Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

+64
Bodka
Xurrilias
Marsie
Räqo Contrariorum
Cavalier
Riteru
Christopher Criest
Lashi Criest
Hendrik Criest
Traure
Haymitch Fireshadow
Nysa
Saura
Eito
Bastien Criest
Cody N.
Varg Killer
Aite
Rossiel Hydor
Drak Temnoty
Drak Osudu
Dino de Mal
Cairo
Sarinh
Jack Ian Snart
Ashmodeus
Toshio
Ahria
Drak Přírody
Catorce
Sedmička (†)
Reel Arashi
Sorrin de Avec
Sauron Gorthaur
Dračí Potomek
Ra's Al Ghul
Dami
Sapha
Jiraiya
Maysie
Allweena von Bella
Kay Mayen
Eveline FK
Diego [Alfa]
Befyriel
Telantes
Kalan
Grafity
Ragnarok
Blix von Joltstein (†)
Demon
Keiran Criest
Sasori no Suke
Aura
Hexy de Mal
Mandarino (†)
Orfeon Virentem
Půlnoc
Akio
Destiny Aqua
Electra Aqua
Tenebris
Ryuusaki
Alsafi Nashira
68 posters
Goto down
Grafity
Grafity
Počet příspěvků : 1959
Datum registrace : 15. 05. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Graphy
Postavení ve smečce: Kappa

Příběh smečky Stříbrného fénixe II. - Stránka 18 Empty Re: Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

Wed Dec 13, 2017 8:49 pm
U Tábora

Pozorně sleduji partnera. Jen trochu smutně přikývnu. Zkoušku teprve plnil. "Co? Proč ne?" zeptám se nechápvě. Nevěděla jsem co je to za skoužku. Ale asi byla dost těžká když toho nebyl schopný.
Cairo
Cairo
Počet příspěvků : 471
Datum registrace : 18. 11. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Maysie
Postavení ve smečce: Vlče

Příběh smečky Stříbrného fénixe II. - Stránka 18 Empty Re: Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

Wed Dec 13, 2017 8:57 pm
Dawano de Mal
~Tábor~
"No, víš..." Cairo zjistil, že s tím má problém svěřit se i své partnerce, které věřil. Styděl se za to. "Pro normálního vlka by to asi nebylo nic těžkého, ale... Já jsem jiný než ostatním" Vzdychl nešťastně Dawano. "Mám donést Alfě roh z muflona." Řekl po chvíli a sklesle se podíval na svou partnerku.
Grafity
Grafity

Profil postavy

Wed Dec 13, 2017 9:08 pm
Tábor

Dívám se na hnědého vlka. "Já vím. Proto tě tak miluju," usměju se. Pak mi řekne  co má udělat. "No a to je problém? Prostě... Počkej, jak si to myslel?" řeknu. Pomalu mi asi začne docházet na co naráží.
Allweena von Bella
Allweena von Bella
Počet příspěvků : 163
Datum registrace : 15. 03. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Gwen
Postavení ve smečce: Nemá smečku

Thu Dec 14, 2017 1:53 pm
Aralský les
Alfa jí odpověděla a povolila jí lovit a žít na území, dokud se nezotaví, byla za to vděčná. Konečně byla na jiném území, kde mohla začít znovu. Z její minulosti tu byl už jen Ceron. Žádní rodiče, žádní otravní sourozenci a hlavně žádná Nira. Ceron sice byl jejím sourozencem, ale toho měla Allweena nejraději. "Děkuji moc," špitla poděkování a pozorovala Ceronovu tvář a jeho reakci. Doufala, že to pochopí. On nevěděl, čím si prošla, skoro nikdo to nevěděl. Jen ona sama. "Cerone.. Zůstaneš tu se mnou? Aspoň do doby, než mi bude lépe..." podívala se na bratra prosebně.
Destiny Aqua
Destiny Aqua
Počet příspěvků : 3335
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Strieborná a škvrnitá
Postavení ve smečce: Beta

Thu Dec 14, 2017 2:49 pm
Tábor-Aralský les-Hranice Ishimury
Keď Keiran nereagoval, vzdala to a rozbehla sa smerom späť k Aralskému lesu. To je najlepšie riešenie, tu bola určite naposledy, takže ak nájdem jej pach a stopy, môžem ju vystopovať, pomyslela si. Keď sa dostala na okraj lesa kde videla Alsafi naposledy, zastala a zavetrila. No medzi pachmi ten jej nezachytila a tak sklonila hlavu a hľadala skôr stopy. Tie o ktorých vedela, že sú pravdepodobne jej mierili preč smerom k hraniciam inej svorky. Zamračila sa. Prečo by išla do inej svorky? Možno bola nahnevaná alebo niečo také... no prečo? Zmizla krátko po tom všetkom... ach jaj. Snáď sa jej medzitým nič nestalo, uvažovala. No napokon sa vybrala po stopách Alsafi a po istej dobe sa ocitla na hraniciach. Bez uvažovania cez ne prešla a vstúpila na územie cudzej svorky hľadajúc dcéru.
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem
Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Postavení ve smečce: Alfa

Thu Dec 14, 2017 6:55 pm
/Aralský les/
Pohledem jsem těkl na Damiena. Lehce jsem se zamračil. Toto chování před alfou se mi nezdálo vhodné, ale zůstal jsem mlčet a po chvíli už to nebylo znát ani na mém výrazu. Byl jsem trpělivý, čekal jsem, až Ryuusaki odpoví a zdálo se, že čeká i on, Damien. Sedl jsem si před alfu a upřel na ni pohled, očekávajíc nějakou pádnou odpověď směřující jak mně, tak tomu cizinci, Damienovi.
Arco Iris Criest
Arco Iris Criest
Počet příspěvků : 1106
Datum registrace : 27. 12. 16

Profil postavy

Thu Dec 14, 2017 6:59 pm
/Hory Barevných Myšlenek/
,,A-ale jezero je zamrzlé..." zarazil jsem se při jejím dalším návrhu. ,,Je to nebezpečné a jelikož vůbec nic nevidím, nevím, zda je to dobrý nápad. Můžeme spadnout do vody neschopni vylézt ven, a pokud vůbec vylezeme, můžeme se nachladit..." pravil jsem lehce poplašeně. Vodu jsem neměl rád. A ani plavat neumím... kor v ledové zimní vodě. Pokud se přes ty husté závěje sněhu vůbec dostaneme někam z hor. Nechápu to, že stále sněží a nepřestává... pomyslel jsem si a lehce se zachvěl při zmrzlé představě smočení kožichu v ledové vodě. ,,Nemyslím, že je to teď dobrý nápad. Nechceš to nechat na léto? To bych už možná i vlezl do vody..." přemlouval jsem ji.
Catorce
Catorce
Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 16. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Sapha Astral Virentem

Fri Dec 15, 2017 8:37 pm
VTP
Jen jsem kývl, protože mě nenapadlo, co bych na to mohl odpovědět. "Čas někdy běží rychleji, než čekáme." Já sám si pamatoval svůj příchod, jako by to bylo... ne zrovna včera, ale tak před týdnem. "Ale když už jsi tu dlouho, plánuješ zůstat? Nebo půjdeš zase dál?" Byl jsem docela rád, že jsem narazil na někoho, s kým se dalo docela normálně bavit. Jack nebyla špatná, i když bych byl radši, kdyby byla členka mé smečky. Ne že bych měl něco proti rozhovorům s vetřelci, jsen jsem doufal, že budu mít možnost poznat víc členů smečky a místo toho se můj život nějak zvlášť nelišil od života tuláka.
Dračí Potomek
Dračí Potomek
Počet příspěvků : 179

Profil postavy
Hlavní postava:

Sat Dec 16, 2017 10:25 am
Jack Ian Snart
VTP
,,Asi se tu chvíli zdržím, je to tady hezké.” Odpovím, narozdíl od jiných smeček, kde jsem byla, se tady všichni chivali přívětivě. Líbilo se mi tady. Ale budu se maximálně zdržet jenom pár měsíců, pak budu muset vypadnout. Je to škoda, ale takové jsou zákonny smečky. Povzdychla jsem.
Ryuusaki
Ryuusaki
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor
Počet příspěvků : 371

Profil postavy
Hlavní postava: Ryuusaki

Sat Dec 16, 2017 6:51 pm
Aralský les
Po schválení jejího navrhu byla bíla vlčka nucena poradit se s jejím ochráncem. Do takových konverzací jí nepříslušelo nahlížet, proto se pár kroky vzdálila, čímž jim dopřála špetku soukromí. I přesto, že drak byl již dávno skolen, v Aralském lese se stále pohybovalo dost vlků. Většina z nich pocházela z jiných smeček, proto byl vzduch cizími pachy nadmíru prosycen. Skutečnost, že na jejím území je taková míra cizinců ji jemně znepokojovala. Mohlo by se stát něco podobného, jako dnes. Ve vymýšlení katastorfických scénářů jí zamezil příchod dvojice vlků. Když se její překvapený pohled setkal ze známým odstínem fialové srsti, na tváři se jí rozlil široký úsměv. ,,Orfeone !" vyštěkla vesele, načež se dala fialovému vlku naproti. Zřejmě se od jejich posledního setkání již plně zotavil. Ofreon jí byl velmi dobrým přítelem a skvělým rádcem, proto si jej velmi považovala. FIalového vlka pouze spěšně přeletěla pohledem, za to vlk, který kráčel vedle něj jí zaujal mnohem více. Již podle pachu usoudila, že to byl nováček. ,,Ach, můžete vzhlédnout." pronesla obecnou formalitu, aniž by se ubránila jemnému povzdechu. Zrovna tuhle formalitu v oblibě opravdu neměla. ,,Výborně, jsem ráda, že takto přivádíš nové členy." pronesla pochvalně směrem k Orfeonovi. Dříve než stihla k mladému vlku promluvit, zabavil se sám. Jeho chování jí překvapilo. ,,Ráda tě příjmu do smečky." kývla k nováčkovi, když skončil se sněhovými hrátkami. ,,Tedy pokud jsi ten zájemce." znejistěla.
Catorce
Catorce
Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 16. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Sapha Astral Virentem

Sat Dec 16, 2017 8:37 pm
VTP
"Takže se neplánuješ přidat do smečky." Bylo to konstatování, ne otázka. Bylo to tu hezké, s tím jsem souhlasil, jinak bych tu už dávno nebyl. pro ni možná ale ne dost hezké. Ovšem to byla její volba a abych byl upřímný, neznal jsem ji dost dobře, takže mi bylo lhostejné, jak se rozhodne. Byl bych rád, kdybych měl ve smečce alespoň jednu známou, ovšem ani mi nevadilo, pokud odejde. Pohledem jsem krátce zkontroloval oblohu, byli jsme tu už docela dlouho, na to, že jsem původně plánoval jen krátkou procházku. Možná, že bych se měl už vrátit zpět do tábora.
Cairo
Cairo

Profil postavy

Sat Dec 16, 2017 9:55 pm
Dawano
~Tábor~
Dawano se musel usmát. S Grafity byl tak šťastný. "Pro normálního vlka ne... Jenže... Já toho muflona nedokážu ulovit. Ne že bych na to nestačil, nezvládnu to psychicky.
Umím totiž komunikovat se zvířaty... A ta by mi nikdy neodpustila kdybych jednoho z nich zabil... Navíc to jsou mi přátelé a přátelé se nezabíjí."
Zakňučel. "Já vím,
jsem divný, když se přátelím s 'kořistí' ale... Už to tak je a já to nehodlám menit."
Poslední slova řekl pevně, zvednut hlavu a hrdě vypjal hruď.
Cairo
Cairo

Profil postavy

Sat Dec 16, 2017 10:04 pm
Ceron
~Aralský les~
Ceron se podíval Alfě této smečky do očí. "Musím si to ještě promyslet." Odpověděl chladně s tváří bez žádného čitelného výrazu. Nabídka byla lákavá, to ano. Zůstat celý život v Alweenině blízkosti, bez matky, bez Varoxe a bez sourozenců, tedy s výjimkou Alweeny a Easy ostatně taky nebyla k zahození, ovšem ta se stala Naiominou otrokyní. Na druhou stranu, nechtěl se připoutat k nějaké smečce, líbilo se mu být volný. Nechtěl se nikomu podřizovat ani moci být jen na jednom území.
Otočil se na Alweenu. "Nejsem rozhodnutý, zda tu zůstanu napořád, chtěl bych v budoucnu cestovat..." Řekl. "Nicméně zůstanu tu minimálně do doby, než se úplně zotavíš, chci mít jistotu že jsi v pořádku." Dodal.
Grafity
Grafity

Profil postavy

Sat Dec 16, 2017 10:10 pm
Tábor

Zaregistruji každé jeho slovo. Nikoho takového jako on jsem neznala, ani o něm jsem to vlastně doteď nevěděla. "Připadá mi že tě neznám," řeknu smutně. "Co potom jíš? Proč jsi mi to neřekl a vůbec, co ještě nevím?"  řeknu ještě zoufalému a koukám mu do očí. Byla jsem víc než schopná to tolerovat, ale chtěla jsem to nejdřív vědět. Tím že mi to neřekl jsem brala vážně a hlavně v mých očích klesnul.
Cairo
Cairo

Profil postavy

Sat Dec 16, 2017 10:29 pm
Dawano
~Tábor~
"Nepovažoval jsem to za důležité..." Zakňučel provinile Dawano. "Jím cokoliv neobsahující maso." Odpověděl. "Pak už o mně víš snad opravdu všechno,
rodinu ti taky představím, někdy je chci navštívit.... S tebou"
Řekl.
Grafity
Grafity

Profil postavy

Sat Dec 16, 2017 10:38 pm
Tábor

"Nemyslíš že je důležité říct své partnerce, že nejíš maso? Takže bude v pořádku když ti třeba neřeknu, že čekám tvá vlčata?" vyjedu na Dawana. To poslední slyším avšak ignoruji. Zuřila jsem tak jak na partnera můžu. Měla jsem huť odejít a nechat ho přemýšlet nad tím, jak jsem se mohla cítit.
Demon
Demon
Počet příspěvků : 263

Profil postavy
Hlavní postava: Demon

Sun Dec 17, 2017 3:29 am
VTP - Hranice - mimo hraníc

Po dlhšom čase som sa zobudil, v nejakej velkej jame. Bol som docela dosť doranani. a tak som začal uvazovať ako sa s jednou zlomenou nohou dokazem dostať zasa hore.Ale moc možnosti som nemal. Skúsil som sa vyškriabať hore. Ale nepodarilo sa mi to. Nakoniec som začal na plno kričat a dufal že sa objaví Diablo. ,,Diabloooo!!" A obzeral som sa okolo seba ci sa neukaže. Nakoniec som uvidel ziaru cervenu a ponej Diabla. Bol som aj štastný trochu , opatrne ma zubami chytil a položil na zem. Mal som trochu síl vdaka tomu že telo chvilu odpcivalo , a tak som vitvoril mensí plamienok s ktorým som napísal na zem že sa ešte vrátim. Bolo to tam velice silno viditelne. NAkonmiec ho diablo ešte vyhodil na chrbát. A dal sa najprv do kroku. Po dlhšej chvíli som uvidel dvojicu vlkov (Catorce a Jack Ian Snart). Silno som zavrčal, a poslal im myslienku nech je ešte väčšia sranda. ,,Ja sa ešte vrátim a zničím kazdeho." Vyplul som ešte z tlami krv a Diablo sa rozbehol a vyleteli do vzduchu, Smeroval si to k hranicám, a o chvilu sme tam aj boli, a hned sme ich preleteli.
Dami
Dami
Počet příspěvků : 163
Datum registrace : 09. 12. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Damien

Sun Dec 17, 2017 2:41 pm
Zvedl jsem pohled k Alfě, s překvapeným pohledem. ,,Ano, jsem zájemce. Rád bych se stal členem, protože... No, svoji minulost zde radši nebudu řikat. Přece jenom, je to celkem zbytečné." Uklonil jsem se alfě a posadil jsem se do sněhu. O... Konečně budu někam patřit. Sice je paráda být sám ale i tak..
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem
Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16

Profil postavy

Sun Dec 17, 2017 4:43 pm
/Aralský les -> Lví Lučina -> Les Pěti Statečných/
Zlehka pohodím hlavou a na tváři se mi úsměv rozzáří, jakmile si nás Ryuusaki všimne. ,,Jo, taky tě rád vidím. Naštěstí to, co se stalo, dopadlo docela dobře," poznamenal jsem jen tak mimochodem a poté, když oslovila Damiena, nechal jsem ji, ať se v konverzaci věnuje jemu. On byl přecejen mladý vlk, stále bez mnoha zkušeností a dovedností. Něco jsem mu však vytknout musel. Vzpomenul jsem si na to, jak jsem několikrát zaslechl myšlenky ostatních, takže jsem jednoduše zkusil, zda bych zvládl myšlenku někomu poslat. Ano, i toto jsem tak nějak uměl. ,,Damiene, zapomněl jsi se představit," pokáral jsem jej posláním své myšlenky do jeho hlavy a poohlédnul se, než jsem si troufl opět promluvit. ,,Jdu najít svou parnterku a obhlédnout území, kdyby něco, zavyj," pravil jsem následně Damienovi a poté i Ryuusaki: ,,A to platí i pro tebe." Úsměv mi z výrazu zmizel až poté, když jsem se od nich otočil a rozběhl se napříč krajinou spadající pod území naší smečky - smečky Stříbrných Fénixů.

Jakmile jsem vybíhal z lesa, začal jsem si prozpěvovat jemnou, lehkou melodii, kterou jsem běžně dříve používal jako uspávací ukolébavku. Tuto jsem měl na své magii nejradši a uklidňovala i mě samotného. Při zpěvu mi však výrazně začalo kručet v břiše. No jasně, naposledy jsem jedl přece s Půlnocí v doupěti, před procházkou a tak... to bych měl napravit. pomyslel jsem si. Řídil jsem se čichem, který mi napovídal, kudy má partnerka předtím běžela a taky jsem se pomocí něj snažil najít nějakou tu zvěř, která se neschovává před sněhovými závějemi někde v doupěti či jiném úkrytu. Hele, cítím zajíce! A není daleko! Běžel jsem napříč loukou, na jich, no a nepřestával jsem u toho zpívat. Došlo mi, že bych takto mohl uspat nějakého toho jedince, jehož pach mě dráždil v čenichu. Můj hlas pomalu, avšak rovnoměrně zesiloval, takto jsem jej dokázal parádně ovládat. Já nezrychloval, můj běh byl něco mezi klusem a normálním během, neměl jsem potřebu spěchat. Spíše jsem se chtěl zahřát.

Netrvalo dlouho a pach zajíce začal sílit. Bylo mi jasné, že se mi povedlo udělat to, o co jsem se snažil. Mírně jsem zpomalil a v sněhem zasypaném vysokém trávníku se pomocí čichu snažil ono zvíře najít. Chvilku mi to trvalo, ale opravdu jsem toho zajíce fyzicky slabšího, poloospalého, či utlumeného v trávě našel. Bez nějakého většího zrychlování jsem toho využil, melodii začal utlumovat a několika skoky se pro něj dostal. Po zvířeti jsem se ihned ohnal zuby a ono, utlumeno hlasem mé magie, nemělo šanci uhnout. Jedním hryznutím jsem mu překousl dýchací trubici a s ním v zubech pokračoval dále na jih.

Nesl jsem se zajíce, až do dalšího lesa, který jsem navštvil. Odtud jsem cítil pach své partnerky, ale jelikož jsem překonal tu zasněženou louku, ve které nešlo téměř nic vidět, rozhodl jsem se, že si zde aspoň kousnu do své kořisti. Položil jsem jej tedy, lehnul si, packami jsem si jej přidržel a začínal odkusovat čerstvé, ještě teplé zaječí maso. Zajíce mám asi ze všech zvířat nejraději. Vlk se z něho sice moc nenají, o to skladnější a zdravější však je... napadlo mě. Tím jsem si byl více, než jistý. Jediné, na co jsem se nyní zmohl, bylo dokousání zbytku kostí a než jsem se nadál, zůstaly zde jen rozhryzané kosti. Hrábl jsem několikrát do země, za cílem je zahrabat pod zem, ale jelikož i zde v lese nebylo málo sněhu, pohřbil jsem ostatky pod jeho bílou pokrývku.
Po jídle jsem se vydal zpět na stopování mé partnerky. Energie byla doplněna, takže jsem mohl pokračovat ve vytí své písně. Už ne pro uspání kořisti, která by měla mít zimní spánek, ale jen tak, sám pro sebe. Při mém zpěvu se ohnula nejdna větvička neopadaného jehličnanu, která snášela dolů na zem hromady sněhu. Cítil jsem při používání mé magie, že vibrační vlny, které vydávám, sílí a sílí.

Netrvalo dlouho a já svou nejmilovanější černou vlčku Půlnoc ve sněhu zahlédl. Utichl jsem, zpomalil, připlížil se k ní a svalil se do sněhu nedaleko od ní. ,,Ach, tak tady jsi..." hlesl jsem s úsměvem a natáhl k ní hlavu, abych ji mohl olíznout na čumáku.

//Damiene, zapomínáš na místo, kde se nacházíš... a zkus se trochu rozepsat, jinak dobrý.
Kay Mayen
Kay Mayen
Počet příspěvků : 1840
Datum registrace : 24. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: KAYOS
Postavení ve smečce: Beta

Sun Dec 17, 2017 5:31 pm
FEVRIS a KAY
-->Hranice, Ishimura
Modrý, dračí patrón Ishimurskej bety pomaly letel nad územím svorky strieborného fénixa, pritom na svojom chrbte niesol dvoch vlkov, Kaya a Saphu. Kay, po namáhavom boji a po fakte, že prišiel na kraj svojích možností, bol nútený zaspať. Pokoj Saph, bude v poriadku.. Fevris pošle myšlienku Saphy a preletí priamo nad hranicami SF a Ishimury.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: