Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

+64
Bodka
Xurrilias
Marsie
Räqo Contrariorum
Cavalier
Riteru
Christopher Criest
Lashi Criest
Hendrik Criest
Traure
Haymitch Fireshadow
Nysa
Saura
Eito
Bastien Criest
Cody N.
Varg Killer
Aite
Rossiel Hydor
Drak Temnoty
Drak Osudu
Dino de Mal
Cairo
Sarinh
Jack Ian Snart
Ashmodeus
Toshio
Ahria
Drak Přírody
Catorce
Sedmička (†)
Reel Arashi
Sorrin de Avec
Sauron Gorthaur
Dračí Potomek
Ra's Al Ghul
Dami
Sapha
Jiraiya
Maysie
Allweena von Bella
Kay Mayen
Eveline FK
Diego [Alfa]
Befyriel
Telantes
Kalan
Grafity
Ragnarok
Blix von Joltstein (†)
Demon
Keiran Criest
Sasori no Suke
Aura
Hexy de Mal
Mandarino (†)
Orfeon Virentem
Půlnoc
Akio
Destiny Aqua
Electra Aqua
Tenebris
Ryuusaki
Alsafi Nashira
68 posters
Goto down
Haymitch Fireshadow
Haymitch Fireshadow
Počet příspěvků : 371
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dračí Potomek
Postavení ve smečce: Delta

Příběh smečky Stříbrného fénixe II. - Stránka 41 Empty Re: Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

Sat Mar 10, 2018 12:35 pm
Jack Ian Snart
Tábor
,,Neuchráním, ale žádné jim nezpůsobím. Ne, nejsem nejspíš typ vlka, který patří do smečky, a přesto se chci přidat. Přijde mi to jako zábava, být ve smečce. Tak prosím, jako kamaráda vás prosím, nechci aby se opakovalo to, co se stalo mojí milované. Dejte mi samostatný úkol. Když bych šla s nimi, nespíš bych jim to akorát pokazila, a zklamala bych své kamády."
Odpověděla jsem.
Traure
Traure
Počet příspěvků : 1816
Datum registrace : 18. 02. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Traure
Postavení ve smečce: Omega

Příběh smečky Stříbrného fénixe II. - Stránka 41 Empty Re: Příběh smečky Stříbrného fénixe II.

Sat Mar 10, 2018 6:03 pm
Tábor

Podíval jsem se do země a jen poslouchal co říká beta Jack, opravdu jsem doufal že jí to povolí, rozhodoval jsem se jestli to má cenu nebo ne, ale nakonec jsem promluvil: "Hele Jack, nám tam vadit nebudeš, a jestli se bojíš že to pokazíš, rozhodně nejsi sama, tak s námi pojď, mi nekoušeme." Otočil jsem se na Ezra a pokusil jsem se mu naznačit sarkazmus pohledem tak aby mne neviděla Jack, Pak jsem se zase podíval na Jack a usmál se na ní.
Grafity
Grafity
Počet příspěvků : 1959
Datum registrace : 15. 05. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Graphy
Postavení ve smečce: Kappa

Sat Mar 10, 2018 8:04 pm
Doupě

Malý vlček spal, ale Nysa se ještě krmila. Pak usnula taky. Byla jsem ráda. Vypadala už trochu líp a že jedla bylo dobré znamení. "Jsou sladcí," řeknu tiše aniž bych od nich odvrátila pohled. Když jsem mluvila o jménech, všimla jsem si že se vlčice vzbudila. Zasměju se. "Ahoj dcerko. Nyso. Až vyrostete půjdeme ven. Do smečky," povím tiše. Nejspíš mi nerozuměla ale slova pro ni musela být zajímavá a uklidňující. Ucítíme hlad. Viděla jsem že Dawano přinesl zajíce. Opatrně jsem se zvedla a přitáhla ho k vlčatům. Znovu jsem si k nim lehká a u toho jsem si ukusovali kousky masa. "Díky," řeknu Dawanovi v mysli.
Maysie
Maysie
Počet příspěvků : 856
Datum registrace : 25. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Majkaa :33
Postavení ve smečce: Delta

Sat Mar 10, 2018 9:17 pm
Dawano
~Doupě~
Dawano přikývl. "Nysa. Hezké jméno..." Řekl zamyšleně. Na reakci malé vlčky, své dcerky, se potěšeně usmál. Máte pravdu, nevěděl, proč vlčka piští, ale neznělo to jako nespokojené pištění, takže usoudil, že piští z radosti. "Mhm. A.. ani neumím vyjádřit slovy, jak jsou úžasní. nejlepší vlčátka, které jsme mohli mít." Řekl a obrátil láskyplný pohled ke Grafity. "A co se týče toho druhého... pokud by ti nevadilo, že bych ho pojmenoval... navrhuji jméno Dayilein." Tázavě se po Grafity podíval, zda bude souhlasit.
"Do smečky..." Řekl, nebo spíš zašeptal, s nepřítomným pohledem. Jakmile se o pár vteřin později probral ze zamyšlení, ujal se slova. "Myslím, že ty by ses zatím do smečky neměla přidávat. Ne dokud jsou vlčátka tak malá. Ale já bych mohl a asi i měl, ani ne kvůli mě, jako kvůli vlčatům, protože když budou patřit smečce, budou více v bezpečí."
Grafity
Grafity
Počet příspěvků : 1959
Datum registrace : 15. 05. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Graphy

Sat Mar 10, 2018 9:43 pm
Doupě

Dotknu se čumákem Dawanova boku a poslouchám co říká. "To ano. Jsou krásná. Ať udělají cokoli měli by jsme za nimi stát a chránit je. Aspoň do dospělosti,"  dodám. Znovu se obrátím k Nyse a olíznu jí bříško. Potom se podívám na malého vlčka. "Proč myslíš že bych jinak čekala na tebe?"  zasměju se a laškovně šťouchnutí svého partnera. "Dayilein zní krásně," dodám a láskyplně se na obě malá stvoření podívám. Ovinu je ocasem aby jim bylo pěkně teplo. Potom zase uslyším Dawanův hlas. "Nerada ti to kazím, ale Beta Keiran mi řekl že zařídí přestup do fénixe. Vlastně už členem jsem..." povím a čekám jak na to zareaguje.
Hendrik Criest
Hendrik Criest
Počet příspěvků : 31
Datum registrace : 11. 03. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Hendrik Criest
Postavení ve smečce: Vlče

Sun Mar 11, 2018 10:27 am
Matčino břicho
Co to tady bylo za ošklivé nic? Ten prostor se mi tu přestával líbit. Je to tu vůbec o něčem? Neustále jsem si kladl nezodpovězené otázky. Nebyl tu totiž nikdo, kdo by mi je dokázal zodpovědět. Jediné, co jsem dokázal s přehledem zaznamenat bylo to, že se MÉ místo přes všechny dny stále zmenšovalo. Odmítal jsem si připustit, že by tady byl ještě někdo. Přišel jsem si tu jako vládce. Co tu ale bylo příjemné bylo to teplo a ticho. Občas jsem zaslechl nějaké zvuky jako z jiného světa. Ze světa za maminčiným bříškem. Snažil jsem se je poslouchat, ale docházelo to ke mně jako nějaké nesmyslné huhlání, kterému jsem nerozuměl a snad ani rozumět nechtěl! Větší pozornost jsem tomu nevěnoval. Možná by se to jinak dalo. Když maminka mluvila moc, dokázal jsem se ozvat, že mi narušuje můj klid a chci odpočívat. Ozýval jsem se tím, že jsem vzchopil jednu svou nožku a kopl. Sem tam se mi to povedlo vystřídat oběma. Teď jsem měl takovou krizi, že jsem si kopl pro radost či pro to, aby se naopak něco dělo. Tak může mi někdo vysvětlit, kde to jsem? Žádám vysvětlení! Vězníte mě? Co se mnou budete dělat? procházela mi hlavou jedna otázka za druhou. A stále dokola žádné odpovědi.
Ryuusaki
Ryuusaki
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor
Počet příspěvků : 371

Profil postavy
Hlavní postava: Ryuusaki
Postavení ve smečce: Alfa

Thu Mar 15, 2018 9:19 am
Dýňový les
Lehkým klusem kličkovala mezi stromy, probíjejíc si svou cestu do středu lesa. Dýňová semínka pod tlapkami jí jen tlumeně křupala. Třebaže kolem byl takový hluk, ona zůstávala klidná. Teď nebyla ta, kterou by měla svírat nervozita. Její ocásek se vyjímal vysoko ve vzduchu. Zanedlouho se výprava nacházela před středem lesa. Střed byl tvořen malým paloučkem, který vyčníval z lesa. Byli těsně u okraje onoho paloučku. Až opět vykročí zpoza této hranice, již z nich budou Alfy. Ryuusaki se postavila před skupinku, čekaje, až jejich pozornost spočine na ní. ,,Ještě před tím, než Vás představím vůdci Fénixů, je třeba složit přísahu." její vážný tón se rozléhal lese. Acahalantis již o jejich přítomnosti jistě věděl. ,,Tak tedy opakujte po mě. Nejdříve Orfeon a poté Půlnoc." pronesla. Její ledově modré oči se zakously do fialového vlka.  Já, Orfeon, přísahám, že tuto smečku budu chránit až do posledního výdechu. Budu jí vládnout, bít se za její čest a chránit vlky této smečky. Ale též budu moudře rozhodovat, promýšlet každou důležitou věc a budu pečovat též o území, rostliny a živočichy smečky. Budu jednat spravedlivě a čestně po celou dobu mého působení." odmlčela jsem se.
Nysa
Počet příspěvků : 35
Datum registrace : 06. 02. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Alsafi

Thu Mar 15, 2018 12:31 pm
Brloh
Nysa nechápala ničomu, o čom sa jej rodičia rozprávali. Čo sú vlastne zač? pomyslela si. Jazykom si v ústach nahmatala niečo čudné- zuby. Rástli, takže ju celkom boleli. Chcela prejsť z jednej strany jaskyne na druhú, no nevedela to. Vždy sa jej podlomili nohy a ona spadla. Nahlas vypískla od bolesti. Dopadla priamo na ňufák. Zavrčala. Pomaly sa postavila, a najprv pred seba položila prednú ľavú nohu. Fajn, aspoň teraz sa mi to podarilo, pomyslela si, avšak krátko potom neudržala rovnováhu a skončila ležať na zemi ako handra. Nespokojne si niečo šomrala no nevzdávala to. Rýchlo vstala a opatrne urobila svoj prvý krok. Podaril sa jej. Potom urobila ďalší. Pomaly prešla do polovice jaskyne, nohy sa jej však triasli natoľko, že znova spadla. Vstala, a o niečo rýchlejším krokom prešla späť k tej šedej veci. Podarilo sa jej to bez toho, aby spadla. Ja viem chodiť! radostne vypískla.
Bastien Criest
Bastien Criest
Počet příspěvků : 33
Datum registrace : 27. 02. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Cavalier
Postavení ve smečce:

Thu Mar 15, 2018 12:47 pm
V matkinom lone
Miesto, v ktorom mi tak bolo prijemne teplo a bezpečne sa časom začalo zmenšovať. Alebo, ja som sa zväčšoval? Jednoducho, priestor bol pre mňa už malý. Nemal som toľko priestoru ani na pohnutie hlavičkou, z čoho som začínal byť nervózny a silno som začal kopať do niečoho mäkkého. Odrazu sa stena uvoľnila a mňa to začalo ťahať z lona von. Pocítil som chlad. Bránil som sa, nevedel som, čo sa so mnou deje. Nie nie! No stena bola silnejšia a moje bezbranne telo vytlačila už skoro cele von. Trvalo to niekoľko minút a odrazu, mal som kopec miesta. V hlave sa mi ozývali zvuky, ktoré som doposiaľ nepočul. Alebo, ja vlastne počujem? Všade bola tma a zima. Plazúc sa som nakoniec našiel niečo huňate a teplé. Čo je to? Je to príjemné spokojne som zakňučal a privial sa k zdroju tepla, teda k matke, Bodke.
Hendrik Criest
Hendrik Criest

Profil postavy

Thu Mar 15, 2018 2:15 pm
Matčino břicho - Colora (nepletu-li se)
Tak a dost, už se mi to tady nelíbí! Prostor byl neustále více a více těsnější a nemohl jsem se tu hýbat. Tím čímsi, tedy nožkami jsem kopal všude kolem sebe, kde to šlo. Narážel jsem i do těch podivných tvarů, které tu byly se mnou. Náhle se však trocha místa uvolnilo. Hm? Co to? Nechápal jsem, ale brzy jsem byl zasvěcen. Něco mě táhlo pryč, jinam a v tu ránu jsem pochopil, že chci vlastně zůstat uvnitř. Bránil jsem se, ale absolutně to nic neznamenalo a stejně jsem byl vyprovozen na svět. Ah, ta zima! Ta nechutná zima! V maminčině bříšku bylo výrazně tepleji. Jen co jsem se do tohohle stejně divného nic, které bylo jen studenější, dostal, tak jsem začal vydávat pískavé zvuky a vyhledávat zdroj krmení a tepla, které mi chybělo. A našel jsem. Maminka zachránkyně mi poskytla oboje. Zavrtal jsem se do jejího huňatého kožíšku a začal cumlat a dostávat do sebe lahodné mlíčko, které tak krásně zaplňovalo moje hladové bříško. A takhle bych klidně zůstal. Snad mě to nepotáhne zase někam jinam!
Lashi Criest
Počet příspěvků : 1
Datum registrace : 15. 03. 18

Thu Mar 15, 2018 8:57 pm
Matčino lůno - Colora
Všecičko se s časem měnilo a bylo tomu tak i tento den, kdy mě nějaké divné síly začaly tlačit ven. Nebránil jsem se, to ne, bylo to docela dobrodružství. Pocítil jsem, že ty další měkké objekty, které tu předtím byly se mnou už tu teď nebyly a měl jsem tak více volna a mohl jsem se lépe rozmáchnout svými nemotornými tlapkami, které však hned jak jsem se dostal do podivného chladna absolutně ztratily svojí obratnost, kterou oplývaly uvnitř maminčina lůna. Zato jsem se zmocnil jiné a zcela fascinující věci, která se dala nazvat jako otravné pískání. Ani to však u mě nepřetrvávalo přespříliš dlouho a chopil jsem se pití mléka se svými bratry, které jsem sic neviděl, ale cítil jejich přítomnost o které jsem se kolikrát ujistil i fyzicky. Tohle dobrodružství bych nakonec nazval jako...chutné dobrodružství!
Bodka
Bodka
Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 25. 04. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Yllin

Fri Mar 16, 2018 10:48 am
Colora
Pozrela som sa na Arca a bolesť mi prešla tvárou. Bolelo to, bolí to? Naozaj to tak bolí? Pozrela som sa na Arca, on mi v tej bolesti pomôcť nemohol. Natiahla som sa na bok a prudko dýchala, brucho sa mi dvihalo a klesalo ako som vypuďovala mláďatá zo svojho lona. Prosím. obrátila som oči stĺpkom a prosila som aby sa to skončilo. Mláďatá boli veľké, na tak malé telo, ktoré ich nosilo. Istotne to nebolo jednoduchý pôrod, zdalo sa mi, že ma to rodzdelí na polovicu. Napokon som porodila, aj keď s ťažkosťou prvé mláďa a očistila som ho od krvi a plodových vôd. Potom som si ho privinula k bruchu, priamo k naliatym strukom. Opäť ma prehlo a na svet prišlo ďlašie mláďa a cítila som sa úplne otvorená. Telíčko vykĺzlo von a ja som ho očistila a prisunula som ho k jeho bratovi. Napokon vykĺzlo aj tretie mláďa, tiež životaschopné, lebo sa hneď prisalo k svojim bratom a pilo životadarné mlieko ale záchvevy v mojom lone neprchádzali. ,,Ešte tam jedno bude." povedala som a pozrela som sa na troch synov. Ako ich budeme volať? pomyslela som si š´tastne. V každej vlčici a fene bilo srdce matky.
Diego [Alfa]
Diego [Alfa]
Počet příspěvků : 2049
Datum registrace : 27. 08. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Nira

Fri Mar 16, 2018 6:09 pm
Akio Aqua / Tábor
Rozhlédl se po Táboře. Koukl na psy a na Jack. ''Smečka je o spolupráci Jack. Na tohle se tu nehraje. Jestli se o své nové 'přátele' bojíš musíš jim krýt záda a ne žádat o samostatnou zkoušku.'' Pověděl ji kdovíjak moudře. Poté se podíval na Traureho. ''Běžte na lov. Určitě už máte hlad a je to vaše zkouška.'' Usmál se na ně. Však sám se nevydal s nimi jak původně chtěl. Našel matku na kraji Tábora. ''Mami?'' Pověděl tázavým tónem a posadil se vedle ní.

Ahria z rodu Kitsune / Colora
Jak jsme si tak házeli klacky, začali se rodit mojí vlčí sourozenci. Nebyla to zrovna nějaká chuťárna, ale stejně jsem nedokázala odlepit oči od zrodu nového života. Pohlédla jsem na Bodku, poté na Arca a nakonec na vlčata. Byly tak malinkatí a skutečně měli od každého něco. Usmála se nad tím. Poté znovu věnovala pohled Arcovi. ''Můžu jedno pojmenovat já?'' Zeptala se s povytaženým obočím a zároveň tázavý pohled přesunula i na Bodku, která by to povolení taky měla dát.
Destiny Aqua
Destiny Aqua
Počet příspěvků : 3335

Profil postavy
Hlavní postava: Strieborná a škvrnitá
Postavení ve smečce: Beta

Fri Mar 16, 2018 6:17 pm
Tábor
Destiny sledovala dianie v Tábore a akonáhle jej syn splnil skúšku a stal sa Kappou, pousmiala sa. Uvažovala nad tým, že sa jednoducho poberie preč, veď ďalšia situácia už nie je jej záležitosť, keď k nej podišiel Akio.,,Gratulujem k postu Kappy, raz to dotiahneš ďaleko," usmiala sa na neho a myslela to úprimne. ,,Uvažovala som nad tým, že by som išla za Alsafi alebo na menší lov, zveri je teraz dostatok," skonštatovala. Vlastne, čo sa stalo s Joyom a Artemiou? Tí tu mali byť už dávno, veď som ich naposledy videla ešte v Kirigakure. Dúfam, že ešte stále nehľadajú tie bylinky. Hoci by sa mi teraz zišli, do zásoby. Mala by som si pár nazbierať kým príde zima, pretože potom ich už nezoženiem, pomyslela si.
Hendrik Criest
Hendrik Criest

Profil postavy

Fri Mar 16, 2018 7:16 pm
Colora
Byl kolem mě nějaký hluk, ale zpočátku jsem na něj nereagoval a dál cumlal to dobré mlíčko, které mi maminka poskytovala. O čem to povídali? Byl jsem moc unavený na to, abych to vnímal slovo od slova a jenom jsem se tak chumlal do té huňaté srsti. Maminka...maminka opakoval jsem si pro sebe ale spokojeně a ještě trochu se najedl. Pak jsem ale odvrátil hlavičku a vypískl, abych na sebe upoutal pozornost. Teď se mi všichni koukejte věnovat i když vás nevidím! Vím, že tady někde jste! zkusil jsem tak nemotorně máchnout tlapkou, ale bylo to nějaké těžké a vůbec...nešlo to! Raději jsem zůstal u jakéhosi se plazení při kterém jsem připomínal spíš tuleně, než novorozené vlče.
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem
Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal

Fri Mar 16, 2018 11:06 pm
/Dýňový Les/
Nadšeně jsem následoval Ryuusaki, kterou jsme taktak stíhali, avšak bylo to nutné, zároveň to byla docela pěkná procházka. S lehkým úsměvem jsem neustále kontroloval, zda jde i Půlnoc, protože bez ní bych si na to asi netroufl. Když nás Alfa vyzvala k vyřčení slibu, bez delšího váhání jsem po ní jistou větu - tedy přísahu, zopakoval. ,,Já, Orfeon, přísahám, že tuto smečku budu chránit až do posledního výdechu. Budu jí vládnout, bít se za její čest a chránit vlky této smečky. Ale též budu moudře rozhodovat, promýšlet každou důležitou věc a budu pečovat též o území, rostliny a živočichy smečky. Budu jednat spravedlivě a čestně po celou dobu mého působení." při mluvení jsem se hrdě napřímil a vděčně se usmál. Bylo na mě jasně vidět, že slib opravdu beru vážněji, než by možná kdokoli jiný bral, a navíc s jiskrou v očích.
Christopher Criest
Christopher Criest
Počet příspěvků : 290

Profil postavy
Hlavní postava: Hilary

Fri Mar 16, 2018 11:21 pm
V mamince Bodie - Ven, doupě Colora
Když jsem nabyl vědomí, tak jsem nespokojeně máchnul něčím do nějaké stěny. Začínalo tu být těsno, ale mě se tu moc líbilo a nechtělo se mi to tu opouštět. Ta stěna mě chránila, bylo tu teplo a já byl spokojený, ale teď jsem toužil po více prostoru, ale další větší touha byla taková, že tu zůstanu. S někým jsem tu byl a i když zmizely ty tvorové pryč, tak stejně tu nebylo dost prostoru. Nechápal jsem, proč se to tu zmenšuje. To mě to tu nechce? Znovu jsem něčím šťouchl do té stěny a doufal, že se někdo umoudří a nechá mě tu. Vždyť já nic nědělal, jenom jsem tu krásně odpočíval. Avšak mě brzy něco táhlo pryč a i když jsem se vzpíral, tak jsem neměl šanci. Někdo mě z toho ráje chtěl dostat, jako tamty tvorečky, kteří tam dříve bývali se mnou. Nelíbilo se mi to, ale nic jsem proti tomu nemohl udělat, ale nevzdával jsem se. Když se mě ta síla celá zmocnila, tak jsem se dostal pryč. Ucukl jsem, protože jsem se dotkl něčeho studeného a něco stejně ledového mě oválo. Zimou jsem se trošičku začal třepat a toužil se vrátit tam, kde jsem byl. Byl jsem slabý a byla mi zima. Tam, v tom ráji, jsem měl všeho dostatek. Tiše jsem písknul, abych na sebe upozornil a abych zpět dostal to, co chci. I když jsem byl vyčerpaný, tak jsem se zmohl natáhnout jedno šťouchátko dopředu a to druhé taky. Směřovaly k Ahrie, ale to já nevěděl. Nic jsem neviděl, nic neslyšel a nic necítil, ale přišlo mi to přirozené. Ani jsem nic neznal, až na to místo, které jsem měl rád. Snažil jsem se ještě jedno šťouchátko posunout tím směrem, ale byl jsem doopravdy slaboučký. Boj se sílou, která mě nakonec porazila, mě zmohl a já jen tlumeně kníkl. Mohlo být srandovní, že jsem se vydal těma dvěma nepatrnými pohyby k jiné bytosti, než jsem měl, ale to mi bylo jedno. Mě zajímaly jen tři důležité věci. Teplo, síla a vrátit se do ráje.
Arco Iris Criest
Arco Iris Criest
Počet příspěvků : 1106
Datum registrace : 27. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal

Sat Mar 17, 2018 12:29 pm
/Colora/
Už už jsem byl v mikrospánku, když se něco začalo dít. Vycítil jsem z Bodky jistou nervozitu, něco neprobíhalo tak, jak má. Začal jsem v duchu panikařit, teda aspoň do doby, než mi to došlo. Mé zmatkování se vrámci možností uklidnilo. Ohnul jsem se k partnerce a malým chlupatým kuličkám. Ano, byly to naše vlčata. ,,Jupí, už jsou venku, bude legrace!" zaradoval jsem se štěněcím hlasem. ,,Jsi šikovná, Bodie!" zavrtěl jsem nadšeně ocasem a začal jedno z vlčat (Chris), olizovat. Ne, že by mi chutnal, ale pud mi říkal, že ten malý to potřebuje. Trochu jsem jej očistil a šoupnul čenichem blíže k tělu své nejdražší. Byl to šťastný okamžik, mé očka ihned začaly slzet štěstím. ,,Nevidím je sice, ale jsou tak nádherní," byl jsem z našich mladých unešen a dojat. ,,Čtyři? Ty budeš Chris... všichni jsou to kluci, že?" promluvil jsem k Bodce, abych se ujistil a lehl si nedaleko nich. Poté jsem se otočil na Ahriu. ,,To víš, že ano! Jen si vyber a pojmenuj!" vyzval jsem ji celý v nadšení, až jsem ani nečekal na reakci Bodky. Věděl jsem však, že té to rozhodně vadit nebude.
Diego [Alfa]
Diego [Alfa]
Počet příspěvků : 2049
Datum registrace : 27. 08. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Nira

Sat Mar 17, 2018 1:13 pm
Ahria z rodu Kitsune / Colora
Nadšeně jsem zavrtěla všemi ocásky a sledovala své vlčí sourozence. Po souhlasu, že můžu jedno pojmenovat mi zajiskřilo i v očích nadšení. Koukla jsem na ty, kteří ještě nebyly pojmenovaní. Do očka mi padl výhradně celý hnědý. (Hendrik). "Tohohle." Ukázala jsem tlapkou, i když to Arco neviděl, však Bodka ano. Začala jsem uvažovat. "Brownie? Nenene. Henry? Hmm.. Hendrik!" Vykřikla jsem nadšeně a vyskočila jsem na nohy. "Už se nemůžu dočkat až trošku vyrostou a budeme si spolu hrát!" Pověděla jsem a všech devět ocasků se nadšeně pohybovalo sem a tam.

Akio Aqua / Tábor
Přikývnul. "Děkuji, mami." Zazubil se a poté kývl na její slova. "Zajdeme za Alsafi?" Navrhl spíše. Chyběla mu a byl si jistý, že i mamce chyběla.
Bastien Criest
Bastien Criest
Počet příspěvků : 33
Datum registrace : 27. 02. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Cavalier
Postavení ve smečce:

Sat Mar 17, 2018 2:31 pm
Colora
Ňufákom som sa zabáral stále do matkinej srsti, ktorá bola tak príjemná. Narazil som na niečo, čo som pred tým ešte necítil. Vonialo to sladko, no stále som to neveriacky kontroloval ňufačikom. Až nakoniec som sa k tomu prysal, s z vecičky začala pri mojom cumľani tiecť akási tekutina. Presná tá, ktorá mi tak voniala. Spokojne som cical materské mlieko ďalej. V tejto chvíli mi nechýbalo už nič iné. Vedľa seba som cítil pohyby, podobne ako v matkinom lone. Zdalo sa, že tiež sa tlačia k tomuto raju. Potichu som zamrunčal, a sal mlieko ďalej. Prišli mi vziať moju, moju dobrôtku a tento teplý zdroj pritúlil som sa bližšie k matke. Keby som tak mohol zistiť, kto sú títo votrelci
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: