Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Odkaz na pokračování akce: Klik

Příběh smečky Elloris II.

+43
Electra z rodu Aqua
Varox
Spirit
Nira
Kaisa Airgideon
Rïalta Fireshadow Killer
Isla FK
Arco Iris Criest
Angaraw Newt
Christopher Criest
Reel Arashi
Allweena von Bella
Kleeia
Eito
Grafity
Drak Osudu
Charza MFK
Anemon Virentem
Hexy de Mal
Hilary
Zante
Comtessa Aqua
Akirα Rosє dє Glαcє
Orisea De La Garmadon
Jєssiє
Drak Přírody
Bastien Criest
Destiny Aqua
Orfeon Virentem
Aquila Lupus Stella
Dino de Mal
Miroki
Azrael Virentem
Půlnoc
Hato Gája
Akio
Arfael Virentem
Haske
Sapha
Diego [Alfa]
Asuka de Fëe'neriz
Aragorn Elessar Telcontar
Kay Mayen
47 posters
Goto down
Hato Gája
Hato Gája
Počet příspěvků : 156
Datum registrace : 08. 09. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Asuka
Postavení ve smečce: Vlče

Příběh smečky Elloris II. - Stránka 5 Empty Re: Příběh smečky Elloris II.

Sat Sep 22, 2018 10:02 pm
Jižní tábor: 
Znova jsem věnoval malý úsměv Azrimu a pak jinačí pohled Ane. Byl o něco víc přívětivější, než pohled na ostatní vlky. Zpozorni jsem teprve tehdy, když ta vlčice na šutru zvýšila hlas: ,, Zase někam jdeme? Teprve jsem přišel! " Po myslím si mrzutě a při pohledu na ostatní, se ve mě probudí pocit, že se něco děje: ,, Z čeho mají tak nahnáno? " Nechápavě nakloním hlavu na stranu. Pak se podívám na Azriela a chvíli uvažuji o jeho otázce: ,, Takovou radost ti neudělám, abych tady zůstal. " Řeknu mírně chladně, ale pak se trochu usměju: ,, Nudil bych se tu bez tebe. " Dodám a následuji ho k vlčici, která je nejspíš jeho matka. Zastavím se kus od nich, protože se necítím vítaný: ,, Co kdyby o mě vystartovala? " Po myslím si nervozně a žaludek se mi začne svírat. Nejenom nervozitou, ale hlavně hlady. Dlouho jsem totiž nejedl.
Asuka de Fëe'neriz
Asuka de Fëe'neriz
Počet příspěvků : 157
Datum registrace : 07. 04. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Asu
Postavení ve smečce: Kappa

Sat Sep 22, 2018 10:12 pm
Jižní tábor: 
Už jsem začínala být tetrpělivá při tak dlouhém čekání. Když Alfa konečně promluvila, při jejích slovech mě zamrazilo: ,, Opustit území? Proč? " Hlavou mi běhají otázky, na které je jediná odpověď a to nebezpečí na hranicích: ,, Vezme nám to náš domom... Proč s tím něco neuděláme? " Zamumlám si pro sebe a je pro mě těžké se s tím smířit. Já bych radši bojovala, ale chápala jsem, že tohle bychom nevyhráli. Podívám se na Akia, který vypadá stejně zdrceně jako já: ,, Jestli jednou budeme mít děti doufám, že se narodí do období míru a hojnosti." Řeknu smutně. Věděla jsem, že kdybych teď měla zabřeznout, byla by cesta o dost namáhavější. Ale co by bylo horší, nemít vlčata, nebo je ztratit cestou? Nechtěla jsem ani nad jedním uvažovat, ale v hlouby duši jsem si přála mít vlčata: ,, Ke komu se připojíme na lov? " Zvednu se při vyřčení dotazu a snažím se znít co nejklidněji.
Grafity
Grafity
Počet příspěvků : 1959
Datum registrace : 15. 05. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Graphy

Sat Sep 22, 2018 11:01 pm
Miroki
Aralský les - Jižní tábor

Nechápal jsem co se tu děje a tak jsem jen tiše seděl a naslouchal jim. Pak jsem slyšel volání alfy. Všichni vyrazili na cestu k táboru za Alfou Jessie, jen mě cesta trvala dlouho. Ani jsem nespěchal, to až ke konci kdy jsem ucítil Kleeiu. Alfa už mluvila, vnímal jsem to a věděl o čem právě mluví, ale můj pohled byl upřený jen k mé nové partnerce. Když už mě mohla vidět i ona, zpomalil jsem a šel vážným krokem až k ní. "Ahoj," řekl jsem. Nenapadlo mě nic ve smyslu, "co se tu děje?" nebo "rád tě zase vidím,". Řekl jsem jen a pouze nic neříkající pozdrav.

Kaisa
-Jižní tábor

Vytí alfy Jessie. Nemohl jsem jinak než se vrázit rychle zpět. Má energie se rychle vyčerpávala a já byl rád když jsem slyšel celý proslov už nějaký kus od místa kde se vlci shromáždili. Sedl jsem si vyčerpaně mezi ně a poslouchal. Na naše území se blížilo něco nového a zřejmě zlého. Jenže když odchází alfa, co s námi bude? Vrtalo mi hlavou.
Anemon Virentem
Anemon Virentem
Počet příspěvků : 594
Datum registrace : 08. 06. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Minor

Sun Sep 23, 2018 9:03 am
Jižní tábor
V táboře bylo sice opravdu hodně vlků, ale Anemon se i tak ohromě nudila. Sice tu měla bráchu a kámoše, jenomže i oni jenom seděli a mluvili. A to jí rozhodně ani trochu nebavilo. Neposlouchala hnědou vlčici, ani kluky vedle sebe. Pár chvil se snažil nějak zabavit sama, třeba počítáním nohou, ocasů a vlků, ale ani to jí dlouho nevydrželo. Nakonec se tedy rozhodla vzít zábavu do svých rukou. Ignorovala Azovo gesto a rozběhla se do davu. Byla malinkatá a všichni byli ták obrovští! Chtěla jít navštívit tu rohatou i Diega, jenomže jak byly všude ty nohy a ocasy, nedokázala se zorientovat. A tak se stalo, že se malá fialová Anemon stratila. A došlí ji to hned, co neviděla ani necítila nikoho známého. Chvíli se jen bezradně rozhlížela, ale nakonec přešla k jednomu z vlků co stáli poblíž (Orisea). Modrýma očkama sledovala její duhovou srst a nakonec se jí potichu dotkla, aby na sebe upoutala pozornost. "Já...no, omlouvám se, že vás ruším, ale tak nějak jsem se..., ztratila," řekla trochu stydlivě a zamávala ocáskem. 
Eito
Eito
Počet příspěvků : 977
Datum registrace : 12. 07. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Eito
Postavení ve smečce: Omega

Sun Sep 23, 2018 11:43 am
EITO a RITERU
Severní tábor
Eito se probudil, pod hlavou ušmudlaný hraničářský plášť. Rozespale otevřel oči, snažil se posoudit, co zapříčinilo jeho probuzení,  když v tom si uvědomil, že odkudsi zní mohutný hlas, jemu povědomý. Zaposlouchal se do slov, která k němu přicházela neznámo odkud. Jaký změny na území? pomyslel si a zavrtěl hlavou, neměl nejmenší ponětí, v jaké situaci se Niwat zrovna nacházel. 
Do jeskyně, kde bílý pes dosud ležel, někdo vkročil. A ano, byl to mohutný vlk s šedivou srstí. Zdál se být nejistý, byl nahrbený a uši měl přitisknuté k týlu. Však bylo očividné, že toto jeho postavení nezavinila agresivita, nýbrž strach. ,,Eito...?" oslovil psa tichým, ovšem hlubokým hlasem a nejistě jej pozoroval. Pes již naň hleděl a propichoval ho pohledem, vyčkávajíc, co mu Riteru plánuje sdělit. Správně očekával, že to bude souviset s oznámením, kterého se jim právě dostalo: ,,Já jen... Bojím se, že se na té cestě Jessie něco stane, a zatímco se budu chystat na to všechno, co má prý nastat... nechci být sám." Odmlčel se a odvrátil pohled. Eito, seč to bylo trochu nezvyklé, vlka nepočastoval žádnou kousavou připomínkou a pouze pokýval hlavou.
Kleeia
Kleeia
Počet příspěvků : 178
Datum registrace : 21. 03. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Nemá smečku

Sun Sep 23, 2018 9:33 pm
Jižní Tábor
Po chvíli jsem prohlížení vlků vzdala, prostě jsem ho tu nikde neviděla. Obličej mi opět tudíž posmutněl, ale snažila jsem se to víc nedávat najevo. Jenže, když se mi přes ty pachy dostat přeci jen jeho pach, ocásek se mi rozpohyboval na všechny strany a úsměv roztáhl do úlevného a šťastného. ''Ahoj.'' Taktéž jsem ho pozdravila. On se tvářil jakoby se nic nedělo, já měla však v očích jiskřičky zamilovanosti a byla jsem šťastná, že tu je. Teď jsem se cítila tak, že se nemusím bát ničeho, že mi nic s ním nehrozí. Měla jsem tu Tessu a Mirokiho. Nic mi nechybělo.
Orfeon Virentem
Orfeon Virentem
Počet příspěvků : 2002
Datum registrace : 28. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Dino de Mal
Postavení ve smečce: Alfa

Mon Sep 24, 2018 11:44 am
/Jižní tábor -> Pryč z území/
Znenadání jsem zaslechl hlas. Okamžitě jsem poznal, komu patří. Patřil někomu, s kým jsem ve svém životě už zkušenost měl, tomu, na kterého mnozí z nás nevěřili. Nadechl jsem se a než jsem stihl vlkům cokoli říct, udělala to za mě Jessie. Pohledem jsem mykl ještě ke své rodině a vydal se spolu s Jessie tam, kam mě povinnosti táhly. Co s vlky, kteří tu žili celý život? Co když to tu nebudou chtít opustit? Vím dobře minimálně o jednom. A nedivím se mu... pomyslel jsem si a v běhu promluvil tiše na Jessie. ,,Nebezpečí jde od hranic. Smrdí to lidmi. Opět. A mají s sebou něco, co je velké a nebezpečné, jinak než tehdy dříve..." pověděl jsem jí vše, co jsem se zatím dozvěděl a běžel jí po boku. Teda do doby, než jsme, díky její magie teleportace, prostě zmizeli.
Destiny Aqua
Destiny Aqua
Počet příspěvků : 3335
Datum registrace : 23. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Strieborná a škvrnitá
Postavení ve smečce: Beta

Mon Sep 24, 2018 6:29 pm
Južný tábor-Smerom k LKS
Obavy v nej narastali. Obidve Alfy odišli preč a vyzeralo to tak, že budú musieť odísť. Ľudia, tí zničia snáď všetko. Budeme však potrebovať zásoby, ak cesta nebude jednoduchá, nebudeme mať veľa času a síl na lov, pomyslela si. Vypočula si myšlienku aj od Alfy Jessie. Je načase sa o veci postarať, prebehlo jej hlavou. Zaujala o trochu hrdší postoj než zvyčajne, postoj zástupcu álf. Potom začula Diega a súhlasne kývla jeho smerom. ,,Dobrý nápad," poslala mu myšlienku. ,,Vlci, musíme naloviť zásoby. Ak nejaké máte v svojich úkrytoch, doneste ich sem. Všetci ktorí ste schopní lovu, poďte za mnou, ideme na lov. Vzhľadom na nedostatok koristi to nebude jednoduché, preto čím viac nás bude, tým lepšie," vyhlásila, smerom k všetkým vlkom v tábore. Nečakajúc poriadne na reakciu kohokoľvek, vydala sa smerom k prvému lesu ktorý jej napadol a o ktorom vedela, že sa v ňom zvyčajne vyskytuje pomerne veľké množstvo koristi.

Naposledy upravil Destiny Aqua dne Mon Sep 24, 2018 6:37 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Nevšimla som si.)
Allweena von Bella
Allweena von Bella
Počet příspěvků : 163
Datum registrace : 15. 03. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Gwen

Mon Sep 24, 2018 7:27 pm
Allweena + Eveline FK

??? --> Hranice --> Jižní tábor

Probrala se a rozhlédla se kolem sebe. Jak dlouho spala? Jak to, že se jí tentokrát nic nezdálo? Už pomalu zapomněla, jak se ona vlčice, které říká s takovou oblibou Borůvka, jmenuje ve skutečnosti. Ne. Na tohle by ona nikdy nezapomněla. Niřino jméno si bude vždycky pamatovat. Narozdíl od cesty, kterou sem přišla. Vždyť ani neví, kde je. Ametystové oči se jí zaleskly. Cítila ve vzduchu změnu. Nejednu změnu. Byla jich taková hromada. Nechala se tedy vést svým instinktem a rozešla se směrem, kde se nacházela již ne tak nově vniklá smečka Elloris. Ovšem jí cosi napovídalo, aby si dala větší pozor. Ve vzduchu viselo napětí a pachy, které nikdy dříve necítila. Byly tak neznámé... Potřebovala někoho, kdo by jí prozradil, co se děje. Potřebovala někoho, kdo by ji vedl. Potřebovala svého bratra Cerona, ale tomu byl konec drak ví kde. Byla zesláblá, ačkoli spánkem nasbírala dost energie na cestu. Když bezpečně přešla hranice, dobelhala se po nějaké chvíli do útvaru, který vypadal jako tábor. Procházela změtí vlků, až našla partu vlků, konkrétně rodinu Mayen Fireshadow Killer. Tiše a stydlivě si stoupla před černou vlčici s červenou ofinou. Ta se jí zeptala: "Kdo jsi a co tu děláš? Patříš ty vůbec k nám?" Allweena ztuhla, zatímco si ji vlčice měřila Modrošedýma očima. Nenapadlo ji, že by jí mohli odmítnout pomoci na základě toho, že k nim nepatří. "Allweena von Bella. Hledám jen pomoc. Nikoho už nemám a nikam ani nepatřím. Potřebuji jen ochranu," řekla krátce a polkla. Eveline si ji znovu změřila pohledem. Potom se jí zachvěl čumák, nejspíš kontrolovala její pach, zda nepáchne jako vyhnanci. Allweena s tím počítala. Když vlčice usoudila, že jim taková vychrtlina nemůže nic udělat, kývla. "Ale pokud si něco zkusíš..." Allweena si odfrkla. "Máš tady celou smečku, myslíš, že bych si něco zkusila? Jsem slabá jako moucha, takže spíš doufám, že mě cestou nezamordujete." Eveline se zamračila. "Bacha na jazyk. Víš, že mluvíš s Deltou?" Allweena raději zmlkla a jen se tiše posadila. "Stačí, když nebudeš dělat žádné potíže a sníš minimum zásob," řekla Delta, "a až tohle šílenství skončí, jdi si, kam chceš."
Hilary
Hilary
Počet příspěvků : 1823

Profil postavy
Hlavní postava: Hilary
Postavení ve smečce: Beta

Mon Sep 24, 2018 8:26 pm
Jižní tábor -> Mlžné kopce
Při zvuku šustění křídel cukla hlavou a ucítila káně, které na ni přistálo. "Lidé, to nebezpečí jsou lidé," zapípá tiše, aby jeho sdělení uslyšely jenom jedny uši a to bílé Bety. Té se napnuly svaly a z tlamy se jí ozvalo skoro neslyšitelné zavrčení. Nenáviděla je, přotože kvůli nim přišla o hodně, rozdaly ji plno fyzických i psychických ran, plno zlých vzpomínek a námětů na hromadu nočních můr. Vydechla teplý vzduch a v hlavě se jí promítla kupa obrazů z děctví, když přišla o matku, když jako mladá se účastnila útoku na lidské město po boku svých přátel, kdy ji zasáhla kulka do tlapky, kdy po ní mladá žena hodila nůž a ona několik týdnů kulhala, když byli v ohrožení její nejbližší, kdy nevěřícně hleděla na indiány, kdy s obavou prvně vstoupila na území Elitní, aby se shromáždili všichni na útok a teď tu byli zase, její noční můra se vrátila, ale s několika rozdíly. Už tady nebyla mladá nezkušená plachá vlčka, ale silná odhodlaná Beta, která byla připravena udělat cokoli pro bezpečí smečky. Dolehla k ní jen tlumená slova Jessie, která měla s timi dvojnožci podobné zkušenosti jako ona a ani nevnímala slova Diega a jeho návrh s lovem. Jizvy zarostlé srstí jí zapálily a až slova Bety Destiny ji přivedly k realitě. Zažila snad i ona to krveprolití při posledním útoku? To vlčice ve středním věku netušila, ale i ona věděla, co je správné. Vyskočila na vyvýšené místo a vážným autoritativním pohledem přejela po přítomných. "Druhá skupina na lov ať následuje mne. Lovte rychle, efektivně a s nejmenším úbytkem sil," mluvila s vypnutou hrudí, ale ne hlasitě, spíše tiše, aby si dokázala obstarat pozornost a aby její slova nebrali na lehkou váhu. S elánem a plná energie seskočila z kamene a doufala, že i jí bude někdo následovat. Smečka byla obrovská a byla by chyba jít jenom na jedno místo s tak velkým počtem vlků. Než se však rozběhla k Mlžným kopcům, tak spatřila debatu mezi Deltou, partnerkou Diega a dcerky Yllin. Došla k nim a zamračila se, protože ji to přišlo jako neúcta k její matce, která padla pro smečku a moc se Delta nechovala mile, když ji nic vyhublá neudělala. Ano, nebyli už sviťáci, ale přesto už tak to měla těžké, ikdyž to nemohla Delta vědět. "Ona doopravdy nikomu neublíží, znám ji a to by své matce neudělala," oznámila ji a laskavě se otočila na vlčku, kterou znala jako vlče. "Naber sílu, čekají nás kruté časy," poradila ji a otočila se k ní zády. Klusem se rozběhla do nejbližšího lesíka, který byl zaplaven mlhou, ale vysoké tady bylo přeci jen dost. Vyčkávala, až se i k ní nějací vlci přidají...
Reel Arashi
Reel Arashi
Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 04. 12. 16

Profil postavy
Hlavní postava: Yllin

Tue Sep 25, 2018 6:29 am
Južný Tábor- za Hilary
Z polospánku má prebralo dslovk ľudia. Zažil som ich ako malé vĺča. Odniesol som si z toho len bolesť a strach. Čo tu zas chcú? Len kvôli nim zomrela matka. Rozbehol som s smerom za Hilary. Nebol som ešte člen svorky, bol som vyvrheľ, ale cítil som že sem patrím.
Grafity
Grafity
Počet příspěvků : 1959
Datum registrace : 15. 05. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Graphy

Tue Sep 25, 2018 6:12 pm
Miroki
Jižní tábor

Obrátím se na okolí. Viděl jsem jednu vlčici. Kývnul jsem na ní namísto pozdravu a obejmul Kleeiu. "O co tu jde?" zeptám se znovu neutrálně abych nedával nikomu přesné informace o tom, že jsem s Klee nějak v kontaktu. "Chceš poznat Asuku? Měla by tu být i s Akiem," zeptám se opatrně a sleduji její štěstí a zamilovanost. Musel jsem se tomu zasmát.
Comtessa Aqua
Comtessa Aqua
Počet příspěvků : 493
Datum registrace : 08. 05. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Destiny Aqua

Tue Sep 25, 2018 7:13 pm
Južný tábor
Zarazene a s obavami počúvala slová álf. Pôjdeme preč? Kvôli ľuďom? Ale... čo ak sa tam niekomu niečo stane? Kleei alebo Hexy? pomyslela si s obavami. Znaky jej prebleskli na šedo. Potom sa však k jej sestre priblížil akýsi vlk... a neušiel jej Kleein pohľad. ,,Kto to je, Klee?" opýtala sa, v hlase sa jej miešal hnev s prekvapením a neistotou. Ona sa niekoho našla? Ak jej ublíži... alebo o tom nevie? Ale tie jej pohľady... Nikto nebude ubližovať mojej mladšej sestre! Raz jej niečo urobíš, raz a budeš mať moje zuby v krku. Ale... možno nie je zlý. Možno. Ale budem si na neho dávať pozor, dobrý pozor, prebehlo jej hlavou. Očividne sa musela dosť ovládať aby na vlka nezavrčala. A tak si skrátka iba pritisla zlatisté krídla bližšie k telu.
Hexy de Mal
Hexy de Mal
Počet příspěvků : 1512

Profil postavy

Tue Sep 25, 2018 8:20 pm
Jižní tábor
Seděla mlčky zahalená do svého hraničářského pláště, který kryl dokonce i pach a čekala na prohlášení hnědé vlčice a fialovo-bílého vlka, dvou Alf elloriských. Moc je neznala, protože ikdyž pocházela z tohohle území, tak většinu života strávila v Ishimuře, kterou musela opustit, protože ji ta zeisská banda obsadila. Když se k ní dostala ona slova, tak s obavami sklonila hlavu, protože nechtěla opusit niwatskou krajinu, protože část její rodiny spala a slepá nechtěla opustit své rodiče. Její srdce tížilo, že by se mohlo něco stát jejim blízkým, ale o sobě se nestrachovala, protože si věřila. Nasadila svoji klasickou kamennou masku a pomalým krokem se rozešla ke dvoum sestrám, Tess a Klee, u které byl ten partner Rias, která zemřela v Zeiss. Vypadal, že s její smrtí se vyrovnal a také ji přišlo, že se stal dobrým kamarádem Kleei, protože její slepé oči neviděly tu zamilovanost a magii nepoužívala tak výrazně. "By si mi mohl taky někdy představit svoji rodinu, Diego," poslala mu do hlavy skoro až vyčítavě, ale pak na něj mrkla, když kolem něj procházela a došla až ke trojici vlků. "Zdravím," prohodila a všechny pocity o slovech Alfy nechávala zavřené hluboku v sobě sama. "Promiň, že ti čtu myšlenky, ale jsou zajímavé pro slepce jako jsem já. Doopravdy si to myslíš? Možná jsou to jen dobří přátelé a přece by si věděla, kdyby si tvá sestra někoho našla, ne? A vím, že se nedávno dozvěděl, že mu zemřela partnerka, se kterou má dceru. Mimochodem její partner je tvůj příbuzný a navíc, je starej na tvou mladičkou sestřičku...," poslala ji do hlavy přesvědčeně a ani nevěděla, jak moc se mýlila, že láska může vzniknout tak rychle a může být velmi silná a dlouhověká. "Vyrazíme na lov?" Optala se a doufala, že půjdou za jejich příbuznou, protože za tou druhou Betou nechtěla. Nevadila ji ona, ale vlk, který se už za ni vydal, Reel, protože by se mohlo stát, že by ulovila "omylem" jeho. Neodpustila mu pořád totiž, že kvůli němu a jeho partnerce přišla o domov ona i její rodina.
Charza MFK
Charza MFK
Počet příspěvků : 275
Datum registrace : 20. 05. 18

Profil postavy

Wed Sep 26, 2018 12:18 pm
Jižní tábor
Čerstvě dospělá Charza naslouchala každému slovu hnědé Alfy a pak smutně sklonila rohatou hlavu. Budou muset nejspíš odejít, zase, ale pak ji zvedla a zvedla koutky vzhůru. "Je mi jedno, kde budeme, protože můj domov bude vždycky tam, kde budete vy," opáčila tiše a odevzdaně se přitulila k otci. Myslela to vážně, ikdyž měla uboze málo zkušeností. Nenazývala žádné místo domovem, protože pro ni tu budou tyhle vlčí tváře rodičů a svých sourozenců, tedy na svoji sestřičku Min si vzpomínala už jen matně. "Co, kdybychom šli společně? Sami jste říkali, že už jsme velcí," odporovala jemně tatínkovi svým sopránkem, ale pak si uvědomila jedno. Lovit neumí, protože ji to nikdo nenaučil, takže by se tím teď asi sdržovali, ale někdy se to naučit musí.
Christopher Criest
Christopher Criest
Počet příspěvků : 290
Datum registrace : 11. 03. 18

Profil postavy

Wed Sep 26, 2018 12:29 pm
Jižní tábor
Mladý nezkušený vlček se zamračil, když si zopakoval v mysli slova hnědé vlčice, na kterou měl vždycky rozpolcené názory. Přišla mu zajímavá, nebyla hodná, ale ani zlá, jen nadřazená, autorativní a věděl, že přátelé nebudou nikdy v jejich životě. Sklonil se k bratrovi, který opět spal a zakňučel. "Probuď se Basty," zašeptal k vlčkovi se stejně duhovou čupřinou a netrpělivě přešlápl. Měli se vydat na cestu, když jeho rodina spala? Když o ní nikdo nic nevěděl? Když byli kdoví kde, že ho tady samotného nechali? Měl o ně strach a nechtěl je opustit, spíše naopak uchránit před každým nebezpečím. Cesta pryč se mu nezamlouvala, protože tak by přišel o rodinu a to by ho zlomilo. V jeho hlavě se vířily rozdílné myšlenky o rodině, Asuce a podobně barvené Ori, kterou už neviděl v davu. Vadilo mu, že musela přijít do smečky, když se na ni řítilo něco zlého. I ji měl tendenci chránit, ale teď mu nezáleželo na ničem jiném, než na spícím bráškovi.
Comtessa Aqua
Comtessa Aqua
Počet příspěvků : 493
Datum registrace : 08. 05. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Destiny Aqua

Wed Sep 26, 2018 6:49 pm
Južný tábor
Až tak veľmi ju nevyviedlo z miery, keď jej Hexy poslala myšlienku. Zvykla si na to, že to skrátka občas robí. No, asi áno. Ale s Klee sme sa dlhšie nevideli a medzitým sa toho mohlo stať dosť. Och.. to mi je ľúto. To, že mu zomrela partnerka. To som nevedela. Akio, myslím, že sa volá? Syn Bety. Ale ak sa vlk pozrie na spôsob, akým sa na neho Klee díva... možno on o tom nevie, ale ona... poznám ju, pomyslela si, dúfajúc, že si tieto jej myšlienky Hexy všimne. Ona ich posielať nevedela a preberať takéto veci nahlas by asi teraz nebolo vhodné. ,,Vyzerá to tak, že nás čaká dlhá cesta. Ísť na lov by nikomu nezaškodilo," súhlasila s ňou. ,,Klee? Ideš?" vrhla na sestru trochu prosebný pohľad. Chcela sa s ňou o tom porozprávať... a zistiť, ako to vlastne celé je. Pretože to pre ňu bolo dôležité. Možno ešte dôležitejšie ako fakt, že celé toto územie za chvíľu budú musieť opustiť. Alebo iba takmer dôležitejšie.
Orisea De La Garmadon
Orisea De La Garmadon
Počet příspěvků : 640
Datum registrace : 20. 07. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Tato♡♡♡

Wed Sep 26, 2018 7:09 pm
Jižní tábor
Hledala očima všechny vlky co znala. Miroky si jí ani nevšiml, taky proč by si jí všiml, jen mu dala masky, že? Betty Noire uvnitř ní zavrčela. Možná to nebyl dobrý nápad, ale ona byla vždy až moc blbá. Když se od ní Rialta odpojila, musela si vystačit s vlčicí co se ztratila a jejíž hlas jí vyrušil z myšlenek. Upřela na ní své modro-fialové oči a ušklíbla se, další koho neznala. Pak se však oklepala a vykouzlila na své tváři ten její nevinný výraz. "Zdravím, maličká." Řekla a rozhlédla se sama okolo sebe. Netušila kam má jít ani co má dělat, jak se tedy mohla někdy naučit v tomhle orientovat? Když si všimla, že se Chris nějak zařadil k někomu, musela si oddechnout. Aspoň se o něj nemusí bát.
RIALTA
Jižní tábor

Konečně, někdo koho znala více než jen pár minut. Byla mu vděčná, že jejich debatu začal on. "O nic horší než to, co mi vyprávěla matka." Přiznala vlčka a podívala se mu do očí. Jenže pak zmizel stejně jako duhová vlčice. Zakňučela a stáhla uši k hlavě. Když si jej všimla, tak k němu přiskočila. "Hlavně mě tu nenechávej, nikoho neznám." Špitla vystrašeně a znovu zakňučela. Možná se na něj moc vázala, možná si měla vzít z ostatních příklad, ale oni nebyly ti, co půlku svého života prospali.
Zante
Zante
Počet příspěvků : 32
Datum registrace : 27. 04. 18

Profil postavy
Hlavní postava: Zante

Wed Sep 26, 2018 8:42 pm
Jižní tábor

Kolem zanteho furt přicházeli všelijací vlci a různě se mezi sebou bavily. Skoro nikoho tu neznal krom své rodiny a nového člena (Hate Gaja) který přišel z tatkou. Trochu se začal nudit, tak začal přemýšlet kvůli čemu se tu všichni začinají scházet. Že by zas nějaká válka ale to by jsme tu nebyli, jsme přeci nezkušení a neumíme lovit natož bojovat. Uslyšel že se někteří baví o lidech. Lidi, lidi co to je za věc že by velký problém nebo konečně se naučíme lovit ? Ale všichni tu jsou velcí a málo mladých... V přemyšlení ho vyrušila oranžová vlčiče (Hexy de Mal) pozdravem. Též nějaký člen rodiny ?  Zbystřil když slyšel tázání na lov. Uši měl v pozoru, postavil se na nohy a šel k tatkovi ho přemlouvat aby už konečně ho naučil lovit.  Tatuldo pojd nás učit lovit, všichni už jsme velcí a zdatní běžět nějakou dobu, noták pojd´. Po přemlouvaní začal nosem rýt do hunaté bílé srsti.
Diego [Alfa]
Diego [Alfa]
Počet příspěvků : 2049
Datum registrace : 27. 08. 17

Profil postavy
Hlavní postava: Nira
Postavení ve smečce: Alfa

Wed Sep 26, 2018 9:36 pm
Jižní Tábor -> Směr LKS
Diego pohlédl na bílou, dosti zjizvenou vlčku, která se dostala do Tábora. Zabloudila k jeho rodince a než však stačil cokoliv říct, ujala se jí Eveline. Diego nad tím překvaleně zamrkal, nečekal od ní takovou ostrost. Vždyť tu vlčku znala z území Fénixe, když se mladý Aqua tehdy proměnil v draka. Ovšem opět, než stačil cokoliv říct, ozvala se Beta Hilary. Diego nad tím zastřihal ušima a Eveline omluvně sklopyla ouška. "Omlouvám se." Zamumlala a Diego do ní šťouchl čumákem. "Nic si z toho nedělej. Každý si někdy splete situaci." Pousmál se na ni povzbudivě a když Bety se chytili návrhu na lov, postavil se zpříma. Věnoval pohled Hexy, své milované tetičce. Pousmál se nad tím, když ji lozil jako malý na záda, aby ho vozila. Ani se nezdá jak to bylo dávno. Vždyť i teď už byly jeho vlčata dospělé. Ten čas hrozně letí. Pověděl si smutně v mysli a hned na to, uslyšel její myšlenku, z vyčitavým tónem. Vytřeštil očka s tím, že si uvědomil, že za tři roky co jsou vlčata na světě, opravdu Hexy jako snad jediné je nepředstavitel. Věnoval ji šíleně omluvný pohled, který uměl snad pouze on s lehkým nádechem toho, že to brzy napraví. Otočil se následně na Charzie. Trošku ho zamrzelo, že i když s nimi trávil snad každou volnou chvíli co měl, na lov je nikdy nevzal a to zamrzelo dost i Eveline. "Dobře.." Řekl nakonec odevzdaně, protože nemohl už jim dále zamezovat jejich přirozenost, kdyby si dál hrál na otce, co je bude chránit před vším a neposkytl jim tak prostor k dalšímu růstu, samostatnému růstu, mohli by ho pak nakonec nenávidět a on by si to po zbytek života vyčítal. Kývl hlavou a zamířil za Destiny, protože jejím směrem se nikdo ještě nevydal. Isla se přidala beze slov. Eveline zůstala v Táboře s Allweenou a opětovně ji věnovala omluvný pohled, za své chování, vždyť přece jen ji neznala. Diego pohlédl při klusu na všechny své tři děti. "Při lovu se musíte snažit našlapovat opatrně, když máte v čumáčcích pach své kořisti. Ale nejprve musíte vyhledat nějakou stopu. Kus srsti, stopu v bahně, či třeba ukousnutou trávu." Snažil se jim věnovat, alespoň lovecký rychlokurz teorie. Nejlépe se však naučí, při praxi. "Ne každý lov je úspěšný a většinou se loví starší jedinci, aby mladší mohli zakládat další rodiny, aby bylo pořád dost stravy pro nás vlky, ale díky nynější krizové situaci, je to asi jedno. Zvěř také pomalu z území utíká, musíme mít sakra štěstí, abychom našli dost kořisti na pravděpodobnou dlouhou cestu." Dodal a pohlédl na les, který se blížil, mezitím co on mluvil...
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: