trošku povyrostla. “Ty někam půjdeš? Vezmeš mě sebou,” Otočila se na tatínka a vykouzlila roztomilou prosící tvářičku.
- Orfeon Virentem
- Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Thu Aug 02, 2018 10:14 pm
/Aralský Les -> Severní Tábor -> Bývalé doupě Alf SF/
Přikývl jsem na Eitův návrh. Zabral jsem v tom stejném momentu, jako on, doufajíc, že ostatní udělají totéž. Asi se vydařilo, protože se psisku částečně podařilo vymanit zpod stromu. Ještě párkrát jsem do něj vrazil vší silou a poté, celý sedřený a smočený deštěm, pohlédl na psovu, už ne tak úplně čistě bílou srst. Zatřepal jsem hlavou. Bouře na nás nechvávala následky. Pochvalně jsem kývl na všechny přítomné, jenž pomáhali při vyproštění. Poté jsem zavřel soustředěně oči a dnes již poněkolikáté nechal svou patronku objevit se. ,,Omanitte, pomož mu do bezpečí! Nejlépe k jižnímu táboru," pokynul jsem jí. Fialková dračice přikývla a bez námitek do tlamy vzala vlka za zátylek. Odrazila se ocasem a vzlétla, však pouze nízko nad zem, možná pouhé dva až tři metry a nabrala směr jih. ,,Díky všem, teď bychom se měli dát na cestu my, uvidíme se v táboře," pravil jsem jednoduše ostatním a vydal se skrz bouři opačným směrem, než Eito s moji patronkou.
Zanedlouho jsem se dostal do tábora. Byl jsem již úplně zničen, ale nesl jsem to hrdě. Vše mě bolelo, hlavně krvácející odřeniny a šrámy. Nečekal jsem na nic a jelikož jsem věděl, co je za den, okamžitě jsem se vydal do doupěte, jehož využití prozatím nebylo objasněno. To musíme ještě dořešit... Vždyť máme doupě i v Aralském lese... napadlo mě okamžitě. Jakmile jsem se dostal do sucha, oklepal jsem se a opatrně přišel k své spící partnerce blíže. Celá se kulatila a já věděl, co ji čeká. Mělo to být již hodně, hodně brzy.
Přikývl jsem na Eitův návrh. Zabral jsem v tom stejném momentu, jako on, doufajíc, že ostatní udělají totéž. Asi se vydařilo, protože se psisku částečně podařilo vymanit zpod stromu. Ještě párkrát jsem do něj vrazil vší silou a poté, celý sedřený a smočený deštěm, pohlédl na psovu, už ne tak úplně čistě bílou srst. Zatřepal jsem hlavou. Bouře na nás nechvávala následky. Pochvalně jsem kývl na všechny přítomné, jenž pomáhali při vyproštění. Poté jsem zavřel soustředěně oči a dnes již poněkolikáté nechal svou patronku objevit se. ,,Omanitte, pomož mu do bezpečí! Nejlépe k jižnímu táboru," pokynul jsem jí. Fialková dračice přikývla a bez námitek do tlamy vzala vlka za zátylek. Odrazila se ocasem a vzlétla, však pouze nízko nad zem, možná pouhé dva až tři metry a nabrala směr jih. ,,Díky všem, teď bychom se měli dát na cestu my, uvidíme se v táboře," pravil jsem jednoduše ostatním a vydal se skrz bouři opačným směrem, než Eito s moji patronkou.
Zanedlouho jsem se dostal do tábora. Byl jsem již úplně zničen, ale nesl jsem to hrdě. Vše mě bolelo, hlavně krvácející odřeniny a šrámy. Nečekal jsem na nic a jelikož jsem věděl, co je za den, okamžitě jsem se vydal do doupěte, jehož využití prozatím nebylo objasněno. To musíme ještě dořešit... Vždyť máme doupě i v Aralském lese... napadlo mě okamžitě. Jakmile jsem se dostal do sucha, oklepal jsem se a opatrně přišel k své spící partnerce blíže. Celá se kulatila a já věděl, co ji čeká. Mělo to být již hodně, hodně brzy.
- JєssiєVedlejší administrátor
- Počet příspěvků : 4969
Datum registrace : 23. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕
Thu Aug 02, 2018 11:30 pm
Jižní Tábor
Vyslechla jsem si Mirokiho odpověď. "Skvěle..." , přitakala jsem uspokojena odpovědí, kterou jsem si přála slyšet. Prohlížela jsem si ještě lektvar. Vzala jsem kel od Orisei a předložila jej k Mirokimu. "Předveď mi na tomto účinek tvého lektvaru" , řekla jsem a věnovala vlkovi jeden očekávající pohled. Chtěla jsem se přesvědčit, že lektvar opravdu dokáže předměty rozežrat, a ujistit se, že Miroki nelže.
- Azrael Virentem
- Počet příspěvků : 1384
Datum registrace : 18. 11. 17
Profil postavy
Fri Aug 03, 2018 12:00 am
Bříško Půlnoc -> Ven
Malý uzlíček radosti, poklidně rostl uvnitř této černé vlčky a nevypadalo to, že by se mu chtělo ven. Však ho najednou začala táhnout nějaká síla ven a jemu se to nelíbilo. Bránil se vší silou a tak párkrát tělíčkem zavadil o ty, kteří se tam s ním nacházeli, nebo o stěnu bříška. Nakonec však mu už na bránění nezbývala síla a tak se nechal. To pocítil náhlý chlad a tak o sobě dal hlasitě vědět. Byla mu zima. Nic neviděl a chtěl zpět. Drobné vlčí tělíčko se klepalo zimou a pískotem se dožadoval okamžitého návratu.- Orfeon Virentem
Profil postavy
Fri Aug 03, 2018 12:13 am
/Bývalé doupě Alf SF/
Partnerka se sice neprobrala, ale asi se jí povedlo nějak ze spaní vypudit prvního drobečka (AZRAEL). Má asi nějaký hodně bolestivý sen... jinak to nevidím... snad jí ten tlak probudí... napadlo mě ihned při pohledu na malého. Ihned jsem k němu sehnul hlavu, instinktivně jej očichal a poté jej začal čistit. Doufal jsem, že toto moje partnerka tak úplně nezaspí. Byl to nádherný moment. Když jsem tak prvního vlčka čistil, všiml jsem si, že se zbarvením podobá tátovi, Rellemovi. Hm, první je na světě... pomyslel jsem si. ,,Vítej..." pravil jsem k němu tiše a dále jej očišťoval, než byl placenty zbaven. ,,Jak ti budeme říkat, drobečku?" položil jsem nejistou otázku a čenichem jej začal navádět k cicíku.
Partnerka se sice neprobrala, ale asi se jí povedlo nějak ze spaní vypudit prvního drobečka (AZRAEL). Má asi nějaký hodně bolestivý sen... jinak to nevidím... snad jí ten tlak probudí... napadlo mě ihned při pohledu na malého. Ihned jsem k němu sehnul hlavu, instinktivně jej očichal a poté jej začal čistit. Doufal jsem, že toto moje partnerka tak úplně nezaspí. Byl to nádherný moment. Když jsem tak prvního vlčka čistil, všiml jsem si, že se zbarvením podobá tátovi, Rellemovi. Hm, první je na světě... pomyslel jsem si. ,,Vítej..." pravil jsem k němu tiše a dále jej očišťoval, než byl placenty zbaven. ,,Jak ti budeme říkat, drobečku?" položil jsem nejistou otázku a čenichem jej začal navádět k cicíku.
- Azrael Virentem
Profil postavy
Fri Aug 03, 2018 12:27 am
Doupě
Stále se třásl zimou a ještě ke všemu mu v té ploše co má mezi černými paličkami (tlapkami xd), začalo divně mručet. Svíralo ho to a bolelo. Ani, když se ho začala dotýkat divná vlhká věc se moc neuklidnil. Snažil se pomocí těch paliček pohybovat, ale moc mu to nešlo, ani moc když se ho opět někdo dotýkal. Ale přeci jen o nějaký čas, narazil hlavinkou do něčeho velmi chlupatého. Instinktivně začal hledat nějaký výstupek a brzy do něj čumáčkem přeci jen narazil. Otevřel tlamičku, stiskl výstupek a začal sát. Mňam! Bylo to na co celou dobu myslel, když sál. Tekutina byla lahodná a on se ji nemohl nabažit. Však, když byl plný, odtáhl se a opět se pokoušel někam plazit. Očividně i když se sotva podíval na svět, měl spoustu energie. Však se mu nelíbilo to, že viděl jen tmu.- Aragorn Elessar Telcontar
- Počet příspěvků : 839
Datum registrace : 02. 06. 17
Profil postavy
Hlavní postava: Yllin
Fri Aug 03, 2018 7:59 am
Tábor
Strihol som ušami a pozrel som sa na svoju Alfu. Nešlo mi o osobný prospech, alebo čo si tu svätúškujem, pri postoch ide obvykle o ego, ktoré som vždy tak postrádal, skrýval som sa v tieňoch, ako zlodej v noci, čakajúc na vhodnú príležitosť, ale nebol som zlodej, len som bol v utajení. Už dávno som si zvolil vyhnanstvo ako svoju cestu, ale nevedel som, že dojdem na Niwatské územia. ,,No uvažoval som nad tým, že som vo svorke už dlho a aj som užitočný, teda myslím." povedal som Jessie. Balrog zaburácal, prišlo mu to smiešne.
Strihol som ušami a pozrel som sa na svoju Alfu. Nešlo mi o osobný prospech, alebo čo si tu svätúškujem, pri postoch ide obvykle o ego, ktoré som vždy tak postrádal, skrýval som sa v tieňoch, ako zlodej v noci, čakajúc na vhodnú príležitosť, ale nebol som zlodej, len som bol v utajení. Už dávno som si zvolil vyhnanstvo ako svoju cestu, ale nevedel som, že dojdem na Niwatské územia. ,,No uvažoval som nad tým, že som vo svorke už dlho a aj som užitočný, teda myslím." povedal som Jessie. Balrog zaburácal, prišlo mu to smiešne.
- Drak Přírody
- Počet příspěvků : 72
Datum registrace : 20. 08. 17
Fri Aug 03, 2018 8:17 am
Brzy již šero zahalilo území smečky a nastal večer.
Bouře na severu se neklidnila, déšť nepřetržitě bičoval přírodu.
Teplota poměrně klesla, chlad se nesl studeným vánkem a snažil se prodrat vlkům skrz kožichy. Ten, kdo byl vybaven hustou srstí, měl teď výhodu.
- Miroki
- Počet příspěvků : 562
Datum registrace : 09. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Grafity
Fri Aug 03, 2018 9:38 am
Jižní tábor
Když přede mne Alfa položila kel, nechápal jsem co s ním, ale za chvíli mi to bylo jasné. "Dobře," povím a vezmu lahvičku s žíravinou do zubů. Sbírám jí přesně na zubem prasete a pak jí pustím na zem. Bohužel jsem nebyl v takové výšce aby se rozbila. Zabručel jsem, vzal jí znovu a tentokrát jsem jí švihnul proti zubu. Tekutina z lavičky začla okamžitě působit a propálila díru na druhou stranu. Spokojeně se usměju a kouknu na Jessie.
Když přede mne Alfa položila kel, nechápal jsem co s ním, ale za chvíli mi to bylo jasné. "Dobře," povím a vezmu lahvičku s žíravinou do zubů. Sbírám jí přesně na zubem prasete a pak jí pustím na zem. Bohužel jsem nebyl v takové výšce aby se rozbila. Zabručel jsem, vzal jí znovu a tentokrát jsem jí švihnul proti zubu. Tekutina z lavičky začla okamžitě působit a propálila díru na druhou stranu. Spokojeně se usměju a kouknu na Jessie.
- Orfeon Virentem
Profil postavy
Fri Aug 03, 2018 11:07 am
/Bývalé doupě alf SF/
Vypadalo to, že můj prvorozený syn už by chtěl cestovat po doupěti, já jej však strčil zpět k teplému kožíšku své stále spící partnerky. ,,Ještě ne, maličký. Musíš nabrat dost sil," mluvil jsem na něj, přestože jsem tušil, že z oněch slov toho moc mít nebude. Udávalo se, že tón hlasu dovedou čerstvě narozená vlčata vnímat jako něco přirozeného, proto jsem jej tady zavedl, zatímco jsem doufal, že se Půlnoc brzo probudí a pomůže mi se jmény. Přesto jsem napjatě čekal na dalšího maličkého tvorečka, který se podere ven.
Vypadalo to, že můj prvorozený syn už by chtěl cestovat po doupěti, já jej však strčil zpět k teplému kožíšku své stále spící partnerky. ,,Ještě ne, maličký. Musíš nabrat dost sil," mluvil jsem na něj, přestože jsem tušil, že z oněch slov toho moc mít nebude. Udávalo se, že tón hlasu dovedou čerstvě narozená vlčata vnímat jako něco přirozeného, proto jsem jej tady zavedl, zatímco jsem doufal, že se Půlnoc brzo probudí a pomůže mi se jmény. Přesto jsem napjatě čekal na dalšího maličkého tvorečka, který se podere ven.
- Anemon Virentem
- Počet příspěvků : 594
Datum registrace : 08. 06. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Minor
Fri Aug 03, 2018 11:32 am
Půlnočino bříško -> ven
Malá vlčka si užívala svůj bezesný spánek v teplém čemsi, kde prozatím přebývala i se svými sourozenci. Vyhovoval jí tento stav a neměla v plánu ho v dohledné době měnit. To by se ale její bratr neměl rozhodnout, že už je vyspávání dost a začal se drát ven, přičemž zavadil i o malinkou fialovou vlčici. Ta se tímto dotykem trochu probrala a hned na to ji začalo soci tlačit za ním. Zamračila se nad tím ještě víc, když se ocitla na světě. Stále měla pevně sevřená modrá očka, aby přiměla tu zimu, podivné pachy a zvuky odejít. To se ale nestalo a ona místo toho znepokojeně zakňučela.
- Orfeon Virentem
Profil postavy
Fri Aug 03, 2018 11:39 am
/Bývalé doupě alf SF/
Než jsem se nadál, druhé vlče se již dralo ven. Nevěděl jsem, zda se mu mám snažit pomoct, ale nějak jsem tušil, že toto si matka příroda obstará sama. Nakonec vypadlo a ozvalo se nespokojené zakňučení. Opět jsem se dal do čištění vlčete od placenty. S ní vypadáš tak strašně ošklivě... stejně jako tvůj bráška... musíš se nadechnout, šup. povzbudil jsem myšlenkou druhého prcka. Když bylo vlčátko pěkně čisté, všiml jsem si, že má podobné zbarvení, jak já... a že je to holčička! Malá dáma Virentem! Spokojeně jsem se usmál. ,,Vítej na světě," chlácholivě jsem jí pověděl a čenichem jí začal strkat k matčinu cicíku. Ale tak, aby cestu částečně našla i sama.
Než jsem se nadál, druhé vlče se již dralo ven. Nevěděl jsem, zda se mu mám snažit pomoct, ale nějak jsem tušil, že toto si matka příroda obstará sama. Nakonec vypadlo a ozvalo se nespokojené zakňučení. Opět jsem se dal do čištění vlčete od placenty. S ní vypadáš tak strašně ošklivě... stejně jako tvůj bráška... musíš se nadechnout, šup. povzbudil jsem myšlenkou druhého prcka. Když bylo vlčátko pěkně čisté, všiml jsem si, že má podobné zbarvení, jak já... a že je to holčička! Malá dáma Virentem! Spokojeně jsem se usmál. ,,Vítej na světě," chlácholivě jsem jí pověděl a čenichem jí začal strkat k matčinu cicíku. Ale tak, aby cestu částečně našla i sama.
- JєssiєVedlejší administrátor
- Počet příspěvků : 4969
Datum registrace : 23. 12. 16
Profil postavy
Hlavní postava: Džusíkový dřez aka Sedž or dYEEPie ♕
Fri Aug 03, 2018 11:41 am
Jižní Tábor
Sledovala jsem Mirokiho, jak rozbíjí lahvičku. Účinek toxického lektvaru mě usvědčil, tekutina opravdu rozežrala kel kance. Pokývla jsem uznale hlavou a pohlédla na Mirokiho. "Dobrá tedy, svůj úkol jsi úspěšně splnil. Jsem přesvědčená, že smečce můžeš velmi přispět svým uměním alchymie. Stáváš se tedy novou Kappou smečky Elloris" , prohlásila jsem s autorativním držením těla a věnovala vlkovi vstřícný úsměv.
Obrátila jsem se na Aragorna. S nadhledem jsem se nad jeho slovy pousmála. Pak jsem však zvážněla a předstoupila autorativně před něj. "Aragorne.. Nepochybuji o tvých schopnostech a dovednostech, ani o tvé dobré prosperaci smečce. Vím, že svůj život zasvěcuješ do hraničářství, a svůj osud do života v mé smečce. Strážíš hranice dnem i nocí a snažíš se chránit členy smečky, protože ti tato rodina jistě není lhostejná. A to je věrnost, jež ses zavázal. Proto je tobě místo na vyšším postu právoplatně otevřeno" , promluvila jsem pevným hlasem a lehce se pousmála. Hrdě a důstojně jsem pozdvihla bradu a pohlédla na Aragorna svýma zlatýma očima, přec poněkud zvláštním a tajemným pohledem.
- Anemon Virentem
- Počet příspěvků : 594
Datum registrace : 08. 06. 18
Profil postavy
Hlavní postava: Minor
Fri Aug 03, 2018 11:47 am
Doupě
Malé vlčici se na světě moc nelíbilo a rozhodně tomu ani nepomohlo mokré cosi, co jí začalo přejíždět po srsti. Zamračila se ještě víc, když jí to cosi začalo popostrkovat kamsi k bráškovi a jak poté zjistila, k cecíku. Svět se zdál ale hned o něco lepší, když si začala plnit bříško a když byla namáčklá na maminčině těle. Když zahnala ten prvotní hladík, otočila hlavu na fialového vlka. Pak se ale opět otočila k mňamce a pila tak dlouho, dokud neměla bříško plné k prasknutí. Na to si hned zívla, ale nehodlala se znovu ponořit do spánku. Místo toho se začala sápat po bráškovi a zkoumat, o co že tady venku vlastně jde.
- Orfeon Virentem
Profil postavy
Fri Aug 03, 2018 11:57 am
/Bývalé doupě alf SF/
Druhá vlčička vypadala stejně aktivní, jako její bráška. Stále neměli jména, s tímto jsem hodlal počkat na Půlnoc. Zkoumal jsem, kolik energie hned po vypadnutí mají. Docela mě to udivovalo, no po mamince rozhodně nebudou. Zvažoval jsem, co jim říct. ,,Odpočívejte, maličcí. Svět na vás počká, bude tady ještě dlouho, nebojte," pravil jsem k nim uklidňujícím hlasem. Byli si poblíž. Strašně se mi to líbilo. Bylo to roztomilé a nebýt tohoto, možná bych i zapomněl na ten pocit hrdosti, kdy vidím své potomky. Náramně jsem si jej užíval, bylo to opravdu k nezaplacení.
Na druhou stranu jsem nějak tušil, že momentálně Jessie práci moc neulehčuju. Už jen tím, že tato část území je prostě ve stavu, kdy se nedá dělat nic, než se schovávat. Něco mi říkalo, že na jihu to není takové hrozné. Rozhodl jsem se, že jakmile se vlčata trochu rozkoukají, dám pokyn pro evakuaci do druhého tábora.
//Hej, vlci se rodí slepí, nemáš ještě otevřená očka...
Druhá vlčička vypadala stejně aktivní, jako její bráška. Stále neměli jména, s tímto jsem hodlal počkat na Půlnoc. Zkoumal jsem, kolik energie hned po vypadnutí mají. Docela mě to udivovalo, no po mamince rozhodně nebudou. Zvažoval jsem, co jim říct. ,,Odpočívejte, maličcí. Svět na vás počká, bude tady ještě dlouho, nebojte," pravil jsem k nim uklidňujícím hlasem. Byli si poblíž. Strašně se mi to líbilo. Bylo to roztomilé a nebýt tohoto, možná bych i zapomněl na ten pocit hrdosti, kdy vidím své potomky. Náramně jsem si jej užíval, bylo to opravdu k nezaplacení.
Na druhou stranu jsem nějak tušil, že momentálně Jessie práci moc neulehčuju. Už jen tím, že tato část území je prostě ve stavu, kdy se nedá dělat nic, než se schovávat. Něco mi říkalo, že na jihu to není takové hrozné. Rozhodl jsem se, že jakmile se vlčata trochu rozkoukají, dám pokyn pro evakuaci do druhého tábora.
//Hej, vlci se rodí slepí, nemáš ještě otevřená očka...
- Azrael Virentem
Profil postavy
Fri Aug 03, 2018 12:06 pm
Doupě
Nespokojeně zakňučel, když ho něco postrčilo zpátky. Však brzy k němu přibyla další chlupatá kulička. Čo ťo jé? Ťukl do ní svým malinkatým čumáček a jak se také k ní začal plazit, skoro to až vypadalo, že ji chce obejmout. Moje! Vypískl nadšeně a nevypadalo to, že má v plánu někam dál od ní odejít. I když ji neviděl, už teď věděl, že to má hrozně rád ať je to co je to. Na zvonivý hlas, nedbal. Stejně nerozuměl tomu co říkal, ale dost ho to uklidňovalo. Byl to pro něj tak nádherný hlas. Zívl si, však stále to nevypadalo, že by měl v plánu jít spát.Povolení tohoto fóra: