Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Akce & Příběh za Hranicemi

+35
Ergo de Mal
Argdem Telcontar
Easy
Nira
Yuki
Grafity
Ghost
Orisea De La Garmadon
Aragorn Elessar Telcontar
Christopher Criest
Kyurabi Nirakebe
Jєssiє
Drak Přírody
Dayilien Uchiha de Mal
Electra z rodu Aqua
Destiny Aqua
Kleeia
Marsie
Rellem
Naiome
Drak Osudu
Cäelle
Hilary
Saura
Azrael Virentem
Demon
Seely Gaja
Akio
Arian
Anemon Virentem
Hato Gája
Jack Ian Snart
Maysie
Xurrilias
Asuka de Fëe'neriz
39 posters
Goto down
Akio
Akio
Počet příspěvků : 846
Datum registrace : 29. 09. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Gamma

Akce & Příběh za Hranicemi - Stránka 2 Empty Re: Akce & Příběh za Hranicemi

Wed Oct 17, 2018 10:43 pm
Cesta
Vlk, jenž jej jako jeden z mála převyšoval si odfrkl hned, potom co Akio si odkašlal. "Zdravím." Řekl chladným hlasem k němu. Švihl ocasem a pohlédl mu zpřima do očí. "Kdo jsi, smím-li se ptát?" Pozvedl obočí a zastřihal ušima. Hm. Odfrkl. Vlk se mu nelíbil a ani nevěděl jak dlouho vlastně mluvil s Asukou. Jak moc se sblížili. Což bylo samozřejmě pro něj velmi špatné. Jak jinak, byl pro něj hrozbou v jeho vztahu.
Xurrilias
Počet příspěvků : 58
Datum registrace : 27. 08. 17

Thu Oct 18, 2018 12:16 am
Cesta
Ten bílo zelený vlk švihal ocasem a oslovil mě jako první... Podíval jsem se na něho... byl vyšší než většina vlků ale než já ne .... To mi dodalo trochu sebedůvěry Já.. jsem Xyrliass řekl jsem mu a snažil jsem se aby to vyznělo co nejpřísněji co jsem dovedl.... Ale i tak z mého hlasu byl cítit strach ... ale ne strach z vlka jako takového ... Zkrátka z další vynucené konverzace.... a kdo jsi ty ?! zavrčel jsem na něho.... a přitom jsem si hlídal vlčici. Čekal jsem co se bude dít dál
Asuka de Fëe'neriz
Asuka de Fëe'neriz
Počet příspěvků : 157
Datum registrace : 07. 04. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Asu
Postavení ve smečce: Kappa

Thu Oct 18, 2018 8:42 am
Cesta:
Posloucham ho a prohlédnu si ho: ,, Všichni vlci mají magii, ale někteří ji ještě nenašli." Řeknu s úsměvem a něco mě napadne: ,, Až bychom došli na nové území, tak bysme se mohli pustit do hledání tvé magii. Co ty na to?" Navrhnu a ucitim Akia, který se k nám blíží. Podívám se na něj a všimnu si červených očí, které neznačí nic dobrého: ,, Co chceš dělat?" Podezirave se na něj podívám a pak se usmeju: ,, Ahoj Akio, už jsem ti začínala chybět?" Řeknu se zubatým usmevem, ale chladné pozdravení Xyrla mě přivede na myšlenku, že tu je hlavně kvůli němu: ,, On snad žárlí? Ale proč?" Nechápala jsem, ale trochu jsem mezi ně vstoupila: ,, Akio, Xyrli je můj nový kamarád." Vysvětlila jsem Akiovi a pak se obrátila na Xyrliho: ,, Xyrli, tady Akio je můj druh." Vysvetlim zase jemu a na oba se usmeju: ,, Snad se tu neporvou." Tiše doufám a sleduji jejich pohledy.
Seely Gaja
Seely Gaja
Počet příspěvků : 22
Datum registrace : 23. 07. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Asuka
Postavení ve smečce: Vlče

Thu Oct 18, 2018 9:30 am
Cesta:
Šla jsem v davu a v mysli se mi přehrávala scéna, jak bez jediného váhání cupovali léčitelku, která mi zachránila bratra: ,, Jaké by to bylo, kdybych do útočníků zabořila své tesáky a rvala jim maso od kostí? Prosili by o milost? Nejspíš ne, na to je jejich mysl až moc prohnilá." Přemýšlela jsem a podívala se na otce, když uslyším jeho dotaz: ,, Dokud cestujeme nemá smysl přemýšlet, co bychom chtěli do budoucna. Vždy nás může něco zabít a naše sny se rozplynou jako mračna na obloze." Odpovim chladně, ale tuším, že mu taková odpověď nebude stačit. Tak se na chvíli za myslím a vybírám, co by se mi asi tak líbilo: ,, Chci aby náš rod znali všichni vlci. Chci aby k nám měli úctu a nezatracovali nás, jako nějaké vyhnance." Řekla jsem mu svůj cíl a z mého pohledu je vidět odhodlanost.
Xurrilias
Počet příspěvků : 58
Datum registrace : 27. 08. 17

Thu Oct 18, 2018 9:54 am
Cesta
Nechápavě se na ní podívám a zeptám se Všichni vlci ? Takže i Já?  Zamyslím se a chvíli přemýšlím nad tím,  jakou magii asi mám já... Eh..opravdu ? To bys udělala?
Tobě by to...nevadilo? To bych byl moc ..rád
řeknu a v mém hlase je cítit strach ale zároveň i nadšení.... Ale já...nerad bych obtěžval Prohodím smutně.... To je od ní hezké...Defacto se neznáme a snaží se mi pomoct Pomyslím si... ale to už slyším jak Asuka mluví na toho vlka..oni se znají? projede mi hlavou když v tom zaslechnu něco,  z čeho jsem trochu nesvůj....Navzájem nás představila a bylo jasno...Aha ..takže to je pravda... On a ona jsou...zkrátka patří k sobě posmutněl jsem.  Nejistě jsem se podíval na Asuku a poté taky na Akia....
Demon
Demon
Počet příspěvků : 263
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Demon
Postavení ve smečce: Nemá smečku

Thu Oct 18, 2018 10:07 am
Cesta

Započul som Seelyne myšlienky. Uvažovala až priliš skvelo. Blo vidieť že má talent. ,,Seely, bolo by to ako kebyže utočiš po zveri ktorá je tvoja korisť. Len s jedním rozdielom. Hentý vlci niesu normalny. Ten z tími reťazami je Zeissan, a ti nepoznajú stipku zlutovania. Bolasť druhých ich teší. Sú fakt šialení." Poslal som myšlienku dcere, a uvažoval čo povedala potom. ,,To máš pravdu nikdy nevieme čo nás čaká a či sa svojich snov dožijeme. Ale jedno je jasne pokial nemáš v živote ciel tak si ako bezduchý vlk ktorý čaká len na koniec svojho živote. Preto sa snaži každy mať ciel a zanim isť to ho pohána dalej." Povedal som a nachvilu stichol, lebo jej dalšie slova boli aj mojou súčastou. ,,Ako vidím tak ideš tak trochu v mojich šlapajách lebo ja som chcel dosiahnuť to isté, a to kvoli tomu že sa knam chovali ako k odpadu. A ja som to nechcel znšať. Preto sme odišli s tvojou matkou prec a mali vlastnú tlupu. Kde sme si mysleli že raz prevezmeš ty alebo tvoj brat po nás vládu. Ale teraz sme to všetko opustili. Ale za tímto cielom chod, a ja ťa budem podporvať." Prehovoril hrdo na Seely
Azrael Virentem
Azrael Virentem
Počet příspěvků : 1384
Datum registrace : 18. 11. 17

Profil postavy

Thu Oct 18, 2018 10:31 am
Cesta
Pousmál se na Haymitche. "Jestli ti mohu říkat jen Mitch, tak stačí, když mi budeš říkat jenom Az." Řekl i on milým hlasem, který postupem měsíců normálně chladl. Také se stával dosti uzavřeným. Možná za to může nedostatek samčí pozornosti, že otci byla smečka přesnější, než vlastní rodina. Hlavně při téhle události, jenž může mít za následek, celý zvrat. Až dospěju, chci mít vlastní smečku, ale nebudu jak on. Budu mít čas i na rodinu. Vždy si ho udělám. Musím. Zavrčel, ale tak tlumeně, že to Haymitch, nemohl slyšel. Pohledem vyhledal Hata. Byl u jeho sestry. Aktuálně byla z rodiny jediná, které snad mohl věřit, že ho nezradí. Podíval se na Haymitche. "Promiň. Teď tě opustím, musím zkontrolovat sestru a mého nejlepšího přítele." Usmál se na něj, ale pak se začal tvářit nedostupně a chladně. Došel k Hatovi a Anemon a jeho výraz se nějak neměnil. "Vypadáš jako bys snědl muchomůrku." Rýpl si do něj.
Jack Ian Snart
Jack Ian Snart
Počet příspěvků : 1084
Datum registrace : 31. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dračí potomek

Thu Oct 18, 2018 10:47 am
Haymitch Fireshadow & Draco & Ose
Cesta
,, V pohodě Azi. Rád jsem tě poznal. Měj se. " Řekl jsem Mitch, zase milým hlasem. Na vlčata byl vždy milí. A. Az mu přišel velmi sympatický. Jednou bude dobrý vlk. A tak dále haymitch pokračoval v cestě a v nudení se. Stejně tak pokračoval Draco, ale s odstupem pár metrů. Jemu bylo jedno, jestli se nudí nebo ne. Možná nuda byla pro něho lepší, protože mu nešlo při ní o život. Ose taky samozřejmě šel. Pořád přemýšlel a pořád se bál zeptat. Hlavou se koukal do země.
Hato Gája
Hato Gája
Počet příspěvků : 156
Datum registrace : 08. 09. 18

Profil postavy

Thu Oct 18, 2018 1:50 pm
Cesta:
Čekal jsem až moc dlouho na odpověď, která se mi stejně nedostalo. Zamracim se na vlcici: ,, Nechces se bavit? Fajn!" Zavrcim a obrátím se k odchodu, když uvidím Azriho: ,, Chceš si dát také? Aspoň bychom umírali spolu." Oplatim mu to, ale hned na to si všimnu, že není veselí jako obvykle: ,, Špatná noc?" Zeptal jsem se, protože přes Ane jsem věděl, že se jim rodiče dvakrát nevěnují a to jim muselo dost vadit. Ostatně se jim nedivim, také jsem neměl na koho se obrátil, když bylo potřeba. Teď je to sice lepší, ale fotříkovy to moc dlouho nevydrží. Hold spava nemoc neřeší, jestli máš toho dotyčného rad nebo ho potrebujes. Udeří kdy se jí chce.
Seely Gaja
Seely Gaja
Počet příspěvků : 22
Datum registrace : 23. 07. 18

Profil postavy

Thu Oct 18, 2018 3:13 pm
Cesta:
Bylo to už dlouho, kdy mi otec naposledy četl myšlenky a tak mě trochu zarazilo, že mi odpověděl na myšlenku svou myšlenkou: ,, Chci aby cítili tu beznaděj, kterou cítila ona vlčice. " Po myslím si mírně rozladěně a pak mě něco napadne: ,, Kdybych našla učitele, tak bych se stala silnější. Učení se rovná síla a síla se rovná respekt. Respekt je to, k čemu se musím dopracovat." V hlavě mi probíhaly složité vzorce, které na konec měly i řešení: ,, Vždy si najdu nějaký cíl. " Ujistim ho a na tváři se mi udělá malý úsměv: ,, Až na to, že ve vaší smečce se nic nedělo a všichni spali." Poznamenám a vzpomenu si na matku: ,, Vzbudila se matka, nebo tam zůstala?" Zeptám se ho a výraz se mi změní na obvyklý chladný.
Azrael Virentem
Azrael Virentem
Počet příspěvků : 1384
Datum registrace : 18. 11. 17

Profil postavy

Thu Oct 18, 2018 3:44 pm
Cesta
Nepatrně se ušklíbl. "Díky nechci. Nemůžeme přece umřít oba, to by nebylo pravededlivé pro naši budoucnost." Odpověděl mu a pokýval ocasem. "Kdo jiný by mi v dospělosti pomohl v mém novém cíli? I s tebou bych samozřejmě rád počítal sestřičko." Oba sjel pohledem. Na Hatův dotaz jen pokýval hlavou a chvíli mlčel. "Kéžby to byla jen špatná noc." Odpověděl nakonec a pohlédl na oblohu. "Azi, možná když si s ním promluvíš.. Jako syn s otcem." Ozvala se po pár hodinách Eerwa. "Ne, nebudu s ním mluvit. On si musí uvědomit, že jsme jeho vlčata. Že je špatné kolik sourozenců nám zatajoval. Kolik věcí nám odmítá říct." Pomyslí si směrem k ní, když to ona jen povzdychne.
Saura
Saura
Počet příspěvků : 526
Datum registrace : 16. 02. 18

Profil postavy

Thu Oct 18, 2018 3:51 pm
Cesta
Švihla dlouhým šupinatým ocasem do země. "Aby ten komu bylo ublíženo jsi nebyl ty.." Procedí mezi ostrými a dlouhými tesáky. Tahle vlčka rozhodně převyšovala většinu vlků, ať už samic nebo samců. Vždyť byla jen o kousek menší, než její Alfa, který byl téměř vysoký jako Arabský kůň. Zvrchu- doslova- sledovala vlka a nepatrně cenila zuby. "Opravdu si myslíš, že jsem tak hloupá a naletím na trik s rozdvojenou povahou?" Pozvedne obočí a znovu do země udeří dlouhým ocasem, jenž jako jediný neměl náznak srsti, nýbrž byl posetý šupinami a kdyby si ho někdo chtěl pohladit, získá pocit, že hladí hada.
Akio
Akio
Počet příspěvků : 846
Datum registrace : 29. 09. 17

Profil postavy
Postavení ve smečce: Gamma

Thu Oct 18, 2018 4:10 pm
Cesta
Představil se a hned na to mezi ně vešla Asuka která je taky představila. Rudýma očima těkal pohledem mezi nimi. "Tak kamarád, jó?" Odfrkne podezřívavě. "Vždyť je na něm úplně vidět to překvapení a zaražení jak se právě dozvěděl, že máš partnera! Jako by tě chtěl!" Skoro až křičel, ale stále to zůstávalo mezi nimi a těmi co kráčeli hodně blízko u nich. Kdyby nebyla zablokovaná magie, což ovšem on sám nevěděl, už by zde něco v okolí určitě hořelo. "A co teprve to zjištění, drahý 'Xyrli'," Jeho jméno téměř odplivl. "...že není jen mou drahou polovičkou, ale také matkou mých vlčat, hm?" Pozvedne obočí. Věděl, že by jej Asu neopustila, ale zkrátka tohle bylo v jeho povaze, nepřemýšlel nad tím co právě dělá či co právě říká. Jeho vztek se jen a jen stupňoval, jeho vnitřní drak byl jak uzamčený v kleci. Nedokázal převzít z neznámých důvodů pod svou nadvládu Akiovo tělo, ovšem to neznamená, že nedokázal ovlivnit jeho slova. Kdyby totiž nebyl jeden, nebyl by druhý. Jsou spolu navždy svazáni magickými pouty. 'Ty víš, že to chcešš...'
Hilary
Hilary
Počet příspěvků : 1823

Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Postavení ve smečce: Beta

Thu Oct 18, 2018 4:56 pm
Cesta
Bílá vlčice měla právě toho dost, její trpělivost byla tam tam a v očí se jí nebezpečně zablýsklo. Jen těžko dokázalo něco nebo někdo tuhle klidnou a laskavou vlčku rozzuřit, ale teďka byla schopná i zabíjet, což by každý měl rychle zmizet, pokud mu byl jeho život milý. Její patron proti její náladě nijak neprotestoval, protože ikdyž ji rád škádlil a jízlivost mu nechyběla, tak v tomhle s ní souhlasil. Zaryla mu jedovaté drápy hlouběji a pokud mu nebude poskytnuta pomoc, tak dopradne podobně, jako mohl dopadnou rudooký vlček. A ona mu nepomůže, spíše udělá cokoliv, aby to neudělal ani Deigo či jiný ellorský léčitel. Když se valil na zem, tak elegantně uskočila a přistála na nohy. Brzy se tam objevil Orfeon a vzal si na starosti Zeissáka a podle jeho slov zjistila, že je to jeho dcera. "Jestli se k ní ještě jednou přiblížíš, tak věř, že dalšího dne se nedožiješ. Jediné štěstí máš, že jsem znala tvou matku," zasyčela na něj s tichým zavrčení a v očích se jí zračila nenávist a opovržení. "Nevymlouvej se jako malé vlče," zavrčela ty slova a bylo jí úplně fuk, že byl slepý. Dále si ho přestala všímat a znaleckým okem prohlédla plno ran a plno modré krve u fialové dívky. Sice k pouze indiánům měla nejpozitivnější stav a to byl takový, že byla pouze podezřívavá. Přimhouřila své oči a pomalu z ní prchal vztek a přicházelo její léčitelské "já". "Ta je tedy pěkně zřízená. Jak ji dáme dokupy?" Odfrkl v její mysli patron, ale ona byla moc soustředěná, než aby ho vnímala. "Neboj se, pomůžu ti," začala tiše a začala si uvědomovat, co to pro ni muselo být. Chtěla pomoc a pak ji málem zabili. Otevřela lahvičku s manou, která se jí houpala na krku a její obsah vylila na nejhorší zranění, nejvíce tam, kde chybělo kus masa. Mana, ona léčivá tekutina začala okamžitě působit, ale v lahvičce ji nebylo tolik, aby se dostala na všechna zranění a tak se opět modrooká vlčka uchýlila ke své magii. Věděla, že ji to vyčerpá, ale nemohla dovolit, aby Marsie zemřela. Vzala vodu z okolí, hlavně z rostlin a ze vzduchu, aby byla čistá a položila ji magií na rány. Zavřela oči, soustředila se a voda začala modrat a léčit rány, o které se nepostarala mana a které potřebovaly nutně pomoc. Chvíli to trvalo a pak se voda rozlila zpět do bažin a ona vyčerpaně klopýtla vzad. Snažila se vyléčit, co nejvíce, ale aby ji zbyla energie na cestu. Otevřela oči a podívala se na fialovou dívku před sebou...
Demon
Demon
Počet příspěvků : 263

Profil postavy
Hlavní postava: Demon

Thu Oct 18, 2018 5:31 pm
Cesta

Jeji myšlienky som stále počul. A uvažovala správaním smerom. ,,Ver tomu že oni raz tu bolesť pocítia. Ale oni sú taky ze ju potom dvakrát vrátia. Mňa tiež učil jeden vlk bol a je dosť silný. Teraz sa nemáme radi ale má syna volá sa Kalan. A keď chceš mať rešpekt občas musíš prekonať dobrú dušu a spraviť čin ktorý by si nikdy radšej nespravila." odpoviem jej na myšlienky. A chvíli sa obzriem okolo seba. ,,To je dobre že si nájdeš cieľ ten náš žene v pred. A to máš pravdu bolo to tam mŕtve ale o jedného člena sme aj došli pri stretu s temnou kráľovnou. A matka to neviem ale keď si s niekim dosť dlho máš tušenia ktoré sú správne a moje hovorí ze nespi ale kde je to neviem." Povedal som je a kráčal som ďalej vpred a dúfal ze baziny zachviľu zmiznú
Hato Gája
Hato Gája
Počet příspěvků : 156
Datum registrace : 08. 09. 18

Profil postavy

Thu Oct 18, 2018 7:18 pm
Cesta:
,, Budoucnost?" Zopakuji zaujatě a nastražím uši: ,, Jaký máš cíl, že se o něm dozvídám až teď?" Zeptám se a má zvědavost je čím dál tím silnější: ,, Plánuje vraždu? Ne, to na něj nesedí. Chce někoho získat? To by mohlo být ono." Přemýšlel jsem a podíval se na Ane, která stále trpělivě čekala: ,, Ta ti neodpoví." Řeknu jí a šťouchnu do ní tlapou: ,, Obdivuju její trpělivost a hezké chování ke všem. Takový já nikdy nebudu." Po myslím si a trochu se usmeju. Měl jsem ji rad, někdy až moc: ,, Zajímalo by mě, jestli mě má také ráda." Napadne mě, ale hned tu myšlenku hodím za hlavu, protože mi přijde jako velká blbost.
Cäelle
Cäelle
Počet příspěvků : 2245
Datum registrace : 25. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Cäelle

Thu Oct 18, 2018 7:30 pm
Tábor Elloris →  Barevná louka
Přikývla jsem a nechala jsem se přenést na Barevnou louku. Moc jsem to místo neznala, ale už nemělo cenu se ptát na název. Když se vydal do lesa, následovala jsem ho, ale držela jsem si dostatečný odstup a zůstávala jsem zticha. Chtěla jsem mu dát dostatečný prostor na to, aby měl možnost se s tímto místem a s těmi, kteří se stali jeho součástí, rozloučit  po svém. Zároveň jsem se ho však snažila svou přítomností ujistit,  že na to není sám. Nic víc jsem v dané situaci udělat nemohla.
Drak Osudu
Drak Osudu
Počet příspěvků : 129
Datum registrace : 30. 12. 16

Thu Oct 18, 2018 7:31 pm
Cesta je dlouhá. Bažiny vystřídalo stoupání a pahorkatina, kam až vlčí oko dohlédne, se táhne neměnná bezvýrazná šedá krajina. Kameny se uvolňují pod tlapkami vlků a strhávají sebou další, načež se kutálí dolů a dolů. V některých místech se prostor, po kterém vlci mohou jít, značně zužuje, tudíž musí jít značně u sebe. V některých případech by byl pád vlka možná i smrtelný. A kdo ví, kolik vlků při této cestě přece jen zahyne.
Pokud některý vlk zkusil použít magii, zjistil, že to není jen tak. Magie s úrovní šest a níže nefunguje, vlci s magií sedm a výše si mohou pískat. Ale vyvstává otázka - co když přijdou o magii úplně? Přeci jen se vzdalovali od magického území niwatského a tam, kam míří, nic takového nemusí existuje. Ať je to kde je to.
Stejně jako je vyčerpávající cesta, stejně tak je vyčerpávající nenávist, což dochází spoustu vlkům. Stírá se rozdíl mezi vlky obou smeček, dalo by se říct, že smečky přestávají existovat. A i když platí hierarchie jako doteď, již se nedá hovořit o smečce Zeiss nebo smečce Elloris. Vznikají nová přátelství a pouta, která jsou v této době víc jak nutností. A tím je položen i základ pro nové smečky... s kým se vlci pokusí spřátelit a dostat ho tak na svou stranu?

//Odkaz na dotazník ohledně smeček bude připojen zítra kolem 18:00.

Naposledy upravil Drak Osudu dne Thu Oct 18, 2018 7:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Naiome
Naiome
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Počet příspěvků : 3564
Datum registrace : 02. 11. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Naiome
Postavení ve smečce: Alfa

Thu Oct 18, 2018 7:31 pm
Cesta
Naiome sa pozrela chladným pohľadom na Varoxa. "Keď si myslíš, že patríš ku mne, požiadaj o skúšku. A ona preverí, či patríš a či nie." - uškrnula sa na Varoxa a jedným okom mrkla.  Potom ju však vyrušila Aura. Zadívala sa na ňu. "Čože?!" - vyštekla Naiome, a poobzerala sa. Videla ich a aj počula. Naiome sa zúžili zrenice, keď sledovala ako sa Orfeon zahryzol Ragnarokovi do slabín. Ostro zavrčala a rozbehla sa vpred. Rozrazila pri jej sile pár vlkov do strany, naozaj na ne nebrala ohľad. Keď Ragnarok od neho odstúpil Naiome prednými labami zhodila surovo Orfeona na zem a priklincovala ho. S podvihnutým pyskom na maximum a s ušami na tyle sa mu dívala do očí. "A ty sa už nikdy nedotkneš člena mojej svorky!" - vyštekla mu do tváre a pomedzi tesáky si olízala ňufák. Orfeon určite cítil, že Naiome je silnejšia od neho samého. "Toto ber ako moje upozornenie Orfeon, pretože nabudúce už možno nebude mať kto ochrániť tvoju malinkú dcerušku." - vravela s temným úsmevom spolu so zúženými zrenicami  a obzrela sa za jeho dcérou. Potom znova do jeho očí.  Určite na seba Naiome strhla veľa pozornosti. Však kto ju ešte nepoznal, mal tú česť. Naiome bola však nečítateľná a nepredvídateľná. Hockedy mohol od nej Orfeon čakať podraz. Ale jej slová myslela vážne. Zliezla z neho a odfrkla si. Pozrela sa na Ragnaroka. "Neľutuj svojich rozhodnutí, bojuj za ne. Si Zeissan." - zavrčala. Dúfala, že si bude viac strážiť chrbát a bojovať za seba. A nie sa podriaďovať jednému ocinkovi.
Naiome sa prešla okolo pozerajúcich sviťákov na situáciu s tlmeným vrčaním, než sa úplne stratila v dave. Potrebovala nájsť Manyaka a Asmiu. Zeissani, držte sa pri sebe. - odoslala vlkom myšlienky.
Rellem
Rellem
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Počet příspěvků : 50
Datum registrace : 06. 06. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Rellem Bloodmoon Virentem
Postavení ve smečce: Elitní

Thu Oct 18, 2018 7:45 pm
CESTA

Tady se mi rozhodně líbilo více, než v bažinách. Rozhled do dálky, přehled o situaci, dokonce i zápach z mojí srsti mizel. Po dlouhé době jsem se cítil relativně volný. I přesto jsem se protáhl kolem několika vlků, abych se dostal spíše ke kraji, aby nehrozilo to, že se některé z vlčat rozhodne postarat se o jistou smrt. Přejel jsem dav pohledem. NAIOME jsem poznával pouze po pachu. Alfa smečky Zeiss... jak zajímavé. Rozhodně jsem plánoval mít ji v merku, nebyla zrovna bezpečná.
Na krátký moment jsem zaktivoval svou magii, která naštěstí pořád dobře fungovala. Díky jedinečnému otisku jsem zaznamenal myšlenky jednoho z mých vnuků. A ty myšlenky... se mi nelíbili, vůbec ne. Píchlo mě u srdce, když jsem si vzpomněl na Wayiono odmítnutí. Nechtěl jsme dopustit, aby jako Orfeon jako otec zklamal. Ale taky jsem se zrovna nepřetrhl, abych mu šel dobrý příkladem... au, tohle bolelo taky.
,,Špatné vztahy se svým otcem, huh, mladý Virenteme?" dostal jsem se po bok AZRAELA a mručivě na něj promluvil.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: