Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

+64
Bodka
Xurrilias
Marsie
Räqo Contrariorum
Cavalier
Riteru
Christopher Criest
Lashi Criest
Hendrik Criest
Traure
Haymitch Fireshadow
Nysa
Saura
Eito
Bastien Criest
Cody N.
Varg Killer
Aite
Rossiel Hydor
Drak Temnoty
Drak Osudu
Dino de Mal
Cairo
Sarinh
Jack Ian Snart
Ashmodeus
Toshio
Ahria
Drak Přírody
Catorce
Sedmička (†)
Reel Arashi
Sorrin de Avec
Sauron Gorthaur
Dračí Potomek
Ra's Al Ghul
Dami
Sapha
Jiraiya
Maysie
Allweena von Bella
Kay Mayen
Eveline FK
Diego [Alfa]
Befyriel
Telantes
Kalan
Grafity
Ragnarok
Blix von Joltstein (†)
Demon
Keiran Criest
Sasori no Suke
Aura
Hexy de Mal
Mandarino (†)
Orfeon Virentem
Půlnoc
Akio
Destiny Aqua
Electra Aqua
Tenebris
Ryuusaki
Alsafi Nashira
68 posters
Goto down
Akio
Akio
Počet příspěvků : 846
Datum registrace : 29. 09. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Gamma

Příběh smečky Stříbrného fénixe II. - Stránka 35 Empty Re: Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

Tue Feb 27, 2018 5:24 pm
Hranice > Směr Tábor, však stále hranice
Kývl ke Codymu hak se představil. "Já jsem Akio." Představil se taktéž a pak jen chvíli sledoval jak se snaží najít pachy. Když tak možná ho dokáží cestou i dohnat. "Každý něco umí." Zazubil se a nadšeně znovu zavrtěl ocasem. "Cvičný souboj z ní dobře." Udělal pár kroků a otočil se k němu znovu čelem. "Nic za účelem zranění." Dodal a připravil se do obranné pozice a dával mu možnost začít. "Postupně dojdeme do Tábora a tam cvičný souboj skončí, co říkáš?" Navrh ještě vyzývavě.
Traure
Traure
Počet příspěvků : 1816
Datum registrace : 18. 02. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Traure
Postavení ve smečce: Omega

Příběh smečky Stříbrného fénixe II. - Stránka 35 Empty Re: Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

Tue Feb 27, 2018 5:32 pm
Hranice --- Směr Tábor, stále hranice
"Ovšem nic za účelem zranění!" Usmál jsem se a přivřel oči. "Takže souboj za cesty, to zní zajímavě!" Couvnul jsem si a přikrčil se, porozhlédl jsem se po okolí a pak jsem udělal jeden kro vpřed. U tlapy se mi udělala malá kytička, uh moje neschopná magie. Kytičku jsem jako kdyby rozehnal tlapou do vzduchu a rozeběhl jsem se naproti Aikovi jako kdyby jsem na něj chtěl zaútočit zepředu , pak jsem ale rychle zahnul a a podkosil mu obě tlapy na pravé straně pak jsem rychle zaprzdil za ním a abych jeho pád podpořil rátáhl jsem ho za ocas. Wuh, doufám že jsem, mu deudělal nic s ocasem to by mně naštvalo. Pomyslel jsem si a pak jsem se radši udýchaně zeptal. "Nekousl jsem tě moc?" Přičemž jsem se usmál.
Cody N.
Cody N.
Počet příspěvků : 25
Datum registrace : 25. 02. 18

Tue Feb 27, 2018 5:34 pm
Hranice --) Cesta k táboru
Zodvihol som hlavu, usmial som sa na Aiko, a znovu som priložil čumák k zemi. Pach som si zapamätal, a pomaly som kráčal za ním. Keďže som si nevšímal čo je predomnou,a čo je za mnou, nevšímal som si ani, kde sú stromy. Mal som šťastie, že som do žiadneho nevrazil. Keď som si všimol, že je predomnou celkom rovina, rozutekal som sa za pachom.
Akio
Akio

Profil postavy

Tue Feb 27, 2018 6:00 pm
Směr Tábor
Blížil se a najednou se rozběhl. První krok celkem očekával proto se podkopnutí vyhnul. Však zakousnutí do ocasu nečekal. Když ho pustil stáhnul ho. "Ne v pohodě." Zasmál se. Teď byla řada na něm. Oči mu stoupajicím adrenalinem zčervenali, však oheň nikde. Kroužil kolem Traura. Občas udělal o krok výpad, však nezaútočil. Čekal na vhodný okamžik. Místo asi pátého výpadu vyskočil na jeho záda a kousl do lopatky. Jen tak lehce, že jeho zuby musel sotva na kůži pocítit. Když ho pustil a pár skoky odhopkal a byl připraven na další přátelský útok.
Cody N.
Cody N.
Počet příspěvků : 25
Datum registrace : 25. 02. 18

Tue Feb 27, 2018 6:13 pm
Cesta k táboru
Ako som tak utekal, začul som zvuky. Vypadalo to tak, že sa tu niekde odohráva súboj. Otočil som hlavu, a vtedy som si všimol Aika, ako súperí s iným vlkom. Keď som začul Aikov vysmiaty hlas, vedel som že ide o "priateľský" súboj. Usmial som sa. Znovu som sa otočil, a dúfal som, že si ma vlci nevšimnú. Aj keby si ma všimli, bolo im to teraz jedno. Pri premýšľaní som pach na chvíľu stratil, no zase som ho objavil. Bežal som rovno za nosom.
Maysie
Maysie
Počet příspěvků : 856
Datum registrace : 25. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Majkaa :33
Postavení ve smečce: Delta

Tue Feb 27, 2018 8:20 pm
Dawano
~Kirigakure -> Tábor SSF -> Směr Doupě (Fénixovy minihory)~
Dawano se po chvíli přestal bát letu. Dokonce si to začal užívat. Líbilo se mu dívat se na svět z výšky. Jen ty mračna stahující se na obzoru mu trochu vadily. Cítil, že to nejsou jen nepatrné obláčky co se hned přeženou. Věštily bouřku. A ano. Dawano měl pravdu. Za chvíli se spustil slejvák, až museli dokonce na chvíli zastavit a počkat, až bouřka ustane. Hned jak se počasí uklidnilo, pokračovali v cestě a pak v pořádku dorazili až do tábora. "Vyřiďte zřizovateli vaší aerolinky, že děkujeme za VIP letenky, které nám zdarma poskytl." Odpověděl, taktéž žertem, Garovi. KDYŽ je patron opustil, otočil se Dawano na Grafity. "Dobrá, tak půjdeme domů, jak si přejete, má paní." Zavtipkoval a žertem se jí uklonil. Pak vyrazil na cestu ke skalám, kde se nacházelo jejich doupě.
Ahria
Ahria
Počet příspěvků : 108
Datum registrace : 27. 12. 17

Profil postavy
Postavení ve smečce: Vlče

Wed Feb 28, 2018 9:14 am
Doupě Arca
Stále jsem cupitala za svými adoptivními rodiči, liška ví kam. Bodka byla už pěkně kulatá a já se zřejmě mohla těšit na vlčí sourozence. Spokojeně jsem mávala všemi devíti ocásky. "Tati?" Houkla jsem k Arcovi. "Co budeme dělat teď?" Zeptala jsem se zvědavě a postávala uvnitř vchodu.
Arco Iris Criest
Arco Iris Criest
Počet příspěvků : 1106
Datum registrace : 27. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Postavení ve smečce: Kappa

Wed Feb 28, 2018 10:28 am
/Colora/
Doběhl jsem do doupěte jako poslední a ještě z dálky pomocí myšlenek dovolil Ahrie vstup do našeho úkrytu. S úsměvem jsem se dobelhal po třech tlapách až k nim. ,,Já nevím, Ahri..." špitl jsem docela bezradně takovým tím zoufalým vlčecím hlasem, přestože jsem věděl, že toto není až tak důležité či katastrofické, že se neumíme zabavit. Já to neuměl nikdy. ,,Bodko?" díval jsem se stále před sebe. ,,Jsi ještě schopná aportovat? Můžeme to naučit tady prcka, určitě to nezná," napadlo mě, tak jsem to ihned navrhl. Stál jsem uprostřed doupěte a hleděl před sebe. Nevěděl jsem, kam se na vlčice mám otáčet.
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem
Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Postavení ve smečce: Alfa

Wed Feb 28, 2018 10:48 am
/Fénixovy Minihory -> Směr Dýňový les/
Ryuusaki stále neodpovídala, možná byla zabrána až příliš do svých myšlenek, což jsem naprosto chápal. Přece by se postu nevzdávala pro nic za nic... napadlo mě a tiše jsem spolu s partnerkou, pokračoval v cestě za ní. Mlčel jsem a jediné, na co jsem se zmohl, bylo prohlížet si krajinu. Cítil jsem divný vzduch a brzo jej začaly ředit dešťové kapky. Lehce jsem sklopil hlavu, ať mi neprší do očí a uší a rozhodl se tak i tento deštík přetrpět, aniž bych se před ním schoval, či na něj nadával.
Bodka
Bodka
Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 25. 04. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Yllin
Postavení ve smečce: Kappa

Wed Feb 28, 2018 6:19 pm
/Colora/
Pozrela som sa na Arca a potom na Ahiru. Naučiť? Aportovať? švihla som chvostom. Budem opatrná, zvládnem to. pomyslela som si.,,Áno som, bude zábava. Zvládnem to." povedala som môjmu partnerovi a pozrela som sa naňho s dychtivým očakávaním. Bruško sa mi už guľatilo, ale ešte mi problémy aké také nerobilo a keď si dám pozor a nebudem utekať. ,,Ale utekať môže Ahi." povedala som so spokojným úsmevom. Budem opatrná. opakovala som si ako zaklínadlo. Nechcela som aby sa udiala nejaká galiba, to teda nie, chcela som len ukázať ako sa to robí a potom môže Ahi Arco hádzať dokým bude len chcieť. Švihla som chvostom. ,,Som pripravená." povedala som.
Traure
Traure

Profil postavy

Wed Feb 28, 2018 6:22 pm
Směr Tábor
Usmál jsem se na vlka zpátky a když na mne udělal pár výskoků a nic nedělal už jsem se připravoval zaútočit když na mě vlk skočil. Kousl mi do lopatek, ale bylo to sotva cítit. Když odskočil a čekal na můj útok, uvědomil jsem si že to nebude jako ty tupouni co znal a on bude trochu schopný jeho pohyby předpovídat. Chvíli stál na místě otočeny zády k vlkovy, zvažoval co udělá, vždy bojoval jen s psy co byli jako on, nebo menší, zatímco vlk byl o něco větší než on. Sílu tudy použít nemohl, jelikož to také nebyla jeho nejsilnější stránka. "Musím použít svojí rychlost a brilantní mysl" Pomyslel si. Sklopil uši sklonil hlavu. nenápadně si sundal šátek. Na moment tam jen nečině stál a pak se proti vlkovi rozběhl  s šátkem v puse. Prve proti němu zase běžel čelem a pak zase uhnul na stranu a doufal že že vlk zase uhne packami. Pak se pod něj ale rychle vplazil  za nohy mu hodil šátek a pak se rychle zvedl. Doufal že to, že pravděpodobně zvedne packu nebo dvě a že ho posune dozadu ho donutí uklouznout po šátku který nastrčil na kamenitou zem pod nimi. I když nadzvednutí vlka mu dalo práci, aspoň trochu to zvládnul.
Akio
Akio

Profil postavy

Wed Feb 28, 2018 6:59 pm
Směr Tábor
Očekával další útok, však tentokrát byl přechytračen. Učekával stejný útok i když ze šátkem v jeho tlamě mu to bylo podezřelé, však ignorovat to, byla Akiova chyba. Nabil si čumák. Když se postavil a otřepal usmál se. "Jsi dobrý." Uznal. A tohle Akio neříká všem a nějak často. Vlastně Traure, byl první. "Už tam budeme, tak už přestaneme, hm?" Navrhl a švihl ocasem.
Traure
Traure

Profil postavy

Wed Feb 28, 2018 7:07 pm
Směr Tábor

Traure se usmál a zvedl hlavu. Ještě s šátkem v puse zamumlal: "Dík! Snažím se." Pak šátek položil na zem a posadil se na studenou zem. Zase zvedl packu a utáhl si obvaz co se mu při boji uvolnil. " Tak jo skončit bysme mohli! A prosím mohl by jsi my pomoct uvázat šátek? Samotnému mi to moc nejde. Přisunul šátek k Akiovy a doufal že dostane pozitivní odpověď. Vlk se mu líbil, byl to první pes, tedy vlk, který se mu aspoň trochu vyrovnal. Když bojoval s psi co znal, nemusel myslet, nejjednodušší lest a pes byl dole, byli to tupouni co si nic jiného než dostat na čumák nezasloužili.
Bastien Criest
Bastien Criest
Počet příspěvků : 33
Datum registrace : 27. 02. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Cavalier
Postavení ve smečce:

Wed Feb 28, 2018 7:12 pm
V matkinom lone - Bodka
Najprv len skrčenie ňufačikom, ktoré nasledovalo veľkú radosť z pohybu. Nevidel som nič, len tmu, no však cítil som tlkot nejakej vecičky. Bolo to mamine srdiečko, no to som však ešte nevedel. Cítil som príjemne teplo, prečo ale nič nevidím? Oči som zatiaľ otvoriť nevedel. Unervačene som kopol zadnými labkami. Kopanec tlmilo niečo mäkké a príjemné. Páčilo sa mi to, kopol som ešte raz, dva krát, až kým ma to neunavilo a opäť sa nedostával do ríše snov. Netrvalo to dlho, možno len pár sekúnd a opäť som zaspal.
Eito
Eito
Počet příspěvků : 977
Datum registrace : 12. 07. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Eito

Wed Feb 28, 2018 7:18 pm
Hranice - Směr tábor
Sotva překročil ony hranice smeček, aniž by si uvědomoval, že proběhl kolem pachové značky, která hranice označovala, sklonil hlavu k zemi doufajíc, že se mu podaří zachytit něčí. Dobrá, někomu tohle bude možná připadat jako podivná náhoda, ale jeho čichové buňky opravdu rozpoznaly pach minimálně dvou vlků, možná psů. Eito chvíli váhal, zda se vydat za nimi, nakonec však usoudil, že by možná nebylo na škodu si opět s někým pohrát. Zároveň ho však sžíral strach, nikdy nevěděl, co od cizinců očekávat, samozřejmě. K tomu si celkově mezi cizími bytostmi připadal nesvůj, ale on se tu do této chvíle nesetkal s nikým, s kým by se spřátelil či alespoň trošičku jinak sblížil, tudíž sebral odvahu a klusem se s čumákem natisknutým u suché trávy rozklusal po pachové stopě, jenž tu neznámí zanechali. Každých pár sekund zároveň bystřil očima do tmy, zda nezahlédne alespoň jejich siluety. A ha! Opravdu, po téměř půl hodině nepřetržitého klusu v dáli matně rozpoznal dvě siluety.
Akio
Akio

Profil postavy

Wed Feb 28, 2018 7:24 pm
U Tábora
Sledoval jak si utahuje obvaz, či co. Akio si vlastně po vzoru upravil návlek na zadní tlapě, který trochu sjel, když mu zadní tlapu, svým šátkem vzal. "Jasně." Kývl na jeho žádost a do tlamy vzal jeho šátek. Mezitím co se mu to snažil nějak uvázat se uklidnil a oči přestali být rudé. Najednou ucítil další pach. Otočil se a spatřil blížící se siluetu. "Další nováček na území." Pověděl celkem spokojeně.
Traure
Traure

Profil postavy

Wed Feb 28, 2018 7:29 pm
U Tábora
"Oh, Děkuju." Poděkoval jsem mu za uvázání šátku. Otočil jsem se a koukal do tmy kde jsem viděl vlka, možná psa. Pak jsem se na něj podívál naprosto neutrálním pohledem a pak se zlomyslně usmál, tak aby mně neviděl Akio. Nepotřeboval jsem aby se mi sem pletl jinej pes nebo vlk. Zvedl hlavu a pak se podíval do strany. "Je tu rušno?" Zeptal jsem se Akia Zatím co jsem se koukal do prázdné tmy. " Jak daleko jsme vlastně od tábora?" Ještě jsem dodal.
////Sorry že se my mněněj rody v kterejch to píšu.
Eito
Eito
Počet příspěvků : 977
Datum registrace : 12. 07. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Eito

Wed Feb 28, 2018 7:35 pm
//Myslíš osoby? :'DD 
Stále blíže k táboru
Fakt je to dobrej nápad? tázal se sám sebe s nejistotou v duchu. Ne, neni. Hm. Jenže takhle můj život vážně dál nepůjde. Zatnul zuby a zpomalil tempo, již ho začínaly pobolívat nohy, ušel opravdu pořádný kus cesty. Přestože ale snížil svou rychlost, stále dokázal sám odhadnout, že dvojici dožene. Čím blíž jí byl, tím jasnější mu bylo, že minimálně jeden z cizinců není vlk, nýbrž pes. Huh, takže nejsem jedinej? proběhlo mu hned hlavou, jakmile si to uvědomil. Stále se ho zmocňoval neustále se zvyšující strach z toho, že by ho mohli neznámí napadnout. Pokoušel se o tom nepřemítat, ale nedařilo se. Už byl skoro u nich, tak přešel do velice pomalé chůze a přikrčil se. Mlčel a vyčkával, nechtěl nic dělat, dokud nezjistí, jak by měl k cizincům přistupovat.
Akio
Akio

Profil postavy

Wed Feb 28, 2018 7:57 pm
U Tábora
Stále vyčkával až se silueta vynoří. "Jsme hned vedle Tábora." Odpověděl Treuremu. Mezitím se blížící tulák zpomaloval, jako by se bál. "Právě, že ne. Naše smečka je ze všech nejmenší." Odpověděl mu i po druhé a už i spatřil.. Psa. Další pes. "Snad se nás nebojíš." Houkl na toho druhého. Celkem milým hlasem. Dnes byl Akio až neuvěřitelně přátelský. Tohohle by se takový Mandarino nedočkal. Kde mu je vlastně konec?
Traure
Traure

Profil postavy

Wed Feb 28, 2018 8:06 pm
U Tábora
¨
Nadzvedl jsem obočí když jsem zjistil že tahle smečka je nejmenší. Potkal jsem tu dost vlků jen za dnešek. Když začal na Psa? Další pes? No.. to je jedno. Když začal mluvit tedy na psa jen jsem se pro sebe uchechtl a podíval se na absurdně vypadajícího psa. Tentokrát jsem se očima zamračil ale na tlamě mi zůstal úsměv pak jsem se jen chvíli bez hnutí kouknul na psa a řekl Akiovy: "Akio? Mohli bysme se hnout, když jsme tak blízko tábora. A ehm..." Zasekl se a pak se podíval na psa který nebyl asi o nic menší nebo větší než já. "A, jak se vůbec jmenuješ?" zeptal jsem se ho a pak se zase podíval do tmy.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: