Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Příběh vyhnané smečky Zeiss III.

+63
Haske
Telantes
Kay Mayen
Minor Animus
Toshiro
Jack Ian Snart
Ahria
Riteru
Rias
Diego [Alfa]
Eito
Dix de Mal
Cäelle
Aysu Telcontar
Argdem Telcontar
Saura
Yungul
Ose Arashi FK
Traure
Maysie
Sauron Gorthaur
Arian
Omega
Räqo Contrariorum
Zechariah
Drak Přírody
Varox
Aragorn Elessar Telcontar
Zemaris Del Bianci
Yllin
Ghost
Demon
Tenebris
Drak Osudu
Aetas Volito
Cairo
Asmia
Aresea VATC
Acheron BlackFire
Grafity
Haymitch Fireshadow
Dračí Potomek
Tristan
Northie de Hermes r.Gája
Naberius Erain Crowiere
Azrael Virentem
Easy
Saiko Aske
Emerithy de Mal
Velether
Dysnomia Krigare
Rain
Ra's Al Ghul
Itsaya
Olwë
Befyriel
Stellar Shine
Naiome
Nira
Gwen
Ragnarok
Leffay
Hotaru
67 posters
Goto down
Velether
Velether
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor
Počet příspěvků : 513
Datum registrace : 12. 11. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Hyde/Lawless
Postavení ve smečce: Alfa

Příběh vyhnané smečky Zeiss III. - Stránka 15 Empty Re: Příběh vyhnané smečky Zeiss III.

Wed Feb 21, 2018 8:06 pm
TÁBOR > ASKLÉPIOS A VELETHER
Než ale stačil Naberius nějak zareagovat, vlkovi na hlavě přistál havran. Asklépios s sebou automaticky trhnul a kdyby měl nějakou ničivou magii, možná by už byl pták sežehnutý. "Co chceš!?" Zavrčel vztekle, však když promluvil, zarazil se. "Matka?" Zopakoval a zorničky se mu rozšířili. Ale nečekal na odpověď. Jestli ho chtěla Temná Princezna, proč by také měl čekat, že? Mu řekne sama, co přesně potřebuje. Z havranova tónu zároveň odvodil i skutečnost, že šlo o něco naléhavého, takže do tábora běžel jak jen rychle mu to tlapy dovolovaly. Jakmile se objevil v táboře, přirozeně si všimhl shloučku několika vlků. A až moc z nich táhlo po Kirigakure, na jeho vkus. Ale nikdo nevrčel, nikdo si nešel po krku a vzhledem k tomu, že Naiome poslala pro něj a ne třeba pro Naberia, předpokládal, že šlo o diplomatickou návštěvu. Jsem tu. Co se děje, matko? Zeptal se a přešel k boku jeho matky, kde se uklonil. Poté pohlédl na bílou, která vypadala spíš jako červené umírající nic, než jako vlčice. Ale Asklépios byl léčitel a samozřejmě mu došlo, co se asi zrovna po něm bude chtít. Týká se to té chcíplotiny? Zamračil se. Věděl, že Naiome číst myšlenky uměla. Jak se mohla ta vlčice dostat do tohohle stavu? Cítil vnitřní škubnutí k tomu, aby jí pomohl. Škubnutí zapříčiněno magií. Ale jeho přesvědčení jej drželo zpět. Hodlal vlčici pomoci jen pokud dostane přímý rozkaz. Do té doby nehodlal hnout ani tlapou. I když, od pohledu již moc času nezbývalo.
Velether pohlédl na Naiome, načež si poslechl její požadavky. Asi by chtěl něco víc, být to na něm. Třeba místo obyčejného míru závazek Kirigakure, že by nejenže nesměla Zeiss napadnout a pomoci jiným smečkám, ale dokonce by musela Zeiss pomáhat. Či jim lovit. Nebo vstup vlků Zeisských na územ Kirigakure bez trestu, ale ne opačně. Viditelně však měla Naiome druhého Alfu v úctě a tedy se uskromnila, stejně jako on. To respektoval. "Tik ťak, tik ťak. Neváhej dlouho, Alfo. Čas se krátí. Především jí," kývl hlavou směrem k Yllin s vážným výrazem.
Varox
Varox
Počet příspěvků : 242
Datum registrace : 03. 01. 17

Profil postavy
Hlavní postava:
Postavení ve smečce:

Příběh vyhnané smečky Zeiss III. - Stránka 15 Empty Re: Příběh vyhnané smečky Zeiss III.

Thu Feb 22, 2018 12:10 am
tábor
tiše jsem doufal že vybere cokoli ale opravdu, to co by napadlo mě - území - napadlo i ji Oba jsme dobyvatelé pomyslel si aby si tu ztrátu trochu usnadnil. Když ale odříkala co vše chce.... zastavilo s emu srdce a zkamenělo. Cítil jak tuhne.... Jeho oči zchladly a slzy začaly téct do srsti. Cítil se jak ztroskotanec. Opovrhoval sám sebou a v duchu slyšel hlas svého otce jak na něj křičí že jej zklamal. Nebylo to území které by patřilo jemu, necítil to tak. chtěl tu zemi chránit a ted jí měl dát pryč. Nekomu koho sice znal ale... pro ty ostatní kteří k němu neměly špětku úcty... Ohrnul pysky znechucením. Pohled mu padl na Yllin... Stojí za to? cítil jsem jak všechno ve mě říkalo že ne. Že nestojí ani za tu pitomou louku... Cítil jsem že nechci aby jí dál koloval život v žilách a měl sto chutí to ukončit ted sám a tady. a říct Nai že jsem se nezměnil ani o píď , že jsem stejný a i můj vkus... a že ona nestojí za tak úrodná pole... Jenže cosi co by se dalo nazvat soucitem se v něm hnulo A víš co Nai? nemrzí mě to.. Vlci ze Zeiss hladový. Vlci z Kirigakure mají nadbytek. nerad se dělím, zvlášt o území, to si ještě z mého jezera tuším pamatuješ.... A teď chceš za "její" život tolik. Pro mě by její život nikdy neměl takovou hodnotu....
ba naopak bych se vysmál být vlkem vedle tebe že to za ni dokážeš říct - tak jí přecenit. Ale pravdou je že má hodnotu pro vlky v Kirigakure. At se vrátím s ní nebo bez ní... bude to vždy má chyba. Jelikož jsem spal. Ten který tvrdil jak smečku ochrání, zklamal jsem a teď? teď musím platit za svou blbost daní vyšší než jsem doufal, ale musím, byla to má chyba a věř nebo ne, rád bych řekl že si své území vybojuji - sám a znovu abych jej měl... Ale ano, přijímám pro svou blbost. Byl jsem tupý a spal jsem jen... prosím, smím po tobě žádat alespoň jedno? vlci Zeiss.... na hranicích mezi námi když se střetnou se mnou, chci aby alespoň dali najevo uznání. I kdybych ti měl od teď dokazovat že si to zasloužím, chci alespoň to.. heh... i když vlastně ne. Nechci... nechci si uznání vyprosit...
odplivnul jsem si do země při té myšlence Změkl jsem.... už jsem jak cukrová vata z tábora. Achjo.... to bude ještě zajímavé. Věříš mi... nevím zda tu myšlenku slyšela nebo ne ale už jsem si spíše mluvil sám pro sebe. Sledoval jsem zem a pak pohlédl na Yllin. Tik tak tik tak... nestojí za to. Ona? v tomhle stavu? i poté? bude jen přítěží a sám vím že už nezesílí...Už se nepostaví jako alfa... Ale možná to je ten pravý trest. Uzemí je jen půda, prostor- ale ona... řekl jsem že zesílí a taky to dodržím. sobě. svému otci,... než zemře ještě ho zostudím... jak nicka.... Tik tak tik tak... umírá před očima.... grrr.... zavrčím a olíznu si čenich a stále nenávistně sleduji Yllin. Kdybych někdy takhle zoufale umíral, byl potupou a žadonil o slitování, zab mě, prosím zab mě Naiome.... i kdybych to přežil s tak zostuzeným svědomím bych se bez zhnusení ze sama sebe nedokázal ani nažrat procedím zavrčení skrze kamenné zuby. pak ale polknu, svěsím hlavu i ohon Pakliže některý z vlků Zeiss na hranicích napadne vlka z Kirigakure.... či jej unese... nebo zavleče na toto území... bude to znamenat válku... ano? pohlédnu pevně na Naiome a poté se hrdě postavím. "Území je Zeiss. Pakliže Yllin přežije. Ale nechci aby se vlci Kirigakuje pohybovaly po Zeiss a obráceně aníž by o tom obě alfy věděli. I Vy i My.... A eště Nai... nechci aby vlci Zeiss unášely či napadaly vlky Kirigakure. Aby bez vědomí pobývaly nechtěně či z donucení na tomto území. Neboj, bude to i obráceně. Vlci ze smečky Zeiss nebudou napadáni vlky Kirigakure." řeknu pevně a stáhnu ocas pod nohy, aby i přes dominantní postoj viděla že je tu ta víš stejně ona. "Vyhrála si Naiome,... jsi skvělou alfou a děkuji, že jsi i tak velkorysá přítelkyně. Milerád se s tebou někdy setkám na hranicích." řeknu klidně, ba až přátelsky v duchu Naiome a pohlédnu na Yllin. Na "trofej" mé prohry... Až zesílí. Až se stane silnou, přivedu ti jí ukázat. Dokázat ti že to jde, ano? řeknu až hazardérsky a zvednu jedno obočí když juknu po Nai. jak kdybych jí řekl "a vsaď se že to stejně dokážu" a pak jen koukal na Yllin a čekal až jí Asklepios vyléčí....
Naiome
Naiome
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Počet příspěvků : 3564
Datum registrace : 02. 11. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Naiome

Thu Feb 22, 2018 2:43 pm
Tábor
NAIOME/ASMIA
Naiome si vypočula jeho myšlienky, však zrejme to hovoril sám pre seba ako priamo na ňu. Po čase zrejme chápal význam toho len on. Potom však v myšlienkach pokračoval. Na myšlienku, aby ho zabila, ak by sa ocitol v podobnej situácii ako Yllin len kývla. Ak by vstúpili na jedno z území, je jedno či na vaše alebo naše tak áno. Však ale keď vlci Zeiss neprekočia hranicu tvojej svorky a tvôj člen či členi svorky sú tak hlúpi, že sa nechajú nalákať to už nieje môj problém a ani chyba. - poslala mu myšlienku a dívala sa mu do očí. Uši mala stále pri zátylku. Zaregistrovala Asklépiosa, však nechcela mu momentálne odpovedať. Prišiel na to už určite sám. "Nové územie bude patriť nám presne tak ako toto, a budú na ňom platiť rovnaké pravidlá ako na tomto. Teda ani vy nebudete môcť vstúpiť a ani vlci z mojej svorky. Sám dobre vieš, aké sú u nás tresty a tie budú u mňa platiť pre obidve svorky. Ak teda sa tvôj člen bude pohybovať po našom území, čaká ho smrť. Buď pod mojimi labami alebo pod labami mojich členov ak ho tam nájdu. Preto by bolo dobré ak by si to po návrate do Kirigakure, všetkým oznámil." - zaškerila sa Naiome temne. Nad jeho poslednou vetou sa pousmiala. Kirigakurčania sú príliš hlúpi na to aby niekoho napadli, pokiaľ im nejde o život. "Ako som už spomínala, za hlúposť tvojich členov ja neručím." - dodala znova. "Práve si teda pred celým Táborom odsúhlasil, že časť územia Kirigakure pripadne nám, svorke Zeiss a aj dohodu o vzoprení sa proti Zeiss v prípade vojny. Dohoda platí pre obe strany." - zhrnula o čosi hlasnejšie, aby to členi v Tábore počuli. Prijala jeho ďaľšie myšlienky. Od Naiome toto bol viac než prívetivý čin, však iba preto, že o pomoc poprosil Varox, inak by už Yllinin zmáčaný kožuch v krvi ležal pred jej jaskyňou. Ťažko sa jej táto pomoc poskytovala aj jej nakoľko bola vrahyňou a nepoznala cit aký cítil Varox ku Yllin. Ak sa toho niekedy dožijem.- uškrnula sa na Varoxa, keď spomenul, že Yllin jej ukáže aj v silnejšom svetle. Alebo ak sa toho dožije ona. - doplnila si viac menej sama pre seba. Počkala, kým prikývne na jej slová ako zhrnula a vyhlásila, že to tak platí. Všetko ako povedala. Kývla hlavou do strany, nech ide Asklépios za Yllin. Však Naiome vedela, že Asklép začne liečiť, až keď Varox potvrdí slovom "Áno." všetky jej predošlé slová. Yllin však bremeno alfy poriadne neunesie, ak by ju vyzvala čo len ich vlastná Kirigakurská Delta, prehrala by...Naiome len dúfala, že si to Varox uvedomuje, nech nakoniec nezostane preň len ako kotva. Verila, že Varox má schopnosti na vysoké posty, však v Yllin, neverila absolútne vôbec.
Asmia na všetko prihliadala a snažila sa učiť od jej Álf. Jej tvár zdobil temný úškrn. Dostali nové územie. Na lov, čistú vodu...Vedela, že Naiome chce len väčšie blaho pre jej svorku. A viac žrádla znamená viac sily. Drgla ramenom do Manyaka.
Varox
Varox

Profil postavy
Hlavní postava:
Postavení ve smečce:

Thu Feb 22, 2018 10:59 pm
tábor
neměl na výběr, musel souhlasit jinak by se nevrátil s Yllin. Vlky varujeme, vlčata si ohlídají ale.... jestliže polezou jen Za píď... platí pro ně to samé, jasné?.... v duchu sem si říkal sám sobě a nevěděl jsem jestli otázkou a nebo informací. "Naiome, nechci aby tví vlci měli právo lákat vlky Kirigakure a vraždit je, když vlci Kirigakure nebudou mít vlastně právo je bránit...." logicky. Vejde sem blbý vlče, co si budeme nalhávat rozum na to nemá, rodiče za ním poletí aby ho přitáhly zpět a zabijí celou rodinu jelikož sem vešly. Naiome musí vědět že ať by kdokoli z jejích vlků páchl k nám, nehrozilo by mu životní nebezpečí pokud by se vlci od nás nebránily. Věděl jsem to, vlci tam nejsou povahy co zde. Ano, pochopím záměrné napadení, slídění a otravování ale naivní vlče co si jde hrát s "hodným" vlkem... Smrt je moc i na mě a že já si pro ní nejdu daleko. Hu.... odechnu si a pohlédnu na Yllin "Ale budiž..." řeknu shovívavě jelikož čas na dohadování fakt není a jelikož nemám na výběr musím brát z toho co je... "Souhlasím s tvými požadavky Nai, jestliže Yllin přežije, území bude patřit Smečce Zeiss" Rád bych podotkl dokud budeš alfovat ty... Ty to děláš pro mě a já souhlasím protože jsi to ty. A "ona" ale za nikým jiným bych se takhle nesnížil... věříš mi? dodám v duchu ale nepatří na to žádný důraz je to jen pro "zasmání" jako dodatek. Který nemá na smlouvu žádný vliv. Poté se pevně rozhlédnu po táboře zakotvím v očí Naiome a odpovím "Jménem smečky Kirigakure, jakožto právoplatný Alfa, Příjímám požadavky Zeiss, pakliže Alfa Yllin přežije" řeknu diplomaticky aby smlouva mohla být dojednána...
Velether
Velether
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor

Profil postavy

Thu Feb 22, 2018 11:06 pm
TÁBOR > ASKLÉPIOS

Asklépios trpělivě vyčkával, jak se Naiome rozhodne. Dlouho to nepřežije, prolétlo mu hlavou při pohledu na vlčici. Poté zaslechl slova Varoxe. To byl jasný signál - pustit se do díla. Vlk souhlasil s Naiominými požadavky, všemi. A to bral jako jasný sigál jít bílé Alfě pomoci, však pro jistotu pohlédl na Naiome a jejího partnera, od kterého si vysloužil lehké pokývnutí hlavou.
Asklépios přistoupil k Yllin a pohlédl na ní. Mohlo se zdát, že jen ztrácel čas a hleděl na ní, ale ti bystřejší si mohli všimnout, že mu oči zrudly - to byla část magie, která mu ubírala snad nejméně energie, poskytovala mu možnost nahlédnout dovnitř těla vlka. Tak, aby přesně věděl, co se Yllin stalo a co bylo třeba vyléčit, protože v takovéhle situaci bylo zkrátka moc riskantní tápat. Ne riskantní, nemohl si to dovolit. A co viděl jej moc nepotěšilo. Nějaké ostré předměty, připomínající trny (...ne, ne trny, kosti. Nebo zuby? Ale na zuby to bylo moc velké! Však nyní neměl moc času se tím zaobírat.) měla zabodané v boku a to tak hezky, že snad všude. V oblasti hrudníku byly zabodané tak, že měla snad celou plíci na cáry a to nejenom z důvodu zubů, nýbrž i vlastních rozdrcených žeber a krve, díky které se Asklépios divil, že ještě dýchala. Břicho na tom neměla o moc lépe. Střeva a jiné orgány byly na tom obdobně, probodané a tvořily se tam sraženiny. Bylo to něco, co Asklépios ještě za svůj, ne přímo krátký život viděl, a to léčil mnohá smrtelná zranění. Přirozeně, Yllin by nejspíše byla již dávno mtrvá, kdyby se nenacházela v kamenné misce, která byla plná modré tekutiny, jemu až moc dobře známé. Mana. Ihned mu na mysl vyplul jeho mistr, Imagin, který jej zasvětil do tajů léčení až za hrany jeho magie - bez many by byla Yllin již dávno mrtvá. Asklépios se zamračil a přistoupil blíže. Postavil se na zadní, jednou tlapou se opřel o kraj misky a druhou ponořil do many, aby se dotkl Yllinina boku. Vyndavat jí nechtěl - bez many by jí možná nestihl vyléčit a díky rentgenovému zraku mu modrá tekutina nepřekážela. Rychle promýšlel následovný postup, načež se rozhodl, ať chtěl, či ne, že bude zkrátka potřeba magie v plném rozsahu. Hygieio, slyšíš mě? Zavolal na ní a pocítil souhlasnou odezvu. Nemohu vytáhnout ty zuby, případně je vytahovat po jednom. Bude to titěrná práce. Zůstaň se mnou, pomyslel si. Už jen kvůli tomu, že její magie byla paměť - kdyby ve stresu něco zapomněl nebo zpanikařil, jeho patronka jej dokázala přivést zpět a podat mu záchranou ruku.
Pak se dal do díla. Začal u střev. Nejdříve pomocí vůle dostal krev z míst, kde neměla co dělat, v oblasti sraženin pozměnil hustotu krve tak, aby opět bezpečně proudila Yllin v žilách. Následně se soustředil na stěny orgánů. Tlamu pomalu ponořil do many, špičky zubů obemknul okolo zubu a následně jej začal pomalu vytahovat, zatímco vnitřná rány pomalu uzavíral. Jednou léčil vlka, který se nabodnul na mladý, zlomený strom - bylo to podobné a vlk přežil. Ale toto bylo jiné. Tady bylo tolik ran, tolik porušených orgánů, střeva, žaludek, plíce... Byla to neskutečná výzva, se kterou se musel vlk poprat na první dobrou, jinak to stálo Yllin život. "Se všemi těmi zraněními jsi se již popral v minulosti," propomněla mu Hygieia a poslala mu potřebné vzpomínky. Ano... jen ne nikdy naráz, zamračil se nejistě Asklépios, zatímco dál uzavíral ránu. Již jen kousek, a... první zub venku a rána po něm zacelená. Odhodil jej stranou. Jeden. Z mnoha. Nadechl se a chytl do zubů další, vedle toho prvního - byl to obdobný případ, postup byl tedy stejný. "Ano, připouštím. Když ale neztratíš hlavu, víš přesně, co dělat," ujistila ho. Asklépios neodpověděl, však z mysli jeho patronka vycítila, že chápe a souhlasí, zatímco pomáhal s vytahováním zubu a léčení trávicí trubice. Ano, nebyla to žádná lahoda, protože i když ze začátku odstranil všechnu krev, musel nyní bránit aby se opět nenahrnula tak, kam nemá, takže se soustředil na několik věcí najednou. Jen co hrot zubu opustil tělo Yllin, opět letěl na zem a Asklépios se věnoval dalšímu. Řešil nyní několik věcí naráz pomocí magie, ale naštěstí on jí byl mistr. Pocítil lehké unavení, ale žádné takové, které by jej odrovnalo. Zatím. Zároveň řešil zranění vnitřní, to bylo přednější, vnější kůži vždy jen uzavřel dostatečně na to, aby vlčice nadále nekrvácela, ale jinak si s tím nepohrával. Zůstanou jí nejspíše škaredé jizvy, ale to momentálně nebyl Asklépiův problém, jeho zájem byl udržet jí naživu a radši nehodlal plýtvat svou energií na povrchové úpravy, když hrozilo nebezpečí.
Asklépios postupoval poměrně rychle, alespoň tak se to mohlo zdát ostatním pozorovatelům. Však jemu se to zdálo, že nad každým zubem strávil hodiny, však opak byl pravdou - nanejvýš pár minut u každého. To neměnilo nic na tom, jak těžké to bylo. Ještě štěstí, že byla Yllin celá namočená v léčivé maně - ne, že by to nějak drasticky pomáhalo, ale když vytáhl zub a spojil stěny vnitřností tak, jak měli být, měnil hustotu krve, jak potřeboval a celkově prožíval léčitelské peklo uvnitř Yllin, mana dopomohla k velmi snadnému zacelení kůže, takže aspoň u toho nemusel ztrácet čas. Po několika zubech přišla určitá úleva, protože začátek žeber ukazoval, že se skutečně posunul. Měl již za sebou žaludek, slezinu, střeva a vůbec, narušené orgány v 'dolní' části těla, doufajíc, že to bude stačit, aby Yllin nejenže přežila, ale dokonce jí orgány bez problémů v budoucnu fungovaly. Ale zároveň to znamenalo, že se musel začít věnovat vytahováním zubů z jiných míst - z plíce. Která byla i plná mimochodem Yllininých rozdrcených žeber. Nádhera, prolétlo zoufale hlavou Asklépiovi. Již přišel o značnou část své energie, ale doufal, že na toto mu ještě vystačí. "Nezoufej. Druhá plíce není viditelně tak poškozená, měla by to dokázat udýchat. Pospíchej pomalu, mysli. Začni rovnat žebra jak jen můžeš, pak vytáhni zub, spoj je a zacel dýchací cesty," sdělila mu patronka klidným, konejšivým hlasem. Ano, jak prosté, odfrkl si v duchu Asklépios, ale jeho sakrasmus tolik nevyzněl, jelikož sám již začínal v obavách nad svými schopnostmi pokračovat. "Věř si víc. Jsi výjimečný vlk," prohlásila Hygieia. Vlk tedy pokračoval ve svém díle. Ano, jeho patronka to sice řekla tak, že to jednoduše skutečně znělo, ale z pozice léčitele, který se nemohl dostat do těla vlčice a vším uvnitř musel manipulovat jemně a pouze magií, to bylo náročnější. Nejdříve posbíral nejjemnější částečky žeber, které pomalu vytahoval z plic, avšak ne z jejího těla. Potřeboval je vyčistit, měla-li mít možnost Yllin dýchat a nejen to, zkuste si žít s roztříštěnými žebry. Jakmile byly mimo plíce, začal je spojovat k sobě, jako skládanku. Věc, kterou měl Asklépios spojenou, byla znalost anatomie všech žijících tvorů, a tu vlků měl v malíčku, jelikož jich léčit za život nesčetně. Nemohl je spojit úplně, zuby mu v tom bránili, ale alespoň si je mohl pospojovat tak, aby měl v následujícím úkonu menší práci - a žě to bylo třeba. Kdyby to tak neudělal a vytáhl zub, Yllin by začalo krvácet do plic místo malých potůčků celé řeky, nemohl by zacelit plíci, protože by ještě vytahoval kousky žeber a montoval je k sobě a mezitím by se Yllin udusila. Takhle odstranil kousky žeber a sospojil je do větších proto, že jakmile vytáhne zub, bude mít možnost ihned zacelit plíci. A tak také učinil. Když svým zrakem nezjistil ani nevycítil žádnou část žeber v plíci, chytl zub obdobně do tlamy jako předtím to dělal u žaludku a vytáhl jej, zacelujích za sebou spletitou chodbu dýchacích cest. Nezdálo se to, ale proplétat se v tak těžkém bludišti a snažit se vše urovnat do původní pozice byla velice, velice obtížná záležitost. Ale patronka mu našeptávala, jak to přesně má vypadat, když se jen v jeho mysli začínal rodit maličký náznak nejistoty. A jeden zub byl venku. Zacelil zcela díru v plíci po něm, odhodil ho na zem a žebra již spojil do ucelené podoby, aby opět plíci spolehlivě chránily. Přirozeně všechny proražené cévy taktéž napravoval, nechtělo se totiž, aby došlo k vnitřnímu krvácení a drak ví, že plíce byly velmi, velmi prokrveným orgánem. Další zub byl o něco jednodušší, takže šel ven rychleji - už jen proto, že vlk věděl přesně, co dělat, díky zkušenosti z předchozího zubu. Však bylo by bláhové říci, že se z toho po několika zubech stala rutina - každý byl zabodnutý v trochu jiném místě těla vlčice a každý zub, každá část chtěla vlastní, individuální přístup, muselo se na to jít s opatrností, s rozumem. "Pokračuj, pokračuj. Více jak dvě třetiny již máš za sebou," povzbudila jej Hygieia, na což odpověděl Asklépios s hýknutím, když odhodil další zub na zem. Ani si neuvědomil, jak unavený začínal být. Třásly se mu tlapy, chvála drakům, že ty při užívání magie nepotřeboval. Dokážu to, neboj se, zamračil se a pokračoval s dalším zubem. Musel, stál na něm něčí život.
Takto pokračoval dál a dál, automaticky vytáhl zub a natáhl se pro další. Až náhle se natáhl a nenašel žádný. Zamrkal a pohlédl na Yllin z větší výšky. Zjistil, že již jej tlapy sotva držely a víčka se klížila. Takto unavený již dlouho nebyl a věděl, že brzy ulehne do dlouhého, dlouhého spánku, načež načerpávání nové energie bude otázka dlouhých dnů, ne-li týdnů. Ale nyní mu do žil vlila trochu energie jedna krásná věc - naděje. Vyndal všechny zuby a spravil orgány! Vyslal do těla Yllin ještě jeden magický signál, který projel jejím krevním systémem, ujišťujíc se, jestli jsou uzavřeny vskutku všechny cévy - tepny, žíly i vlásečnice. Také chtěl zjistit, jestli nepřehlédl žádnou sraženinu, která by mohla později zlobit, avšak žádnou již nenašel. Zasýpal, zjišťujíc, že mu z nedostatku magické energie již začal poblikávat rentgenový zrak, jakoby každou chvíli chtěla magie říct nene, už ti víc nedám. Nyní již bělostná Alfa vypadala, že měla více jak slušnou šanci přežít, ba dokonce po zdlouhavé rekonvalescenci se vyhrabat bez následků, nebo s minimálními. Ale stejně se Asklépiovi nelíbilo, že bude bez jeho dohledu. Kdyby to bylo na něm, měl by jí pod přísným dohledem, nakonec, potřebovala stále zvláštní péči, bylinky, vývary... mohlo to o tolik urychlit léčení, případně to zamezit následkům a podobně. Avšak... Kirigakure také měla své léčitele, ne? M-Minuimi... Marsie. Věřte... věřte jim. Pomůžou... Pomyslel si, doufajíc, že tu myšlenku druhý Alfa zaslechne, jakoby již ani vlastnímu hlasu nevěřil. Nakonec, ty dvě vlčice s ním byly u Imagina. S Minuimi si povídal. Těm věřil. Tlapou v maně přejel Yllin po ranách. Jeho bříška mu začala zárot, jak se na nich objevila mast z potřebných bylinek. To byla také součást jeho magie. Věděl přesně jaké bylinky mohou vlkovi pomoci a jeho polštářky dokázaly produkovat potřebnou mast z nich. Mast se smísila s manou, jak jí vetřel do Yllinina boku. Bylo to jen dočasné, věděl, že Minuimi i Marsie tyto potřebné masti znaly také.
A následně přišla řada na poslední věc. Zbývala mu malá část energie, kterou věnoval Yllin. A to pro prokletí. Tedy, jestli se tomu tak dalo říkat, spíše dar? Dark, který se v následujících dnech měl živit na jeho magické energii. Tím zaručil Yllin nejbližší týden, možná o lehce déle rychlejší regeneraci. Nijak rapidně, ale toto pokletí bylo něco nenápadného, co dokázalo dělat divy. Kratší chvilka k chvilce a ve finále byl rozdíl, jestli stál vlk na nohou po dvou měsících, nebo po třech. Nevěděl, jaké to bude u Yllin. Však po tomto s heknutím spadl na zeb vedle misky. Pociťoval na sobě, že se nedokázal pohnout ani o maličký píď. Nebyl schopen použít magii, postavit se... byl nyní tak vyčerpaný, tak slabý, že ani roztřesená víčka nedokázal otevřít. Chtělo se mu spát, tolik se mu chtělo spát... ale zakázal si to. Neměl již energii, ale to nebylo vše, co dokázal, byla tu ještě drobnost, kterou mohl udělat aniž by potřeboval své magické síly. Tato schopnost nechtěla nic, neodrážela se na jeho energii... ale na jeho fyzickém stavu. Přebrání. Byl schopen vzít na sebe zranění druhého. Nechtěl, aby se Yllin dostala do rány infekce. Začal tedy přebírat její rány na boku, zkrátka jen do té chvíle, co se rány na Yllinině změnily ze zarudlých, úplně čerstvých na narůžovělé. Jakoby těch pár vteřin bylo několik dnů nebo týdnů bezproblémové léčby. Však Asklépiovi se na boku nejdříve začaly objevovat jakoby staré jizvy totožné s těmi Yllininými, následně začaly růžovět až vypadaly poměrně nedávno nabyté. Ano, Asklépios nyní nejenže bude muset získat zpět svou energii, jak psychickou, fyzickou tak magickou - která bude obzvláště těžká v následujících dnech, protože cokoli nabyde automaticky půjde do prokletí Yllin, do její regenerace - tak se mu budou hojit 'jeho nové' jizvy. Bylo jasné, že Yllin a on nejspíše budou mít navždy totožné jizvy po zubech na boku. "Ž-žij," vyšel mu z tlamy sotva slyšitelný příkaz. Či snad prosba? Kdo ví. Nakonec, udělal pro ní cokoli bylo možné, dal do toho, doslova, vše. A předpokládal, že přežije. Možná bez následků, možná se sníženou funkcí plic, nakonec, obnovit složité cesty bylo těžké. Třeba bude trpět záchvaty kašle? Již se na dosmrti nebude moci kvůli jejich kapacitě tolik namáhat? Žádné vyšší fyzické výkony? Nebo ne? Jen drak to věděl. M-ma-a-mi... ne-nedoážu- nenech... mě- jes-jeskyně... pomyslel si. Tělo ho bolelo, již i myšlenky byly byly jakoby ponořené v medu. Zpomalené, unavené. Neměl energii se někam dostat a nechtěl omdlít uprostřed tábora takto. Doufal tedy, že jej matka vyslyší a odnese jej třeba do jeskyně. Musel uznat, takto se tedy nikdy ještě necítil. Umíral snad? "Ne, ale už se nenamáhej. Teď, odpočívej. Spi..." ozvala se mu v hlavě Hygieia. A to byla poslední myšlenka, kterou zaslechl, než mu vše potemnělo.
Drak Přírody
Drak Přírody
Počet příspěvků : 72
Datum registrace : 20. 08. 17

Fri Feb 23, 2018 4:00 pm
POČASÍ
Na osvěžení, které bylo dopřáno smečkám, mohou zdejší vlci zapomenout. Díky horám na jejich území přetrvávají příjemné teploty a sem tam se územím prožene teplý vánek, ale zároveň brání jakýmkoli větším srážkám dostat se až nad lesy a louky, většinou se mračna vyprší už na jejich štítech. Z tohoto důvodu se vody na území nachází pramálo a zvěře taktéž. Nebo alespoň co se vysoké týče, ušáků je tu stále dostatek.
Aetas Volito
Aetas Volito
Počet příspěvků : 79
Datum registrace : 12. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Rossiel
Postavení ve smečce: Beta

Fri Feb 23, 2018 4:35 pm
Tábor → mimo Zeiss
Pohlédl jsem na ty vlky. Slepé a hloupé ovce. Přesně to byli. Mysleli si o sobě, že jsou silní, neporazitelní, že jsou něco víc, než podle nich „sviťáci“, ovšem byli stejní, jen milovali víc násilí, lži, podvody. Jinak to byli vlci i když si mysleli, že jsou nadvlci, což nebyli. Nebyli to ani temní vlci. Nebyli to ani vyhnanci. Byli to jen smeččani pod nadvládou, patrně pro ně bohyně, ale ve skutečnosti, by ona bez nich nebyla nic. Avšak já nesoudil, já se jen bavil na naivitou těchto vlků. Všechno čím opovrhovali, sami měli a sami dělali. Byli smečka, i když dříve smečkami opovrhovali. Nebyli svobodní, byli svázaní, byli to ovce a byli méně volní, než jakýkoliv jiný vlk z ostatních smeček. Byli to otroci, pešáci, hloupé nástroje.
Sateo, teď! Dal jsem příkaz své patronce, která se v mnižku oka zjevila. Vlastně, kdokoliv ji sotva viděl nebo spíše neviděl. Byla tak rychlá, díky mé magii, že patrně nikdo nezahlédl to, jak se zjevila vedle mě, nebo to, jak se rychlostí světla objevila těsně vedle Aresey a jejich ochránců/mučitelů. Můj Alfa mě zradil. Zradil nejen mě, ale i svou smečku. Zradil a tím u mě ztratil veškerý respekt. Já jsem nikdy nebyl zdrádce a nikdy jím nebudu. Ne, jako člen smečky. Svou smečku bych prostě takto neohrozil. Jako Alfa bych ji neuvrhl do otroctví ani do situace, kdy by živořila. Raději jsem se vzdal Alfovství, když jsem byl indisponován, než abych dopustil, že smečka bude strádat u neschopné Alfy.

Satea pomocí své magie, přeřízla veškeré úponky, které Areseu držely. Vše se odehrávalo v takové rychlosti, kterou Satee propůjčoval Aetas a jeho magie času. Byla rychlá, tak, že ani Aresea jineviděla, možná jen nějaké kmitání, možná cítila vánek, který pohyb patronky vytvářel. Když všechny úponky a případně i kovové dráty, byly odstraněny, protože Satea ovládala kov, Nabrala Areseu a vzlétla s ní do vzduchu.

V ten samý okamžik jsem vzlétl i já a zanechal jsem všechny pod sebou. Pořád jsem používal magii času a Sateu s Areseou i sám sebe jsem zrychlil. Tok času kolem nás vypadal jako v zastaveném filmu. Vyletěli jsme vysoko do nebe a letěli jsme všichni tři pryč za hranice Zeiss. Byl jsem, myslím, že ten nejlepší letec na Niwatu. Nikdo nenalétal tolik hodin ve vzduchu jako já. Měl jsem výhodu, že jsem uměl létat obratně, rychle, vysoko nad mraky, když jsem chtěl. Myslím, že i kdybych letěl normální rychlostí, nedohnali by mě. A to jsem používal magii.

mimo území smeček
Naiome
Naiome
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Počet příspěvků : 3564
Datum registrace : 02. 11. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Naiome

Fri Feb 23, 2018 6:27 pm
Tábor
NAIOME/ACHERON
Naiome vypla bielu náprsenku, keď Varox súhlasil s jej požiadavkami. Kývla hlavou na Asklépiosa, ktorý sa ihneď pustil do práce. Trvalo to pomerne dlho, to svedčilo len o Yllininých zraneniach. Však Asklépiovi klesala magická energia a aj fyzická. Zrútil sa a Naiome zachytila jeho myšlienky. Okamžite Naiome pribehla k jej synovi a olízala mu čelo. Vycenila tesáky na ležiacu Yllin, ktorá zrejme nevstane hneď ako rybička ale bude jej to chvíľku trvať po tak vážnych zraneniach. Dostala si poslednú šancu na život. - poslala jej do hlavy myšlienku. Uši mala stále na zátylku. Pozrela sa na Asklépia a jeho zátylok vzala do zubov. Podobne ako sa brali vĺčatá. Asklépios mohol cítiť špičky jej tesákov, ako sa mu zarývali do zátylku, ale toto už nevedela Naiome ovplyvniť. Odtiahla ho do jej jaskyne, ktorá bola vystlaná machom a srsťou. Povolila stisk a o krok odstúpila. Zadívala sa na jej syna. Azurové oči akoby jej v tme žiarili. Výborná práca Asklépios. Si silný. - poslala mu myšlienku s pochvalou. Misku s vodou mal blízko ak by chcel. "Oddychuj, zachvíľu prídem." - oznámila mu šepotom. Otočila sa aby mohla výjsť z jej jaskyne. "Ja tu zostanem s Asklépiom. Varox, Velether pôjde s tebou do Kirigakure aby som mala istotu, že všetko oznámiš tvojej svorke. Pomôže ti aj s tou...mrtvolkou." - oznámila obom vlkom. Možno sa naučíte počas tej cesty aj ako tak znášať. - poslala im pobavenú myšlienku. Pristúpila k Veletherovi a obtrela sa o jeho hruď hlavou. Na našom novom území zostrojte hranice. Zober si so sebou aj nejaké Delty či Kappy, keď bude Asklépiovi lepšie, prídem. - poslala mu myšlienku, ktorú mohol počuť len Velether. Pri slovách sa mu dívala do očí, že to myslí vážne. Okolo druhého územia bude musieť vymyslieť aj dodatočné pravidlá, čo sa bude Zeissanov týkať. Otočila sa tvárou k Varoxovi, Yllin zrejme bude potrebovať od vyčerpania odvliecť na chrbte. "Ešte sa uvidíme, Varox." - podvihla jeden kútik tlamy. Mykla hlavou na stranu, keď sa zadívala, čo sa deje. Aresea bola preč?! "HEJ!"- vyštekla po vlkoch, ktorí ju mali strážiť a aj po tých čo mali vyhnať Aetasa. Zrejme tušila, prečo si na vyhnanie vlka z územia vybrala vždy Manyaka a Asmiu. "Okamžite, niekto z vás zistí, kam leteli." - zavrčala s vycenenými tesákmi a privrela oči na daných vlkov. "HNEĎ!"- vyštekla na pokyn a olízala si tesáky. Zrejme vlci zo Zeiss už dlho niečo nerobili a možno Naiome bola na nich príliš jemná. S naježeným zátylkom sa vybrala do jej jaskyne za Asklépiom. Ľahla si vedľa neho a položila hlavu na jeho telo aby cítil, že je tam s ním. Acheron pristúpil k Veletherovi, aby sa ponúkol, že pôjde s ním. Asmiu myklo, keď zistila, že je Aresea preč a Naiome po nich všetkých vyštekla. "Tak poďme!" - vyštekla aj ona a rozbehla sa.
Ghost
Ghost
Počet příspěvků : 172
Datum registrace : 05. 02. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Yllin
Postavení ve smečce: Kappa

Sun Feb 25, 2018 8:22 am
Temný les
Vĺča zazmätkovalo, nechcelo aby bol naňho niekto zlý, ako mláďa si veľa vecí bralo osobne a toto bola jedna z vecí, ktoré bralo veľmi vážne, až priveľmi. Nechcelo sklamať svojho majstra a veľmi sa snažilo. Ghost bol pevne presvedčený, že musí to zvládnúť. Lovil len malé zvieratá, zatiaľ, možno králika by ulovil, ale na srnu by si ešte netrúfal, hoci bol už teraz pekne vysoký mohutný. Ide to, Ghost mu ešte ukáže, ja nie som ako môj duch. povedalo si vĺča.
Drak Osudu
Drak Osudu
Počet příspěvků : 129
Datum registrace : 30. 12. 16

Sun Feb 25, 2018 11:45 am
~ • ~
Zbytek času se rozplynul v prach a o osudu Yllin bylo již rozhodnuto. Asklépios by Yllin sice dokázal zcela vyléčit, ale už bylo příliš pozdě. Následoval poslední nádech, výdech, poslední úder srdce. Drak si vzal život bílé vlčice, ale přesto její poslední cesta nesměřovala do věčných lovišť... 
~ • ~
Velether
Velether
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor

Profil postavy

Sun Feb 25, 2018 12:40 pm
TÁBOR
Velether přimhouřil oči, když sledoval dění před sebou. Léčení bylo sice zdlouhavé, však rozhodně mohlo trvat mnohem déle, až z něj nakonec Naiomin syn zkolaboval. A přeci, tělo vlčice nadále leželo, nehýbalo se. Dračí vlk přimhouřil oči a ještě pár vteřin jí sledoval, než se uchechtl. Slabá, prolétlo mu hlavou. Jak mohl někdo takový vůbec vést smečku, když neměl dost silnou vůli, aby přežil během léčení. Yllinino tělo se náhle zvedlo do vzduchu, jak jej Velether nadzdvihl gravitací. Vznášelo se nyní mezi trojicí Alf. "Nevypadá to, že bychom se do Kirigakure chystali," prohlásil zamračený Temný Alfa. Na jednu stranu, škoda dohody a území. Na druhou stranu, vnitřně cítil, že toto bylo správné. Že někdo tak slabý již nebyl mezi vlky. Stále je to ale Kirigakurská Alfa, která zemřela na území Zeiss. Jak příhodné, pousmál se nad tou myšlenkou, která byla volně dostupná Naiome. Varox sice měl dobré úmysly, ale měl dobrý vztah s Naiome. Neměl svědky, kteří by dosvědčili, že jim nenechal Yllin napospas. Nakonec se však rozhodl Yllin udělat alespoň drobnou laskavost. Už jen proto, že měla titul Alfy, si mohla dovolit odejít jako samotná královna a nerozkládat se někde v odporné zemině - takto odejde ve svém... i tak ne dobré, ale stále ještě jakž takž vznešené podobě. Zhluboka se nadechl a vychrlil na mrtvé tělo vlciče ve vzduchu mohutný, rubínový plamen. Jen vlčici obklopil a všichni přítomní mohli pocítit ohromný žár. Velether dokázal až ztrojnásobit působení normálního ohně a tak celou situaci urychlit. Na Yllin, která byla schovaná v plameni nebylo vidět, nebylo možné skrz rudou barvu sledovat, jak se mění v popel. Však po několika minutách, když Velether uzavřel čelisti a oheň ustal, nebylo po ní ani památky. Přimhouřil oči. "Kirigakurská Alfa je mrtvá," pronesl dost nahlas, aby to slyšel celý tábor a nebylo o tom pochyb. A její ostatky byly rozprášeny do vzduchu na Zeisském území.
Varox
Varox

Profil postavy
Hlavní postava:
Postavení ve smečce:

Sun Feb 25, 2018 2:29 pm
Tábor
Stal a sledoval jednání Asklepiose, který padl na ten a vyčerpán daroval vše Yllin. Když ale už vypadalo ze celá situace je zachráněna, Varox videl neco co uzavřelo jeho povolené spásy v srdci. Yllin zemřela. Sledoval mrtvé tělo ktere leželo před ním a on se cítil zoufalý snad vic nez kdyz žádal o pomoc... to ne polkl a svedli uši. Asklepios se snažil jak jen mohl ale nepovedl se... když jej Naiome odnesla doupete Varox přišel k Tělu Yllin a sledoval jeji celistvé az zdravé tělo. Alespoň vlčí Kirigakure uvidi ze jsem se snažil, snazil ale .... malo vydechnu a pak pohlédnu za Naiome do doupete. Doufám že jeho syn bude zdrav smutné pohlédnu na Tělo Yllin a jsem připraven ho vzit a odnést do tábora kdežto najednou Velether udelal neco me nepochopitelného "Ne! Proč?!... proč jsi to udelal!? Měla být jakožto alfa pohřbena na území Kirigakure!" zavrcim a útočně zdvihnu ocas do vzduchu. Na druhou stranu. Nemělo smysl bojovat. Teď už nemělo smysl delat nic...
Můj ocas povadl a hlava spadla dolů "Žádný důkaz snahy, sebezapření.... žádný důkaz...." vzdychnu a poté pohlédnu na Velethera. "az jednou budu v plné síle, výzvu te na souboj. Teď by to byl.... nerovný boj" reknu klidně a poté pohlédnu na vlky kolem. Aetas odešel navzdory tomu ze jsem čekal že pujde do Kirigakure se mnou. I jediný možný vlivný svědek me snahy tu nebyl. A me? Mě nezbylo nic jiného než se vrátit do Kirigakure jako posel špatných zpráv...
Tábor- hranice
Pohlédl jsem na kamennou misku s manou "Berze to jako dar za snahu pro Asklepia, zaslouží si to" reknu klidně a poté se rozběhnu po stopě kterou jsme zanechaly před pár hodinami po cestě sem. Nevěděl jsem co budu dělat až dorazím do tábora. Bez Yllin. Bez těla. Bez důkazů.
Věděl jsem že jedine co mám je me slovo alfy kterou stejně vlci nerespektují
Velether
Velether
Vedlejší administrátor
Vedlejší administrátor

Profil postavy

Sun Feb 25, 2018 2:48 pm
TÁBOR
Velether stále s přimhouřenýma očima sledoval Varoxe. Dvě rudé štěrbiny rozplály jako rozžhavené uhlíky, když navíc začal vrčet a postavil se do útočné pozice. Však jeho následný postoj plný rezignace jej zarazil od následných činů. Již nebyla dohoda, kterou by musel dodržet a dokud si na něj vlk vyskakoval, hodlal jej srovnat, ať už byl přítelem Naiome, nebo ne. Kirigakurský Alfa se nakonec rozešel směrem do Kirigakure. "Jediná škoda je, že kvůli slabé vzdechlině se musel nějaký z mých vlků dostat do takovéhohle stavu, i kdyby šlo jen o Omegu," prohlásil chladně. Na jeho slova o boji zavrčel a postavil se s vypjatou hrudí. Tohle byl jednoznačný útok na Veletherovo ego, který si ve své smečce nehodlal nechat líbit, ať už měl vlk vztah s Naiome jakýkoli. "Neboj se, Varoxi. Na tohle si budu pamatovat. Milerád si přijdu sám a až vyhraju, připadne mi Kirigakure," ujistil jej. Kdyby teď bojoval, vyhrál by. Co na to, že by to bylo nefér - byl Zeissan. Avšak z úcty k Naiome a jejímu vztahu k vlkovi to neudělal. "A teď odsud táhni!" Vyštěkl za ním.
Zemaris Del Bianci
Zemaris Del Bianci
Počet příspěvků : 9
Datum registrace : 13. 02. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Demon
Postavení ve smečce:

Mon Feb 26, 2018 5:55 am
TL
Ragnarok

Pozeral som sa na vlca, a usúdil som že už stačilo oddychovania. A že je čas ísť skúsiť jeho lovecké dovednosti. Zatiaľ na malej zverí ako boli zajace. Ale uvažoval som ešte nad jednou vecou. A to kde ísť za alfou a spitat sa o povolenie o adoptovanie toho vlcata. Obzrel som sa okolo seba a nasial pachy. Ucitil som zajacov a to z každej strany, lebo okolo boli lúky, ale aj tu v lese boli. ,,Tak odpočinku stačilo a ideme si preveriť ako si na tom s lovom. Ulovíš 3 zajacov a ja budem len kontrola. Takže zacny! Dúfam že to bude rýchle. Lebo chcem ešte jednu vec spraviť." Povedal som, a postavil sa do priameho postoja.
Ghost
Ghost
Počet příspěvků : 172
Datum registrace : 05. 02. 18

Profil postavy

Mon Feb 26, 2018 4:58 pm
TL
Ghost fľochol pohľadom po Ragnarokovi a bez rečí sa dal vetriť, vedel, že tento tu môže byť pekne nepríjemný, švihol chvostom a prisal sa na stopu. Mláďa, väčšie ako iné utekalo do krovísk rovno za nosom, už ho nebolo, ozývali sa rôzne šuchoty z krovia. Krvavooký vĺčik sa vynoril z húštiny ženúc pred sebou hnedého králika, možno trochu menšieho, ale naháňal ho obstojne, už len skok, dva, pre rýchleho vĺčika to nebol ktovieaký problém. Chruplo to, kostičky sa prelomili a vĺčik prekvapene pustil králika na zem. Ešte žil a hmíril sa na zemi, ale nepostavil sa. Ghost mu pristúpil krk svojou veľkou labou a jedným myknutím mohutných čelustí ho zabil. Sladká krv mu tiekla do hrdla a stekala po brade, bola takmer taká červená ako jeho oči. Jeden by už bol. pomyslel si Ghost a pozrel sa na Ragnaroka. A naozaj by nestačil len jeden? Oblizol si krvavé tesáky. A pustil sa snoriť. Teraz nemal také šťastie a hoc sa preháňal po lese veľa toho nenašiel. ,,Králičci." fňukol, nechcel svojho učiteľa sklamať, ale teraz mu králici utiekli a nevidel nijakého naokolo. Vĺčik dvihol hlavu a pozeral sa. A v tom uzrel čosi ako sa mihlo medzi stromami, biele vĺča sa hnalo za svojím cieľom. Mám ho! zvýsklo v duchu a švihlo chvostom. Bež, bež! hučalo mu v ušiach, už ho skoro mal. Doháňal to. Cvakal tesákmi ako zmyslov zbavený. Sliny fŕkali a okolo papule sa mu tvorila ružovkastá pena. Už skok, dva, tri, štyri, bolo to nadosah a chňap. Zajac zaškrečal a Ghost ho rýchlo dorazil, potom mrcinu trochu s problémami doniesol k telu toho prvého. ,,Ešte jeden?" opýtal sa žalostne.
Gwen
Gwen
Počet příspěvků : 586
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Gwen
Postavení ve smečce: Delta

Mon Feb 26, 2018 8:19 pm
Palouk Ohně
Pomocí tlap jsem pozorovala jeho váhání. Dal mi dokonalou příležitost k tomu ho shodit. Skočila jsem po něm a přišpendlila ho pod sebou, tak, že mě nemohl odkopnout. "Udělal jsi chybu. Doufám, že si jí jsi dostatečně vědom. Ať ti kdokoli řekne cokoli, například že tvoje máma smrdí, nebo že jsi fešák, nenech se rozhodit. Pokud jste uprostřed boje, bojuj," zavrčela jsem mu do tváře. Potom jsem z něj slezla. Jo, máš blboučkého vlka na starost. Ozval se Fawkes najednou. Ale doteď byl dost dobrý na to, abys mlčel, co? Pomyslela jsem si s úšklebkem. Prosímtě, však toho bych porazil i sám, stačí mu říct 'vedeš si dobře' a už bude zmrzlej jako psí výkal v zimě. Odfrkl si patron opovržlivě. Já se na to jen a pouze pousmála. Gwen? Co tě zase napadlo? Zeptal se Fawkes celkem nervózně. Neodpovídala jsem, namísto toho jsem pohlédla skleněnýma očima do těch Cairových. "Teď si můžeš zkusit zabojovat s mým patronem," který začíná být nějako protivný, dořekla jsem si v mysli. Cože?! Ne, já už s žádným smradlavým vlkem nebojuju, stačí, že jsem uvnitř tvý kebule, kde je dost prostoru a víš proč? Protože je dutá!! Odporoval patron. O důvod víc, proč dovolit Cairovi z tebe nadělat zmrzlinu. Odvětila jsem v mysli podrážděně. Fawkes neodpověděl. "Ovšem jen, pokud budeš chtít. Ale já osobně si myslím, že by bylo dobré se potkat i s jinou magií, než kterou ovládám já nebo ty," vysvětlila jsem svůj záměr, sice byl můj záměr naštvat Fawkese, ale tohle bylo takové plus. Posadila jsem se. A další plus je, že si tentokrát odpočinu, bolí mě záda. Pomyslela jsem si, očekávajíc nějakou patronovu poznámku na mé "stáří", ale ten radši držel zobák. Fawkesi, začala jsem uklidňujícím tónem, stejně se tomu nevyhneš, pokud ovšem Cairo nebude chtít. A ne abys ho přemlouval! To by mě ani ve snu nenapadlo! Kdybych mohla, protočila bych očima.
Sauron Gorthaur
Sauron Gorthaur
Počet příspěvků : 232
Datum registrace : 20. 12. 17

Profil postavy

Tue Feb 27, 2018 9:45 am
Tábor-Z Tábora
Mlčal som a pozeral som si to až do konca, dalo sa to čakať, zomrela. No čo, smrť je súčasť života, aj ja som zabil a nerobilo mi to problémy, lenže toto bolo iné. Varox vlastne zapredal časť územia za chabý pokus o jej záchranu. Byť ním by som zaliezol pod zem a nikdy by som sa im neukázal na oči. Keby to bol môj Alfa tak určite sa zaň hanbím ako pes. pomyslel som si a pozrel som sa na plamienky, ktoré tancovali na hrudi mŕtvej vlčice. Mala pekný pohreb, pohreb hodný vodcu. Zvrtol som sa na odchod, že sa poberiem naháňať tých sviťákov, ktorý zrejme niekam uleteli. Idiot, si Sauron. pomyslel som si a klusal som za šedou Deltou svorky (Asmia). ,,Podľa mňa je to stratené, keď vlk nemá krídla, tých nedobehneš." povedal som bez výrazu v tvári. Akoby som si to hovoril skôr pre seba, lenže táto vlčica určite berie slovo svojej Alfy smrteľne vážne a má na to svoje dôvody, prečo by ju mala poslúchať.
Maysie
Maysie
Počet příspěvků : 856
Datum registrace : 25. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Majkaa :33
Postavení ve smečce: Delta

Wed Feb 28, 2018 7:29 pm
Aura
~Kousek od KJ -> Tábor~
Aura se zmateně rozhlédla. "Acherone?" Zeptala se v mysli, ale nikdo jí neodpověděl. Kam zmizel? A vůbec, jak mohl tak rychle zmizet? Podivila se černomodrá vlčice. Pro jistotu se ještě dala do prohléedávání okolí, jestli tmavého vlka nějde nenajde, ale marně. Asi si ho Alfa zavolala k sobě, i to je možné. Nebo.... je mnoho důvodů, kvůli kterým by mohl odejít. Každopádně, nejpravděpodobnější asi je to, že bude v táboře. A pokud je v táboře, asi se něco děje, a tedy bych tam měla být taky. Pomyslela si, pak roztáhla křídla a vznesla se do vzduchu. Přeletěla přes Temný les, teď už doslova temný, pak ještě kousek louky a už byla u tábora. Zdálo se, že se tu něco děje. Acheron tu byl taky. Slétla k němu a posadila se kousek od něj. "Zdravím." Řekla a v jejím obvykle kamenném obličeji by se dal poznat slabý náznak úsměvu. "Co se tu děje, nebo spíš dělo...?" Zeptala se.
Northie de Hermes r.Gája
Northie de Hermes r.Gája
Počet příspěvků : 206
Datum registrace : 10. 02. 17

Profil postavy

Thu Mar 01, 2018 10:56 am
Tábor
Sledovala som dianie pred sebou, nekomentovala som, iba som sledovala stúpanie plameňov na jej tele. Aj ja by som chcela byť po smrti spopolnená, je to pekné. pomyslela som si a podyšla som k Aure, ktorá práve prišla. Lenivo som švihla chvostom. Pýtala sa čo sa deje. ,,Ako prosím? Čo sa tu dialo?" zatiahla som nevinným hlásokom. Bola som vyššia ako ona, ale nemala som krídla. ,,No boli tu dve Alfy Kirigakure... A jedna z nich zomrela. Pozri sa presne tu ležala a zomrela pred celou svorkou. Neviem čo tým chcela tá druhá alfa povedať." povedala som a ledabolo som hlou ukázala na miesto, kde pred tým ležala Alfa Kirigakure. Teraz tam bol len popol. ,,Prišla si o najlepšie divadlo histórie." riekla som škodoradostne.
Ragnarok
Ragnarok
Počet příspěvků : 488
Datum registrace : 10. 01. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Demon

Mon Mar 05, 2018 10:11 am
TL

Pozeral som ako vystartovať loviť králikov v tomto lese. Trochu som viletel hore aby so ho lepsie videl, ale potom som sa zasa ratil na zem a čakal ako mu to bude trvať, a ako bude na tom fizicky. Vedel som že kraliky to je lahky lov, a chcelo to trochu väčšiu zver. Ale tej sme tu mali malo, a mna napadlo že iba na svitackom uzemi ich je viac. Tak ma napadla dalsia vec ktorú mohla povoliť len alfa smečky.  Mal som v plane za nou ist a tak som len cakal až ulovi tich zajacov, hodlal som byť na vlka tvrdý aby vedel že musí byť z neho silný vlk. Ked ulovil dvoch zajacov a boli predomnou položeny jeho otazka ma trochu naštvala a tak som mu to hodlal zhorsiť. ,,Nebodaj si už unavený ? Alebo čo ? Za toto budu namiesto jedneho ešte dvaja!" Poviem trochu naštvane. Ale hned soom mu v zapeti poslal myšlienku. ,,Si dobri vlk a povazujem ťa pomaly za svojho syna, ale musíš byť tvrdý a všetko vydržať." A čakal som, Medzi tim som retazami omotal tých dvoch a pritiahol ich k telu.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: