Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

+64
Bodka
Xurrilias
Marsie
Räqo Contrariorum
Cavalier
Riteru
Christopher Criest
Lashi Criest
Hendrik Criest
Traure
Haymitch Fireshadow
Nysa
Saura
Eito
Bastien Criest
Cody N.
Varg Killer
Aite
Rossiel Hydor
Drak Temnoty
Drak Osudu
Dino de Mal
Cairo
Sarinh
Jack Ian Snart
Ashmodeus
Toshio
Ahria
Drak Přírody
Catorce
Sedmička (†)
Reel Arashi
Sorrin de Avec
Sauron Gorthaur
Dračí Potomek
Ra's Al Ghul
Dami
Sapha
Jiraiya
Maysie
Allweena von Bella
Kay Mayen
Eveline FK
Diego [Alfa]
Befyriel
Telantes
Kalan
Grafity
Ragnarok
Blix von Joltstein (†)
Demon
Keiran Criest
Sasori no Suke
Aura
Hexy de Mal
Mandarino (†)
Orfeon Virentem
Půlnoc
Akio
Destiny Aqua
Electra Aqua
Tenebris
Ryuusaki
Alsafi Nashira
68 posters
Goto down
Ryuusaki
Ryuusaki
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor
Počet příspěvků : 371
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Ryuusaki
Postavení ve smečce: Alfa

Příběh smečky Stříbrného fénixe II. - Stránka 19 Empty Re: Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

Mon Dec 18, 2017 4:07 pm
Aralský les

Nad jeho poznámkou se soucitně zasmála. Její smích tiše dozněl a ona se zarazila. Nevzpomínala si, že by se o události zmínila nahlas. Bylo to zvláštní, avšak ona neměla čas řešit takové maličkosti. Oba vlci podstoupili onu zbytečnou formalitu, a tak se mohla dát opět do řeči. Tentokrát se její pohled obrátil k mladému vlku, který se údajně přišel ucházet o post ve smečce. Když na ní vyhrkl těch pár slov, překvapeně zamrkala. Od vlka se nedozvěděla jeho jméno, místo toho jí podal pár informací o jeho minulosti, které jí byli vcelku k ničemu. ,,Oh, dobře tedy-" zasekla se, když chtěla vyslovit jeho jméno. Sama si na to naběhla, a proto se z toho musela i sama vysekat. Prostě mluv dál. Postrčila se. ,,Jsi mladý, tudíž máš jistě spoustu energie." vlka si projela pohledem, načež se mile uculila. ,,Zaběhneš mi do Niwatského průsmyku a tak mi ulovíš hraboše a koroptev." pronesla zadání zkoušky. ,,S hrabošem si jistě poradíš a koroptev také nebude problém." dodala k výběru zkoušky. Brala v potaz, že vlk je na území pouze krátce, proto mu byla ochotna poskytnout pomoct s vyhledáním průsmyku. Při nejmenším ho aspoň nasměrovat. Když zaslechla známý hlas, opět se otočila k vlkovi fialové barvy. ,,Samozřejmě." nevinně se na Orfeona zazubila. Poté pouze sledovala siluetu fialového vlka mizící nad obzorem.
Keiran Criest
Keiran Criest
Počet příspěvků : 131
Datum registrace : 28. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Keiran Criest
Postavení ve smečce: Beta

Příběh smečky Stříbrného fénixe II. - Stránka 19 Empty Re: Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

Mon Dec 18, 2017 4:25 pm
Tábor
Než jsem se nadál, byla pryč. Tak jsem chvíli uvažoval, zda se mi to nezdálo, ale když jsem si to všchno bezpečně přehrál, zjistil jsem, že ne, nezdálo, jen jsem nějak podvědomě vycítil, že by raději šla sama. To jsem tak neschopný? Zřejmě ano. Měl bych to tedy pustit z hlavy a netrápit se tím. Jak by mi mohla věřit, když už ji jeden vlk zklamal? Navíc jsem ani netušil, co se to se mnou děje. Pohlédl jsem na Orfeona ale neříkal jsem nic. Kdo by to tak asi pochopil?
Allweena von Bella
Allweena von Bella
Počet příspěvků : 163
Datum registrace : 15. 03. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Gwen
Postavení ve smečce: Nemá smečku

Mon Dec 18, 2017 4:31 pm
Aralský les
Fialovýma očima pátrala po těch Ceronových, než se konečně setkala s jeho prázdným pohledem. "Děkuji." řekla, aniž by přesně věděla proč. Potom z ní vypadlo: "Mám.. Hlad," řekla to tak tiše, že se to dalo přirovnat k šumění listů ve větru. (Po kterých v toto období nebylo ani památky.) Doufala, že od tohoto okamžiku se jí bude dařit mnohem lépe než doposud. "A ještě tě prosím... Neptej se mě, co se mi stalo, až budu chtít, řeknu ti to sama." vyjelo z ní úsečně a doprovodila svá slova přísným pohledem. Neměla nejmenší chuť vysvětlovat mu celý příběh toho, co se stalo od jejího odchodu z Kirigakure. Aspoň ne teď. Potom její výraz zněžněl.
Bodka
Bodka
Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 25. 04. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Yllin
Postavení ve smečce: Kappa

Tue Dec 19, 2017 9:52 am
Hory Barevných myšlenek
,,ÁNo jazero je zamrznuté, na tom je tá sranda, budeme sa kĺzať!" zaujúkala som a vrhla som sa do záveja. ,,Ale to bude trvdé, veď cítiš aký je sneh hlboký, to by jazero muselo byť ohrievané zdola aby nezamrzlo. A ľad bude hrubý." povedala som, lebo Arco sa obával, bál sa, že sa pod nami ľad prebolí a my spadneme dolu a navždy sa nad nami zavrie hladina. ,,Dobre, nechajme to na leto. Ak si praješ. Tak čo budeme robiť? Pôjdeme za tvojím bratom, alebo... Čo sa vlastne deje vo svorke?" poviem a posadím sa do snehu.
Arco Iris Criest
Arco Iris Criest
Počet příspěvků : 1106
Datum registrace : 27. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal

Tue Dec 19, 2017 11:10 am
/Hory Barevných Myšlenek/
Už už jsem chtěl odpovídat na její dotaz, přestože jsem neměl nejmenší tušení, co chci dělat, než narazila slovy na dění o smečcce. Zatřepal jsem hlavou. Byla pravda, že vždy, pokud jsem nebyl s bratrem, jsem byl někde zalezlý, netušíc o světě. Dnes jsem byl zalezlý s Bodkou a o to míň jsem věděl o dění. Bez ohledu na to, že jsme propásli docela akční dění v Aralském lese. Opět jsem zatřepal hlavou. Byl jsem značně mimo. Arco, táhne ti na šest, je načase se konečně chovat jako dospělý! pomyslel jsem si současně se svým patronem Bahagarim, než jsem byl schopen své nové partnerce odpovědět. ,,Netuším... ale vím, vím moc dobře, že naše smečka je téměř mrtvá. Nic se tu pořádně neděje," povzdechl jsem si. ,,Takže jsme asi o nic nepřišli..." dodal jsem docela nešťastně. Už jsem si celkem přál zadělávat na vlčatech, ale stud mi nedovolil o tom mluvit.
Dračí Potomek
Dračí Potomek
Počet příspěvků : 179
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava:

Tue Dec 19, 2017 2:43 pm
Jack Ian Snart
VTP
Zasmála jsem se.,,Ne, to vážně ne, nejsem ten typ, vůbec si to nedokážu představit." Odpovím, vážně to byla legrační myšlen. Já? A smečka? No nevím. Zase se to zdá jako zábava. A já mám ráda zábavu. Zakroutím hlavou, zapraská mi v krku.  Cítila jsem se přelezena.  I když,  jsem nespala strašně dlouho.
Bodka
Bodka

Profil postavy

Wed Dec 20, 2017 12:08 pm
HBM
Pozrela som sa na Arca. ,,Keď je svorka mŕtva mala by povstať pomocou novej krvi." zamrmlala som a švihla chvostom. Arco tvrdil, že svorka je na umretie. ,,Ale naozaj, nerobím si srandu." povedala som svojmu vlkovi a pozrela som sa do snehu. ,,Tak... Tak sa poďme, ja neviem.." poznamenala som a švihla chvostom. Chcela som nejakú akciu, ale vôbec by mi nevadilo, keby navrhol aby sme ostali v brlohu.
Arco Iris Criest
Arco Iris Criest

Profil postavy

Wed Dec 20, 2017 4:45 pm
Pomocí nové krve... pomocí nové krve... uvažoval jsem. Pokud se mi to nezdálo, Bodka mohla myslet na totéž, co já. Myslela to však vážně, o čemž mě později i ujistila. Lehce jsem nahnul hlavu na stranu, když se se na ni otočil. ,,A co kdyby ta krev byla... no... napůl mrzáččí a napůl psí?" zeptal jsem se opatrně. ,,A co kdyby byla již brzo?" styděl jsem se říct to narovinu, že bych na vlčatech chtěl zadělat. Navíc, náš život by s nimi byl mnohem veselejší, než je nyní a kromě toho by to mohlo pomoci smečce. Uculil jsem se a ve výraze lehce zčervenal. Patron si tentokrát nechal blbé kecy od cesty, což mě vcelku těšilo, přestože jsem to nedával příliš najevo.
Bodka
Bodka

Profil postavy

Wed Dec 20, 2017 4:48 pm
Hory Barevných myšlenek
,,To je dorbý nápad, chcela som sa spýtať to isté." povedala som mu a švihla chvostom. ,,Ako myslíš teraz?" opýtam sa a pozriem sa na Arca. Zdvihnem labku zo zeme a objaví sa zelená stopa. ,,Jéj aj ja robím farbičky na zemi!" zapištím a chovám sa ako šteňa. Čo ma Arco nejak očaroval? Možno áno možno nie, bude zábava. Ale nebudeme to robiť tu vonku, pôjdeme pekne dnuká a tam možno. hlavou mi bežali myšlienky rýchlo ako vlak. Iba som im stihla zamávať a už boli za zákrutou.
Arco Iris Criest
Arco Iris Criest

Profil postavy

Wed Dec 20, 2017 4:53 pm
,,No... já eh..."
špitl jsem tiše, už jsem asi pravděpodobně nebyl schopen jediného slova. Mlčel jsem, neboť mi to přišlo nyní nejvhodnější, teda než začla Bodka jásat. ,,Barvičky? Jakože něco jako je ta moje magie? Podívej, já sice nevím, jak to vypadá, ale určitě to je legrace..." ušklíbl jsem se a začal poskakovat ve sněhu, což mi dalo možnost utrousit několik těch barevných skvrn do sněhu, ale i na Bodku. Stačilo, abych si řekl a tyto fleky by jí mohli zůstat. Navždy. Jenže to jsem nevěděl a tak jsem nad tím nepřemýšlel. Stále se mi honily hlavou vlčátka. Ale jak jí to mám říct? Proklatě... Notak, Bahagari, poraď. Patron se neozýval. Převrátil jsem oči. ,,No... však víš... blbě se o tom mluví..." vydal jsem ze sebe pouze a šinul si to do doupěte.
Sauron Gorthaur
Sauron Gorthaur
Počet příspěvků : 232
Datum registrace : 20. 12. 17

Profil postavy

Wed Dec 20, 2017 5:04 pm
BODKA
Pozrela som sa na Arca a švihla chvostom. ,,No dalo by sa povedať, ale toto tú sa objavilo samo iba hop sem a už to tu je. Aj ty to môžeš." švihla som chvostom[size=16] a vybala som sa za ním do jeho brlohu. Arco začal niečo hovoriť. Tak som doskackala k nemu aby som ho dobehla. Švihla som chvostom. ,,Ja nežeriem vlkov. Takže mne to môžeš povdať." povedala som mu a stále som nechávala v snehu zelené, žlté a fialové stopy. Bola to farba jeho očí. Aspoň niečo máme spoločné. Napadlo ma a brodila som sa snehom po jeho boku.
[/size]
Arco Iris Criest
Arco Iris Criest

Profil postavy

Wed Dec 20, 2017 5:44 pm
/Brloh/
Když jsme se dostali pěkně do teploučka, bez přemýšlení jsem vyhledal čenichem její ouško. ,,Některé věci je těžké vyjádřit slovy..." začal jsem jí naprosto amatérsky vykládat rádoby sladké řečičky, šeptem do jejího ouška, které jsem následně začal olizovat, pokračoval jsem až ke krku a snažil se u toho být co nejvíce uvolněný. Toto jsem nikdy nedělal, neuměl, byl jsem naprostý amatér a hlavně jsem na sebe neviděl, tudíž to mohlo vypadat autenticky, ale taky prapodivně. Já, dětinský a věčně ustrašený Arco Iris jsem laskal nějaké stvoření. A ještě k tomu psí!
Dami
Dami
Datum registrace : 09. 12. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Damien

Wed Dec 20, 2017 6:28 pm
/Tábor --> Niwatský průsmyk.
Přikývl jsem Ryuusaki a vydal jsem se na cestu. Cestou jsem skákal do hlubokého sněhu a snažil jsem se prokopávat sněhem jako krtek ale nijak zvlášť se mi to nevyplatilo, krom toho že je skoro neviditelný, i kdyby se ty chodbičky měli probořit. Když jsem našel konečně nějakou koroptev, upřeně jsem se na ní zahleděl. Svojí magií jsem jí nadzvedl a nechal jí přiletět až ke mně. Nějak šikovně jsem jí chytl do tlamy a pak jsem se vydal hledat hraboše. Když jsem viděl že se koroptev přestává kroutit až nakonec byla skoro bezvládná, začal jsem střihat ušima, na počest úlevy. Když jsem již po patnácti minutách našel hraboše, zadíval jsem se na jeho aktivní díru, kterou zrovna hrabal a než se stihl zahrabat, už ho čapla neviditelná energie. Se značným úsilím jsem tyto tvory donesl Ryuusaki. ,,Zde to je. Dalo mi to práci a hodně energie, udržet tyhle dvě potvory.." Oba tvory jsem alfě předal a sedl jsem si na zadek.
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem
Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16

Profil postavy
Postavení ve smečce: Alfa

Thu Dec 21, 2017 2:09 pm
/Les Pěti Statečných/
Partnerka si mě pravděpodobně nevšimla, no to jsem jí taky neměl za zlé. Vlastně mi to vůbec nevadilo, každý by měl mít právo být čas od času naprosto mimo, však jsme všichni jenom vlci. Využil jsem toho, že zde kromě ní nikdo nebyl a začal jsem opět zpívat. Začal jsem zpívat do rytmu padajících sněhových vloček a to mě donutilo vyskočit a začít je chytat. Vyskočil jsem znovu na zadní tlapy, na kterých jsem se sice dlouho neudržel, ale tlamou se mi dost dařilo chňapat po sněhu. Bylo to příjemné a tak nějak... magické? Ano. Kdyby mě nyní viděli ostatní z Virentemů, asi bych před nimi byl ponížen, to přiznávám. Ale teď jsme tu byli jen my dva. Já a moje milovaná partnerka Půlnoc. Začal jsem poskakovat o dost veseleji, když se mi podařilo se více uvolnit. Obratně jsem chňapal po sněhových vločkách a snažil se chytit ty největší. Byla to docela zábava a přiznávám, že ačkoli si normálně nehraju, docela mi to chybělo.
Poté jsem se však oklepal, jakože jsem se konečně vzpamatoval a s mírným, nevinným úšklebkem jsem obrátil zrak k Půlce. Sníh je krásný... mám rád zimu... ale není tady tato už nějak dlouho? pomyslel jsem si a jelikož jsem byl stále docela dosti pokrytý tím bílým rozpustným popraškem, ještě jednou se oklepal.
Sorrin de Avec
Sorrin de Avec
Počet příspěvků : 138
Datum registrace : 06. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Saiko Aske Eru'Rōshiko

Thu Dec 21, 2017 3:04 pm
Někde na území, neznámo kde, jelikož manipulátorka neví, kde skončila~~
Jak dlouho jsem spal, by mě docela zajímalo. Ovšem dovolím si usoudit, že celkem dlouho. Protože když jsem otevřel oči, viděl jsem jen bílo. To jsem spal tak dlouho, že jsem umřel? vylekal jsem se a bleskově vyskočil na tlapky. Začal jsem se smát jako šílenec, když jsem sk uvědomil, že mě zasypal sníh. Patronka už také vyprskla smíchy a já jsem ze sebe za pochechtávání otřepal zbytky sněhu. Byl zázrak, že jsem ještě neumrzl. Není to zázrak, byla jsem to jen já, ozvala se s chechotem Zuriel. Poslal jsem jí nechápavou myšlenku. Celou dobu jsem tě zakrývala pod křídlem, to je jasné, jinak by ses probudil jako kus rampouchu. A mrtvý, prozradila wyverní samice. Byl jsem jí za to vděčný – a přeci jen, patroni zachraňují životy. Když jsem viděla, že se probouzíš, nemohla jsem si odpustit malý vtípek. Prostě jsem tě zasypala sněhem. Při představě přerostlé okřídlené ještěrky na dvou nohách, která mě zahrabává sněhem, jsem se rozesmál nanovo. Asi jsem během spánku nabral až moc energie, jelikož jsem začal poskakovat a chňapat tlamou po drobných vločkách, co se začaly pozvolna snášet k zemi. Zase jsem byl jako to malé vlče, které se tehdy klouzalo po zamrzlém jezeře a vrazilo do kirigakurské bety. Vesele jsem sebou plácl do sněhu a tlapkou chňapl po další vločce. Ani jsem si nevšiml Zuriel, která se najednou objevila přímo nade mnou a z větve jehličnanu na mě spustila malou sněhovou vánici. Nebo spíš lavinu, jelikož jsem zase zůstal zasypán hroudou sněhu. Drsný mručivý smích patronky mě donutil smát se taky a vyhrabat se ze závěje. Když se tlamou natáhla po další větvi, už jsem byl připravený a drobnou sněhovou bouří jsem jen proběhl za veselého roztažení křídel, která mě pak vynesla vzhůru. Nadšeně jsem chňapl po další vločce, udělal prudkou otáčku a zamířil přímo mezi stromy. Obratně jsem se vyhnul větvím a kmenům, které by mi bez milosti urvaly křídla a jak jsem tlapkami párkrát plácl do několika větví, lavinu teď schytala Zuriel, která se sotva stačila vzpamatovat z toho, že létám tak, jako bych ještě před chvílí nespal jako šípková Růženka. Dosedl jsem vedle ní do sněhu, zrovna když si odfrkla, aby se zbavila sněhu, co se jí dostal do nozder. Pak rozpálila své hrdlo a zbylý sníh proměnila ve vodu. Pak po mně vrhla hravý pohled a vrazila svým mohutným tělem do stromu. A to už bylo teda trochu moc. Ze sněhu, co mě odsoudil k pobytu pod půlmetrovou vrstvou vloček, jsem se vyhrabával pěkně dlouho, naštěstí byla Zuriel tak milosrdná, že mě nenechala udusit se.
Cairo
Cairo
Počet příspěvků : 471
Datum registrace : 18. 11. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Maysie
Postavení ve smečce: Vlče

Thu Dec 21, 2017 3:29 pm
Ceron von Bella
~Aralský les -> Směr Fénixovy minihory~
Ceron pokýval hlavou. "Nemáš za co." Řekl. Na její větu, že má hlad, přikývnul. "Taky už jsem dlouho nic nejedl. Něco ulovím, ale... tady zůstat nemůžeš. Umrzla bys. Dokážeš vstát?" Zeptal se. "Bylo by fajn najít nějakou noru nebo jeskyni, kde bys mohla zůstat." Řekl.
"Dobře," Opět přikývl. Pak švihl ocasem a poodešel kousek od ní, stále ale hlídal, aby se jí někdo nepokusil něco udělat. Když se Alweena postavila, tedy, Ceron tušil, že se postavila, vidět to nemohl, vydal se pomalým krokem, aby mu stačila, z lesa. Šel opatrně a snažil se najít nějakou bezpečnou noru, ale nic tady nebylo. "usíme jít ptryč z lesa." Konstatoval. "Kdybys někde viděla nějakou jeskyni, řekni mi, já to asi uvidím těžko." Uchochtl se.
Cairo
Cairo
Počet příspěvků : 471
Datum registrace : 18. 11. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Maysie
Postavení ve smečce: Vlče

Thu Dec 21, 2017 3:35 pm
Dawano de Mal
~Tabor~
Dawanovi se zaleskly oči. Styděl se. "Omlouvám se že jsem Ti to neřekl, Graphy. Asi jsem Ti to vážně mělříct hned, ale... nepovažoval jsem to za důležité." Řekl. "Promiň." Dodal ještě nešťastně. Pak si o Grafity opřel hlavu a čekal, jestli ucukne. Zavřel oči.
Po nějaké době upoutal Dawanovu pozornost sníh. Začal náhle padat z nebe a ještě zvětšovat sněhovou pokrývku, která byla pravděpodobně nad celým Niwatem. Dawanovi jedna přistála na čumáku. Teď se Dawano neovládl. Připadal si momentálě jako malé vlče a celkem se za to styděl, ale nemohl si pomoct. Chytal so tlamy studené sněhové vločky. Pak nechal vyrašit nějakou neznámou rostlinu a pohyboval s ní a chytal do ní vločky. Když se probral z "transu", provinile se na Grafity podíval.
Akio
Akio
Počet příspěvků : 846
Datum registrace : 29. 09. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Gamma

Thu Dec 21, 2017 6:30 pm
Aralský les -> Hranice -> Mimo Hranice
Probudil jsem se. Ve sněhu. Rychle jsem vstal a rozhlédnul se. Nestál jsem moc daleko od Magicae, ale nespal jsem v něm. Zmateně jsem se rozhlédnul. ''Proč nespím uvnitř? A jak jsem vůbec usnul?'' Ptal jsem se sám sebe. Naposledy si pamatuji, že jsem si hrát ve sněhu. No. Nakonec jsem se oklepal a shodil ze sebe sníh, jenž mi napadl na srst. Sněžilo a mě se to začínalo líbit. Což bylo zvláštní. Mě a něco se líbit? Začal jsem poskakovat a chytat do tlamy ty největší vločky. Pokaždé se rozpustil. Samozřejmě, že rozpustil. Byl to sníh. Ještě dlouho jsem celkem neúnavně chytal vločky, než mě to přestalo konečně bavit. Mohlo klidně uběhnout i několik hodin. Kde jsou vůbec všichni? Zeptal jsem se sám sebe v myšlenkách. Mámin pach již vymizel. Taktéž i pach Alsafiin i Electrin. Začínal jsem se o ně bát. Opustily mě? Pomyslel jsem si a začal se stahovat do sebe. Sklopil jsem ouška a vyšel z Aralského lesa. Zamířil jsem k hranicím a opustil území smečky Stříbrného Fénixe. Musel jsem se po nich podívat.
Grafity
Grafity
Počet příspěvků : 1959
Datum registrace : 15. 05. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Graphy

Thu Dec 21, 2017 7:44 pm
Tábor

Co jsem měla dělat. "Dobře. Jak chceš tedy splnit zkoušku?" řeknu, ale stále s pevným tónem. Nejednou začal být jako malé vlče. Upřu na něj zlý pohled a když začne být při sobě uraženě švihnu ocasem. Jemu to je snad jedno! Tiše zavrčím a vydán se naštvaně pryč od tohoto místa. Nějak jsem poslední dobou měla zvláštní změny nálad.
Dami
Dami
Datum registrace : 09. 12. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Damien

Fri Dec 22, 2017 1:53 pm
/Tábor --> Niwatský průsmyk./
Přikývl jsem Ryuusaki a vydal jsem se na cestu. Cestou jsem skákal do hlubokého sněhu a snažil jsem se prokopávat sněhem jako krtek ale nijak zvlášť se mi to nevyplatilo, krom toho že je skoro neviditelný, i kdyby se ty chodbičky měli probořit. Když jsem našel konečně nějakou koroptev, upřeně jsem se na ní zahleděl. Svojí magií jsem jí nadzvedl a nechal jí přiletět až ke mně. Nějak šikovně jsem jí chytl do tlamy a pak jsem se vydal hledat hraboše. Když jsem viděl že se koroptev přestává kroutit až nakonec byla skoro bezvládná, začal jsem střihat ušima, na počest úlevy. Když jsem již po patnácti minutách našel hraboše, zadíval jsem se na jeho aktivní díru, kterou zrovna hrabal a než se stihl zahrabat, už ho čapla neviditelná energie. Se značným úsilím jsem tyto tvory donesl Ryuusaki. ,,Zde to je. Dalo mi to práci a hodně energie, udržet tyhle dvě potvory.." Oba tvory jsem alfě předal a sedl jsem si na zadek. Střihl jsem ušima při pohledu na alfu a pak jsem se podíval směrem, kterým před dlouhou dobou odcházel Orfeon. Pak začal čmuchat a cítil další a další vlky. Cítil jsem j jiná zvířata, resp. Potravu. Hlavou mi k tomu kolovali myšlenky okolo té zkoušky. Když se mi myšlenky vytratili, tak jsem začal chytat vločky a do toho jsem pokukával jestli už alfa nezaznamenala znovu mojí přítomnost, přičemž jsem zabořil zase tlamu do sněhu, protože už jsem to popletl a nedokázal jsem dvě věci najednou. Znovu jsem se posadil do sněhu tentokrát jsem se snažil vločky nechytat, ale pozorovat Alfu.

//Předchozí příspěvek se nepovedl.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: